2021. november 24., szerda

Az amerikai kormány készen áll a "Halál Angyala" himlő elleni biofegyver bevetésére, hogy örökös válságot teremtsen

 

A milliárdos eugenikus Bill Gates máris jelzi a következő járvány érkezését, amely a jelek szerint egy himlő elleni biofegyver szándékos kibocsátásával fog járni.

A mainstream médiát az utóbbi időben ellepték a rejtélyes himlő "fiolákról" és más, himlővel kapcsolatos dolgokról szóló történetek. Nyolc évvel ezelőtt arról is beszámoltunk, hogy a szövetségi kormány valamiért himlő "vakcinákat" halmozott fel.

Éppen a minap egy Philadelphia melletti laboratóriumban egy dolgozó állítólag 15 fiola himlő elleni ... valamire bukkant egy hűtőszekrényben. Az FBI és más szövetségi ügynökségek állítólag közbeléptek és "nyomozást" folytatnak.

Ezután a Daily Mail (Egyesült Királyság) Gates figyelmeztetéséről számolt be, aki azt állítja, hogy "terroristák" (ő maga?) tervezik a himlő elleni biofegyver bevetését. Ez Gates szerint megköveteli, hogy a kormányok dollármilliárdokat költsenek "a jövőbeli járványok megelőzésére".

Történetesen Gates mindezzel az "Event 201" kezdeményezésén foglalkozott, ami pont azelőtt történt, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) megjelenését a mainstream média először bejelentette.

Ez a 2019 októberében lezajlott plandémiás gyakorlat megalapozta a kínai vírust. Most Gates egy himlőpandémiát alapoz meg, amely feltételezésünk szerint hamarosan vírusos lesz (szójátéknak szántuk).

Biden még szeptemberben több millió dollár értékben vásárolt himlő elleni gyógyszereket - MIÉRT?

A kormány és a média évekig azt mondta nekünk, hogy a himlőt kiirtották. Ez állítólag 1980-ban történt. Most azonban újra felbukkan, legalábbis a címlapokon, és valószínűleg hamarosan az emberekben is felbukkan.

Még szeptemberben az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma (HHS) Joe Biden vezetésével 112,5 millió dollár értékben intézkedett a TPOXX nevű gyógyszer szállításáról, amely történetesen a himlő kezelésére kifejlesztett gyógyszer.

Miért adták le ezt a megrendelést? Vajon a Biden-rezsim tud valamit, amit mi többiek nem? Hamarosan a himlő lesz a következő járvány? Himlő-21-nek fogják hívni?

"... bár van rá esély, hogy ez a három történet, amelyek látszólag nem kapcsolódnak egymáshoz, valójában mégiscsak "nem kapcsolódnak" egymáshoz, de arra is van esély, hogy a három történet tökéletesen össze van varrva, mint egy tökéletesen összefűzött "összeesküvés", amelyet arra használnak, hogy még jobban lecsapjanak a bolygó szabad embereire" - figyelmeztet az All News Pipeline, utalva a himlőampullákról, Gates himlő elleni biofegyverre vonatkozó figyelmeztetéséről és a HHS TPOXX vásárlásáról szóló különálló történetekre.

Sokan azon tűnődnek, hogyan kerülhettek elő a "titokzatos" fiolák Philadelphiában, amikor az egész világon csak két olyan laboratórium van, amelyiknek engedélyezték a himlőminták tárolását?

Ez a philadelphiai laboratórium egyébként nem másnak a tulajdonában van, mint a Merck & Co. Ez azt jelenti, hogy a Merck valamilyen gyógyszer-készítményt fejleszt ki, amelyet stratégiailag közvetlenül a himlő elleni biofegyver felszabadulása után bocsátanak ki?

Gates nemrégiben beszélt a "baktériumjátékokról" is, amelyeket a hadseregek által konfliktusok során alkalmazott "háborús játékokhoz" hasonlított. A mély állam azt tervezi, hogy hamarosan biológiai háborút indít az emberek ellen?

"... bár az influenza vagy a nátha "kiirtása" (ahogy Gates fogalmazott) nagyszerű lenne, ezek a "baktérium-játékok", amelyekről Gates beszél, úgy hangzanak, mint hamis zászlós gyakorlatok, hogy "baktériumokat" terjesszenek a világba, és egy olyan időszakban jönnek, amikor tudjuk, hogy a globalistáknak (őrült elméjükben) szükségük van arra, hogy a világ lakosságának nagy részét "kiirtják"" - írja tovább az All News Pipeline.

