2021. október 14., csütörtök

OLASZORSZÁG: Blokád előtti helyzet

Olaszországban péntektől kötelező lesz több mint 23 millió munkavállaló számára az oltás vagy a friss negatív teszt. A teszteléshez immár zsebbe kell nyúlni - eddig ingyen volt. A gyorstesztek 48 órán keresztül érvényesek és 15 euróba kerülnek.

Több százezer ember vonult utcára Olaszország szerte a múlt hétvégén a greenpass elleni tiltakozás jegyében.

Pénteken az autópályák és a kikötők blokkolására kell készülni. Jelenleg például a Trieszti kikötő 950 alkalmazottjának 40 százaléka nem oltott, és nem akarja elvégeztetni a fizetős teszteket. E nélkül viszont péntektől nem dolgozhatnak! Blokád esetén a Trieszti Kikötői Hatóság elnöke lemondását helyzete kilátásba.

A kikötői blokád miatt aggódó olasz belügyminisztérium felszólította a kikötői hatóságokat és a logisztikai szektor vállalatait, hogy továbbra is ingyenes teszteket kínáljanak alkalmazottaiknak. A munkaerő azonban elutasítja ezt az ajánlatot, mivel a kötelezettséget alkotmányellenesnek és diszkriminatívnak tekintik. Sajtóhírek szerint Thomas Baumgartner, az ANITA teherszállító egyesület vezetője kijelentette:

Valóban fennáll annak a veszélye, hogy a járművezetők„ tömegesen felmondanak. Sok országban tárt karokkal várják őket - oltás nélkül is!

Trieszt mellett blokádok fenyegetnek Genova, Nápoly és Palermo kikötőiben is.

https://mediaforras.com/olaszorszag-blokad-elotti-helyzet-1113

Három nagy kikötő dokkolói tiltakoztak amiatt, hogy mától minden olasz munkavállalónak fel kell mutatnia a Covid-igazolványt vagy egy negatív tesztet.

Mintegy 6000 munkás sztrájkolt Trieszt kikötőjében, amely tengeri kapu Észak-Olaszország, Németország, Ausztria és Közép-Európa felé.

Genovában és Anconában is fennakadások voltak, de a dokkok nem álltak le teljesen. Olaszország többi nagy kikötőjében, Velencében, Palermóban, Nápolyban és Gioia Tauro-ban is folyamatos munkavégzés zajlott, nem volt fennakadás - jelentette az Ansa hírügynökség.

A becslések szerint legalább hárommillió olasz munkavállaló oltatlan, és számos nagyvárosból tiltakozást jelentettek:

  • Triesztben a tüntetők a kormányellenes szlogeneket és a "No Green Pass" -t skandálták
  • A tüntetők zárták el a Genova Sopraelevata hídjához vezető bekötőutat, amely a főútvonal a városközponttól a város nyugati részéig.A sztrájkok olyan vállalatokat érintettek, mint az Electrolux és a San Benedetto
  • Kétezer ember csatlakozott a tüntetéshez Bologna központjában, a Piazza Maggiore -n
  • Több száz tüntető foglalta el a Firenze központjában található Piazza Santa Maria Novella teret
  • A torinói Piazza Castello-n zajlott a demonstráció

A  világ egyik legszigorúbb koronavírus-intézkedései közé tartozik az, ami mától érvényes minden olasz munkavállalóra - vagyis a munkavállalók számára kötelezővé tették az oltási igazolványt (Green Pass).

A júniusban bevezetett Green Pass már kötelezővé vált a tanároknak és az iskolai dolgozóknak, a bárokban és éttermekben, valamint előírás a szabadidős helyszínekhez, például mozikhoz és futballstadionokhoz. BBC



Ma nem kettő, hanem három vagy több. Olaszország elérte a crescendo pontot, mivel a globalista Draghi kormánya mostantól minden munkavállalót kötelez a Zöld Passz feltételeinek betartására.

Ezt Dr. Dominic Standish írta, aki Olaszországban él az RT-nek:

A mai naptól kezdve Olaszországban minden munkavállalónak törvényileg kötelezően rendelkeznie kell az ország "zöld igazolványával", amely igazolja, hogy legalább egy adag oltást kapott, vagy az elmúlt hat hónapban felgyógyult a betegségből, hogy munkába állhasson. Alternatívaként akkor is végezhetik a munkájukat, ha kétnaponta fizetnek (saját zsebből) egy vizsgálatért, feltéve, hogy az negatív eredménnyel zárul. Jelenleg a magán- és a közszféra alkalmazottainak mintegy 15%-a nem rendelkezik zöld igazolvánnyal.

A trieszti dolgozók bejelentették, hogy mától sztrájkolni fognak a kikötőben, és nem hajlandók megfelelni a zöld igazolvány követelményeinek. Tegnap késő este ezt a sztrájkot illegálisnak nyilvánították, de a kikötői dolgozók ezrei ma is tüntetnek a zöld igazolvány ellen.

A velencei régióban, az Electrolux vállalatnál, ahol az 1430 alkalmazott 23%-a nincs beoltva, ma nyolcórás sztrájk kezdődött a zöld igazolvány ellen. Sok más vállalkozás is fennakadásokkal néz szembe, mivel a munkáltatók nap mint nap ellenőrzésekkel küzdenek, mivel az adatvédelmi előírások miatt nem tárolhatják a munkavállalók egészségügyi adatait. A velencei régióban számos autóbuszjáratot töröltek a bérlettel rendelkező sofőrök hiánya miatt.

Emellett becslések szerint az olaszországi tehergépkocsi-vezetők 30%-a nem rendelkezik igazolvánnyal. A sofőrök negyven százaléka Olaszországon kívülről származik, ami azt jelenti, hogy sokuknak olyan típusú oltási dózisai vannak, amelyeket a kormány nem ismer el, és a mai naptól kezdve lehet, hogy nem tudnak belépni a munkahelyekre.

A munkavállalók akár 1500 eurós bírságot és a fizetés nélküli munkából való felfüggesztést is kockáztatnak, ha nem tesznek eleget az új előírásoknak. Az egyetlen másik ország, amely minden munkavállaló számára kötelezővé tette a Covid-19 igazolását, Szaúd-Arábia.

Trieszt mellett az északi Genova kikötőjét is érinti a sztrájk (lásd a térképen a piros pontot). A jelentésekben említett kikötők és régiók az ipari északon találhatók.

A France Soir alább részletesebb beszámolót közöl a dokkmunkások tiltakozásáról. A kormány megpróbálja kiválogatni őket azzal, hogy mentességeket ad nekik, de a férfiak ezt nem tűrik, felismerve a szolidaritást maguk és a többi munkavállaló között.
Alatta az RT két riportja ad videofelvételeket.
********

A trieszti dokkmunkások a "zöld igazolvány" ellen: egy olaszországi lázadás előőrse?

FRANCE SOIR

Az egészségügyi bérlet ma válik kötelezővé minden munkavállaló számára Olaszországban.
A trieszti dokkmunkások határozottan ellenzik ezt, és a kormány ingyenes vizsgálatokat ajánlott fel nekik; ők egyértelműen azt válaszolták, hogy erről szó sem lehet, elutasítják ezt a kedvezményes (vagy inkább kisebb hátrányt jelentő) rendszert, szolidaritásukat fejezve ki minden munkavállalóval. Ezért mától blokád alá veszik a trieszti kikötőt: ez az akció kiegészíti a tüntetéseiket és más mozgósításaikat, mint például a teherautósofőrökét, és az olasz lakosság is visszhangra talál, sőt egyesek már hőssé is tették őket.

A több mint 2300 évvel ezelőtt alapított trieszti kereskedelmi kikötő Olaszország legfontosabb kikötője. Ezért a kormány nagyon szeretné, ha a dokkmunkások a pályán maradnának, és az üzlet továbbra is virágozna. Az 1719 óta szabadkikötőnek számító város területe jogilag nem tartozik az Európai Unió vámövezetéhez. Valahogy mégis szabadok, és ma megmutatják, hogy így is akarnak maradni:

A trieszti kikötő dolgozóinak koordinációja
2021. október 12.
Sajtóközlemény - Kérjük, tegye közzé újra!
"Üdvözlök mindenkit!
A tegnapi tüntetések után ismét kitartunk: október 15-én kerül sor a trieszti kikötő működésének blokádjára.
Most értesültünk arról, hogy a kormány egy megállapodásra, egyfajta kompromisszumra törekszik a trieszti dokkmunkások számára. Az elnökünk, Zeno D'Agostino lemondásának madárijesztőjét lengetik.
Mi, a dokkmunkások ragaszkodunk hozzá, mert az üzenetünknek egyértelműnek kell lennie: mindez nem vezet minket tárgyalásokra. Azt akarjuk, hogy a zöld bérletet a munkavállalók minden kategóriája számára megszüntessék, nem csak a dokkmunkások számára.
Emlékeztetni akarjuk D'Agostino elnököt arra is, hogy amikor támadás érte, a dokkmunkások késsel a foguk között védték meg őt.
Most, hogy a dokkmunkások úgy döntöttek, hogy megvédik magukat és a többi munkavállalót, lemondásával azt mutatja, hogy nem hajlandó a mi oldalunkon harcolni.
Ezért minden jót kívánunk neki. Viszontlátásra.
Ezt az üzenetet követően Mario Draghi miniszterelnök behívta a szakszervezeti vezetőket (CGIL, CISL és UIL).

Ellenállás a közlekedési ágazatban

A népi tiltakozó mozgalom a közúti közlekedést is érinti (az olasz kamionosok legalább 30%-a megtagadja a "zöld igazolványt", és az országon áthaladó külföldi kamionosok 80%-a). A Confetra, a szállítmányozási és logisztikai szövetségek szövetsége "a nemzeti logisztikai rendszer megbénulásától" tart. Ami a vámszállítókat illeti, úgy vélik, hogy a trieszti szűk keresztmetszetek minden terminált érintenek: a kikötőt, a repülőteret és a kikötők közötti terminált.

Az Anasped elnöke, Massimo De Gregorio szerint sok kelet-európai országból érkező munkavállaló és kamionos nem tud többé beutazni Olaszországba, és most már hozzá kell adni az összes olaszokat is, akik elutasítják a vakcinát. "Az árumozgás és a vámkezelés elkerülhetetlenül lelassul".

Rómában a tömegközlekedésben már az is gondot okoz, ha a személyzet 5%-a hiányzik, most pedig valószínűleg 20% nem fog munkába járni. A Belügyminisztérium "Közrend és közbiztonság" bizottsága nemrég úgy döntött, hogy az egész olasz területen fokozza az ellenőrzést, valamint az interneten és az összes közösségi hálózaton, és megerősíti a hivatalos intézmények védelmét.

Parlamenti ellenállás

Pino Cabras képviselő, aki a "L'Alternativa C'è" ("van alternatíva" - Margaret Thatcher híres mondatával szemben) pártot vezeti, szeptember 22-én az olasz parlamentben kijelentette:

"A Draghi-kormány (...) egy egész szabadon született köztársaságot bilincsbe vert. Olyan rendszerré alakította át, amelyben minden ház vámházzá, minden iroda határrá, minden iskola ellenőrzőponttá, minden előadóterem határrá, minden közterület a rendőrkapitányságok kirendeltségévé, minden kávézó apartheid-helyszínné vált"."

A külügyi bizottság alelnöke is, október 9-én az Opinione pubblica című lapnak adott interjút:

"Több mint egy évtizede egyetlen pártnak vagy mozgalomnak sem sikerült akkora tömeget a római Piazza del Popolóra vonzania, mint ennek a Racket Pass olasz anomáliát elutasító mozgalomnak. [...]
A tömegmédia mindent megtesz, hogy elrejtse a hír jelentőségét, a Draghistan-rezsim politikusai pedig becsmérlő címkékkel fogják illetni az embereket. Ha azonban az emberek eléggé elszántak, győzelmük lehetséges, mivel a zsarolás elérte (...) azt a küszöböt, amelyen túl már nem lehet visszafogni azoknak az állampolgároknak az akaratát, akiket Brunetta abnormális, szadista költségekkel akar megfizettetni, gazdaságilag, társadalmilag és pszichésen. [...]
Az olasz régiókat irányító varázslótanoncok kicsit későn veszik észre, hogy október 15-én nem egészségügyi javulás, hanem egy olyan, a világon egyedülálló bürokratikus tragédia következik be, amely egész munkaágazatokat fog akadályozni. A Racket Pass alkotmányellenes. A "L'Alternativa c'è" parlamenti képviselői akciókat fognak bevezetni, hogy elsöpörjék ezt a támadást a polgári paktum ellen. Draghisztán alternatívája a köztereken van".

Pino Cabras pedig zárásként elmondta:

"El kell kerülni a provokációkat, amelyek mindig akkor merülnek fel, amikor a tét a nép és a hatalom közötti hatalmi viszony. A hatalomnak mindig vannak erőszakos bábui, amelyeket felhasználhat. Demokratikus szilárdságra és az erőszak elkövetőinek elszigetelésére szólítok fel".

Emellett ő és pártja az Alkotmánybírósághoz fordul, mert a Draghi-kormány most meg akarja akadályozni, hogy a nem beoltott parlamenti képviselők bejussanak a hemiciklikbe.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank volt vezetője, aki legalább 1992 óta a közjavak privatizációjának és így Enrico Mattei munkájának lebontására irányuló projektek középpontjában helyezkedik el, legalábbis 1992 óta kérdéseket vetett fel mentális egészségével kapcsolatban, amikor 2021. július 22-én beteg arccal kijelentette: "non ti vaccini, ti ammali o muori oppure fai morire, contagi. (Ha nem oltatod be magad, megbetegszel vagy meghalsz, vagy másokat megölsz, megfertőzöl).

Röviden, úgy tűnik, hogy a "Zöld Passz" körüli konfrontáció minden oldalról be van vonva.

France Soir


Hétfőn Triesztben 300-en tüntettek a jelenlegi kormány koronavírus-politikája ellen.

Október 15. péntek óta minden dolgozótól kérik az un. Greenpass oltási igazolást. Ennek hiányában be sem léphet a munkahelyére. Vagy elvárják tőle, hogy 2 naponta negatív tesztet készíttessen a saját költségére.

A tüntetők blokkolták Trieszt kikötőjét, de a legfontosabb tevékenységek folyamatosan működhettek.

A rendőrség vízágyúkat használt a tömeg szétoszlásához, és egyéb összecsapásokra is sor került.

https://mediaforras.com/olaszorszag-szetvizagyuztak-a-covid-oltas-hianya-miatt-munkajukat-elveszto-demonstralokat-1124

Koronadiktatúra, az ökoszocialista klímadiktatúra előszobája

BOMBATÖRTÉNET: A Pfizer bejelentője szerint a vakcina "izzik", és mérgező luciferázt, grafén-oxid vegyületeket tartalmaz

Melissa Strickler, egy keresztény, azt mondja Jim Hale-nek egy exkluzív LifeSite interjúban, hogy a Pfizer oltása mérgező vegyi anyagokat tartalmaz, miután nemrég kirúgták a Pfizertől.

A Pfizer/BioNTech vakcina injekciós üvegcséi fluoreszkáló kék színben világítanak, és egy Luciferáz nevű enzimet tartalmaznak - mondta a gyógyszergyártó cég egyik minőségellenőrzője a LifeSiteNewsnak egy exkluzív interjúban a héten.

"A vakcina világít, legalábbis a Pfizeré" - mondta Melissa Strickler, aki közel 10 évig dolgozott a gyógyszeripari óriáscégnél. "Úgy néz ki, mintha valaki fogott volna egy kék világító pálcikát, feltörte volna, és beletette volna az injekciós üvegbe, de csak akkor, ha fény van, és sötét háttér körül van".

Strickler, aki a Pfizer nagy McPherson-i (Kansas) üzemében dolgozott, azt mondta, hogy a vállalatnál töltött karrierje során "több százezer egységnyi" vakcinát ellenőrzött, és "egyszer sem látott még ilyet, még a közelében sem". Általában a fiolákban lévő folyadék tiszta, mint a víz, mondta, de lefényképezte a fiolákat, amikor észrevette a folyadék kék fluoreszkáló árnyalatát, és érdeklődött a feletteseinél az összetevőről.

Luciferáz nem szerepel a címkén

Strickler elmondta, hogy hallotta, amint egy orvos leírta az oltóanyagokban lévő összetevők kódjait, köztük a luciferáz SM102 kódját, amely egy sötétben világító enzim, amelyet szentjánosbogarak, növények és halak termelnek, és amelyet a biolumineszcencia-kutatásban használnak. Attól függően, hogy milyen vegyi anyagokkal keverik össze, a luciferáz különböző színekben világít.

A Nature Scientific Reports című folyóiratban 2020-ban megjelent jelentésben például egy élénk kék luciferázt azonosítottak, amely csak bizonyos hullámhosszúságú UV-fényben látható.

Strickler a LifeSite-nak elmondta, hogy e-mailt küldött a vállalatnak, és megkérdezte, hogy a luciferáz benne van-e a Covid vakcinában, és azt a választ kapta, hogy "csak a vakcina tesztelésénél használják", de a végtermékben nem lesz benne. "De ahogy én látom, az egész dolog kísérleti jellegű" - mondta Strickler.

"Még nem is láttuk, hogy a Comirnaty feliratokat az üzemben az ampullákra helyezik" - mondta Strickler, utalva a vakcina kereskedelmi nevére, amelyet az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal augusztusban hagyott jóvá. "Amennyire én tudom, még mindig mindenki azt a sürgősségi felhasználási engedélyt kapja" eredeti terméket.

Elvetélt fejlődésben lévő magzati sejtek a vakcinában

A Project Veritasnak adott, múlt héten nyilvánosságra hozott, robbanásveszélyes interjújában Strickler feltárta a Pfizer magas rangú alkalmazottaitól származó, bennfentes Pfizer e-maileket, amelyekben alacsonyabb szintű dolgozókat utasítottak arra, hogy ne beszéljenek a nyilvánossággal az abortált magzati sejtek szerepéről a Covid injekció kifejlesztésében.

Vanessa Gelman, a Pfizer világméretű kutatásért felelős vezető igazgatója e-mailt küldött egy alkalmazottjának, amelyben azt kérdezte, hogyan válaszoljon egy kérdésre az abortált sejtek Covid vakcinában való felhasználásáról.

"A vállalati ügyek szempontjából szeretnénk elkerülni, hogy a magzati sejtekkel kapcsolatos információk kikerüljenek a köztudatba. A kockázat, amit ennek közlése jelentene jelenleg, meghaladja a lehetséges előnyöket, különösen a nyilvánosság azon tagjaival szemben, akik felhasználhatnák ezt az információt olyan módon, amit nem szeretnénk, ha nyilvánosságra kerülne" - állt az e-mailben.

Philip Dormitzer, a Pfizer alelnöke és tudományos vezetője által küldött további e-mailekben a Pfizer Covid injekciójának előállításához használt, 1973-ban egy abortált kislányból kinyert és egy folyamatos sejtvonalon szaporított emberi embrionális vesesejtek (HEK 293 sejtek) szerepéről volt szó.

Strickler elmondta, hogy a sejteket a növekedési képességük miatt választották, és alapvetően egy abortált csecsemőből származó "rákos sejtek".

'Mi más?'

"Rosszul lettem tőle, mert ha már hazudnak egy ilyen dologról, akkor mi másról?". Strickler megjegyezte. "Ez tulajdonképpen az egyik olyan dolog, amit ha a nyilvánosság tudna, biztosan érdekelné őket."

Több ezren kértek felmentést a munkahelyi Covid vakcina-kötelezettség alól vallási vagy lelkiismereti okokból, hivatkozva arra, hogy a Covid vakcinák kifejlesztése során magzati sejteket használtak fel, de kérelmüket elutasították. A közösségi médiaplatformok rendszeresen törölték a Covid vakcina kifejlesztésében használt magzati szövetekről szóló bejegyzéseket, a mainstream média pedig "tényellenőrzést" végzett a "félinformációnak" minősített jelentéseken. Strickler szerint a Pfizer tudja ezt.

"Egyszerűen csak csalók

"Egyszerűen csak csalókák. Úgy értem, véget vethetnének az összeesküvés-elméleteknek, kijavíthatnák a tényellenőrzőket a közösségi médiában, és hallgatnak, mert tudják, hogy ha azt mondják, hogy 'igen, valóban magzati sejtvonalakat használtunk a fejlesztés során', akkor tudják, hogy nem tudják megtagadni a vallási mentességeket. Szerintem erről van szó.

"Véleményem szerint helytelen az abortuszból hasznot húzni. Nem hiszem, hogy Isten azt akarná, hogy ilyen dolgokat tegyünk. De ez ennél mélyebbre megy, ami a nyilvános megtévesztést illeti, és megpróbálják ezt a gyerekeknek adni".

Génszerkesztés

"Azt hittem, hogy ezek a dolgok összeesküvéses dolgok" - mondta Strickler a LifeSite riporterének, Jim Hale-nek. A Pfizer által elkövetett csalást azonban "végtelennek" nevezte. "Nem hiszem, hogy egy dologban is őszinték lettek volna ezzel az oltóanyaggal kapcsolatban, azon kívül, hogy kísérleti stádiumban van. És hogy mRNS technológiáról van szó".

Hozzátette, hogy az oltóanyag mRNS-technológiája a CRISPR technológiával génszerkesztésre is használható, és ezt a tényt a Pfizer, a mainstream média és a kormányzat üzeneteiben szintén elhallgatják a nyilvánosság elől.

A Pfizer alkalmazottai készek felmondani

Strickler elmondta, hogy a Covid előtt élvezte a termékellenőrként végzett munkáját, de a világjárvány kezdete óta sok alkalmazott "megbánta az oltást", miután megkapta az oltást, és "sokan visszautasították az oltást". Valójában az alkalmazottak több mint fele hajlandó emiatt kilépni, és ezt a Pfizer is tudja".

Strickler a gyógyszeróriást egy "bántalmazó, gazdag férjhez" hasonlította. Azt mondta, hogy a vállalat kiváló juttatásokat és fizetést kínál, "de nem éppen a legjobban bánnak veled abban az értelemben, hogy úgy tűnik, nem értékelik egyformán minden alkalmazottjukat".

Leírta, hogy gyakran küldtek "erényt sugalló" e-maileket az alkalmazottaknak, köztük egy olyat, amelyben a Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát "az év apjának" kiáltották ki.

Strickler elmondta, hogy gyakran ki akart lépni, miután a Covid vakcina gyártása megkezdődött a McPherson üzemben, és imádkozott is érte, de úgy érezte, hogy kénytelen kitartani, egészen addig, amíg rá nem bukkant a robbanásveszélyes és csalárd vállalati e-mailek adatbázisára, amelyet végül a Project Veritasnak mutatott be.

Miután a leleplező riportot leadták, Strickler kapott egy telefonhívást a Pfizer egyik alkalmazottjától, hogy ne menjen többet dolgozni, és a vállalat levele megerősítette, hogy kirúgták.

A LifeSite csatlakozik a Veritashoz, hogy adományokat gyűjtsön Strickler számára az igazság védelmében tanúsított bátorsága elismeréseként.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/bombatortenet-a-pfizer-bejelentoje-szerint-a-vakcina-izzik-es-mergezo-luciferazt-grafen-oxid-vegyuleteket-tartalmaz

"Vakcina" szabadalmak: Egy "Engedelmességi platformot" fecskendeznek beléd - "Kivégzési platformmá" válhat

 

Az elmúlt héten két különböző szabadalmat küldtek nekem. Úgy tűnik, hogy mindkettő kéz a kézben működik együtt, mint egy "engedelmességi platform", amely azt eredményezheti, hogy a COVID injekcióval beoltottakat egy "kivégzési platformra" vezetik.

Míg sokan azt állították, hogy amit Catherine Austin Fitts olyan ékesszólóan elmagyarázott hónapokkal ezelőtt az injekciók és az 5G, a készpénz nélküli társadalom és a Nagy Újraindítás kapcsolatáról, az egy összeesküvés-elmélet volt, addig mi most egyértelműen látjuk a dokumentációt és a valós idejű hatásokat, és ez egyenesen apokaliptikus.

 

Abban az időben azonban, amikor a szabadalmakat néztem, a Pfizer egykori alkalmazottja, Karen Kingston valójában beszámolt ezekről a szabadalmakról, és sokkal jobban elmagyarázta őket, mint én, tudva, hogy ő évekig a gyógyszeriparban dolgozott.

Semlegesítse az 5G/EMF/RF hatását a testében még ma!

Ezzel együtt hallgassa meg, mit mond, majd olvassa el az alábbi szabadalmakat, és vonja le a saját következtetéseit.

Az Ön élete és mások élete attól függ, hogy megérti-e ezt az információt, és megosztja-e azt messzire és széles körben, és nem csak a közösségi médiában, amely igyekszik ezt cenzúrázni a maximális gyilkos hatékonyság érdekében.

Egyesült Államok szabadalmi bejelentés publikációs száma .: US 2021/0082583 A1 by Tim Brown on Scribd

 

Egyesült Államok szabadalmi bejelentés száma .: US 11,107,588 B2 by Tim Brown on Scribd

 

Ezen kívül Dr. Carrie Madej csütörtökön megjelent a The Sons of Liberty rádióban, és felfedte, hogy mit fedezett fel a Pfizer, Moderna és J&J fiolákban, és nyilvánvaló, hogy ezek nem csak gyilkos lövések egyesek számára, hanem a vágy az, hogy az emberi fajt belső és külső technológiákon keresztül irányítsák, akár a kivégzésig, ha nem vagy jó kis komcsi.

Dr. Carrie Madej: Amit a COVID felvételeken láttam, az önállónak és szupravezetőnek tűntek (videó)

És ha még mindig csodálkozol, hogy az olyan emberek, mint Donald Trump, miért gördítették ezt ki, és miért erőltették és erőltetik továbbra is, nem azért, mert ez része egy tervnek, hogy megmentsék Amerikát, hanem azért, mert ő egy Júdás, és túl sok embert elvakít az iránta való bálványozásuk, hogy ne lássák, hogy ő és a hozzá hasonlók ugyanúgy részei az USA globális átvételének, mint azok, akik azt állítják, hogy a politikai ellenfelei. Nem hisznek nekem? Hagyja, hogy G. Edward Griffin segítsen megérteni.

G. Edward Griffin: A kommunista forradalom, amire 50 évvel ezelőtt figyelmeztettem, ma zajlik.

G. Edward Griffin: Adómentes alapítványok az USA elnökének irányításával a kommunizmust támogatták.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/vakcina-szabadalmak-egy-engedelmessegi-platformot-fecskendeznek-beled-kivegzesi-platformma-valhat

A pszichológus figyelmeztet: A félelem után jön a harag

 

Több mint másfél évvel azután, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kihirdette a COVID-19 járványt, az alapvető jogokat és a társadalmat továbbra is súlyosan korlátozzák a világ sok országában. Ne gondolja senki, hogy ennek nem lesznek pszichés következményei.

