A milliárdos eugenikus Bill Gates máris jelzi a következő járvány érkezését, amely a jelek szerint egy himlő elleni biofegyver szándékos kibocsátásával fog járni.

A mainstream médiát az utóbbi időben ellepték a rejtélyes himlő "fiolákról" és más, himlővel kapcsolatos dolgokról szóló történetek. Nyolc évvel ezelőtt arról is beszámoltunk, hogy a szövetségi kormány valamiért himlő "vakcinákat" halmozott fel.

Éppen a minap egy Philadelphia melletti laboratóriumban egy dolgozó állítólag 15 fiola himlő elleni ... valamire bukkant egy hűtőszekrényben. Az FBI és más szövetségi ügynökségek állítólag közbeléptek és "nyomozást" folytatnak.

Ezután a Daily Mail (Egyesült Királyság) Gates figyelmeztetéséről számolt be, aki azt állítja, hogy "terroristák" (ő maga?) tervezik a himlő elleni biofegyver bevetését. Ez Gates szerint megköveteli, hogy a kormányok dollármilliárdokat költsenek "a jövőbeli járványok megelőzésére".

Történetesen Gates mindezzel az "Event 201" kezdeményezésén foglalkozott, ami pont azelőtt történt, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) megjelenését a mainstream média először bejelentette.

Ez a 2019 októberében lezajlott plandémiás gyakorlat megalapozta a kínai vírust. Most Gates egy himlőpandémiát alapoz meg, amely feltételezésünk szerint hamarosan vírusos lesz (szójátéknak szántuk).

Biden még szeptemberben több millió dollár értékben vásárolt himlő elleni gyógyszereket - MIÉRT?

A kormány és a média évekig azt mondta nekünk, hogy a himlőt kiirtották. Ez állítólag 1980-ban történt. Most azonban újra felbukkan, legalábbis a címlapokon, és valószínűleg hamarosan az emberekben is felbukkan.

Még szeptemberben az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma (HHS) Joe Biden vezetésével 112,5 millió dollár értékben intézkedett a TPOXX nevű gyógyszer szállításáról, amely történetesen a himlő kezelésére kifejlesztett gyógyszer.

Miért adták le ezt a megrendelést? Vajon a Biden-rezsim tud valamit, amit mi többiek nem? Hamarosan a himlő lesz a következő járvány? Himlő-21-nek fogják hívni?

"... bár van rá esély, hogy ez a három történet, amelyek látszólag nem kapcsolódnak egymáshoz, valójában mégiscsak "nem kapcsolódnak" egymáshoz, de arra is van esély, hogy a három történet tökéletesen össze van varrva, mint egy tökéletesen összefűzött "összeesküvés", amelyet arra használnak, hogy még jobban lecsapjanak a bolygó szabad embereire" - figyelmeztet az All News Pipeline, utalva a himlőampullákról, Gates himlő elleni biofegyverre vonatkozó figyelmeztetéséről és a HHS TPOXX vásárlásáról szóló különálló történetekre.

Sokan azon tűnődnek, hogyan kerülhettek elő a "titokzatos" fiolák Philadelphiában, amikor az egész világon csak két olyan laboratórium van, amelyiknek engedélyezték a himlőminták tárolását?

Ez a philadelphiai laboratórium egyébként nem másnak a tulajdonában van, mint a Merck & Co. Ez azt jelenti, hogy a Merck valamilyen gyógyszer-készítményt fejleszt ki, amelyet stratégiailag közvetlenül a himlő elleni biofegyver felszabadulása után bocsátanak ki?

Gates nemrégiben beszélt a "baktériumjátékokról" is, amelyeket a hadseregek által konfliktusok során alkalmazott "háborús játékokhoz" hasonlított. A mély állam azt tervezi, hogy hamarosan biológiai háborút indít az emberek ellen?

"... bár az influenza vagy a nátha "kiirtása" (ahogy Gates fogalmazott) nagyszerű lenne, ezek a "baktérium-játékok", amelyekről Gates beszél, úgy hangzanak, mint hamis zászlós gyakorlatok, hogy "baktériumokat" terjesszenek a világba, és egy olyan időszakban jönnek, amikor tudjuk, hogy a globalistáknak (őrült elméjükben) szükségük van arra, hogy a világ lakosságának nagy részét "kiirtják"" - írja tovább az All News Pipeline.

A himlő, ha valaki nem ismerné, azt mondják, hogy "egy fertőző, torzító és gyakran halálos betegség, amely évezredek óta sújtja az embereket".

A cikk forrásai a következők:

AllNewsPipeline.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-amerikai-kormany-keszen-all-a-halal-angyala-himlo-elleni-biofegyver-bevetesere-hogy-orokos-valsagot-teremtsen