A katolikus egyházba beszivárgott két zsidó pápa és egy zsidó reformátor, akik megváltoztatták mindenki gondolkodásmódját.

(VII. Kelemen pápa, 1523-1530)

1513-1533 között két világrengető esemény történt: a protestáns reformáció és az, hogy a pápa elfogadta Nikolausz Kopernikusz heliocentrikus kozmológiai modelljét (miszerint a Föld a Nap körül kering). Véletlen egybeesések voltak ezek, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontották le?

(Felelősségi nyilatkozat - Menez laposföldhívő. Én nem vagyok az. Ennek ellenére tisztelem az intelligenciáját, és bemutatom ezt az önök figyelmébe).

A "katolikus" szó "egyetemes"-t jelent, és a katolikus egyház valóban az "egyetlen és kizárólagos" keresztény egyház volt, amíg Luther Márton el nem kezdte a protestáns reformációt, és nem okozott szakadást a katolikus egyházban. Most az USA-ban az összes protestáns felekezetnek - lutheránus, baptista, evangélikus, stb. - több tagja van együttvéve, mint a katolikus egyháznak. Tehát elég nagy dolog volt a katolikus egyházat így kettészakítani.

A másik nagy dolog az volt, hogy a pápa ugyanakkor elfogadta a világ heliocentrikus modelljét. Ez korábban még soha nem történt meg, mert addig minden keresztény (és minden más vallás is) elfogadta, hogy geocentrikus világban élünk. Valójában ez teljesen megváltoztatta a világot, mert a Föld többé már nem volt mindennek a középpontjában.

A Biblia több mint 30 alkalommal állítja, hogy a Föld nem mozog. Most, a heliocentrikus modell szerint a Nap volt a világegyetem középpontjában, és a Föld körülötte forgott.

Kísérletezéssel és kiterjedt tanulmányozással rájöttem, hogy nagyon sok dologról hazudtak nekünk, amelyek közül az egyik a hely, ahol élünk, és a hely fontossága. Hiszem, hogy Isten képmására vagyunk teremtve, és mindent Isten teremtett. Már nem hiszek az evolúcióban, a Big Bang elméletben és más modern hazugságokban.

Végül is a Sátán a "Nagy Csaló". Az életem teljesen megváltozott, és az elmúlt 7 évben visszatértem Istenhez, pedig addig nagy bűnös voltam.

 

 

A MEDICI bankárcsalád pápái 20 év alatt szétzúzzák a kereszténységet

1513-1533 között két világrengető esemény történt: a protestáns reformáció és az, hogy a pápa elfogadta Nikolausz Kopernikusz heliocentrikus kozmológiai modelljét (miszerint a Föld a Nap körül kering). Véletlen egybeesések voltak ezek, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontották le?

1513-1521 között X. Leó pápa, 1523-1534 között pedig VII. Kelemen pápa uralkodott, ami ezt a 20 éves időszakot takarja. Mindkét pápa a de'Medici családból származott, egy BANKOS családból, akiket Miles Mathis kripto-zsidóként mutatott be (bár az, hogy "bankárok" voltak, nyilvánvaló volt). Mindkét pápa hivatalosan unokatestvérek voltak, de valójában testvérként nevelkedtek, mivel X. Leó apja, Lorenzo a Csodálatos, mindkét pápát egy háztartásban, testvérként nevelte fel, miután VII. Kelemen apját közvetlenül a születése előtt meggyilkolták.

Akár a protestantizmusban, a katolicizmusban vagy más vallásban hiszünk, tény, hogy X. Leó megengedte Luther Mártonnak (egy zsidónak), hogy feldarabolja a kereszténységet, amely addig a katolikus egyházból állt; és akár a világegyetem geocentrikus vagy heliocentrikus modelljében hiszünk, tény, hogy VII. Kelemen pápa először fogadta el Kopernikusz elméletét a világegyetem heliocentrikus modelljéről, ami ellentétes volt a geocentrikus modell minden korábbi és bibliai hittel.

Ez a két világrengető esemény 1513-1533 között történt, miközben a fantasztikusan gazdag Medici bankárcsaládból származó két zsidó testvérpápa irányította a kereszténységet.

 

 

X. LEÓ ÉS VII. KLEMENT PÁPÁK

"X. Leó pápa (balra: X. Leó; született Giovanni di Lorenzo de' Medici, 1475. december 11. - 1521. december 1.) 1513. március 9-től 1521-ben bekövetkezett haláláig volt a katolikus egyház feje és a pápai állam uralkodója."

X. Leó pápa nem pap volt, hanem bitorló, mivel ő volt az utolsó pápa, aki pappá választásakor nem állt papi rendben. Valójában a Medici bankárcsalád, amelyből származott, a világ legbefolyásosabb bankárai voltak abban az időben, amikor pápává lett.

X. Leó pápát azzal is vádolták, hogy homoszexuális volt, és állítólag kihasználta a jóképű fiatalembereket, akik a kamarásaik voltak.

Miután Luther Márton 1517 halloweenkor kifüggesztette "Kilencvenöt tézisét", X. Leó pápa nem bosszankodott: "1518 februárjában utasította az augustinusok általános helytartóját, hogy hallgatásra kötelezze szerzeteseit", és ne említse a Luther Márton által a katolicizmusra jelentett nyilvánvaló fenyegetést.

