COVID-19 és az oltóanyagokkal kapcsolatos bűnös összeesküvés a globális népirtás érdekében: Így csinálták

Íme a Covid játékterve a globális elnéptelenedésre és az emberiség rabszolgasorba taszítására.

Ami most következik, az a megdöbbentően szándékos, lépésről lépésre történő bűnös összeesküvéses terv, amelynek célja a globális népirtás és a népesség súlyos legyengítése világszerte a COVID-19 különböző típusú biofegyverek és az ebből következő Covid szuperoltási program segítségével.

Tekintettel ennek a világméretű tervnek a mélységére és szélességére, hogy szándékosan megöljenek és/vagy megsebesítsenek minél több emberi lényt, egyértelmű, hogy minden nagyobb kormánynak, globalista intézménynek, Fortune 1000 vállalatnak és nem kormányzati szervezetnek (különösen az egészségügynek), amelyet az Új Világrend globalista összeesküvés irányít, előre tudnia kellett erről a rendkívül összetett bűnös tervről. Ezért mindegyikük vádlott nélküli bűnrészes marad az egész emberiség ellen valaha is elkövetett legnagyobb bűnszövetkezetben.

Nos, íme, amit ezek a felfoghatatlanul pimasz, kétségbeesett és vakmerő Covid-bűnözők aprólékosan előre megterveztek, nagy figyelmet fordítva a rosszindulatú részletekre.

1) Először is, a Covid elkövetői meglehetősen lopakodva és stratégiailag egy sor biofegyvert indítottak útnak szerte a bolygón a főbb metropoliszokban, ahol az 5G katonai telepítése 2019 folyamán zajlott.

2) Ezután a kifinomult biofegyvert célzottan SARS-CoV-19-nek nevezték el, hogy mindenütt félrevezessék a kormányokat, valamint összezavarják és félrevezessék a nemzetközi egészségügyi közösséget. Ez nem egy koronavírus, és tudományosan soha nem izolálták; hanem sokkal valószínűbb, hogy különböző patogén mikroorganizmusok keveréke, amely bakteriális, parazita és/vagy vírusos komponenst tartalmaz.

3) Ezután tudatosan terjesztettek egy rendkívül hibás COVID-19 PCR tesztkészletet, amely garantáltan számos hamis pozitív és hamis negatív eredményt is adott. Ezeket a készleteket titokzatos módon a COVID-19 első, a kínai Wuhanban történt kibocsátása előtt a gyors terjesztés érdekében világszerte felhalmozták. A hosszan fertőzött orrtamponokat arra is felhasználták, hogy vagy beoltják a tesztelt áldozatokat, vagy átadják nekik a COVID-19-et.

4) Eközben e rendkívül bonyolult bioterrorista művelet legfelsőbb irányítói eltökéltek abban, hogy megakadályozzák, hogy a Föld bármely kormánya jóváhagyjon bármilyen COVID-19 kezelési tervet, gyógymódot és/vagy protokollt. A világtörténelemben még soha nem volt ilyen jól összehangolt kampány egy halálos fertőzés bizonyítottan bevált gyógymódjainak elutasítására.

5) Azzal, hogy gyorsan és hatékonyan betiltották a COVID-19 sikeres gyógymódjainak használatát a nemzetek világközösségében, megteremtették a terepet a hamis vakcinák rekordidő alatt történő kifejlesztéséhez és beadásához. A különböző injekciók, injekciók és oltások génmódosító képességet tartalmaznak, és többszörösen káros hatással vannak az emberi bioorganizmusra, amelyeknek semmi közük a COVID-19 megelőzéséhez.

6) A különböző, rendkívül kísérleti Covid-injekciókat, amelyek mindegyike nem titkoltan más-más célt szolgál, a 2020 januárjában kezdődött, ember által okozott világjárvány előtt gyártották le. Ezután szétosztották őket előre kiválasztott nemzetek között, hogy bizonyos vérvonalaknak adják be őket, hogy egyelőre ismeretlen káros hatásokat idézzenek elő.