A himlő, ha valaki nem ismerné, azt mondják, hogy "egy fertőző, torzító és gyakran halálos betegség, amely évezredek óta sújtja az embereket".

A cikk forrásai a következők:

AllNewsPipeline.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-amerikai-kormany-keszen-all-a-halal-angyala-himlo-elleni-biofegyver-bevetesere-hogy-orokos-valsagot-teremtsen

Ausztrália SOS->NEMZETKÖZI SEGÍTSÉGKÉRÉS! OSZD MEG!!

????Az aboriginek, az ausztrál őslakosok az Északi Területen segítségért hívják a világot????.

A szuverén törzsi népek kényszeroltásokról, megélhetésük megfosztásáról és karantén táborokba való kényszerdeportálásról számolnak be. Ami ott történik, az bárhol megtörténhet, Ausztrália a globalisták próbaterepe, és az Északi Területen tesztelik, hogy meddig mehetnek el.

https://odysee.com/@go1dleaf:f/Australian-coercion---control.:3

#FreeAustralia

2021. december 4-én globális szolidaritási tüntetés lesz Ausztrália mellett, az alábbi bejegyzésben találsz erről információt:

https://t.me/Haintz/16929

A szájkosár működik!

A mérés végén látszik, hogy az érték majdnem 10000 egységet ér el. A CO2 mérőműszer használati utasitása 2000-5000 egység között már szédülésről és rosszullétről számol be.

Walter Gelles: Egy udvariatlan üzenet azoknak, akik megkapták a Covid "oltást"

 

Ébresztő, idióták! Ha önszántatokból kaptátok meg a COVID-19 "vakcina" néven ismert génmódosító kezelést (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, stb.), akkor becsaptak benneteket, hogy egy káros, veszélyes, nem engedélyezett és gyakran halálos terméket fecskendezzetek a szervezetetekbe. Egy teljesen szükségtelen termék, amely nem védi meg Önt, nem nyújt védettséget, és nem akadályozza meg a vírus átvitelét - de tönkreteszi az immunrendszerét, károsítja a szerveit, vérrögöket és belső gyulladást okoz, és fogékonyabbá teszi Önt számos betegségre, többek között a rákra.

Mivel Ön bevette a "vakcinát", a szervezete több millió vagy milliárd tüskefehérjét gyárt. A spike fehérje mérgező, patogén (betegséget okozó) és véralvadást okozó (vérrögöket okoz). Ezek a szintetikus spike fehérjék, amelyeket az Ön sejtjei állítólag azonosak a SARS-CoV-2 vírusban található spike fehérjével, amint azt a Kínai Kommunista Párt által ellenőrzött kínai laboratóriumokból az USA-ba szállított genetikai töredékek számítógépes modellezése alapján megállapították.

Ez az, amit a teste milliószámra vagy milliárdszámra termel, és ezzel teljesen összezavarja az immunrendszerét, gyengítve annak képességét, hogy alapvető segítő T-sejteket és CD8 sejteket termeljen, amelyek más vírusok és betegségek ellen védekeznek.

A Pfizer és Moderna injekciókban a törékeny mRNS szálakat bevonó lipid-hidrogél nanorészecskéket tartalmaz, amelyek átjutnak a vér-agy gáton, bénulást, kontrollálhatatlan görcsöket, neurodegeneratív betegségeket, maradandó látásvesztést, gerincsérülést és egyebeket okozva. Több százezer ember szenvedett már ezektől a "mellékhatásoktól" - vagy halt meg - órákkal vagy napokkal az oltás beadását követően.

A vakcinagyártók nagyon jól tudtak a lehetséges mellékhatásokról. Ezért az úgynevezett "vakcina" egy biofegyver. Egyetlen elképzelhető célja az elnéptelenedés. A "vakcinának" semmi köze az egészség javításához. Ez a társadalmi ellenőrzés eszköze, a Nagy Újraindítás része, amelynek célja egy autoriter technofasiszta társadalom, ahol "nem lesz semmid, és boldog leszel", ahogy a Világgazdasági Fórum fogalmaz.

Ezt tudnod kell:

* A zárlatok, amelyeket az új államvallásotok - a Covidian-kultusz - egyik legfontosabb rituáléjaként tartotok számon, abszurdak, és nincs tudományos alapjuk.

* Az arcpelenkák ("maszkok") haszontalanok. Nincs tudományos alap, amely indokolná a használatukat, de növelik a baktériumos megbetegedéseket a maszkot viselő személyben, és különösen veszélyesek a gyermekek számára, mivel elzárják az oxigénáramlást, és potenciálisan károsíthatják az agyukat.

* A csalárd PCR-teszt egy átverés. Képtelen bármilyen betegség vagy fertőzés diagnosztizálására, amint arra Dr. Kary Mullis, a PCR technika Nobel-díjas feltalálója is rámutatott. A CDC, az FDA és a WHO hivatalosan is elismerte, hogy a PCR-teszt értéktelen, és nem képes különbséget tenni a COVID-19 és a szezonális influenza vagy a nátha között! A hamis PCR-tesztet felváltó, decemberben bevezetésre kerülő diagnosztikai tesztek mind "sürgősségi felhasználási engedély" trükkök, ugyanolyan értelmetlenek, mint a PCR-teszt.

* A PCR-teszt az esetek 97%-ában hamis pozitív eredményt ad. Mégis ezt az ócska adatot használták (és használják) alapként a világjárvány kihirdetésére és a zárlatok, maszkok, társadalmi távolságtartás és kötelező védőoltások kikényszerítésére.

A hatalmasok tesztelték a megfelelési hajlandóságotokat. Hogy félrevezessenek. Hogy irracionális, önpusztító dolgokat tegyenek. És ti engedelmeskedtetek, bedőltetek neki. Beleestetek az átverésbe, amely egy olyan légúti vírusra épül, amely a kormányok saját statisztikái szerint kevésbé veszélyes, mint a szezonális influenza.

Azok az emberek, akiket önök "anti-vakuzionistáknak" vagy "összeesküvés-elméletek híveinek" bélyegeznek, nem azok. Ők hétköznapi emberek, pont olyanok, mint te. De veled ellentétben ők a józan észt használták. Őket nem félemlítette meg a fősodratú média 24/7-es, hazugságokból és dezinformációból álló félelemkeltő kampánya. Elvégezték a házi feladatukat, és gyorsan rájöttek, hogy az úgynevezett Covid "vakcinák" nagy veszélyt jelentenek, ezerszer veszélyesebbek, mint bármilyen állítólagos "új koronavírus".

Találd ki, ki mentesül a COVID-19 "vakcina" beadásának minden követelménye és kötelezettsége alól? A következő személyek teljes mértékben mentesülnek: az összes amerikai szenátor és képviselőházi képviselő, valamint a kongresszusi alkalmazottak; 6000 Fehér Házi alkalmazott; a Pfizer (2500), a Moderna (1500) és a Johnson & Johnson (120 000) összes alkalmazottja; 15 000 CDC dolgozó; és 14 000 FDA alkalmazott.

Most már látja az elefántot a szobában? A Pharma által irányított politikusok, a vakcinagyárak, a Big Pharma tulajdonában lévő korrupt CDC és FDA egészségügyi ügynökségek, a kormánytisztviselők, akik a halálos oltásokat kényszerítik ránk, a többiekre... Ők mind MENTESEK az oltás beadása alól. Tudják, hogy mi van a mérgező szérumban, és milyen károkat okozhat. De muszáj beadatniuk, különben elveszítik az állásukat. A genetikai koktélt be kell oltani, ha vásárolni vagy étteremben enni akarsz.

Látja, hogy ez milyen őrültség és bűnös dolog? Még mindig azt hiszed, hogy ez egy "őrült összeesküvés elmélet"? Közel jársz hozzá. Ez valóban egy őrült összeesküvés, amelyet az eugenikusok, a népességfogyás hívei, a szupergazdag oligarchák és az Egy Világkormány hívei találtak ki több mint húsz évvel ezelőtt.

Ó, majdnem elfelejtettem... Kétmillió illegális bevándorlót is felmentett a vakcinák alól a meg nem választott Biden elnök, hogy elárasszák az országot, buszokkal vagy repülőgépekkel republikánus államokba szállítsák őket, és betegséget és halált terjesszenek, miközben végtelen állami segélyeket kapnak és demokratákra szavaznak. És a republikánusok hagyják, hogy ez megtörténjen.

