2021. november 24., szerda

Walter Gelles: Egy udvariatlan üzenet azoknak, akik megkapták a Covid "oltást"

 

Ébresztő, idióták! Ha önszántatokból kaptátok meg a COVID-19 "vakcina" néven ismert génmódosító kezelést (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, stb.), akkor becsaptak benneteket, hogy egy káros, veszélyes, nem engedélyezett és gyakran halálos terméket fecskendezzetek a szervezetetekbe. Egy teljesen szükségtelen termék, amely nem védi meg Önt, nem nyújt védettséget, és nem akadályozza meg a vírus átvitelét - de tönkreteszi az immunrendszerét, károsítja a szerveit, vérrögöket és belső gyulladást okoz, és fogékonyabbá teszi Önt számos betegségre, többek között a rákra.

Mivel Ön bevette a "vakcinát", a szervezete több millió vagy milliárd tüskefehérjét gyárt. A spike fehérje mérgező, patogén (betegséget okozó) és véralvadást okozó (vérrögöket okoz). Ezek a szintetikus spike fehérjék, amelyeket az Ön sejtjei állítólag azonosak a SARS-CoV-2 vírusban található spike fehérjével, amint azt a Kínai Kommunista Párt által ellenőrzött kínai laboratóriumokból az USA-ba szállított genetikai töredékek számítógépes modellezése alapján megállapították.

Ez az, amit a teste milliószámra vagy milliárdszámra termel, és ezzel teljesen összezavarja az immunrendszerét, gyengítve annak képességét, hogy alapvető segítő T-sejteket és CD8 sejteket termeljen, amelyek más vírusok és betegségek ellen védekeznek.

A Pfizer és Moderna injekciókban a törékeny mRNS szálakat bevonó lipid-hidrogél nanorészecskéket tartalmaz, amelyek átjutnak a vér-agy gáton, bénulást, kontrollálhatatlan görcsöket, neurodegeneratív betegségeket, maradandó látásvesztést, gerincsérülést és egyebeket okozva. Több százezer ember szenvedett már ezektől a "mellékhatásoktól" - vagy halt meg - órákkal vagy napokkal az oltás beadását követően.

A vakcinagyártók nagyon jól tudtak a lehetséges mellékhatásokról. Ezért az úgynevezett "vakcina" egy biofegyver. Egyetlen elképzelhető célja az elnéptelenedés. A "vakcinának" semmi köze az egészség javításához. Ez a társadalmi ellenőrzés eszköze, a Nagy Újraindítás része, amelynek célja egy autoriter technofasiszta társadalom, ahol "nem lesz semmid, és boldog leszel", ahogy a Világgazdasági Fórum fogalmaz.

Ezt tudnod kell:

* A zárlatok, amelyeket az új államvallásotok - a Covidian-kultusz - egyik legfontosabb rituáléjaként tartotok számon, abszurdak, és nincs tudományos alapjuk.

* Az arcpelenkák ("maszkok") haszontalanok. Nincs tudományos alap, amely indokolná a használatukat, de növelik a baktériumos megbetegedéseket a maszkot viselő személyben, és különösen veszélyesek a gyermekek számára, mivel elzárják az oxigénáramlást, és potenciálisan károsíthatják az agyukat.

* A csalárd PCR-teszt egy átverés. Képtelen bármilyen betegség vagy fertőzés diagnosztizálására, amint arra Dr. Kary Mullis, a PCR technika Nobel-díjas feltalálója is rámutatott. A CDC, az FDA és a WHO hivatalosan is elismerte, hogy a PCR-teszt értéktelen, és nem képes különbséget tenni a COVID-19 és a szezonális influenza vagy a nátha között! A hamis PCR-tesztet felváltó, decemberben bevezetésre kerülő diagnosztikai tesztek mind "sürgősségi felhasználási engedély" trükkök, ugyanolyan értelmetlenek, mint a PCR-teszt.

