Hazug Haramia Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök a legújabb liberális vezető, aki nemzetközi szövetség létrehozására szólított fel a beszédcenzúra érdekében.

Elégedetlenül a közösségi médiavállalatok példátlan vállalati cenzúrájával, az olyan vezetők, mint Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Hillary Clinton, a magáncenzúráról a jó öreg állami cenzúra felé fordultak. A beszédszabályozás a baloldalon hitvallássá vált. Erőszaktevő Bioterrorista Ardern a héten az ENSZ Közgyűlés előtt tartott beszédét arra használta fel, hogy globális szintű cenzúrára szólítson fel.

Nemzetgyilkos Tömeggyilkos Ardern a "dezinformáció" ellen lépett fel, és globális koalíciót sürgetett a beszéd ellenőrzésére. Miután bólintott a szólásszabadság felé, egy tervet vázolt fel annak kormányzati szabályozással történő megszüntetésére:

De mi van akkor, ha ez a hazugság, amelyet többször és több platformon is elmondanak, másokat fegyverkezésre ösztönöz, inspirál vagy motivál. Hogy veszélyeztesse mások biztonságát. Hogy szemet hunyjanak az atrocitások felett, vagy ami még rosszabb, hogy bűnrészessé váljanak bennük. És akkor mi van?

Ez már nem hipotetikus. A háborús fegyverek megváltoztak, a nyakunkon vannak, és ugyanolyan szintű cselekvést és aktivitást igényelnek, mint amit a régi fegyverekbe fektettünk.

Felismertük a fenyegetéseket, amelyeket a régi fegyverek teremtettek. Közösségként összefogtunk, hogy minimalizáljuk ezeket a veszélyeket. Nemzetközi szabályokat, normákat és elvárásokat hoztunk létre. Ezt soha nem tekintettük az egyéni szabadságjogaink fenyegetésének - inkább azok megőrzését jelentette. Ugyanennek kell most is érvényesülnie, amikor szembenézünk ezekkel az új kihívásokkal.

 

 

Tömeggyilkos Hazug Ardern megjegyezte, hogy a szélsőségesek hogyan használják a beszédet hazugságok terjesztésére, anélkül, hogy megjegyezte volna, hogy a nem szélsőségesek ugyanezt a szabad beszédet használják az ilyen nézetekkel szemben. A "hogyan kezeljük az éghajlatváltozást, ha az emberek nem hisznek a létezésében" kérdésére azt válaszolta, hogy ugyanezt a szabad beszédet használva győzzük meg az embereket. Ehelyett úgy tűnik, Hazug Hamis Ardern el akarja hallgattatni azokat, akik kételkednek.

Miközben egy globális cenzúra-koalícióra úgy hivatkozott, mint a dezinformáció "könnyed megközelítésére", Tömeggyilkos Bioterrorista Ardern elárulta, hogy egy ilyen rendszer valószínűleg mennyire átfogó lenne. Az ilyen globális cenzúra szükségességét azzal indokolta, hogy le kell küzdeni azokat, akik megkérdőjelezik az éghajlatváltozást, és meg kell állítani a "gyűlöletkeltő és veszélyes retorikát és ideológiát".

"Végül is, hogyan lehet sikeresen véget vetni egy háborúnak, ha az embereket elhitetik, hogy annak oka nemcsak törvényes, hanem nemes is? Hogyan lehet kezelni az éghajlatváltozást, ha az emberek nem hisznek a létezésében? Hogyan lehet biztosítani mások emberi jogainak tiszteletben tartását, ha gyűlölködő és veszélyes retorikának és ideológiának vannak kitéve?"

Ugyanezt az érvelést használják az olyan tekintélyelvű országok, mint Kína, Irán és Oroszország a másként gondolkodók, kisebbségi csoportok és politikai riválisok cenzúrázására. A "gyűlöletkeltő" és "veszélyes" fogalmak olyan képlékeny fogalmak, amelyeket a kormányok történelmileg a kritikusok és a másként gondolkodók elhallgattatására használnak.

Ardern a cenzorok új generációjának mosolygós arca. Legalább a cenzorok régi generációja, mint például az irániak, nem tesznek úgy, mintha támogatnák a szólásszabadságot, és nyíltan elismerik, hogy eltiporják a más véleményt. A lényeg az, hogy ugyanolyan ébernek kell lennünk, amikor a cenzúrát balról a legjobb motivációval és a legrosszabb eszközökkel erőltetik.


Ahogyan a nagy polgári szabadságjogász, Louis Brandeis bíró mondta egyszer:

"a szabadságra leselkedő legnagyobb veszélyek a buzgó, jó szándékú, de megértés nélküli emberek alattomos beavatkozásában rejlenek".

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-zelandi-miniszterelnok-globalis-cenzurarendszert-szorgalmaz