Anna Werksnies bécsi pszichológus szerint "A félelem után jön a harag, és ezzel együtt a szolidaritás, az integritás és a bizalom elvesztése."

Az osztrák szakember figyelmeztet a korona-válsággal kapcsolatos társadalmi fejleményekre.

"A bizonytalanság, az agresszió és a bizalmatlanság csendesen és titokban mindennapi életünk részévé válnak. A társadalom csoportokra bomlik, amelyek aztán egymással harcolnak."

Az osztrák egészségügyi szakember, kormánytanácsadó, Michael Sprenger 2020. március 30 -án, "The Corona Riddle" című könyvében kijelentette Sebastian Kurz most lemondott kancellár tetteiről: "Feltételezem, hogy miután sikeresen elhárította az egészségügyi rendszert fenyegető veszélyt és elérte a lezárási célt, rájött, hogy ezt a válságot politikailag is ki tudja használni. A közvélemény-kutatások során abszolút csúcsértékeket ért el. (...) Sebastian Kurz mindenesetre most a félelem fokozódására számít. ”

A félelemkeltés mint stratégia

Ausztriához hasonlóan ez történt Németországban is. A belügyminisztériumi  tanácsadók által készített dokumentumban a célzott ijesztgetési taktikákat írják le, mint a legfontosabb eszközöket arra, hogy a lakosság elkötelezze magát a kormány koronapolitikája mellett.

Anna Werksnies szerint "a legjobb stratégia arra, hogy valakit engedelmes, engedelmes vagy konformista legyen, egyszerűen megijeszteni. Minél inkább fél egy személy, annál inkább hajlandó bármit megtenni, hogy megszabaduljon a félelem erőteljes érzelmétől."

Sok pénzt költenek imázs tanácsadókra, kommunikációs szakértőkre, káoszépítészekre és lobbistákra is. A feltételezett megmentőnek akkor van a legnagyobb esélye, ha az érzelmileg terhelt fenyegetési forgatókönyvek, például a „menekülthullámok” vagy a Sars-Cov-2 vírus „tömegesen polarizálódnak”.

Bűnbak megtalálása

Amikor a félelem megjelenik az életünkben, nagy a vágy, hogy kötődjünk valakihez, aki gyógymódot ígér. Werksnies emlékeztet az evolúciós biológián alapuló emberi túlélési stratégiákra. Nem annyira a felszabadító minősége játszik szerepet, "hanem a jelenlét, a hatalom és az erőfölény".

A felhasznált magyarázatoknak és érveknek „nem feltétlenül logikusnak vagy megalapozottnak kell lenniük, csak gyorsan és egyszerűen el kell jutniuk sok emberhez". Többek között erre nagyon alkalmas a közösségi platformok platform - mondja a pszichológusnő.

Ám a helyzet veszélyessé válik, ha a generált szorongás túl sokáig tart.

Ezután egy szelepet keresnek, hogy félelemből ki tudják engedni az elfojtott haragot. A "felszabadító" számára fontos, hogy ezután "bűnbakot" mutasson. A másfél éve tartó koronaválságban a hatalmon lévők az oltatlanokra, az oltás hatásosságában kételkedőkre hárítják át a felelősséget.

A politikusok szívesen vállalják a „felszabadító” szerepét, törekednek a hatalomra és használják ezt az egyszerű stratégiát.

Szabadság helyett irányítás

Ha a "mindenható felszabadító" szerepét hosszú távon megtartják, társadalmi válság fenyeget. "Talán éppen ezért a rend és biztonság garantálásának egyetlen eszközévé válik a mindenki figyelemmel kísérése" - írja a bécsi pszichológus.

Még a Szövetségi Alkotmánybíróság volt elnöke, Hans Jürgen Papier is kijelentette  a Die Welt napilapnak adott interjúban ez év márciusában , "hogy az ilyen intenzív, átfogó és nem csak rövid távú szabadságkorlátozások, korábban elképzelhetetlenek voltak. " A tényleges döntés arról, hogy mely védintézkedéseket milyen mértékben, milyen időtartamra és mindenekelőtt milyen kombinációban kell elrendelni, a lap szerint továbbra is a felhatalmazott "ügyvezetőre" bízzák. Megfigyelte:

"A politikai szereplők és a lakosság egy részének tudatában úgy tűnik, elfelejtették, hogy ennek az országnak az emberei szabad állampolgárok. Elidegeníthetetlen szabadságjogaik vannak. Nem alattvalók!"

A vírus használatban van

A több mint egy éve uralkodó de facto szükségállapot ellen ideje lenne felszólalni. Az előírt "új normalitás" sokak számára elviselhetetlenné vált. A vírust olyan intézkedések elfogadására használják, amelyek rendkívül korlátozzák a társadalmi, kulturális és gazdasági életet.

https://mediaforras.com/a-pszichologus-figyelmeztet-a-felelem-utan-jon-a-harag-1111

Malajzia volt miniszterelnöke - Felfedte a globális elnéptelenedési tervet 2015-ben

Konferencia "Az új világrend - A háború vagy a béke receptje!" címmel. Mahathir Mohamad volt malajziai miniszterelnök figyelmeztetett, hogy az "elitek 1 milliárdra akarják csökkenteni a világ népességét", és mindenre képesek lesznek, hogy elérjék céljukat.

Transz-csendes-óceáni partnerségi megállapodás A konferenciát a malajziai Putrajaya Nemzetközi Kongresszusi Központban tartották a Perdana Global Peace Foundation (PGPF) szervezésében. Mohamad miniszterelnök kijelentette, hogy a Csendes-óceáni Partnerségi Megállapodás (Trans-Pacific Partnership Agreement, TPPA) az Egyesült Államok által vezetett stratégia a világgazdaság uralmának megszerzésére.

Több meghívott előadó a határok nélküli kereskedelemre és a globalizációra összpontosított, amelyet az egyvilági kormányzat bevezetésére használnak fel. "Alapvetően egy világkormányról van szó. Meg kellene szüntetnünk minden államot, nemzetet és testületet, helyette csak egy világkormányt kellene létrehoznunk. És ezt a világkormányt bizonyos embereknek, eliteknek kell vezetniük. Olyan emberek, akik nagyon gazdagok, nagyon intelligensek, sok tekintetben nagyon erősek.

Ők azok, akik kormányozni fogják a világot. Nem sok szó esett a demokráciáról vagy a vezetők megválasztásáról, ehelyett egy olyan kormány lesz, amelyet ezek az elitek fognak vezetni, akik a világ minden lakójára rá fogják kényszeríteni a szabályaikat. És azok, akik nem hajlandók alávetni magukat nekik, büntetést fognak kapni" - magyarázta Dr. Mahathir.

"És a béke, amit ebből kapunk, a temető békéje lesz, mert a szándék az is, hogy csökkentsék az emberek számát ezen a világon. Abban az időben, amikor az Új Világrendet meghirdették, a világ lakossága mindössze 3 milliárd volt.

A szándék az volt, hogy ezt 1 milliárdra csökkentsék. Most a világ népessége 7 milliárd.

Sok milliárd embert kellene megölni, vagy hagyni éhen halni, vagy megakadályozni, hogy szüljenek, hogy csökkentsék ennek a világnak a népességét".

Mahathir 1981 júliusától 2003 októberéig, majd 2018 májusától 2020 márciusáig Malajzia miniszterelnöke volt.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/malajzia-volt-miniszterelnoke-felfedte-a-globalis-elneptelenedesi-tervet-2015-ben

Christoher Chope - Covid-19 oltáskárosultak törvényjavaslata

A Covid Plandemic anatómiája - A bűnözés nemzetközi színpada

 

COVID-19 és az oltóanyagokkal kapcsolatos bűnös összeesküvés a globális népirtás érdekében: Így csinálták

Íme a Covid játékterve a globális elnéptelenedésre és az emberiség rabszolgasorba taszítására.

Ami most következik, az a megdöbbentően szándékos, lépésről lépésre történő bűnös összeesküvéses terv, amelynek célja a globális népirtás és a népesség súlyos legyengítése világszerte a COVID-19 különböző típusú biofegyverek és az ebből következő Covid szuperoltási program segítségével.

Tekintettel ennek a világméretű tervnek a mélységére és szélességére, hogy szándékosan megöljenek és/vagy megsebesítsenek minél több emberi lényt, egyértelmű, hogy minden nagyobb kormánynak, globalista intézménynek, Fortune 1000 vállalatnak és nem kormányzati szervezetnek (különösen az egészségügynek), amelyet az Új Világrend globalista összeesküvés irányít, előre tudnia kellett erről a rendkívül összetett bűnös tervről. Ezért mindegyikük vádlott nélküli bűnrészes marad az egész emberiség ellen valaha is elkövetett legnagyobb bűnszövetkezetben.

Nos, íme, amit ezek a felfoghatatlanul pimasz, kétségbeesett és vakmerő Covid-bűnözők aprólékosan előre megterveztek, nagy figyelmet fordítva a rosszindulatú részletekre.

1) Először is, a Covid elkövetői meglehetősen lopakodva és stratégiailag egy sor biofegyvert indítottak útnak szerte a bolygón a főbb metropoliszokban, ahol az 5G katonai telepítése 2019 folyamán zajlott.

2) Ezután a kifinomult biofegyvert célzottan SARS-CoV-19-nek nevezték el, hogy mindenütt félrevezessék a kormányokat, valamint összezavarják és félrevezessék a nemzetközi egészségügyi közösséget. Ez nem egy koronavírus, és tudományosan soha nem izolálták; hanem sokkal valószínűbb, hogy különböző patogén mikroorganizmusok keveréke, amely bakteriális, parazita és/vagy vírusos komponenst tartalmaz.

3) Ezután tudatosan terjesztettek egy rendkívül hibás COVID-19 PCR tesztkészletet, amely garantáltan számos hamis pozitív és hamis negatív eredményt is adott. Ezeket a készleteket titokzatos módon a COVID-19 első, a kínai Wuhanban történt kibocsátása előtt a gyors terjesztés érdekében világszerte felhalmozták. A hosszan fertőzött orrtamponokat arra is felhasználták, hogy vagy beoltják a tesztelt áldozatokat, vagy átadják nekik a COVID-19-et.

4) Eközben e rendkívül bonyolult bioterrorista művelet legfelsőbb irányítói eltökéltek abban, hogy megakadályozzák, hogy a Föld bármely kormánya jóváhagyjon bármilyen COVID-19 kezelési tervet, gyógymódot és/vagy protokollt. A világtörténelemben még soha nem volt ilyen jól összehangolt kampány egy halálos fertőzés bizonyítottan bevált gyógymódjainak elutasítására.