* A PCR-teszt az esetek 97%-ában hamis pozitív eredményt ad. Mégis ezt az ócska adatot használták (és használják) alapként a világjárvány kihirdetésére és a zárlatok, maszkok, társadalmi távolságtartás és kötelező védőoltások kikényszerítésére.

A hatalmasok tesztelték a megfelelési hajlandóságotokat. Hogy félrevezessenek. Hogy irracionális, önpusztító dolgokat tegyenek. És ti engedelmeskedtetek, bedőltetek neki. Beleestetek az átverésbe, amely egy olyan légúti vírusra épül, amely a kormányok saját statisztikái szerint kevésbé veszélyes, mint a szezonális influenza.

Azok az emberek, akiket önök "anti-vakuzionistáknak" vagy "összeesküvés-elméletek híveinek" bélyegeznek, nem azok. Ők hétköznapi emberek, pont olyanok, mint te. De veled ellentétben ők a józan észt használták. Őket nem félemlítette meg a fősodratú média 24/7-es, hazugságokból és dezinformációból álló félelemkeltő kampánya. Elvégezték a házi feladatukat, és gyorsan rájöttek, hogy az úgynevezett Covid "vakcinák" nagy veszélyt jelentenek, ezerszer veszélyesebbek, mint bármilyen állítólagos "új koronavírus".

Találd ki, ki mentesül a COVID-19 "vakcina" beadásának minden követelménye és kötelezettsége alól? A következő személyek teljes mértékben mentesülnek: az összes amerikai szenátor és képviselőházi képviselő, valamint a kongresszusi alkalmazottak; 6000 Fehér Házi alkalmazott; a Pfizer (2500), a Moderna (1500) és a Johnson & Johnson (120 000) összes alkalmazottja; 15 000 CDC dolgozó; és 14 000 FDA alkalmazott.

Most már látja az elefántot a szobában? A Pharma által irányított politikusok, a vakcinagyárak, a Big Pharma tulajdonában lévő korrupt CDC és FDA egészségügyi ügynökségek, a kormánytisztviselők, akik a halálos oltásokat kényszerítik ránk, a többiekre... Ők mind MENTESEK az oltás beadása alól. Tudják, hogy mi van a mérgező szérumban, és milyen károkat okozhat. De muszáj beadatniuk, különben elveszítik az állásukat. A genetikai koktélt be kell oltani, ha vásárolni vagy étteremben enni akarsz.

Látja, hogy ez milyen őrültség és bűnös dolog? Még mindig azt hiszed, hogy ez egy "őrült összeesküvés elmélet"? Közel jársz hozzá. Ez valóban egy őrült összeesküvés, amelyet az eugenikusok, a népességfogyás hívei, a szupergazdag oligarchák és az Egy Világkormány hívei találtak ki több mint húsz évvel ezelőtt.

Ó, majdnem elfelejtettem... Kétmillió illegális bevándorlót is felmentett a vakcinák alól a meg nem választott Biden elnök, hogy elárasszák az országot, buszokkal vagy repülőgépekkel republikánus államokba szállítsák őket, és betegséget és halált terjesszenek, miközben végtelen állami segélyeket kapnak és demokratákra szavaznak. És a republikánusok hagyják, hogy ez megtörténjen.

Ha azért kaptad a rögtönzést, mert féltél, hogy elveszíted a munkádat, akkor elnézést kérek tőled, nagyon nehéz helyzetben vagy.

Ha önszántadból kaptad a szurit, és büszke vagy rá - mint Jennifer Aniston, Arnold Schwarzenegger, Dolly Parton, Hugh Jackman, Kathy Hochul (New York kormányzója), Don Lemon (CNN), Mike Pence, Martha Stewart, Amber Heard, Bruce Springsteen, Alexandria Ocasio-Cortez, Jane Fonda, Bernie Sanders, Greta Thunberg, Willie Nelson és még sokan mások -, akkor egy tudatlan bolond vagy. Az új államvallás, a Branch Covidian engedelmes tanítványa vagy. Beleestél egy olyan hivatalos narratívába, amely nagyobb lyukakkal rendelkezik, mint a holdkráterek. A Hivatalos Narratívát teljesen lerombolták, de önöknek kimosták az agyát, és még mindig veszélyesen élnek egy alternatív valóságban, amelyet a valóságos, ténylegesen kibontakozó, eszkalálódó zsarnokság horror-showjára helyeztek rá.

