Az Egyesült Államok külügyminisztériuma figyelmeztetést ad ki: Az amerikaiaknak "azonnal el kell hagyniuk Oroszországot"


Az amerikai külügyminisztérium kiadta az Oroszországban tartózkodó amerikaiaknak azt a figyelmeztetést, amelyet már most "az eddigi legsúlyosabb figyelmeztetésnek" neveznek: Azonnal hagyják el az országot.

Konkrétan a külügyminisztérium közölte az amerikaiakkal, hogy "az amerikai állampolgárok ne utazzanak Oroszországba, és az Oroszországban tartózkodók vagy utazók azonnal hagyják el Oroszországot..."

Ez az a fajta figyelmeztetés, amit a Külügyminisztérium olyan országokban ad ki, ahol az USA háborúba kezd.

És a Külügyminisztériumnak jó oka van azt hinni, hogy háborúba megyünk, mert nagyrészt a Külügyminisztérium az, aki ezt okozza!

Éppen tegnap Antony Blinken külügyminiszter azt mondta Ukrajnának, hogy "Ukrajna nyugati fegyvereket használhat az Oroszország által elfoglalt területek ellen". Úgy tűnik, hogy az általa említett területek Luhanszk, Donyeck, Herszon és Zaporozsje területei, amelyek tegnap fejezték be a népszavazást, és elsöprő többséggel szavaztak arra, hogy elhagyják Ukrajnát és Oroszország részévé váljanak.

Gondolkodjatok el ezen egy pillanatra: Az emberek ezeken a területeken SZAVAZTAK, és Blinken szerint az USA "nem fogja elismerni..." ezt a szavazást.

Mintha lenne választása...

 

 

Nekünk, az embereknek jogunk van megvédeni magunkat attól, amit ezek az álkormányzati emberek okoznak. És jobb, ha gyorsan elkezdjük megvédeni magunkat, amíg még élünk, és még van országunk, amit megvédhetünk.

Ha ilyen ütemben haladnak ezek a választásokon hitetlenkedő, törvénytelen kormányzati hülyék, akkor Amerikát valószínűleg heteken belül felrobbantja Oroszország.

Íme a pontos megfogalmazás:

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-amerikaiaknak-azonnal-el-kell-hagyniuk-oroszorszagot