5) Azzal, hogy gyorsan és hatékonyan betiltották a COVID-19 sikeres gyógymódjainak használatát a nemzetek világközösségében, megteremtették a terepet a hamis vakcinák rekordidő alatt történő kifejlesztéséhez és beadásához. A különböző injekciók, injekciók és oltások génmódosító képességet tartalmaznak, és többszörösen káros hatással vannak az emberi bioorganizmusra, amelyeknek semmi közük a COVID-19 megelőzéséhez.

6) A különböző, rendkívül kísérleti Covid-injekciókat, amelyek mindegyike nem titkoltan más-más célt szolgál, a 2020 januárjában kezdődött, ember által okozott világjárvány előtt gyártották le. Ezután szétosztották őket előre kiválasztott nemzetek között, hogy bizonyos vérvonalaknak adják be őket, hogy egyelőre ismeretlen káros hatásokat idézzenek elő.

7) Annak ellenére, hogy a Covid oltások által közvetlenül okozott rendkívüli halálesetek száma és az oltás okozta sérülések aránya rendkívüli volt, a globális mainstream médiát (MSM) arra utasították, hogy ne számoljon be ezekről a létfontosságú adatokról a nagyközönségnek. Ehelyett az MSM-et arra használták fel, hogy a "vakcinák" hamis sikerét harsogják, és úgy adják el a bolygó minden emberének, mintha holnap lenne.

8) Ily módon a tudatlan és tájékozatlan embereket csalárd módon kényszerítették és kényszerítették arra, hogy megkapják a nem jóváhagyott "vakcinát", amelyet CSAK "Sürgősségi felhasználási engedély" kategóriába soroltak. A megtévesztésnek ez az egyetemes mintája - "vakcina tájékozatlan beleegyezéssel" - szerves részét képezte az oltási programok világszerte történő bevezetésének.

9) Most már a gyerekeket is megdöfködik a rendkívül veszélyes és halálos COVID-19 "vakcinával", sokuknál szívgyulladást tapasztalnak, egyéb súlyos tünetek és orvosi betegségek mellett. A gyakran halálos kimenetelű vérrögök napról napra nyilvánvalóbbá válnak, csakúgy, mint más súlyos mellékhatások, amelyek egyre gyakrabban fordulnak elő az oltás után. Mindeközben az MSM (Mainstream média) gyakorlatilag nem számol be a valós kockázatokról.

10) Különösen ennek az előre megtervezett világjárványnak a korai szakaszában a szokásos orvosi válasz nem volt a COVID-19 kezelésére vonatkozó irányelvek kiadása a kórházi kezelés előtt. Ez a hatalmas intézményi mulasztás mind terjedelmében, mind nagyságrendjében teljesen példa nélküli. A létfontosságú kezelések és a megfelelő gyógyszerek szándékos visszatartása volt a népirtás tervének igazi kulcsa.

11) Miután a kórházi kezelés bekövetkezett, a rutinszerűen alkalmazott orvosi protokollok váltak a halál elsődleges okává, nem pedig a COVID-19. Az orvosok szerte a világon úgy panaszkodtak, mint még soha a történelemben, hogy az orvosi kezelések a probléma NAGY részei; és semmiképpen sem a megoldás részei. A tervezett eredmény a világ népességének a gyógyszeres kezelésen keresztül történő kivágása volt, amelynek következtében rekordszámú iatrogén haláleset (és Covid-betegség) következett be.

12) Az 1918-as spanyolnátha járványhoz hasonlóan egyértelműen az előre megfontolt orvosi válasz volt a felelős az idősek és a többszörös társbetegségben szenvedők magas halálozási arányáért. Akkor, 1918-ban az aszpirin és a morfium halálos kombinációja volt az, amely világszerte több mint 100 millió ember halálához járult hozzá. Napjainkban a kórházakban szisztematikusan alkalmazzák a lélegeztetőgépeket és az erős nyugtatót is, hogy számtalan COVID-19 áldozatot megöljenek.

13) Minden jel arra mutat, hogy 2020-ban és azon túl is hasonló népirtási forgatókönyvet fognak alkalmazni a bolygó elnéptelenedése és a Covid-oltottak teljes ellenőrzés alá vonása érdekében. A döntő kérdés itt az, hogy az oltási haláleseteknek és sérüléseknek általában csak 10%-át jelentik, így tudjuk, hogy a COVID-19 halálozási aránya és a Covid injekciós sérülések valójában sokkal, SOKKAL rosszabbak, mint amennyit jelentenek.

A WHO, a B&MGF és a Big Pharma által elkövetett súlyos orvosi műhibák, a kormányzati hanyagság bűncselekményei és aljas cselszövések előző példái, különösen a COVID-19 "vakcinák" katasztrofális bevezetése megerősítik a globális népirtás elkövetésének átlátszó szándékát.

Ez az NWO összeesküvés által irányított fekete akció és baljós pszichopédia azt a határozott szándékot is bizonyítja, hogy az ember által okozott Covid-katasztrófa nyomán a GREAT RESET (az emberiség leigázására irányuló globális végrehajtási terv) lopakodó kibontakozását hajtsák végre.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-covid-plandemic-anatomiaja

A grafén-oxid olyan frekvenciákat bocsát ki, amelyek megbetegítik az oltatlanokat!

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/mOkmWtSWwqnC/