Ha azért kaptad a rögtönzést, mert féltél, hogy elveszíted a munkádat, akkor elnézést kérek tőled, nagyon nehéz helyzetben vagy.

Ha önszántadból kaptad a szurit, és büszke vagy rá - mint Jennifer Aniston, Arnold Schwarzenegger, Dolly Parton, Hugh Jackman, Kathy Hochul (New York kormányzója), Don Lemon (CNN), Mike Pence, Martha Stewart, Amber Heard, Bruce Springsteen, Alexandria Ocasio-Cortez, Jane Fonda, Bernie Sanders, Greta Thunberg, Willie Nelson és még sokan mások -, akkor egy tudatlan bolond vagy. Az új államvallás, a Branch Covidian engedelmes tanítványa vagy. Beleestél egy olyan hivatalos narratívába, amely nagyobb lyukakkal rendelkezik, mint a holdkráterek. A Hivatalos Narratívát teljesen lerombolták, de önöknek kimosták az agyát, és még mindig veszélyesen élnek egy alternatív valóságban, amelyet a valóságos, ténylegesen kibontakozó, eszkalálódó zsarnokság horror-showjára helyeztek rá.

Téged le kell programozni.

Soha többé nem szabad több genetikai Covid "oltást" vagy emlékeztetőt bevenned.

El kell mondanod a barátaidnak, a családodnak és mindenkinek, akit ismersz, hogy maradjanak távol ezektől a gyilkos lövésektől.

Ébredjetek fel és szagoljátok meg a kávé illatát! Még nem késő kivonulni a Covid szektából. Ha megkapta a kill-shotot, sok mindent megtehet, hogy erősítse immunrendszerét, és csökkentse az oltás okozta betegség vagy halál esélyét az úton.

Az oltatlanok nem az ellenségeid. Ők egyáltalán nem jelentenek veszélyt önökre, annak ellenére, hogy az irányított média szemenszedett hazugságokat állít, miszerint "az oltatlanok járványa" van. Éppen az ellenkezője igaz: egészséges, oltatlan emberek tízezrei, akik a vakcinázottak közvetlen közelében voltak, szörnyű problémáktól szenvednek, amit nyilvánvalóan az okoz, hogy a vakcinázott egyének leheletükkel, nyálukkal, izzadságukkal és vizeletükkel tüskefehérjét bocsátanak ki magukból. Ezek a nagyon is valós problémák közé tartoznak a kínzó menstruációs fájdalmak, a terhesség alatti vérzés, a vetélés, a masszív vérrögök, a súlyos izomfájdalmak, a véletlenszerű véraláfutások az egész testen, a nonstop migrén, a szívburokgyulladás, az autoimmun betegségek, az övsömör, sőt még a Bell-bénulás (arcbénulás) is.

Egyszerűen fogalmazva, az oltottak "leprások", akikkel a nem oltottak jól tennék, ha elkerülnék a hosszabb érintkezést. Sok fodrászat, szépségszalon és holisztikus orvos most már nem hajlandó fogadni senkit, akit COVID-19 ellen oltottak.

Az oltatlanok nem az önök ellenségei. Amint rájöttök, hogy mit tettek veletek, és miért, kérlek, csatlakozzatok az Unvaxxedhez, hogy legyőzzük a közös ellenséget, hogy leleplezzük és megbüntessük azokat a szörnyetegeket, akik ezt a kolosszális csalást elkövették, és hogy visszafordítsuk a totalitárius intézkedéseket, amelyek, ha hagyjuk, hogy folytatódjanak, fizikailag, erkölcsileg és politikailag elpusztítják az USA-t.

Kapcsolódó olvasmányok és megtekintés:

(videó) https://stateofthenation.co/?p=95746

Hogyan egészítik ki egymást a COVID-19 hadművelet és a Covid szuperoltási programja, hogy az emberek maximális számát csökkentsék, megöljék és megbetegítsék észrevétlenül A Covid lopakodó globális elnéptelenedési terve részletesen elmagyarázva

Dr. Shankara Chetty, egy indiai származású, Dél-Afrikában élő orvos elmagyarázza, hogyan tervezték a Covid "vakcinákat", hogy széleskörű károkat okozzanak az emberekben oly módon, hogy a haláleseteket más okoknak tulajdonítsák: "Ez a terv arra irányul, hogy a népesség nagy részét úgy tudjuk ellenőrizni és kiirtani, hogy senki sem gyanítja, hogy megmérgeztek minket....".

https://pokolafoldon.hu/blog/egy-udvariatlan-uzenet-azoknak-akik-megkaptak-a-covid-oltast

Paul Kingsnorth Substackj most megjelent esszéje, amelyben azon tűnődik, hogy mi a fene folyik a Coviddal és az arra adott válaszunkkal. Olyan kérdéseket tesz fel, amelyeket a médiánknak is fel kellene tennie, de nem teszi.

