A világ tükre, Ukrajna. Ebben a tükörben láthatjuk mindazt ami világunkkal történik, és azt is, hogy mit tesznek meg még majd azért, hogy térdre kényszerítsék az egész emberiséget.

A közmédia szerint, újságok, tévék, rádióállomások szerint , a háború Ukrajnában, 2022 februárjában kezdődött. Ez nem igaz. A háború már nyolc éve folyik, ugyanis az Ukránok nyolc hosszú éven át, terrorizálták, gyilkolták az Oroszokat kelet Ukrajnában. Ez ellen a nyugati országok nem emelték hangjukat! A februárban elkezdődött háború, a már nyolc éve tartó háború eszkalációja! Egy vakság része ez, mert a nyugat egyszerűen kikasírozz a hírekből a valóságot, és csakis az amerikai hegemónia által propagált Ukrán „igazságot” engedi megjelentetni az újságokban.

A nyugatnak sikerült, - szentül meg van róla győződve-, egész Európát, és az egész világot, egy humanitárius érzéketlenségbe, és egyáltalán, egy érzéki eltompultságba taszítani. Ugyanakkor idehaza, humanitárius segítségről zeng ódákat a FIDESZ-KDNP tandem, amikor tízezrével fogadja be az Ukrajnából menekülteket, akik köszönik szépen, nagyon jól érzik magukat az ingyen kenyér fogyasztása közben. Persze a kilakoltatása a Magyarságnak, megszakítás nélkül folyik tovább.

A nagyképűségbe és kardcsörtetésekbe zuhant világunkat, politikai szlogenekkel tartják távol a valóságtól. Például olyanokkal, hogy Putyin az új Hitler, miközben fittyet hánynak, sőt meg sem említik az Ukrán náci katonai kötelékeket, a náci szimbólumokkal ellátott zászlóikkal! Továbbá naponta jelentik a hírekben egész Nyugat Európában , és a tengerentúli USA-ból, hogy fegyvereket és pénzt, milliárdokat, követel Zelenszkij, a színész ripacs ból, államférfivá vedlett, az emberi fajt megszégyenítő, fajtalan bohóca! Így sikerült a nyugatnak egy teljesen torz képet ráerőszakolni valamennyiünkre.

 

 

A szankciók az Oroszoknak nem ártottak úgy ahogyan az EU és bandája tagjai számították, mert Oroszország átirányította a gáz és olaj energia hordozóinak eladását, például Kínába és Indiába. Szankcióikkal az EU, herén lőtte önmagát, és ma már ott áll, hogy nem csak az energia árak, hanem az élelmiszerárak is havonta, ha nem hetente emelkednek, munkahelyek szűnnek meg. Rászakad Európára, de hamarosan az egész világra, a mérhetetlen munkanélküliség, és vele a szegénység, avval együtt persze a nyomor is!

A napi propaganda a sajtó világában egyre agresszívebben, és egyre becstelenebbül áll ki Zelenszkij mellett, ami nem is volna gond, viszont nem észszerű, mert ha megjelennének az Oroszok érvelései, állítási is a háborúról, és annak előzményiről, akkor lenne egy lehetőség is arra, hogy legalább, egy valós összképet lássanak az emberek. A mostani állapotban vajmi kevés a remény egy békére! Sajnos! Mondhatnék mást is, de nem teszem.

Tehát, a nyugati lapok és más hírszerző szervek nem közlik az Oroszok állás pontját, és véleményét sem, ami egyenlő a hazug demokráciával, ami nem más, már régóta, mint a hírközlés „terrorkráciája”!
Mindehhez a legújabb hír, az északi áramlat, 1-es és 2-es gázvezetékén, szivárgást észleltek, majd kiderült, hogy robbantás volt az oka a szivárgásnak. Mit mondanak a Dánok erről? Itt egy idézet ennek az esetnek kapcsán:

„Összesen három szivárgást fedeztek fel az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 földgázvezetéken a balti-tengeri Bornholm szigete előtt részben a dán, részben pedig a svéd vizeken. A dán hadsereg felvételein a tengeri felszínére törő buborékokat lehetett látni egy nagyjából egy több mint egy kilométer átmérőjű körben. Kristoffer Böttzauw, a dán energiaügynökség vezetője szerint egy hétig is eltarthat, míg a gáz elszivárog a vezetékekből. Mette Frederiksen dán miniszterelnök szerint nem zárható ki szabotázs. "Három lékről beszélünk távol egymástól, s ezért nehéz elhinni, hogy mindössze véletlen lenne" - húzta alá.”

 

 

Újra, mit láthatunk? Azt, hogy megy a magyarázkodás arról, hogy „nem zárható ki a szabotázs”! Variációk is megjelentek erre a témára, hogy vagy az Oroszok, vagy az Ukránok robbantottak. Furcsa, nem? Az oroszok? Éppen úgy bűzlik ez az elmélet, mint az, amikor azt állították, hogy az Oroszok lőtték azt az atomerőművet is amelyet elfoglaltak! A propaganda háború is egyre koszosabb módszerekkel folyik! Közben, megvoltak a szavazások is kelet Ukrajnában, amelyet a nyugat nem ismert el, és jogtalannak, valamint érvénytelennek kiáltott ki, mielőtt még elkezdődött volna.

Emlékezzünk Koszovóra! Nem lesz nehéz kitalálni, hogy ki nem ismerte el elsőként az ukrajnai régiókban megaratott szavazásokat! Izrael, persze, hogy Izrael!

Ott vannak ezek mindenütt, és irányítják a közvéleményt, a világ közvéleményét, és így uralkodnak. Itt az idézet:
„Izrael nem ismeri el az orosz ellenőrzés alá került négy ukrajnai régióban tartott népszavazás eredményét - jelentette a Háárec című újság szerdán.”

Majd rátesznek még egy lapáttal a lángba álló világra:

„Nobel-díjas zsidó közgazdász: Amerikának és Európának el kellene ismernie, hogy háborúban áll Oroszországgal...

 

 

„ Izrael nem ismeri el az orosz ellenőrzés alá került négy ukrajnai régióban tartott népszavazás eredményét - jelentette a Háárec című újság szerdán. Emellett Jeruzsálem megkezdte húsz, súlyosan sebesült ukrán katona Izraelbe szállítását és gyógykezelését. A minisztérium jelentése szerint az első két ukrán katona megérkezett a Síba kórházba.”

Óriási, nem? Húsz Ukrán katonát gyógykezelnek Jeruzsálemben! Ekkora arcátlanságot, ilyen képmutatást, csak azok képesek produkálni akik tesznek az egész világra,és mesterien kezelik a képmutatás, és önzőség politikai szakmáját! Egyszóval, leereszkedtek húsz gój orvosi kezeléséig. Vagy nem gójokról van szó?

A jelen nem sok jót hordoz magában a számunkra, és így sajnos, jövőnk teljese bizonytalanná vált! A nem létező, háttér , és világhatalom fekete ruhás, kalapos urai, karmaik között tartják az egész emberiséget, és még a saját pusztulásukat maguk előtt tartva is folytatják romboló, világ égető munkájukat. Meg kell őket állítani, és kitiltani minden államból, de még a földről is.

Pataky Zoltán