"X. Leó pápa uralkodásának talán legmaradandóbb öröksége az volt, hogy vélhetően nemhogy megfékezte, de még táplálta is a reformációt".

X. Leó halála után VI. Adrianus pápa (1522-1523), VII. Kelemen pápa (akkor Giulio Medici bíboros) helytartója és bábja lett: "Húsz hónapos pápasága alatt VI. Adrianus "úgy tűnt, hogy nagy hangsúlyt fektet Medici bíboros véleményére... Az összes többi bíborost pedig határozottan távol tartotta magától."[44] Ily módon Giulio bíboros "félelmetes befolyást gyakorolt" Adrianus egész uralkodása alatt.""

Mi történt ahhoz, hogy Giulio bíborosból VII. Kelemen legyen? VII. Kelemen (született Giulio de' Medici) 1523-1534 között volt pápa, és később "a legszerencsétlenebb pápának" tartották.

 

 

Giulio 1478. május 26-án született törvénytelenül Firenzében, és anyjának pontos kiléte ismeretlen. Biológiai apját egy hónappal a születése előtt tragikus módon meggyilkolták.

"Ezt követően Lorenzo, a csodálatos Lorenzo saját fiaiként nevelte őt, gyermekei Giovanni (a későbbi X. Leó pápa), Piero és Giuliano mellett".

Giulio törvénytelen születése miatt állítólag nem juthatott volna el a katolikus egyház legmagasabb tisztségeihez, de három hónappal azután, hogy X. Leó pápa lett, unokatestvére pápai diszpenzációval elhárította ezt az akadályt, és Giuliót bíborossá nevezte ki.

Amikor Giulio bíboros röviddel X. Leó pápa halála után VII. Kelemen pápa lett, azzal vádolták, hogy a Medici rokonainak nyújtott túlzott nepotizmusa révén kiürítette a vatikáni kincstárat, és VII. Kelemen pápa halála után a katolikus egyház reformintézkedéseket vezetett be az ilyen nepotizmus jövőbeni megakadályozása érdekében.

VII. Kelemen pápát "kortársai világiasnak és a protestáns reformáció vélt veszélyei iránt közömbösnek tartották".
Így folytatta unokatestvére, X. Leó pápa munkáját a katolikus egyház szétzúzásának elősegítésében.

VII. Kelemen legismertebb öröksége azonban ahhoz kötődik, amit még megengedett:

"A tudományok terén Kelemen arról a legismertebb, hogy 1533-ban jóváhagyta Nikolausz Kopernikusz elméletét, miszerint a Föld kering a Nap körül - 99 évvel azelőtt, hogy Galileo Galilei hasonló eszméi miatt eretnekségi perbe került volna."

 

 

MARTIN LUTHER

Ki volt Luther Márton? Miles Mathis mondja a legjobban: "Luther anyjának leánykori neve Lindemann volt. Zsidó vezetéknév. Elismerik, hogy Luther apja nagyon gazdag volt, bár szokás szerint elsietnek mellette".

"És most jöjjön a gyilkos lövés. Ha úgy gondolják, hogy a Lindemann nem volt zsidó név, akkor mehetünk Luther anyai nagyanyjához, aki ... . Ziegler."

"De van még más is. Margaretha Ziegler leánykori neve Rosenzweig volt."

Mit csinált még Luther Márton? Engedélyezte, hogy a bankok és a magánszemélyek először kezdjenek alacsony kamatozású kölcsönökbe. Addig az "uzsorakamatot" a katolikus egyház tiltotta (a Biblia szerint), és az uzsorakamatot úgy definiálták, mint bármilyen összegű kamat felszámítását.
Mi az alacsony kamat egyébként? Lehet, hogy Luther Márton idejében 1% vagy 2% volt, de manapság a 10%-os kamat is alacsony kamatnak számíthat egyes helyeken. Mindannyian tudjuk, hogy Luther Márton mekkora vihart kavart azzal, hogy egyáltalán bármilyen kamatot engedélyezett. A bankszektor azonban végül is neki köszönheti ezt.

KÖVETKEZTETÉS

A fenti információk alapján tehát mi köti össze X. Leó pápát, VII. Kelemen pápát és Luther Mártont? Nos, eltekintve attól, hogy mindhárman zsidók, ezek az állítólagos keresztények a kereszténység legmagasabb tisztségeit érték el, és úgy tűnt, hogy szövetségre léptek az egyetemes és egységes katolikus egyház felbomlasztására.

De nem csak ez: 1533-ban VII. Kelemen jóváhagyta Kopernikusz heliocentrikus elméletét, miszerint a Föld a Nap körül kering, ami ellentmondott a világ minden addigi kultúrájának geocentrikus hitének és magának a Bibliának: hogy lapos, álló Földön élünk, és a Nap, a Hold és a csillagok a Föld körül keringő, a felettünk lévő égboltozathoz rögzített égitestek.

Mindez az 1513-1533 közötti 20 éves időszakban történt.

Ismétlem, ez véletlen egybeesés volt, vagy a katolikus egyházat szándékosan belülről bontotta le a fent említett három kripto-zsidó?

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/harom-kripto-zsido-akik-mindent-megvaltoztattak