 

Így kezdődik:

Talán azért, mert angol vagyok, vagy talán a korom miatt, vagy talán csak vak előítélet, de amikor arra a hírre ébredek, hogy az osztrák kormány "közegészségügyi veszélyként" internálta az ország lakosságának egy egész harmadát, végigfut a hideg a hátamon.

Ausztria, gondolom magamban. Ah.

Nézem a hírekben a fényképeket, amelyeken fegyveres, maszkos, fekete ruhás rendőrök megállítják az embereket az utcán, hogy elkérjék a digitális papírjaikat, és olvasom a történeteket, amelyekben másokat azért tartóztatnak le, mert naponta egyszer a megengedettnél többször hagyják el a saját házukat, és hallom az osztrák politikusokat, akik azt hangoztatják, hogy azokat, akik nem hajlandók csatlakozni az injekcióhoz, addig kell zaklatni és bűnbaknak tekinteni, amíg nem engednek. Aztán interjúkat nézek "hétköznapi emberekkel", akik azt mondják, hogy a "nem oltottak" megérdemelték. Néhányan közülük azt mondják, hogy mindannyiukat börtönbe kellene zárni, a nép ellenségeit. A legjobb esetben az "anti-oltásosok" paranoiásak és félreinformáltak. A legrosszabb esetben rosszindulatúak, és meg kellene őket büntetni.

Néhány nappal később újabb hírekre ébredek Ausztriával kapcsolatban: a jövő évtől az országban mindenkinek az állam által beléjük kényszerített oltóanyagot fognak beadni, felülírva ezzel a jogukat ahhoz, amit egyesek - akik mostanában nagyon elhallgattak - "testi autonómiának" neveztek.

A német tisztviselők szerint hamarosan Németország is így lesz. Zárlat és kényszeroltások. Talán - talán - az ilyen rendőrállami intézkedések indokoltak lennének, ha az oltások működnének. De vegyük észre ezt, mondja Kingsnorth:

Mindezt Írországból figyelem, amely ország Nyugat-Európában a legmagasabb, a felnőtt lakosság több mint 94%-ának van védőoltási aránya. Ugyanakkor furcsa módon nálunk a legmagasabb a fertőzöttek aránya Nyugat-Európában. A kormány nem tudta megmagyarázni ezt a tényt, de ez egy olyan tendencia, amely az utóbbi időben néhány más, magasan oltott helyen is megjelent: Gibraltár, Izrael, Nyugat-Flandria. Úgy tűnik, hogy a magas oltottsági szint nem jár együtt a megbetegedések alacsony szintjével; gyakran éppen ellenkezőleg.

A világ más részein is furcsa dolgok történnek. Például Afrikában. Afrika népessége a legnagyobb, leggyorsabban növekvő és anyagilag legszegényebb kontinens. Kevés kormány engedheti meg magának, hogy népét olyan drága vállalati oltóanyagokkal lássa el, amelyekre mi nyugaton nemzetünket tettük fel. Afrika lakosságának mindössze 6%-a van beoltva, és sok helyen alig léteznek nemzeti egészségügyi rendszerek, a WHO mégis úgy jellemzi a kontinenst, mint a vírus által "a világ egyik legkevésbé érintett régióját". Valójában úgy tűnik, hogy a világ gazdagabb, "fejlettebb" részei szenvednek a legjobban a világjárványtól.

