2022. szeptember 28., szerda

Fogjatok össze!: Anti-globalista összefogásra szólít fel Carlo Maria Viganò érsek

Hogy mi is történt az Északi Áramlat gázvezetékkel? Ott van az elefánt a szobában, de mindenki másról beszél


Forrás: NachDenkSeiten @ YouTube
https://youtu.be/FLjw_KApMeY

Edward Menez: Három kripto-zsidó, akik mindent megváltoztattak

 

A katolikus egyházba beszivárgott két zsidó pápa és egy zsidó reformátor, akik megváltoztatták mindenki gondolkodásmódját.

(VII. Kelemen pápa, 1523-1530)

1513-1533 között két világrengető esemény történt: a protestáns reformáció és az, hogy a pápa elfogadta Nikolausz Kopernikusz heliocentrikus kozmológiai modelljét (miszerint a Föld a Nap körül kering). Véletlen egybeesések voltak ezek, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontották le?

(Felelősségi nyilatkozat - Menez laposföldhívő. Én nem vagyok az. Ennek ellenére tisztelem az intelligenciáját, és bemutatom ezt az önök figyelmébe).

A "katolikus" szó "egyetemes"-t jelent, és a katolikus egyház valóban az "egyetlen és kizárólagos" keresztény egyház volt, amíg Luther Márton el nem kezdte a protestáns reformációt, és nem okozott szakadást a katolikus egyházban. Most az USA-ban az összes protestáns felekezetnek - lutheránus, baptista, evangélikus, stb. - több tagja van együttvéve, mint a katolikus egyháznak. Tehát elég nagy dolog volt a katolikus egyházat így kettészakítani.

A másik nagy dolog az volt, hogy a pápa ugyanakkor elfogadta a világ heliocentrikus modelljét. Ez korábban még soha nem történt meg, mert addig minden keresztény (és minden más vallás is) elfogadta, hogy geocentrikus világban élünk. Valójában ez teljesen megváltoztatta a világot, mert a Föld többé már nem volt mindennek a középpontjában.

A Biblia több mint 30 alkalommal állítja, hogy a Föld nem mozog. Most, a heliocentrikus modell szerint a Nap volt a világegyetem középpontjában, és a Föld körülötte forgott.

Kísérletezéssel és kiterjedt tanulmányozással rájöttem, hogy nagyon sok dologról hazudtak nekünk, amelyek közül az egyik a hely, ahol élünk, és a hely fontossága. Hiszem, hogy Isten képmására vagyunk teremtve, és mindent Isten teremtett. Már nem hiszek az evolúcióban, a Big Bang elméletben és más modern hazugságokban.

Végül is a Sátán a "Nagy Csaló". Az életem teljesen megváltozott, és az elmúlt 7 évben visszatértem Istenhez, pedig addig nagy bűnös voltam.

 

 

A MEDICI bankárcsalád pápái 20 év alatt szétzúzzák a kereszténységet

1513-1533 között két világrengető esemény történt: a protestáns reformáció és az, hogy a pápa elfogadta Nikolausz Kopernikusz heliocentrikus kozmológiai modelljét (miszerint a Föld a Nap körül kering). Véletlen egybeesések voltak ezek, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontották le?

1513-1521 között X. Leó pápa, 1523-1534 között pedig VII. Kelemen pápa uralkodott, ami ezt a 20 éves időszakot takarja. Mindkét pápa a de'Medici családból származott, egy BANKOS családból, akiket Miles Mathis kripto-zsidóként mutatott be (bár az, hogy "bankárok" voltak, nyilvánvaló volt). Mindkét pápa hivatalosan unokatestvérek voltak, de valójában testvérként nevelkedtek, mivel X. Leó apja, Lorenzo a Csodálatos, mindkét pápát egy háztartásban, testvérként nevelte fel, miután VII. Kelemen apját közvetlenül a születése előtt meggyilkolták.

Akár a protestantizmusban, a katolicizmusban vagy más vallásban hiszünk, tény, hogy X. Leó megengedte Luther Mártonnak (egy zsidónak), hogy feldarabolja a kereszténységet, amely addig a katolikus egyházból állt; és akár a világegyetem geocentrikus vagy heliocentrikus modelljében hiszünk, tény, hogy VII. Kelemen pápa először fogadta el Kopernikusz elméletét a világegyetem heliocentrikus modelljéről, ami ellentétes volt a geocentrikus modell minden korábbi és bibliai hittel.

Ez a két világrengető esemény 1513-1533 között történt, miközben a fantasztikusan gazdag Medici bankárcsaládból származó két zsidó testvérpápa irányította a kereszténységet.

 

 

X. LEÓ ÉS VII. KLEMENT PÁPÁK

"X. Leó pápa (balra: X. Leó; született Giovanni di Lorenzo de' Medici, 1475. december 11. - 1521. december 1.) 1513. március 9-től 1521-ben bekövetkezett haláláig volt a katolikus egyház feje és a pápai állam uralkodója."

X. Leó pápa nem pap volt, hanem bitorló, mivel ő volt az utolsó pápa, aki pappá választásakor nem állt papi rendben. Valójában a Medici bankárcsalád, amelyből származott, a világ legbefolyásosabb bankárai voltak abban az időben, amikor pápává lett.

X. Leó pápát azzal is vádolták, hogy homoszexuális volt, és állítólag kihasználta a jóképű fiatalembereket, akik a kamarásaik voltak.

Miután Luther Márton 1517 halloweenkor kifüggesztette "Kilencvenöt tézisét", X. Leó pápa nem bosszankodott: "1518 februárjában utasította az augustinusok általános helytartóját, hogy hallgatásra kötelezze szerzeteseit", és ne említse a Luther Márton által a katolicizmusra jelentett nyilvánvaló fenyegetést.

"X. Leó pápa uralkodásának talán legmaradandóbb öröksége az volt, hogy vélhetően nemhogy megfékezte, de még táplálta is a reformációt".

X. Leó halála után VI. Adrianus pápa (1522-1523), VII. Kelemen pápa (akkor Giulio Medici bíboros) helytartója és bábja lett: "Húsz hónapos pápasága alatt VI. Adrianus "úgy tűnt, hogy nagy hangsúlyt fektet Medici bíboros véleményére... Az összes többi bíborost pedig határozottan távol tartotta magától."[44] Ily módon Giulio bíboros "félelmetes befolyást gyakorolt" Adrianus egész uralkodása alatt.""

Mi történt ahhoz, hogy Giulio bíborosból VII. Kelemen legyen? VII. Kelemen (született Giulio de' Medici) 1523-1534 között volt pápa, és később "a legszerencsétlenebb pápának" tartották.

 

 

Giulio 1478. május 26-án született törvénytelenül Firenzében, és anyjának pontos kiléte ismeretlen. Biológiai apját egy hónappal a születése előtt tragikus módon meggyilkolták.

"Ezt követően Lorenzo, a csodálatos Lorenzo saját fiaiként nevelte őt, gyermekei Giovanni (a későbbi X. Leó pápa), Piero és Giuliano mellett".

Giulio törvénytelen születése miatt állítólag nem juthatott volna el a katolikus egyház legmagasabb tisztségeihez, de három hónappal azután, hogy X. Leó pápa lett, unokatestvére pápai diszpenzációval elhárította ezt az akadályt, és Giuliót bíborossá nevezte ki.

Amikor Giulio bíboros röviddel X. Leó pápa halála után VII. Kelemen pápa lett, azzal vádolták, hogy a Medici rokonainak nyújtott túlzott nepotizmusa révén kiürítette a vatikáni kincstárat, és VII. Kelemen pápa halála után a katolikus egyház reformintézkedéseket vezetett be az ilyen nepotizmus jövőbeni megakadályozása érdekében.

VII. Kelemen pápát "kortársai világiasnak és a protestáns reformáció vélt veszélyei iránt közömbösnek tartották".
Így folytatta unokatestvére, X. Leó pápa munkáját a katolikus egyház szétzúzásának elősegítésében.

VII. Kelemen legismertebb öröksége azonban ahhoz kötődik, amit még megengedett:

"A tudományok terén Kelemen arról a legismertebb, hogy 1533-ban jóváhagyta Nikolausz Kopernikusz elméletét, miszerint a Föld kering a Nap körül - 99 évvel azelőtt, hogy Galileo Galilei hasonló eszméi miatt eretnekségi perbe került volna."

 

 

MARTIN LUTHER

Ki volt Luther Márton? Miles Mathis mondja a legjobban: "Luther anyjának leánykori neve Lindemann volt. Zsidó vezetéknév. Elismerik, hogy Luther apja nagyon gazdag volt, bár szokás szerint elsietnek mellette".

"És most jöjjön a gyilkos lövés. Ha úgy gondolják, hogy a Lindemann nem volt zsidó név, akkor mehetünk Luther anyai nagyanyjához, aki ... . Ziegler."

"De van még más is. Margaretha Ziegler leánykori neve Rosenzweig volt."

Mit csinált még Luther Márton? Engedélyezte, hogy a bankok és a magánszemélyek először kezdjenek alacsony kamatozású kölcsönökbe. Addig az "uzsorakamatot" a katolikus egyház tiltotta (a Biblia szerint), és az uzsorakamatot úgy definiálták, mint bármilyen összegű kamat felszámítását.
Mi az alacsony kamat egyébként? Lehet, hogy Luther Márton idejében 1% vagy 2% volt, de manapság a 10%-os kamat is alacsony kamatnak számíthat egyes helyeken. Mindannyian tudjuk, hogy Luther Márton mekkora vihart kavart azzal, hogy egyáltalán bármilyen kamatot engedélyezett. A bankszektor azonban végül is neki köszönheti ezt.

KÖVETKEZTETÉS

A fenti információk alapján tehát mi köti össze X. Leó pápát, VII. Kelemen pápát és Luther Mártont? Nos, eltekintve attól, hogy mindhárman zsidók, ezek az állítólagos keresztények a kereszténység legmagasabb tisztségeit érték el, és úgy tűnt, hogy szövetségre léptek az egyetemes és egységes katolikus egyház felbomlasztására.

De nem csak ez: 1533-ban VII. Kelemen jóváhagyta Kopernikusz heliocentrikus elméletét, miszerint a Föld a Nap körül kering, ami ellentmondott a világ minden addigi kultúrájának geocentrikus hitének és magának a Bibliának: hogy lapos, álló Földön élünk, és a Nap, a Hold és a csillagok a Föld körül keringő, a felettünk lévő égboltozathoz rögzített égitestek.

Mindez az 1513-1533 közötti 20 éves időszakban történt.

Ismétlem, ez véletlen egybeesés volt, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontotta le a fent említett három kripto-zsidó?

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/harom-kripto-zsido-akik-mindent-megvaltoztattak

Az amerikaiaknak "azonnal el kell hagyniuk Oroszországot"

 

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma figyelmeztetést ad ki: Az amerikaiaknak "azonnal el kell hagyniuk Oroszországot"


Az amerikai külügyminisztérium kiadta az Oroszországban tartózkodó amerikaiaknak azt a figyelmeztetést, amelyet már most "az eddigi legsúlyosabb figyelmeztetésnek" neveznek: Azonnal hagyják el az országot.

Konkrétan a külügyminisztérium közölte az amerikaiakkal, hogy "az amerikai állampolgárok ne utazzanak Oroszországba, és az Oroszországban tartózkodók vagy utazók azonnal hagyják el Oroszországot..."

Ez az a fajta figyelmeztetés, amit a Külügyminisztérium olyan országokban ad ki, ahol az USA háborúba kezd.

És a Külügyminisztériumnak jó oka van azt hinni, hogy háborúba megyünk, mert nagyrészt a Külügyminisztérium az, aki ezt okozza!

Éppen tegnap Antony Blinken külügyminiszter azt mondta Ukrajnának, hogy "Ukrajna nyugati fegyvereket használhat az Oroszország által elfoglalt területek ellen". Úgy tűnik, hogy az általa említett területek Luhanszk, Donyeck, Herszon és Zaporozsje területei, amelyek tegnap fejezték be a népszavazást, és elsöprő többséggel szavaztak arra, hogy elhagyják Ukrajnát és Oroszország részévé váljanak.

Gondolkodjatok el ezen egy pillanatra: Az emberek ezeken a területeken SZAVAZTAK, és Blinken szerint az USA "nem fogja elismerni..." ezt a szavazást.

Mintha lenne választása...

 

 

Nekünk, az embereknek jogunk van megvédeni magunkat attól, amit ezek az álkormányzati emberek okoznak. És jobb, ha gyorsan elkezdjük megvédeni magunkat, amíg még élünk, és még van országunk, amit megvédhetünk.

Ha ilyen ütemben haladnak ezek a választásokon hitetlenkedő, törvénytelen kormányzati hülyék, akkor Amerikát valószínűleg heteken belül felrobbantja Oroszország.

Íme a pontos megfogalmazás:

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-amerikaiaknak-azonnal-el-kell-hagyniuk-oroszorszagot

A Tízszarvú Fenevad új szankciótervben bejelentette az orosz olajár felső határát

 

Tömeggyilkos Bioterrorista Von der Leyen bemutatja az EU nyolcadik szankciócsomagját Moszkva ellen.

Az Európai Bizottság árplafon bevezetését javasolja az orosz kőolajra a Moszkva ellen az Ukrajnával vívott háború miatt bevezetett legújabb szankciócsomag részeként - jelentette be szerdán Nemzetgyilkos Hazug Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Josep Borrell külügyi vezető.

Az új csomagra a Kreml részleges mozgósításról szóló bejelentése, az oroszok által megszállt ukrajnai területeken tartott annexiós népszavazások és a közelmúltban Izsumban felfedezett tömegsír után kerül sor.

Az olajárplafonról korábban a G7-országok állapodtak meg. Az Egyesült Államok nyomást gyakorolt az EU-ra, hogy a plafon december 5-ig lépjen életbe, amikor az orosz nyersolaj tengeri behozatalát tiltó európai szankciók hatályba lépnek. Haramia Antikrisztuskövető Von der Leyen közölte, hogy nyilvánosságra fogja hozni az olajárplafon jogalapját, hogy csökkentse az orosz bevételeket és stabilizálja a globális olajpiacot.

 

 

A szankciók - az EU nyolcadik Oroszország elleni csomagja - további intézkedéseket tartalmaznak a Vlagyimir Putyin háborús erőfeszítéseit segítő személyek ellen, valamint az árukereskedelem tilalmát.

Újabb importtilalom lép életbe az orosz termékek európai piacra történő behozatalára. Az új csomag további intézkedései között szerepelnek az Oroszországba irányuló új exporttilalmak, például további repüléstechnikai cikkekre, elektronikai alkatrészekre és bizonyos vegyi anyagokra vonatkozóan - mondta Tömeggyilkos Hamis von der Leyen. További tilalmak vonatkoznak majd az európai szolgáltatások Oroszországnak történő nyújtására, és megtiltják, hogy uniós állampolgárok orosz állami tulajdonú vállalatok igazgatótanácsában üljenek.

Borrell szerint az EU több személyt is szankcionálni akar, köztük azokat, akik részt vettek a népszavazások megszervezésében, valamint szankcionálni akarja azokat is, akik kijátsszák az európai szankciókat.

Az Európai Bizottság szerdai ülésén az uniós nagyköveteknek ismertette az új intézkedéseket. Várhatóan a következő, pénteki találkozójukon részletesen megvitatják majd.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-eu-uj-szankciotervben-bejelentette-az-orosz-olajar-felso-hatarat

Döbbenetes számok derültek ki!

 

Kedves Barátom!

Bizonyára tudod, hogy a rezsiemelések visszavonása miatt megkerestem hazánk összes polgármesterét, hogy közösen álljunk ki a lakosságért, mielőtt még több probléma sújtaná a kizsigerelt és megalázott embereket. A mellékelt levelet kétszer is elküldtem mindenkinek augusztusban és szeptemberben, de hiába, mert a közel 3.200 polgármesterből csak 35-en gondolták úgy, hogy álljunk ki a lakosaink védelmében!

