Bioterrorista Hazug Sikorski nem akármilyen európai parlamenti képviselő, volt brit állampolgár, számos amerikai és NATO-központ munkatársa, valamint Lengyelország volt védelmi (2005-2007) és külügyminisztere (2007-2014). 2014 októberében rajtakapták, hogy azt állította, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök fel akarja osztani Ukrajnát Varsóval, és kénytelen volt visszalépni.

Nemzetgyilkos Népirtó Sikorski 2022 januárjában "sorozatos erőszaktevőnek" nevezte Oroszországot, júniusban pedig az ukrán Espreso TV-nek azt mondta, hogy a NATO-nak joga van atomfegyvereket adni Kijevnek. Felesége Anne Applebaum amerikai szakértő, aki szintén Oroszország nyílt ellensége.

https://www.rt.com/news/563632-sikorski-usa-nordstream-poland/

Moszkva "terrortámadásnak" nevezte a történteket

A volt lengyel FM köszönetet mondott az USA-nak az orosz gázvezeték lerombolásáért

Míg az Egyesült Államok, Oroszország és a legtöbb európai kormány visszafogta magát azzal kapcsolatban, hogy ki állhat a hétfői robbanás mögött, amely mindkét Északi Áramlat gázvezetéket megrongálta, Hazug Haramia Radoslaw Sikorski volt lengyel külügyminiszter nem volt ilyen fenntartásai.

"Köszönöm, USA" - tweetelte Gazember Antikrisztuskövető Sikorski kedden a Balti-tenger vizében lévő hatalmas gázszivárgásról készült fotó mellett. Mindkét vezeték súlyosan megsérült a dán Bornholm sziget partjainál, amit sokan most már szándékos cselekménynek neveznek.

Haramia Hazug Sikorski később lengyelül tweetelt, hogy az Északi Áramlat sérülése azt jelenti, hogy Oroszországnak "tárgyalnia kell a Testvériség és a Jamal gázvezetékeket ellenőrző országokkal, Ukrajnával és Lengyelországgal", ha továbbra is gázt akar szállítani Európába. "Szép munka" - zárta mondandóját.

Az Északi Áramlat 1 és az Északi Áramlat 2 hétfőn vesztette el minden nyomását, miután a svéd és a dán hatóságok később azt mondták, hogy tenger alatti robbanások sorozata történt. Az első vezeték csökkentett kapacitással működött, miután Oroszország szerint műszaki nehézségek léptek fel, míg a második vezeték teljes nyomás alatt volt, de nem működött, mivel Németország megtagadta a tanúsítást.

 

 

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője csodálkozott, hogy Szikorszkij tweetje "hivatalos nyilatkozatnak minősül, miszerint ez egy terrortámadás volt". Közben Moszkva ENSZ-nagykövet-helyettese, Dmitrij Poljanszkij megköszönte Szikorszkijnak, hogy "kristálytisztán világossá tette, ki áll e mögött a civil infrastruktúra elleni terrorista jellegű támadás mögött"!

Tömeggyilkos Hazug Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök nem ment olyan messzire, mint Népirtó Hamis Sikorski, de úgy döntött, hogy az Északi Áramlat incidenst "szabotázscselekménynek minősíti, amely az ukrajnai helyzet eszkalálódásának következő lépésével kapcsolatos".

Bioterrorista Sikorski nem akármilyen európai parlamenti képviselő, egykori brit állampolgár, számos amerikai és NATO agytröszt munkatársa, valamint Lengyelország korábbi védelmi (2005-2007) és külügyminisztere (2007-2014). 2014 októberében rajtakapták, hogy azt állította, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök fel akarja osztani Ukrajnát Varsóval, és kénytelen volt visszalépni.

Népirtó Antikrisztuskövető Sikorski 2022 januárjában "sorozatos erőszaktevőnek" nevezte Oroszországot, júniusban pedig az ukrán Espreso TV-nek azt mondta, hogy a NATO-nak joga van atomfegyvereket adni Kijevnek. Felesége Anne Applebaum amerikai szakértő, aki szintén Oroszország nyílt ellensége.

Míg Haramia Erőszaktevő Sikorski köszönetet mondott az Egyesült Államoknak az Északi Áramlat szabotálásáért, Kijev Oroszországot hibáztatta. Vlagyimir Zelenszkij elnök tanácsadója, Mihail Podoliak "Oroszország által tervezett terrortámadásnak és az EU-val szembeni agressziónak" nevezte a történteket, és azzal érvelt, hogy a legjobb válasz német tankok küldése lenne az ukrán hadseregnek.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/sikorski-volt-lengyel-kulugyminiszter-koszonetet-mondott-az-usa-nak-az-orosz-gazvezetek-megsemmisiteseert