Konferencia "Az új világrend - A háború vagy a béke receptje!" címmel. Mahathir Mohamad volt malajziai miniszterelnök figyelmeztetett, hogy az "elitek 1 milliárdra akarják csökkenteni a világ népességét", és mindenre képesek lesznek, hogy elérjék céljukat.

Transz-csendes-óceáni partnerségi megállapodás A konferenciát a malajziai Putrajaya Nemzetközi Kongresszusi Központban tartották a Perdana Global Peace Foundation (PGPF) szervezésében. Mohamad miniszterelnök kijelentette, hogy a Csendes-óceáni Partnerségi Megállapodás (Trans-Pacific Partnership Agreement, TPPA) az Egyesült Államok által vezetett stratégia a világgazdaság uralmának megszerzésére.

Több meghívott előadó a határok nélküli kereskedelemre és a globalizációra összpontosított, amelyet az egyvilági kormányzat bevezetésére használnak fel. "Alapvetően egy világkormányról van szó. Meg kellene szüntetnünk minden államot, nemzetet és testületet, helyette csak egy világkormányt kellene létrehoznunk. És ezt a világkormányt bizonyos embereknek, eliteknek kell vezetniük. Olyan emberek, akik nagyon gazdagok, nagyon intelligensek, sok tekintetben nagyon erősek.

Ők azok, akik kormányozni fogják a világot. Nem sok szó esett a demokráciáról vagy a vezetők megválasztásáról, ehelyett egy olyan kormány lesz, amelyet ezek az elitek fognak vezetni, akik a világ minden lakójára rá fogják kényszeríteni a szabályaikat. És azok, akik nem hajlandók alávetni magukat nekik, büntetést fognak kapni" - magyarázta Dr. Mahathir.

"És a béke, amit ebből kapunk, a temető békéje lesz, mert a szándék az is, hogy csökkentsék az emberek számát ezen a világon. Abban az időben, amikor az Új Világrendet meghirdették, a világ lakossága mindössze 3 milliárd volt.

A szándék az volt, hogy ezt 1 milliárdra csökkentsék. Most a világ népessége 7 milliárd.

Sok milliárd embert kellene megölni, vagy hagyni éhen halni, vagy megakadályozni, hogy szüljenek, hogy csökkentsék ennek a világnak a népességét".

Mahathir 1981 júliusától 2003 októberéig, majd 2018 májusától 2020 márciusáig Malajzia miniszterelnöke volt.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/malajzia-volt-miniszterelnoke-felfedte-a-globalis-elneptelenedesi-tervet-2015-ben