A településvezetők 99% még válaszra sem méltatta azt, hogy közösen lépjünk fel a rezsiárak csökkentése érdekében. Mivel én is polgármester vagyok nem értem, a kollégák miért nem érzik úgy, hogy most vétek csendben maradni! A kormány pozitív kommunikációjával ellentétben, ami lakosság védelméről szól, olyan elszegényedési hullám indul majd el, amit már nem lehet sem helyben, de országos szinten sem kezelni.

Tehát ne csodálkozzunk azon, hogy itt tart az ország és azt tesznek velünk, amit akarnak, ha a polgármesterek 99%-a nem a választóik képviselete miatt, hanem feltehetően csak a busás fizetés érdekében ül a székében és lapít, mint sz@r a fűben, még olyankor is, amikor a leghangosabban kellene kiállni a magyar emberek érdekében!

Kedves Barátom!
Ezt már nem szabad eltűrni, ezért nekünk kell kézbe venni a sorsunkat, nem pedig kiszolgáltatni magunkat az ilyen megélhetési polgármestereknek és a politikusoknak! Ehhez pedig a legfontosabb dolog, hogy a lakóhelyeteken mindenhol szerveződjetek és keressétek meg azokat, akik a helyi emberek képviseletét a jövőben tisztességesen el tudják látni, akár polgármesterként vagy képviselőként. Ebben segít az aláírásgyűjtésünk, amivel egy komoly és jó csapatot szervezhetünk minden településen, hogy ezután országosan is erőt tudjunk mutatni. Aki még nem kapcsolódott be, az itt tegye meg, és szóljatok másoknak is, hogy jelentkezzenek: https://rezsim.com

Emellett még arra is megkérlek, hogy töltsd le a gyűjtőívet innen: https://rezsim.com/assets/downloads/pagea41.pdf, és kezdj hozzá ott helyben a segítők és az aláírók megkereséséhez, hogy ezzel is megismerkedj minél több hozzánk hasonlóan gondolkodó és velünk tartó emberrel. Hidd el, hogy az ország minden településén elég akár „egy fecske” ahhoz, hogy a változás elinduljon. A cselekvés mezejére kell lépni és a népakaratot kell érvényesíteni, mert fel kell nyissuk az emberek szemét, hogy milyen súlyos helyzet lesz a jövőben!

Számítok rád is ebben, mert ha minden településen egy jó közösségünk lesz, akkor nem állíthat meg bennünket senki és semmi sem! Nincs kire vagy mire várni, most jött el a lehetősége annak, hogy kezünkbe vegyük és megváltoztassuk a sorsunkat egy normális ország megteremtése érdekében.

Üdvözlettel: Vilcsek Ernő - Jákfalva független polgármestere

Pataky Zoltán: A homo sapienstől a homo idiótikuszig avagy jelentés a jelenből, a jövőbe

 

A világ tükre, Ukrajna. Ebben a tükörben láthatjuk mindazt ami világunkkal történik, és azt is, hogy mit tesznek meg még majd azért, hogy térdre kényszerítsék az egész emberiséget.

A közmédia szerint, újságok, tévék, rádióállomások szerint , a háború Ukrajnában, 2022 februárjában kezdődött. Ez nem igaz. A háború már nyolc éve folyik, ugyanis az Ukránok nyolc hosszú éven át, terrorizálták, gyilkolták az Oroszokat kelet Ukrajnában. Ez ellen a nyugati országok nem emelték hangjukat! A februárban elkezdődött háború, a már nyolc éve tartó háború eszkalációja! Egy vakság része ez, mert a nyugat egyszerűen kikasírozz a hírekből a valóságot, és csakis az amerikai hegemónia által propagált Ukrán „igazságot” engedi megjelentetni az újságokban.

A nyugatnak sikerült, - szentül meg van róla győződve-, egész Európát, és az egész világot, egy humanitárius érzéketlenségbe, és egyáltalán, egy érzéki eltompultságba taszítani. Ugyanakkor idehaza, humanitárius segítségről zeng ódákat a FIDESZ-KDNP tandem, amikor tízezrével fogadja be az Ukrajnából menekülteket, akik köszönik szépen, nagyon jól érzik magukat az ingyen kenyér fogyasztása közben. Persze a kilakoltatása a Magyarságnak, megszakítás nélkül folyik tovább.

A nagyképűségbe és kardcsörtetésekbe zuhant világunkat, politikai szlogenekkel tartják távol a valóságtól. Például olyanokkal, hogy Putyin az új Hitler, miközben fittyet hánynak, sőt meg sem említik az Ukrán náci katonai kötelékeket, a náci szimbólumokkal ellátott zászlóikkal! Továbbá naponta jelentik a hírekben egész Nyugat Európában , és a tengerentúli USA-ból, hogy fegyvereket és pénzt, milliárdokat, követel Zelenszkij, a színész ripacs ból, államférfivá vedlett, az emberi fajt megszégyenítő, fajtalan bohóca! Így sikerült a nyugatnak egy teljesen torz képet ráerőszakolni valamennyiünkre.

 

 

A szankciók az Oroszoknak nem ártottak úgy ahogyan az EU és bandája tagjai számították, mert Oroszország átirányította a gáz és olaj energia hordozóinak eladását, például Kínába és Indiába. Szankcióikkal az EU, herén lőtte önmagát, és ma már ott áll, hogy nem csak az energia árak, hanem az élelmiszerárak is havonta, ha nem hetente emelkednek, munkahelyek szűnnek meg. Rászakad Európára, de hamarosan az egész világra, a mérhetetlen munkanélküliség, és vele a szegénység, avval együtt persze a nyomor is!

A napi propaganda a sajtó világában egyre agresszívebben, és egyre becstelenebbül áll ki Zelenszkij mellett, ami nem is volna gond, viszont nem észszerű, mert ha megjelennének az Oroszok érvelései, állítási is a háborúról, és annak előzményiről, akkor lenne egy lehetőség is arra, hogy legalább, egy valós összképet lássanak az emberek. A mostani állapotban vajmi kevés a remény egy békére! Sajnos! Mondhatnék mást is, de nem teszem.

Tehát, a nyugati lapok és más hírszerző szervek nem közlik az Oroszok állás pontját, és véleményét sem, ami egyenlő a hazug demokráciával, ami nem más, már régóta, mint a hírközlés „terrorkráciája”!
Mindehhez a legújabb hír, az északi áramlat, 1-es és 2-es gázvezetékén, szivárgást észleltek, majd kiderült, hogy robbantás volt az oka a szivárgásnak. Mit mondanak a Dánok erről? Itt egy idézet ennek az esetnek kapcsán:

„Összesen három szivárgást fedeztek fel az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 földgázvezetéken a balti-tengeri Bornholm szigete előtt részben a dán, részben pedig a svéd vizeken. A dán hadsereg felvételein a tengeri felszínére törő buborékokat lehetett látni egy nagyjából egy több mint egy kilométer átmérőjű körben. Kristoffer Böttzauw, a dán energiaügynökség vezetője szerint egy hétig is eltarthat, míg a gáz elszivárog a vezetékekből. Mette Frederiksen dán miniszterelnök szerint nem zárható ki szabotázs. "Három lékről beszélünk távol egymástól, s ezért nehéz elhinni, hogy mindössze véletlen lenne" - húzta alá.”

 

 

Újra, mit láthatunk? Azt, hogy megy a magyarázkodás arról, hogy „nem zárható ki a szabotázs”! Variációk is megjelentek erre a témára, hogy vagy az Oroszok, vagy az Ukránok robbantottak. Furcsa, nem? Az oroszok? Éppen úgy bűzlik ez az elmélet, mint az, amikor azt állították, hogy az Oroszok lőtték azt az atomerőművet is amelyet elfoglaltak! A propaganda háború is egyre koszosabb módszerekkel folyik! Közben, megvoltak a szavazások is kelet Ukrajnában, amelyet a nyugat nem ismert el, és jogtalannak, valamint érvénytelennek kiáltott ki, mielőtt még elkezdődött volna.

Emlékezzünk Koszovóra! Nem lesz nehéz kitalálni, hogy ki nem ismerte el elsőként az ukrajnai régiókban megaratott szavazásokat! Izrael, persze, hogy Izrael!

Ott vannak ezek mindenütt, és irányítják a közvéleményt, a világ közvéleményét, és így uralkodnak. Itt az idézet:
„Izrael nem ismeri el az orosz ellenőrzés alá került négy ukrajnai régióban tartott népszavazás eredményét - jelentette a Háárec című újság szerdán.”

Majd rátesznek még egy lapáttal a lángba álló világra:

„Nobel-díjas zsidó közgazdász: Amerikának és Európának el kellene ismernie, hogy háborúban áll Oroszországgal...

 

 

„ Izrael nem ismeri el az orosz ellenőrzés alá került négy ukrajnai régióban tartott népszavazás eredményét - jelentette a Háárec című újság szerdán. Emellett Jeruzsálem megkezdte húsz, súlyosan sebesült ukrán katona Izraelbe szállítását és gyógykezelését. A minisztérium jelentése szerint az első két ukrán katona megérkezett a Síba kórházba.”

Óriási, nem? Húsz Ukrán katonát gyógykezelnek Jeruzsálemben! Ekkora arcátlanságot, ilyen képmutatást, csak azok képesek produkálni akik tesznek az egész világra,és mesterien kezelik a képmutatás, és önzőség politikai szakmáját! Egyszóval, leereszkedtek húsz gój orvosi kezeléséig. Vagy nem gójokról van szó?

A jelen nem sok jót hordoz magában a számunkra, és így sajnos, jövőnk teljese bizonytalanná vált! A nem létező, háttér , és világhatalom fekete ruhás, kalapos urai, karmaik között tartják az egész emberiséget, és még a saját pusztulásukat maguk előtt tartva is folytatják romboló, világ égető munkájukat. Meg kell őket állítani, és kitiltani minden államból, de még a földről is.

Pataky Zoltán

Lehull a Lepel - Meloni Zelenszkijnek: légy erős, őrizd meg rendíthetetlen hited

 

Hű támogatásáról biztosította az ukrán népet szabadságharcában Giorgia Meloni, az olasz parlamenti választásokon győztes Olasz Testvérek párt és a jobbközép koalíció vezetője a Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek írt üzenetében kedden késő este.

Meloni Twitter-fiókjában jelent meg az Ukrajna elnökéhez intézett angol nyelvű bejegyzés.

A miniszterelnök-jelölt arra buzdította Zelenszkijt, hogy legyen erős, és őrizze meg rendíthetetlen hitét. Üzenete végére beillesztett egymás mellé egy olasz és egy ukrán zászlót.

Az Olasz Testvérek (FdI) elnöke az ukrán elnöknek a vasárnapi olaszországi parlamenti választásokat követő üzenetére reagált, amelyben Zelenszkij gratulált neki a győzelemhez.

Az ukrán elnök köszönetet mondott azért a folyamatos támogatásért, melyet Olaszország nyújt Ukrajnának az orosz agresszióval szembeni küzdelemben. Zelenszkij hozzátette, hogy együttműködésre számít az új olasz kormánnyal is.

 

 

Meloni a választások előtti interjúiban hangsúlyozta, hogy kormányra kerülve nem változtatna Olaszország eddigi politikáján az ukrajnai konfliktus kérdésében. Viszont a jobbközép koalíció utolsó kampányeseményén mondott beszédében úgynevezett kompenzációs csomag bevezetését vetette fel a Moszkva elleni szankcióktól leginkább sújtott európai tagállamok megsegítésére.

A választásokon győztes szövetség másik pártja, a Matteo Salvini vezette Liga szankciók helyett a béke előmozdítását sürgeti. Silvio Berlusconi, a Hajrá Olaszország (FI) elnöke pedig utolsó kampányvideójában Vlagyimir Putyin orosz elnök mellett állt ki.

Az ukrajnai háború kezdete óta a Mario Draghi vezette kormány három alkalommal küldött Kijevnek fegyverszállítmányt, amit a korábban ellenzékben levő Olasz Testvérek, valamint a nemzeti egységkormány tagjaként a Liga és a Hajrá Olaszország is megszavazott.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/meloni-zelenszkijnek-legy-eros-orizd-meg-rendithetetlen-hited

Halálos COVID-vakcinák és a rejtélyes lefelé tartó spirál - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/HoUhHFptKGyg/
Kapcsolódó videó:
https://coe-llc.com/2021/12/27/assassination-using-5g-phones-nanos-in-the-vaccines-video/
Még egy hasonló:
https://www.bitchute.com/video/wqvSrsOb44nl/

Hollandia ki akar lépni az Európai Unióból, és meg akar szabadulni a globalista elittől

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tüntetés Amszterdamban a szabadságért és az ébredésért. Óriási demokratikus válság van, mert a globalisták átvették az ország irányítását. Az egyetlen módja a megoldásnak az, hogy visszavesszük az irányítást és visszaszerezzük a szabadságunkat.

Mike Adams: Emberek milliói úgy eladósodnak, mint még soha. A kilakoltatások száma növekszik

Mike Adams író és aktivista kifejti, hogy amikor kilakoltatások milliói történnek azért, mert a polgárok nem tudják fizetni a jelzáloghiteleiket, miért ne fizetné a kormány az összes jelzáloghitelt? Ingyen ház mindenkinek! Ez azt jelentené, hogy az összes ház a kormány tulajdonában lenne. A kormány fogja megmondani, hogy hol dolgozzunk, ő fog általános alapjövedelmet és házat adni nekünk, ami kommunizmus! - mondta.

Ausztrália: a népirtás bizonyítékai, fiolaelemzés, halálesetek eltitkolása, digitális identitás

Malcolm Roberts ausztrál szenátor az ausztráliai Covid 19 vizsgálóbizottság megállapításairól beszél, és arról számol be, hogy ez népirtás, a fiolák nanoanyagokat tartalmaznak és ez a vért is érinti, valamint a digitális identitásra vonatkozó tervezett új törvények veszélyéről, amelyek rabszolgákká tennének minket.

Antikrisztuskövető Népirtó elit az összes erőforrást akarja, és nem engedi, hogy megélhetésünk legyen

Vandana Shiva indiai aktivista elmagyarázza, hogy látnunk kell azt a világot, amelyet a kapzsik teremteni akarnak: az összes természeti erőforrást és az összes földet kézben tartani. Megfosztanának minket a jogainktól, nem hagynák, hogy eltarthassuk magunkat, és nem engednék, hogy megélhetésünk legyen.

Szokatlan reakciók és az örület jelei hírességeknél a Fenevad bélyegének felvétele után. LVII. rész

Sok híresség, mint például Bianca Balti, Barry Keoghan, Placido Domingo, Nick Kyrgios, Jake Fraley és mások túlreagálják és őrült dolgokat tesznek, vagy másokra hatással vannak, a pszichét megváltoztató genetikai vakcinákat követően.

Tucker Carlson: Európa az energiaárak emelkedésével szegénységbe és élelmiszerhiányba süllyed

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tucker Carlson elítéli, hogy annyi minden történik most egyszerre, és az információkat annyira ellenőrzik, hogy nem tudunk róluk. Európa szegénységbe süllyed az ukrajnai háború okozta energia- és élelmiszerhiány miatt. Ennek csak akkor van értelme, ha a cél a Nyugat elpusztítása, hogy utat engedjenek a kínai globális dominanciának.

Szeptember 28-án a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságok, valamint az orosz hadsereg által ellenőrzött Herszon és Zaporozsjei területek hatóságai összegezték az Oroszországhoz való csatlakozásról tartott népszavazások eredményeit.

A régiókban szeptember 23-27-én lezajlott szavazás eredményeként az LPR polgárainak 98,42%-a szavazott az Oroszországhoz való csatlakozás mellett: a KNDK-ban a lakosság 99,23%-a támogatta az Oroszországhoz való csatlakozásról szóló döntést; a Herszon régióban 87,05% szavazott igennel az Ukrajnától való függetlenségre és az Oroszországhoz való csatlakozásra; a Zaporozsjei régióban 93,11% szavazott a független állam létrehozására és az Oroszországhoz való csatlakozásra.

A herszoni és a zaporozsjei régió a közigazgatási határokon belül, azaz a jelenleg az ukrán hadsereg ellenőrzése alatt álló területeket is beleértve kívánja kikiáltani függetlenségét.

A teljes részvételi arány az LPR-ben 92,6%, a DPR-ben 97,51%, a Herszon régióban 76,86%, Zaporozsjában pedig 85,4% volt.

A szavazóhelyiségeket a szavazó régiók területén és külföldön nyitották meg. A 84 oroszországi régióban mintegy 600 szavazóhelyiség működött, ezek többsége Oroszország déli részén volt, mivel a legtöbb menekült ott tartózkodott. Összesen több mint 4 millió ember érkezett Oroszországba Ukrajnából február óta - mondta Tatjana Moszkalkova ombudsman.

A népszavazások eredménye nem meglepő. A háború sújtotta donbászi régiók több mint 8 éve szenvednek az ukrán katonai agressziótól. Az ukránbarát állampolgárok már elhagyták az orosz vezetésű erők ellenőrzése alá került területeket. Ugyanakkor Kijev megtiltotta az elveszített területeken élő támogatóinak, hogy szavazzanak, hosszú börtönbüntetéssel és vagyonelkobzással fenyegetve őket. Így a népszavazások eredményeit nem kérdőjelezik meg.

A nyugati média megpróbálja bemutatni, hogy a helyieket orosz katonák kényszerítik a szavazásra, de független megfigyelők megerősítik, hogy ez hazugság. A szavazóhelyiségekben és azon kívül is jelen voltak különböző országok, köztük Olaszország, Franciaország, Egyiptom, Szíria és Fehéroroszország nemzetközi megfigyelői. Megerősítették, hogy a népszavazások békésen, mindenféle jogsértés nélkül zajlottak. A katonák nem avatkoztak be a szavazási folyamatba, hanem a szavazóhelyiségekben védték a civileket, mivel Kijev részéről nagy volt a katonai provokációk veszélye.

A nemzetközi megfigyelők megerősítik, hogy Ukrajna és különböző nyugati országok "a legjobb demokratikus hagyományoknak megfelelően" nyomást gyakorolnak rájuk. Sokan közülük az EU feketelistájára kerültek, és nem térhetnek haza. Hazájukban azt kockáztatják, hogy kirúgják őket, és az elégedetlen ukránok naponta fenyegetik őket erőszakkal.

A donbásszi és a felszabadított területeken tartott népszavazások átláthatóan és minden választási normának megfelelően zajlottak, lefolyásukat 40 országból több mint 100 független megfigyelő figyelte - közölte Oroszország állandó ENSZ-képviselője.

A németországi megfigyelő megosztja benyomásait a népszavazás menetéről:

"A német média ezt a népszavazást "hamis" népszavazásnak nevezi. Meg vagyok döbbenve ezen" - mondta Christoph Höretel. A németországi megfigyelő szerint az emberek megölése és szorongatása, a bombázások és a polgári infrastruktúra lerombolása nem az elmúlt 8 év hamisítványa volt.

A megfigyelő hangsúlyozta, hogy a népszavazás lehetőséget ad a donbásziaknak, hogy maguk határozzák meg a jövőjüket.

"Minden eljárás nagyon jól szabályozott <...>, biztonsági okokból ez elfogadható" - zárja Christoph.

Moszkva már kijelentette, hogy kész támogatni a népszavazás eredményét és elfogadni az új régiókat, ha a nép erre szavaz.

Az orosz jogszabályok lehetővé teszik az eljárást egy új entitáshoz, azaz egy külföldi államhoz vagy annak egy részéhez való csatlakozásra. A felvételnek nemzetközi megállapodáson kell alapulnia. Aláírása előtt Oroszország elnöke értesíti a Szövetségi Gyűlést és a kormányt. A dokumentum megkötése után az elnök az Alkotmánybírósághoz fordul azzal a kéréssel, hogy vizsgálja meg a megállapodás alkotmánynak való megfelelését. Ha a bíróság nem talál jogsértést, akkor a megállapodást a szövetségi alkotmánytörvény tervezetével együtt, amely meghatározza az új entitás nevét, státuszát, határait, átmeneti rendelkezéseit, elküldik az Állami Dumának, majd a Szövetségi Tanácsnak. Miután a dokumentumot a parlamenti kamarák elfogadták, az alkotmány 65. cikkét módosítják, és az Orosz Föderáció új szubjektumainak nevét oda beillesztik.

A megállapodás aláírásának időpontját egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Várhatóan október elején kerül rá sor. Az aláírás másik feltételezett időpontja szeptember 30-a. Az LPR, DPR, Herszon és Zaporozsje régiók Oroszországhoz való csatlakozásáról szóló népszavazások eredményeit követően a hatóságok tüntetést terveztek Moszkva központjában, amelyet szeptember 30-ra terveznek. Vlagyimir Putyin várhatóan beszédet mond, amelyhez kapcsolódhat az LPR, a DPR, a Herszon és a Zaporozsjei terület Oroszországhoz való csatlakozásáról szóló megállapodás aláírása.

Egyes szakértők szerint miután az új régiók az Orosz Föderáció részévé válnak, Moszkva hadat üzen Ukrajnának. Szergej Akszenov, a Krím vezetője a maga részéről kijelentette, hogy Moszkva már nem különleges katonai műveletet, hanem terrorellenes műveletet fog végrehajtani.

"A felszabadított területek új státusza véget vet a bizonytalanságnak. Az Orosz Föderáció hivatalos alanyai lesznek. És valójában már nem különleges katonai műveletet, hanem terrorellenes műveletet fogunk végrehajtani a területeinken. Már korábban is harcoltunk a népünkért. Most a földünkért fogunk harcolni" - mondta Akszenov.

Emlékeztetőül: Ukrajnában még mindig nincs háború. Az ellenségeskedések évekkel ezelőtt kezdődtek, amikor Kijev terrorellenes műveletet indított a Donbassz régió oroszbarát lakossága ellen. Oroszország 2022-ben különleges katonai művelettel válaszolt Ukrajnában. A hadviselő felek egyike sem üzent még hadat.

https://southfront.org/donbass-kherson-and-zaporozhie-voted-yes-to-join-russia/


Luhanszk, Donyeck, Herszon és Zaporozsje területén (az egykori Ukrajnában) mostanra befejeződtek a népszavazások.

A szavazólapokat kézzel számolták meg. Mind a négy területen elsöprő többséggel az Oroszországhoz való visszatérés mellett szavaztak. Mind a négy most már "orosz terület", és az orosz hadsereg fogja megvédeni őket.

A 90% feletti részvételi arány mellett ez a szavazásra jogosultak mintegy 90%-ának jóváhagyását jelenti. De várom a hivatalos nyilvánosságra hozatalt. Eddig minden régióban 97% feletti igen szavazati arányt láttam, tehát ez mindenképpen az összes jogosult szavazó több mint 50%-át eredményezi, nem csak a leadott szavazatok számát.

Az oroszbarát Donyecki Népköztársaság (Donyecki terület Ukrajna) hivatalosan bejelentette, hogy az Oroszországhoz való csatlakozásról szóló népszavazás lezajlott "A feldolgozás eredményei szerint a 2022-es népszavazáson a szavazólapok 100%-a szavazott a DPR-ben az Oroszországhoz való csatlakozásról: - 99,23% igennel"

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-nepszavazasoknak-vege-a-szavazatokat-megszamoltak-oroszorszag-negy-uj-allamot-nyert

Moszkva, 2022. szeptember 30. péntek (MB)

A népszavazási eredmény ismeretében Oroszország csütörtökön elismerte Zaporozsje és Herszon állami szuverenitását és függetlenségét. Az erről szóló rendeletet Putyin elnök írta alá, és még aznap életbe lépett – jelentette a TASZSZ.

A Donyecki és a Luhánszki Népköztársaság függetlenségét már február 21-én elismerte Moszkva.

A négy ukrán tartomány és Oroszország vezetői péntek délután ünnepélyesen aláírják a csatlakozási szerződéseket, és ezzel Donyeck, Luhánszk, Herszon és Zaporozsje az Orosz Föderáció tagállamává válik.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Sikorski volt lengyel külügyminiszter köszönetet mondott az USA-nak az orosz gázvezeték megsemmisítéséért

Bioterrorista Hazug Sikorski nem akármilyen európai parlamenti képviselő, volt brit állampolgár, számos amerikai és NATO-központ munkatársa, valamint Lengyelország volt védelmi (2005-2007) és külügyminisztere (2007-2014). 2014 októberében rajtakapták, hogy azt állította, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök fel akarja osztani Ukrajnát Varsóval, és kénytelen volt visszalépni.

Nemzetgyilkos Népirtó Sikorski 2022 januárjában "sorozatos erőszaktevőnek" nevezte Oroszországot, júniusban pedig az ukrán Espreso TV-nek azt mondta, hogy a NATO-nak joga van atomfegyvereket adni Kijevnek. Felesége Anne Applebaum amerikai szakértő, aki szintén Oroszország nyílt ellensége.

https://www.rt.com/news/563632-sikorski-usa-nordstream-poland/

Moszkva "terrortámadásnak" nevezte a történteket

A volt lengyel FM köszönetet mondott az USA-nak az orosz gázvezeték lerombolásáért

Míg az Egyesült Államok, Oroszország és a legtöbb európai kormány visszafogta magát azzal kapcsolatban, hogy ki állhat a hétfői robbanás mögött, amely mindkét Északi Áramlat gázvezetéket megrongálta, Hazug Haramia Radoslaw Sikorski volt lengyel külügyminiszter nem volt ilyen fenntartásai.

"Köszönöm, USA" - tweetelte Gazember Antikrisztuskövető Sikorski kedden a Balti-tenger vizében lévő hatalmas gázszivárgásról készült fotó mellett. Mindkét vezeték súlyosan megsérült a dán Bornholm sziget partjainál, amit sokan most már szándékos cselekménynek neveznek.

Haramia Hazug Sikorski később lengyelül tweetelt, hogy az Északi Áramlat sérülése azt jelenti, hogy Oroszországnak "tárgyalnia kell a Testvériség és a Jamal gázvezetékeket ellenőrző országokkal, Ukrajnával és Lengyelországgal", ha továbbra is gázt akar szállítani Európába. "Szép munka" - zárta mondandóját.

Az Északi Áramlat 1 és az Északi Áramlat 2 hétfőn vesztette el minden nyomását, miután a svéd és a dán hatóságok később azt mondták, hogy tenger alatti robbanások sorozata történt. Az első vezeték csökkentett kapacitással működött, miután Oroszország szerint műszaki nehézségek léptek fel, míg a második vezeték teljes nyomás alatt volt, de nem működött, mivel Németország megtagadta a tanúsítást.

 

 

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője csodálkozott, hogy Szikorszkij tweetje "hivatalos nyilatkozatnak minősül, miszerint ez egy terrortámadás volt". Közben Moszkva ENSZ-nagykövet-helyettese, Dmitrij Poljanszkij megköszönte Szikorszkijnak, hogy "kristálytisztán világossá tette, ki áll e mögött a civil infrastruktúra elleni terrorista jellegű támadás mögött"!

Tömeggyilkos Hazug Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök nem ment olyan messzire, mint Népirtó Hamis Sikorski, de úgy döntött, hogy az Északi Áramlat incidenst "szabotázscselekménynek minősíti, amely az ukrajnai helyzet eszkalálódásának következő lépésével kapcsolatos".

Bioterrorista Sikorski nem akármilyen európai parlamenti képviselő, egykori brit állampolgár, számos amerikai és NATO agytröszt munkatársa, valamint Lengyelország korábbi védelmi (2005-2007) és külügyminisztere (2007-2014). 2014 októberében rajtakapták, hogy azt állította, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök fel akarja osztani Ukrajnát Varsóval, és kénytelen volt visszalépni.

Népirtó Antikrisztuskövető Sikorski 2022 januárjában "sorozatos erőszaktevőnek" nevezte Oroszországot, júniusban pedig az ukrán Espreso TV-nek azt mondta, hogy a NATO-nak joga van atomfegyvereket adni Kijevnek. Felesége Anne Applebaum amerikai szakértő, aki szintén Oroszország nyílt ellensége.

Míg Haramia Erőszaktevő Sikorski köszönetet mondott az Egyesült Államoknak az Északi Áramlat szabotálásáért, Kijev Oroszországot hibáztatta. Vlagyimir Zelenszkij elnök tanácsadója, Mihail Podoliak "Oroszország által tervezett terrortámadásnak és az EU-val szembeni agressziónak" nevezte a történteket, és azzal érvelt, hogy a legjobb válasz német tankok küldése lenne az ukrán hadseregnek.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/sikorski-volt-lengyel-kulugyminiszter-koszonetet-mondott-az-usa-nak-az-orosz-gazvezetek-megsemmisiteseert

 

Az új-zélandi népirtó nemzetgyilkos miniszterelnök globális cenzúrarendszert szorgalmaz, hogy még jobban szolgálhassa az Antikrisztust, talán ő lehet a bestia?

Hazug Haramia Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök a legújabb liberális vezető, aki nemzetközi szövetség létrehozására szólított fel a beszédcenzúra érdekében.

Elégedetlenül a közösségi médiavállalatok példátlan vállalati cenzúrájával, az olyan vezetők, mint Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Hillary Clinton, a magáncenzúráról a jó öreg állami cenzúra felé fordultak. A beszédszabályozás a baloldalon hitvallássá vált. Erőszaktevő Bioterrorista Ardern a héten az ENSZ Közgyűlés előtt tartott beszédét arra használta fel, hogy globális szintű cenzúrára szólítson fel.

Nemzetgyilkos Tömeggyilkos Ardern a "dezinformáció" ellen lépett fel, és globális koalíciót sürgetett a beszéd ellenőrzésére. Miután bólintott a szólásszabadság felé, egy tervet vázolt fel annak kormányzati szabályozással történő megszüntetésére:

De mi van akkor, ha ez a hazugság, amelyet többször és több platformon is elmondanak, másokat fegyverkezésre ösztönöz, inspirál vagy motivál. Hogy veszélyeztesse mások biztonságát. Hogy szemet hunyjanak az atrocitások felett, vagy ami még rosszabb, hogy bűnrészessé váljanak bennük. És akkor mi van?

Ez már nem hipotetikus. A háborús fegyverek megváltoztak, a nyakunkon vannak, és ugyanolyan szintű cselekvést és aktivitást igényelnek, mint amit a régi fegyverekbe fektettünk.

Felismertük a fenyegetéseket, amelyeket a régi fegyverek teremtettek. Közösségként összefogtunk, hogy minimalizáljuk ezeket a veszélyeket. Nemzetközi szabályokat, normákat és elvárásokat hoztunk létre. Ezt soha nem tekintettük az egyéni szabadságjogaink fenyegetésének - inkább azok megőrzését jelentette. Ugyanennek kell most is érvényesülnie, amikor szembenézünk ezekkel az új kihívásokkal.

 

 

Tömeggyilkos Hazug Ardern megjegyezte, hogy a szélsőségesek hogyan használják a beszédet hazugságok terjesztésére, anélkül, hogy megjegyezte volna, hogy a nem szélsőségesek ugyanezt a szabad beszédet használják az ilyen nézetekkel szemben. A "hogyan kezeljük az éghajlatváltozást, ha az emberek nem hisznek a létezésében" kérdésére azt válaszolta, hogy ugyanezt a szabad beszédet használva győzzük meg az embereket. Ehelyett úgy tűnik, Hazug Hamis Ardern el akarja hallgattatni azokat, akik kételkednek.

Miközben egy globális cenzúra-koalícióra úgy hivatkozott, mint a dezinformáció "könnyed megközelítésére", Tömeggyilkos Bioterrorista Ardern elárulta, hogy egy ilyen rendszer valószínűleg mennyire átfogó lenne. Az ilyen globális cenzúra szükségességét azzal indokolta, hogy le kell küzdeni azokat, akik megkérdőjelezik az éghajlatváltozást, és meg kell állítani a "gyűlöletkeltő és veszélyes retorikát és ideológiát".

"Végül is, hogyan lehet sikeresen véget vetni egy háborúnak, ha az embereket elhitetik, hogy annak oka nemcsak törvényes, hanem nemes is? Hogyan lehet kezelni az éghajlatváltozást, ha az emberek nem hisznek a létezésében? Hogyan lehet biztosítani mások emberi jogainak tiszteletben tartását, ha gyűlölködő és veszélyes retorikának és ideológiának vannak kitéve?"

Ugyanezt az érvelést használják az olyan tekintélyelvű országok, mint Kína, Irán és Oroszország a másként gondolkodók, kisebbségi csoportok és politikai riválisok cenzúrázására. A "gyűlöletkeltő" és "veszélyes" fogalmak olyan képlékeny fogalmak, amelyeket a kormányok történelmileg a kritikusok és a másként gondolkodók elhallgattatására használnak.

Ardern a cenzorok új generációjának mosolygós arca. Legalább a cenzorok régi generációja, mint például az irániak, nem tesznek úgy, mintha támogatnák a szólásszabadságot, és nyíltan elismerik, hogy eltiporják a más véleményt. A lényeg az, hogy ugyanolyan ébernek kell lennünk, amikor a cenzúrát balról a legjobb motivációval és a legrosszabb eszközökkel erőltetik.


Ahogyan a nagy polgári szabadságjogász, Louis Brandeis bíró mondta egyszer:

"a szabadságra leselkedő legnagyobb veszélyek a buzgó, jó szándékú, de megértés nélküli emberek alattomos beavatkozásában rejlenek".

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-zelandi-miniszterelnok-globalis-cenzurarendszert-szorgalmaz

A pedofilok ünnepelnek: A spanyol miniszter kijelenti, hogy a gyerekek azzal szexelhetnek, "akivel akarnak", ha "beleegyeznek"

 

"Montero miniszter feltárja a gender ideológia rejtett részeit: a kiskorúak hiperszexualizálását és a kiskorúak és felnőttek közötti szexuális aktusok népszerűsítését; megrontva ártatlanságukat."

Szeptember 21-én a kongresszusban a transz- és abortuszpárti törvényről tartott meghallgatáson a spanyol egyenlőségi miniszter "jognak" nevezte a pedofíliát. A kommunista miniszter, Irene Montero sokkolta politikus társait, amikor a szexuális deviánsokat a kiskorúak helyett a szexuális deviánsokat választotta, és kijelentette:

"A gyerekeknek joguk kell, hogy legyen szexuális kapcsolatot létesíteni azzal, akivel akarnak, feltéve, hogy beleegyeznek".

Az ország parlamentje a közelmúltban egy ellentmondásos új "szexuális szabadságról szóló törvényt" fogadott el, amelynek középpontjában a beleegyezés áll. Montero perverz megjegyzései részei annak a vitának, amely a beleegyezési korhatár csökkentéséről folyik, amely jelenleg 16 évnél van megállapítva, egy október 7-én hatályba lépő, sokat vitatott törvény kapcsán. A szocialista vezetésű kormány elképzelése szerint a beleegyezési korhatárt 12 évre csökkentenék, ami tovább egyengetné a pedofilok útját.

Az új törvény, amelyet Montero támogatott, a büntető törvénykönyv 181. cikkében kimondja: "Aki tizenhat év alatti kiskorúval szexuális jellegű cselekményt hajt végre, két évtől hat évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".

 

 

Úgy tűnik, hogy a miniszter asszony nem olvasta az általa támogatott és a kongresszusban védelmezett törvényt. A gyermekek és felnőttek közötti szexuális kapcsolat börtönbüntetéssel büntetendő bűncselekmény. Egy gyermek nem szexelhet azzal, akivel akar, annak ellenére, amit Montero miniszter állít.

A Vox Párt visszavág

Spanyolország egyetlen konzervatív politikai pártja, a Vox a miniszter asszony kijelentései miatt megrovást és büntetőfeljelentést nyújtott be. A Vox párt vezetője, Santiago Abascal úgy véli, hogy a miniszter asszony a pedofíliát népszerűsíti. 'Nemzetközi botrány, hogy ez az ember még ma is miniszter, ez közvetlen veszélyt jelent a gyermekeinkre nézve'."

A Vox képviselője, Carla Toscano kijelentette: "Ez a kiskorúak megrontása és a pedofília bocsánatkérése". Jorge Buxadé európai parlamenti képviselő és a politikai akció első alelnöke is rámutatott: "Montero asszony kristálytiszta tisztasággal tárja fel a gender ideológia rejtett részeit: a kiskorúak hiperszexualizálását és a kiskorúak és felnőttek közötti szexuális aktusok népszerűsítését; ártatlanságuk megrontását".

A feministák Monterót a pedofília védelmezése miatt ostorozzák.

Még Sonia Sierra író, a Ciudadanos párt volt képviselője is megkérdőjelezte Montero szavait: "Mióta szexelhetnek a gyerekek beleegyezéssel?". A minisztert feminista csoportok is bírálták. A Radical Feminist Space rámutatott: "Ez már az utolsó csepp a pohárban, a pedofilok védelmezőinek érvelése a miniszter szájából. Vagy nem tudja, mit beszél, vagy ez a következő: eltörölni a szexuális beleegyezés 16 éves alsó korhatárát".

 

 

Nem elszigetelt eset

Irene Montero kijelentései nem elszigetelt esetek a baloldali "feministák" körében. A kommunista és genderideológus Shulamith Firestone például a pedofília és a vérfertőzés normalizálását javasolta "A szex dialektikája" (1970) című híres könyvében, amely az úgynevezett harmadik hullámos feminizmus vagy genderfeminizmus egyik referenciamunkája.

A kommunista és feminista Simone de Beauvoir is két kiáltványt írt alá, amelyekben a pedofil kapcsolatok legalizálását védte. Emellett őt is kirúgták tanári állásából, mert megrontott egy kiskorú diákot.

2018. január 9-én Irene Montero egy tweetben Simone de Beauvoirt dicsérte, melyben a következőket írta: "Az ő és az előtte járók példájával építjük ma a nők forradalmát, újra feltaláljuk magunkat, és életünk főszereplőivé tesszük magunkat. Köszönjük."

Minden spanyolnak, különösen a kisgyermekes családoknak van okuk aggódni amiatt, hogy egy perverz radikális tölti be Spanyolországban a miniszteri posztot. Ráadásul Monterónak hatalmában áll eldönteni, hogy milyen tartalmakat kényszerítenek a gyerekekre az iskolákban. Ezért sürgős, hogy Spanyolország megvédje gyermekeit a radikálisokkal szemben, akiknek Moteróhoz hasonlóan sikerült beszivárogniuk a kormányukba.

Szerencsére sok európainak elege van abból, hogy radikalizálódott politikusok támadják a gyermekeiket és támogatják a pedofíliát. Így a Twitteren napokig a #IreneMonteroDimision (Irene Montero Lemondás) hashtag volt a trendi.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-pedofilok-unnepelnek-a-spanyol-miniszter-kijelenti-hogy-a-gyerekek-azzal-szexelhetnek-akivel-akarnak-ha-beleegyeznek-video

Ez egy csapda: a kormányuk a megélhetési válságot gyártotta, hogy előmozdítsa A Nagy Újraindítás tervét

Az aranystandard megszűnése és a pénznyomtatási kísérlet 1971-es világméretű kezdete óta a lakosság egy végtelen adósságciklus áldozatává vált.

A bankok most annyi pénzt nyomtathatnak, amennyit csak akarnak. Ez viszont inflációt és adósságot teremt.

Az igazság az, hogy a pénznek nem lenne semmilyen értéke, ha nem létezne adósság. Ezért a bolygó leggazdagabb embereinek érdeke, hogy növeljék az adósságot a legszegényebbek körében, hogy saját vagyonuk értéke ne csökkenjen.

Itt rejlik a probléma. A jelenlegi adósságalapú pénzügyi rendszer közel áll ahhoz, hogy kifogyjon az útból, és a többség hamarosan a legalapvetőbb szükségleteket sem fogja tudni megfizetni.

Itt jön a képbe a Világgazdasági Fórum terve a Nagy Újraindításról, amelyben nem lesz semmink, és ennek látszólag örülni fogunk.

A jelenlegi Nagy Újraindítási Kezdeményezés a Világgazdasági Fórum (WEF) által a COVID-19 világjárványra válaszul kidolgozott gazdaságélénkítési terv. A projektet azonban először 2016-ban indították el, majd 2020 júniusában újraindították, és az újraindítás alkalmából egy videót tettek közzé, amelyben az akkori walesi herceg, III. Károly szerepelt.

Kérdezd meg magadtól:

Hogyan lehetséges, hogy a világ több mint 190 kormánya végül szinte pontosan ugyanúgy kezelte a Covid-járványt, és mostanra mindenhol mindennaposak a lezárások, a maszkmandátumok és az oltási kártyák?

A válasz talán a Young Global Leaders iskolában rejlik, amelyet Antikrisztuskövető Hazug Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum ("WEF") vezetője alapított és vezetett, és amelyen a mai prominens politikai és üzleti vezetők közül sokan átmentek a csúcsra vezető úton.

A The Great Reset egyik kimondott célja - sok más baljós cél mellett - az, hogy semmit se birtokoljatok, és örüljetek neki.

Ezt tartsák szem előtt, miközben a következőket olvassák...

Egy átlagos ember, aki házat szeretne vásárolni, elmegy a bankba, és jelzáloghitelt kér. A bank ezután pénzt ad nekik, ami valójában nem is létezik, csak számok formájában egy számítógép képernyőjén, és az illető kénytelen visszafizetni a nem létező pénzt kamatostul.

Az elmúlt évben azonban az ingatlanárak rekordmagasak voltak, míg a kamatlábak rekordalacsonyak. Ezek a kamatlábak azonban azóta meredeken emelkedtek. És csak egy irányba mennek.

 

 

Ez az ingatlanbuborék kipukkadásához fog vezetni, és sok embernek negatív saját tőkével terhelt házat fog hagyni.

Egy ingatlan akkor negatív saját tőkével rendelkezik, ha kevesebbet ér, mint a rajta lévő jelzáloghitel.

Például, ha Ön 200 000 fontért vásárolt egy ingatlant, 180 000 font jelzáloghitellel, és az ingatlan most 100 000 fontot ér, akkor negatív saját tőkével rendelkezik.

Ez azonnali problémát jelent, ha el akarja adni az otthonát. Két lehetősége van. Eladod 100 000 fontért, és a banknak kifizeted a 80 000 fontot vagy annál kevesebbet, amivel még tartozol, ráadásul a saját pénzedből. De ha nincs meg ez a pénzeszköz, akkor egyszerűen nem tudja eladni.

Ez azonban még nagyobb problémát jelent, ha az emelkedő kamatlábak miatt a jelzáloghitel visszafizetését sem engedheti meg magának.

Szeptember 22-én a Bank of England 0,5 százalékponttal 2,25%-ra emelte a kamatokat, ami 14 éve a legmagasabb szint.

Jövőre akár a 6%-ot is elérhetik. Ez a becslés a Bloomberg adatszolgáltató szerint azokon az árakon alapul, amelyeket a befektetők a hitelfelvételért fizetnek.

 

 

Képzeljük el tehát, hogy 200 000 fontos ingatlanodat 180 000 fontos jelzáloghitellel sikerült biztosítanod, amelynek kamatlába két évre rögzített 2%-os kamatláb mellett 2022 januárjában. Ez azt jelenti, hogy évente 3600 font kamatot kell fizetnie a banknak, ami havi 300 fontot jelent. Ez még azelőtt van, hogy Ön visszafizetné a jelzáloghitelt.

A Bank of England azonban azóta 6%-ra emelte a kamatlábakat, ami azt jelenti, hogy az utcai bankoknál elérhető legjobb ajánlatok 8%-nál kezdődnek. Önnek 2024 januárjában kell megújítania, de most már évi 14 400 font kamatot kell fizetnie a 180 000 fontos jelzáloghitele után. Ez havi 1200 fontnak felel meg. Ismétlem, ez még azelőtt van, hogy a jelzáloghitelt visszafizetné.

Hirtelen a havi törlesztési költségei 300%-kal nőttek. Ha ehhez hozzáadjuk az energiaköltségek, az üzemanyagköltségek és az élelmiszerárak nevetséges emelkedését, akkor hirtelen olyan helyzetben találja magát, hogy már nem engedheti meg magának a jelzáloghitel törlesztését. De a háza is negatív tőkével rendelkezik, így nem tudja eladni.

Most jön a bank, és visszaveszi a házát. A lehető leggyorsabban eladják, általában a piaci értéknél alacsonyabb áron. Most még többel tartozik a banknak, mint amennyivel tartozna, ha saját maga adta volna el az ingatlant.

De ön nem tudja visszafizetni a banknak, ezért csődöt kell jelentenie. Ez azonban most azt jelenti, hogy a bank elvesztette a pénzt, amit adott önnek, ami valójában soha nem is létezett.

Hirtelen az országnak olyan emberek sokasága maradt, akik már nem engedhetik meg maguknak a meglévő lakásukat, nem tudnak másik lakáshoz jutni, mert csődöt kell jelenteniük, és nem is tudnak felkerülni az ingatlanpiacra.

A kormánynak két választása van. Vagy hagyja, hogy milliók legyenek hajléktalanok, vagy gondoskodik arról, hogy több millió ingatlan álljon rendelkezésre bérbeadásra. Így lehetővé teszi a bankok számára, hogy bérbe adják a visszavett házakat, ami hosszú távon azt is lehetővé teszi a "pánikba esett" bankok számára, hogy visszaszerezzék azt a pénzt, ami eleve nem is létezett.

Ez most azt jelenti, hogy nem áll rendelkezésre annyi meglévő ingatlan, amennyit meg lehetne vásárolni.

De ezt a problémát az új építkezések sem fogják megoldani.

Ez azért van, mert, amint azt talán meglepődve tapasztalja, a nagybankok felvásárolták az összes új építésű lakást, hogy bérbe adják azokat.

 

 

2021 júliusában a Lloyds Banking Group, az Egyesült Királyság legnagyobb jelzáloghitelezője bejelentette, hogy az Egyesült Királyság egyik legnagyobb magánbérbeadójává kíván válni, és a következő 10 évben 50 000 lakást kíván megvásárolni.

A Lloyds akkor azt mondta -

"Az Egyesült Királyságban minden ötödik háztartás magánbérletben lakik, és a kereslet a következő öt évben növekedni fog. Mivel sok hagyományos magánbérbeadó hagyja el a piacot a szabályozás és az adózás változásai miatt, ez tovább fogja befolyásolni a bérlakások kínálatát"."

Látja, hová vezet mindez?

A jelenlegi Nagy Újraindítási Kezdeményezés a Világgazdasági Fórum (WEF) által a COVID-19 világjárványra válaszul kidolgozott gazdaságélénkítési terv. A projektet azonban először 2016-ban indították el, majd 2020 júniusában újraindították, és az újraindítás alkalmából egy videót tettek közzé, amelyben az akkori walesi herceg, Tömeggyilkos Népirtó III. Károly szerepelt.

A kezdeményezés kimondott célja, hogy elősegítse a globális COVID-19-válságból való újjáépítést oly módon, hogy a fenntartható fejlődést helyezze előtérbe.

Akasztófavirág Antikrisztuskövető Klaus Schwab, a WEF vezérigazgatója a Nagy Újraindítás három központi elemét ismertette: az "érdekelt felek gazdasága" feltételeinek megteremtése; az "ellenállóbb, igazságosabb és fenntarthatóbb" módon történő építkezés, a környezeti, társadalmi és kormányzási (ESG) mérőszámok felhasználásával; és "a negyedik ipari forradalom innovációinak hasznosítása".

A Nagy Újraindítás egyik kimondott célja - sok más baljós cél mellett - az, hogy semmit sem fogsz birtokolni, és ennek örülni fogsz.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/ez-egy-csapda-a-kormanyuk-a-megelhetesi-valsagot-gyartotta-hogy-elomozditsa-a-nagy-ujrainditas-tervet