"Montero miniszter feltárja a gender ideológia rejtett részeit: a kiskorúak hiperszexualizálását és a kiskorúak és felnőttek közötti szexuális aktusok népszerűsítését; megrontva ártatlanságukat."

Szeptember 21-én a kongresszusban a transz- és abortuszpárti törvényről tartott meghallgatáson a spanyol egyenlőségi miniszter "jognak" nevezte a pedofíliát. A kommunista miniszter, Irene Montero sokkolta politikus társait, amikor a szexuális deviánsokat a kiskorúak helyett a szexuális deviánsokat választotta, és kijelentette:

"A gyerekeknek joguk kell, hogy legyen szexuális kapcsolatot létesíteni azzal, akivel akarnak, feltéve, hogy beleegyeznek".

Az ország parlamentje a közelmúltban egy ellentmondásos új "szexuális szabadságról szóló törvényt" fogadott el, amelynek középpontjában a beleegyezés áll. Montero perverz megjegyzései részei annak a vitának, amely a beleegyezési korhatár csökkentéséről folyik, amely jelenleg 16 évnél van megállapítva, egy október 7-én hatályba lépő, sokat vitatott törvény kapcsán. A szocialista vezetésű kormány elképzelése szerint a beleegyezési korhatárt 12 évre csökkentenék, ami tovább egyengetné a pedofilok útját.

Az új törvény, amelyet Montero támogatott, a büntető törvénykönyv 181. cikkében kimondja: "Aki tizenhat év alatti kiskorúval szexuális jellegű cselekményt hajt végre, két évtől hat évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".

 

 

Úgy tűnik, hogy a miniszter asszony nem olvasta az általa támogatott és a kongresszusban védelmezett törvényt. A gyermekek és felnőttek közötti szexuális kapcsolat börtönbüntetéssel büntetendő bűncselekmény. Egy gyermek nem szexelhet azzal, akivel akar, annak ellenére, amit Montero miniszter állít.

A Vox Párt visszavág

Spanyolország egyetlen konzervatív politikai pártja, a Vox a miniszter asszony kijelentései miatt megrovást és büntetőfeljelentést nyújtott be. A Vox párt vezetője, Santiago Abascal úgy véli, hogy a miniszter asszony a pedofíliát népszerűsíti. 'Nemzetközi botrány, hogy ez az ember még ma is miniszter, ez közvetlen veszélyt jelent a gyermekeinkre nézve'."

A Vox képviselője, Carla Toscano kijelentette: "Ez a kiskorúak megrontása és a pedofília bocsánatkérése". Jorge Buxadé európai parlamenti képviselő és a politikai akció első alelnöke is rámutatott: "Montero asszony kristálytiszta tisztasággal tárja fel a gender ideológia rejtett részeit: a kiskorúak hiperszexualizálását és a kiskorúak és felnőttek közötti szexuális aktusok népszerűsítését; ártatlanságuk megrontását".

A feministák Monterót a pedofília védelmezése miatt ostorozzák.

Még Sonia Sierra író, a Ciudadanos párt volt képviselője is megkérdőjelezte Montero szavait: "Mióta szexelhetnek a gyerekek beleegyezéssel?". A minisztert feminista csoportok is bírálták. A Radical Feminist Space rámutatott: "Ez már az utolsó csepp a pohárban, a pedofilok védelmezőinek érvelése a miniszter szájából. Vagy nem tudja, mit beszél, vagy ez a következő: eltörölni a szexuális beleegyezés 16 éves alsó korhatárát".

 

 

Nem elszigetelt eset

Irene Montero kijelentései nem elszigetelt esetek a baloldali "feministák" körében. A kommunista és genderideológus Shulamith Firestone például a pedofília és a vérfertőzés normalizálását javasolta "A szex dialektikája" (1970) című híres könyvében, amely az úgynevezett harmadik hullámos feminizmus vagy genderfeminizmus egyik referenciamunkája.

A kommunista és feminista Simone de Beauvoir is két kiáltványt írt alá, amelyekben a pedofil kapcsolatok legalizálását védte. Emellett őt is kirúgták tanári állásából, mert megrontott egy kiskorú diákot.

2018. január 9-én Irene Montero egy tweetben Simone de Beauvoirt dicsérte, melyben a következőket írta: "Az ő és az előtte járók példájával építjük ma a nők forradalmát, újra feltaláljuk magunkat, és életünk főszereplőivé tesszük magunkat. Köszönjük."

Minden spanyolnak, különösen a kisgyermekes családoknak van okuk aggódni amiatt, hogy egy perverz radikális tölti be Spanyolországban a miniszteri posztot. Ráadásul Monterónak hatalmában áll eldönteni, hogy milyen tartalmakat kényszerítenek a gyerekekre az iskolákban. Ezért sürgős, hogy Spanyolország megvédje gyermekeit a radikálisokkal szemben, akiknek Moteróhoz hasonlóan sikerült beszivárogniuk a kormányukba.

Szerencsére sok európainak elege van abból, hogy radikalizálódott politikusok támadják a gyermekeiket és támogatják a pedofíliát. Így a Twitteren napokig a #IreneMonteroDimision (Irene Montero Lemondás) hashtag volt a trendi.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-pedofilok-unnepelnek-a-spanyol-miniszter-kijelenti-hogy-a-gyerekek-azzal-szexelhetnek-akivel-akarnak-ha-beleegyeznek-video