Úgy tűnik, senki sem tud erre magyarázatot adni, de ez nem változtatta meg a hivatalos irányt. Írországban minden bizonnyal a forgatókönyv változatlan. Hat hónapja oltási apartheidben élünk, a "nem oltottakat" kizárták a társadalom nagy részéből, de ez nem vált be. A tél beköszöntével a fertőzési arányok megugrottak - ahogy az egy légúti vírus esetében várható volt. Nemrégiben mindannyiunknak azt mondták, hogy dolgozzunk otthonról, és újabb lezárás van kilátásban. A közelmúltban éjféli kijárási tilalmat rendeltek el a kocsmákban és éjszakai klubokban. Ez furcsa, mivel hónapok óta csak a beoltott embereket engedik be ezekbe, és többször is biztosított minket arról, hogy a beoltott emberek biztonságban vannak.

Egy becsületes társadalomban mindezekről erőteljes nyilvános vitát folytattak volna. Láthattunk volna mindenféle véleményű tudósokat nyíltan vitatkozni a televízióban, a rádióban és a sajtóban; mindenféle nézetet a közösségi médiában; újságíróknak megfelelően ki kellett volna vizsgálniuk az oltások sikeréről és veszélyeiről szóló jelentéseket; komolyan meg kellett volna vizsgálni az alternatív kezeléseket; nyilvános vitákat kellett volna folytatni a polgári szabadságjogok és a közegészségügy közötti egyensúlyról, és arról, hogy mit jelent egyáltalán a "közegészségügy". De mindezt nem láttuk és nem is fogjuk látni, mert a vita, akárcsak az ellenvélemény, kiment a divatból. A média itt Írországban legalább másfél éve nem tett fel kritikus kérdést senkinek a hatalomban. A Google algoritmusai a kényelmetlen adatok eltemetésével vannak elfoglalva, míg a közösségi média csatornái, amelyekről a legtöbb ember a világképét kapja, eltávolítják vagy elnyomják a kritikus véleményeket, még akkor is, ha azok virológusoktól vagy a British Medical Journal szerkesztőitől származnak.

Nap mint nap felébredtem és elgondolkodtam: mi folyik itt?

Paul, aki továbbra is oltatlan, és megmagyarázza, hogy miért, azt mondja, hogy nem annyira maga az oltóanyag miatt aggódik, mint inkább amiatt, amit az oltóanyag szimbolizál. Bővebben:

Apokaliptikus időket élünk, a görög apokalypsis szó eredeti értelmében: kinyilatkoztatás. Ami a felszínen történik, az feltárja azt, ami mindig is ott volt alatta, de ami a normális időkben rejtve maradt a szemünk elől. Most minden cselekmény az alvilágban zajlik. A viták alatt, amelyek arról szólnak, hogy be kell-e venni egy oltóanyagot, amely lehet, hogy biztonságosan működik, de az is lehet, hogy nem, valami idősebb, mélyebb, lassabb dolog siklik: valami, aminek a világ összes ideje megvan. Valami nagy szellem, akinek az a dolga, hogy ezeket a megtört időket arra használja fel, hogy mindannyiunk számára feltárja azt, amit látnunk kell: a modern világ alapítása óta rejtett dolgokat.

Covid egy kinyilatkoztatás. Olyan hasadékokat tárt fel a társadalmi szövetben, amelyek mindig is ott voltak, de jobb időkben figyelmen kívül lehetett hagyni őket. Leleplezte az örökölt média engedékenységét és a Szilícium-völgy hatalmát a nyilvános beszélgetések kurátori és irányítói szerepében. Megerősítette a politikai vezetők alattomos becstelenségét és a vállalati hatalomnak való végső engedelmességüket. Megmutatta, hogy a "tudomány" milyen kompromittált ideológia.

Legfőképpen pedig feltárta azt a tekintélyelvű vonást, amely oly sok ember mélyén rejlik, és amely mindig félelmetes időkben bukkan fel. Csak az elmúlt hónapban láttam, ahogy a médiakommentátorok politikai ellenfeleik cenzúrázására szólítottak fel, ahogy filozófiaprofesszorok tömeges internálást igazoltak, és ahogy az emberi jogi lobbicsoportok hallgatnak az "oltási útlevelekről". Láttam, ahogy a politikai baloldal nagy része nyíltan átalakul azzá a tekintélyelvű mozgalommá, amely valószínűleg mindig is volt, és ahogy számtalan "liberális" a szabadság ellen kampányol. Miközben szabadságot szabadság után elvették, végignéztem, ahogy az értelmiségiek mindezt igazolják. Emlékeztettek arra, amit mindig is tudtam: az okosságnak semmi köze a bölcsességhez.

Az elmúlt két évben többet tanultam az emberi természetről, mint az azt megelőző negyvenhét évben. Magamról is tanultam néhány dolgot, és ezeket sem szeretem különösebben. Észrevettem a folyamatos kísértést, hogy pártoskodóvá váljak: hogy megítéljem és elítéljem azokat, akik a kérdés másik oldalán állnak - azokat a birkákat, az Igazság rosszindulatú ellenségeit. Észrevettem, hogy hajlamos vagyok csak olyan információforrásokat keresni, amelyek megerősítik a meggyőződésemet. A kinyilatkoztatás sosem kényelmes.

De leginkább azt mutatta meg számomra a kovid apokalipszise, hogy amikor az emberek meg vannak rémülve, könnyen irányíthatóak.

Irányítás: ez az idők története. Világszerte azt látjuk, hogy az állami erők a vállalati tőke erőivel szövetségben soha nem látott mértékben követelik az irányítást az ön és az én életem felett. Mindez korunk felfedett szimbólumában fut össze: az okostelefonos QR-kódban, amely ijesztő gyorsasággal és szinte hangtalanul vált a teljes emberi élet új útlevelévé. Mint mindig, eszközeink most is ellenünk fordultak. Egy másik felfedezés: kezdetben nem is voltak az eszközeink. Mi voltunk az ő eszközeik.

Még egy szakasz:

A saját előérzetem napról napra mélyül. A felszín alatt, azokban a mélységekben messze nem én vagyok az egyetlen, aki látja, mi bontakozik ki. Az elbeszélés nem áll össze, a történet nem zselés, de mégis teszi a dolgát. Arra használják, hogy előhívjanak és igazolják a példátlan tekintélyelvű technokráciát, amely mindannyiunkat magába zár, beleegyezés, vita és a kilépés joga nélkül.

Rövid, de nagy jelentőségű két év alatt ilyenek lettünk. Mi, nyugatiak, akik évtizedeket, ha nem évszázadokat töltöttünk azzal, hogy a világ többi részét a "szabadságról" oktattuk, és néha megpróbáltuk őket bombázni, hogy elfogadják azt. Mi, akik kitaláltuk ezt a "liberalizmusnak" nevezett dolgot; mi, akik most eltemetjük. Nem kellett sok, ugye, hogy a szavainkról kiderüljön, hogy üresek?

 

https://pokolafoldon.hu/blog/a-technokracia-mindannyiunkat-bekerit-beleegyezes-vita-es-kilepesi-jog-nelkul

Németorszagi kutatás :az átoltottsággal nö a halálozas

Hírességek szenvednek a káros mellékhatásoktól és halnak meg az oltás után - IV. rész

Különböző területeken alkotó énekesek, színészek, újságírók, sportolók szenvedtek a vakcinák káros mellékhatásaitól, és egyes esetekben a kísérleti génterápia következtében meghaltak.

Robert Kennedy Jr. Svájcban. Nem a Covid-törvényre a népszavazáson, Svájcért és az emberiségért.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Robert Kennedy Jr. ügyvéd Svájcba utazott, hogy a közelgő népszavazáson arra bátorítsa a polgárokat, hogy mint polgárok, mint emberi lények és a demokrácia tagjai, álljanak ki és szavazzanak NEM-mel a covid törvényre. Ma a világ Svájcra néz, hogy álljon ki és mondjon nemet ezekre a zsarnokokra, szavazzon és szeresse jobban a szabadságot, mint a félelmet.

Viganò püspök üzenete a svájciaknak az egészségügyi intézkedések ellen

Viganò püspök a svájci néphez fordul, hogy arra bátorítsa őket, hogy tiltakozzanak a valódi szabadságért, felfedve a korrupciót és a valóság manipulációját, amelyet a globalista program bevezetett. Bátran vissza kell követelni, azért, hogy az egészségügyi, ökológiai és transzhumán zsarnokságot ne lehessen kikényszeríteni.

A holland politikus elítéli, hogy egy szabadság nélküli orwelli társadalomban élünk

Pepijn van Houwelingen holland politikus a Parlament elé tárja a polgárok jogainak elvesztését és az országnak a technokraták orwelli rendszerévé való átalakulását, ahol túl sok a merev szabály, és ahol az a kép alakul ki, hogy a nem beoltottakat megvetik.