Az elmúlt héten két különböző szabadalmat küldtek nekem. Úgy tűnik, hogy mindkettő kéz a kézben működik együtt, mint egy "engedelmességi platform", amely azt eredményezheti, hogy a COVID injekcióval beoltottakat egy "kivégzési platformra" vezetik.

Míg sokan azt állították, hogy amit Catherine Austin Fitts olyan ékesszólóan elmagyarázott hónapokkal ezelőtt az injekciók és az 5G, a készpénz nélküli társadalom és a Nagy Újraindítás kapcsolatáról, az egy összeesküvés-elmélet volt, addig mi most egyértelműen látjuk a dokumentációt és a valós idejű hatásokat, és ez egyenesen apokaliptikus.

 

Abban az időben azonban, amikor a szabadalmakat néztem, a Pfizer egykori alkalmazottja, Karen Kingston valójában beszámolt ezekről a szabadalmakról, és sokkal jobban elmagyarázta őket, mint én, tudva, hogy ő évekig a gyógyszeriparban dolgozott.

Semlegesítse az 5G/EMF/RF hatását a testében még ma!

Ezzel együtt hallgassa meg, mit mond, majd olvassa el az alábbi szabadalmakat, és vonja le a saját következtetéseit.

Az Ön élete és mások élete attól függ, hogy megérti-e ezt az információt, és megosztja-e azt messzire és széles körben, és nem csak a közösségi médiában, amely igyekszik ezt cenzúrázni a maximális gyilkos hatékonyság érdekében.

Egyesült Államok szabadalmi bejelentés publikációs száma .: US 2021/0082583 A1 by Tim Brown on Scribd

 

Egyesült Államok szabadalmi bejelentés száma .: US 11,107,588 B2 by Tim Brown on Scribd

 

Ezen kívül Dr. Carrie Madej csütörtökön megjelent a The Sons of Liberty rádióban, és felfedte, hogy mit fedezett fel a Pfizer, Moderna és J&J fiolákban, és nyilvánvaló, hogy ezek nem csak gyilkos lövések egyesek számára, hanem a vágy az, hogy az emberi fajt belső és külső technológiákon keresztül irányítsák, akár a kivégzésig, ha nem vagy jó kis komcsi.

Dr. Carrie Madej: Amit a COVID felvételeken láttam, az önállónak és szupravezetőnek tűntek (videó)

És ha még mindig csodálkozol, hogy az olyan emberek, mint Donald Trump, miért gördítették ezt ki, és miért erőltették és erőltetik továbbra is, nem azért, mert ez része egy tervnek, hogy megmentsék Amerikát, hanem azért, mert ő egy Júdás, és túl sok embert elvakít az iránta való bálványozásuk, hogy ne lássák, hogy ő és a hozzá hasonlók ugyanúgy részei az USA globális átvételének, mint azok, akik azt állítják, hogy a politikai ellenfelei. Nem hisznek nekem? Hagyja, hogy G. Edward Griffin segítsen megérteni.

G. Edward Griffin: A kommunista forradalom, amire 50 évvel ezelőtt figyelmeztettem, ma zajlik.

G. Edward Griffin: Adómentes alapítványok az USA elnökének irányításával a kommunizmust támogatták.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/vakcina-szabadalmak-egy-engedelmessegi-platformot-fecskendeznek-beled-kivegzesi-platformma-valhat