7) Annak ellenére, hogy a Covid oltások által közvetlenül okozott rendkívüli halálesetek száma és az oltás okozta sérülések aránya rendkívüli volt, a globális mainstream médiát (MSM) arra utasították, hogy ne számoljon be ezekről a létfontosságú adatokról a nagyközönségnek. Ehelyett az MSM-et arra használták fel, hogy a "vakcinák" hamis sikerét harsogják, és úgy adják el a bolygó minden emberének, mintha holnap lenne.

8) Ily módon a tudatlan és tájékozatlan embereket csalárd módon kényszerítették és kényszerítették arra, hogy megkapják a nem jóváhagyott "vakcinát", amelyet CSAK "Sürgősségi felhasználási engedély" kategóriába soroltak. A megtévesztésnek ez az egyetemes mintája - "vakcina tájékozatlan beleegyezéssel" - szerves részét képezte az oltási programok világszerte történő bevezetésének.

9) Most már a gyerekeket is megdöfködik a rendkívül veszélyes és halálos COVID-19 "vakcinával", sokuknál szívgyulladást tapasztalnak, egyéb súlyos tünetek és orvosi betegségek mellett. A gyakran halálos kimenetelű vérrögök napról napra nyilvánvalóbbá válnak, csakúgy, mint más súlyos mellékhatások, amelyek egyre gyakrabban fordulnak elő az oltás után. Mindeközben az MSM (Mainstream média) gyakorlatilag nem számol be a valós kockázatokról.

10) Különösen ennek az előre megtervezett világjárványnak a korai szakaszában a szokásos orvosi válasz nem volt a COVID-19 kezelésére vonatkozó irányelvek kiadása a kórházi kezelés előtt. Ez a hatalmas intézményi mulasztás mind terjedelmében, mind nagyságrendjében teljesen példa nélküli. A létfontosságú kezelések és a megfelelő gyógyszerek szándékos visszatartása volt a népirtás tervének igazi kulcsa.

11) Miután a kórházi kezelés bekövetkezett, a rutinszerűen alkalmazott orvosi protokollok váltak a halál elsődleges okává, nem pedig a COVID-19. Az orvosok szerte a világon úgy panaszkodtak, mint még soha a történelemben, hogy az orvosi kezelések a probléma NAGY részei; és semmiképpen sem a megoldás részei. A tervezett eredmény a világ népességének a gyógyszeres kezelésen keresztül történő kivágása volt, amelynek következtében rekordszámú iatrogén haláleset (és Covid-betegség) következett be.

12) Az 1918-as spanyolnátha járványhoz hasonlóan egyértelműen az előre megfontolt orvosi válasz volt a felelős az idősek és a többszörös társbetegségben szenvedők magas halálozási arányáért. Akkor, 1918-ban az aszpirin és a morfium halálos kombinációja volt az, amely világszerte több mint 100 millió ember halálához járult hozzá. Napjainkban a kórházakban szisztematikusan alkalmazzák a lélegeztetőgépeket és az erős nyugtatót is, hogy számtalan COVID-19 áldozatot megöljenek.

13) Minden jel arra mutat, hogy 2020-ban és azon túl is hasonló népirtási forgatókönyvet fognak alkalmazni a bolygó elnéptelenedése és a Covid-oltottak teljes ellenőrzés alá vonása érdekében. A döntő kérdés itt az, hogy az oltási haláleseteknek és sérüléseknek általában csak 10%-át jelentik, így tudjuk, hogy a COVID-19 halálozási aránya és a Covid injekciós sérülések valójában sokkal, SOKKAL rosszabbak, mint amennyit jelentenek.

A WHO, a B&MGF és a Big Pharma által elkövetett súlyos orvosi műhibák, a kormányzati hanyagság bűncselekményei és aljas cselszövések előző példái, különösen a COVID-19 "vakcinák" katasztrofális bevezetése megerősítik a globális népirtás elkövetésének átlátszó szándékát.

Ez az NWO összeesküvés által irányított fekete akció és baljós pszichopédia azt a határozott szándékot is bizonyítja, hogy az ember által okozott Covid-katasztrófa nyomán a GREAT RESET (az emberiség leigázására irányuló globális végrehajtási terv) lopakodó kibontakozását hajtsák végre.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-covid-plandemic-anatomiaja