Téged le kell programozni.

Soha többé nem szabad több genetikai Covid "oltást" vagy emlékeztetőt bevenned.

El kell mondanod a barátaidnak, a családodnak és mindenkinek, akit ismersz, hogy maradjanak távol ezektől a gyilkos lövésektől.

Ébredjetek fel és szagoljátok meg a kávé illatát! Még nem késő kivonulni a Covid szektából. Ha megkapta a kill-shotot, sok mindent megtehet, hogy erősítse immunrendszerét, és csökkentse az oltás okozta betegség vagy halál esélyét az úton.

Az oltatlanok nem az ellenségeid. Ők egyáltalán nem jelentenek veszélyt önökre, annak ellenére, hogy az irányított média szemenszedett hazugságokat állít, miszerint "az oltatlanok járványa" van. Éppen az ellenkezője igaz: egészséges, oltatlan emberek tízezrei, akik a vakcinázottak közvetlen közelében voltak, szörnyű problémáktól szenvednek, amit nyilvánvalóan az okoz, hogy a vakcinázott egyének leheletükkel, nyálukkal, izzadságukkal és vizeletükkel tüskefehérjét bocsátanak ki magukból. Ezek a nagyon is valós problémák közé tartoznak a kínzó menstruációs fájdalmak, a terhesség alatti vérzés, a vetélés, a masszív vérrögök, a súlyos izomfájdalmak, a véletlenszerű véraláfutások az egész testen, a nonstop migrén, a szívburokgyulladás, az autoimmun betegségek, az övsömör, sőt még a Bell-bénulás (arcbénulás) is.

Egyszerűen fogalmazva, az oltottak "leprások", akikkel a nem oltottak jól tennék, ha elkerülnék a hosszabb érintkezést. Sok fodrászat, szépségszalon és holisztikus orvos most már nem hajlandó fogadni senkit, akit COVID-19 ellen oltottak.

Az oltatlanok nem az önök ellenségei. Amint rájöttök, hogy mit tettek veletek, és miért, kérlek, csatlakozzatok az Unvaxxedhez, hogy legyőzzük a közös ellenséget, hogy leleplezzük és megbüntessük azokat a szörnyetegeket, akik ezt a kolosszális csalást elkövették, és hogy visszafordítsuk a totalitárius intézkedéseket, amelyek, ha hagyjuk, hogy folytatódjanak, fizikailag, erkölcsileg és politikailag elpusztítják az USA-t.

Kapcsolódó olvasmányok és megtekintés:

(videó) https://stateofthenation.co/?p=95746

Hogyan egészítik ki egymást a COVID-19 hadművelet és a Covid szuperoltási programja, hogy az emberek maximális számát csökkentsék, megöljék és megbetegítsék észrevétlenül A Covid lopakodó globális elnéptelenedési terve részletesen elmagyarázva

Dr. Shankara Chetty, egy indiai származású, Dél-Afrikában élő orvos elmagyarázza, hogyan tervezték a Covid "vakcinákat", hogy széleskörű károkat okozzanak az emberekben oly módon, hogy a haláleseteket más okoknak tulajdonítsák: "Ez a terv arra irányul, hogy a népesség nagy részét úgy tudjuk ellenőrizni és kiirtani, hogy senki sem gyanítja, hogy megmérgeztek minket....".

https://pokolafoldon.hu/blog/egy-udvariatlan-uzenet-azoknak-akik-megkaptak-a-covid-oltast

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése