2023. március 31., péntek

Lakásod az nem lesz

Forrás: Computing Forever @ BitChute
“Right To Housing”…The Loss of Private Property Rights
https://www.bitchute.com/video/vrRI3H1cNlIy/

Dr. Simon Goddek üzenete Mindenkinek:

 

“Öt kulturális vírus fertőzi meg társadalmunkat, korrodálja értékeinket és szennyezi életmódunkat:
1. A férfiak elnőiesednek.
2. A nőket maszkulinizálják.
3. A gyerekeket riasztó ütemben szexualizálják.
4. A felnőtteket az állandó tervezés infantilizálja.
5. És ami a legrosszabb, hogy az emberiség szisztemetikus lebutítására törekednek.

A jelenlegi, mindenhol megfigyelhető nyilvánvaló problémák ellenére a mainstream média nem hajlandó elismerni ezeket, nem beszélve arról, hogy vitába szálljon velük.
Ezért rajtunk, újságírókon, és valamennyi állampolgáron múlik, hogy megkérdőjelezzük ezt az „ébredt” napirendet, és kiálljunk a humánus és hagyományos értékeink mellett.

A jelenlegi tendencia ellensúlyozásának terve a következő:
1. Az egyéni szabadság és személyes tudatosság és felelősség előmozdítása, valamint a jelentős kormányzati beavatkozások elleni küzdelem. Állj ellen!
2. Légy kritikus ,óvatos és szkeptikus a mainstream média tájékoztatásával szemben. Lásd meg a mélyebb összefüggéseket. (mélyállam, Ukrajnai háború), globális korrupció (WEF, WHO, elfogult média, Orvosi-ipari komplexum), gender- és klímakultuszok, „mesterséges intelligencia”, tudomány, fizikai és mentális egészség, Covid-elkövetők és a cancel kultúra mozgalom.
3. Végezetül fontos, hogy kiterjesszük elérhetőségünket másokkal való kapcsolatfelvétel és hálózatunk bővítése révén.
Minél többen tudnak rólunk, annál többen hallgatják meg a mondandónkat, és végül felébrednek.
Újságírói munkánk segítségével a világ jelenleg egy nagy ébredést él át, amikor az emberek mindenütt egyre tudatosabbakká válnak a társadalom előtt álló problémákkal és kihívásokkal kapcsolatban.
Tehát kérjük, csatlakozzon hozzánk! Egyre többen vagyunk, és egyre többen leszünk!!”

Richard Vobes: Csodás jövő elé nézünk

Forrás: Richard Vobes @ YouTube
There is so much to look forward to!
https://youtu.be/rRf4-LvNg-M

Doug Casey a „15 perces városokról” és a következő lezárásról

 

Nemzetközi ember: A „15 perces város” egy Észak-Amerikában és Európában gyorsan terjedő várostervezési koncepció. Célja, hogy minden – ahol az emberek dolgoznak, vásárolnak, oktatásban, egészségügyi ellátásban részesülnek, szabadidős tevékenységet végeznek – mindössze 15 perc alatt elérhető legyen. Az ötlet az, hogy a bürokraták korlátozzák – és végül meg is tiltsák – az autóhasználatot, mert minden gyalog vagy kerékpárral elérhető távolságban van. A szénhidrogén-hisztéria elsődleges célja általában a szénhidrogének, és különösen a belső égésű motorral felszerelt autók fokozatos kivonása. A kritikusok azt állítják, hogy a 15 perces városok végül lehetővé teszik az emberek életének teljes felügyeletét és ellenőrzését, mivel a kormányok elkerülhetetlenül párosítani fogják őket az ESG szociális hitelrendszerrel és a központi banki digitális valutákkal. Mi a véleményed a 15 perces város koncepcióról?

Doug Casey: Ez egy új szintre emelt társadalmi mérnöki tevékenység az emberek viselkedésének és életmódjának megreformálására. Valójában a szociális tervezés építőmérnöki formákban fejeződik ki, olyan házakba, környezetbe és helyekre kényszerítve az embereket, amilyeneket az elit – értsd: az élősködők – előnyben részesítenek. Mintha az egész emberiség szerepet vállalna a Truman Show című Jim Carrey-filmben. De ez túlságosan is jóindulatú. Az a mód, ahogyan megpróbálják megreformálni a városokat és rákényszeríteni az embereket, hogy bizonyos területeken a helyükön maradjanak, az inkább hasonlít a panoptikumhoz, amely egyfajta börtön volt, ahol minden embert bármikor könnyen megfigyelhettek az őrök. Természetesen az, hogy mindenkit az otthonától 15 perces körzetben tartunk, kényelmesnek, otthonosnak és kisvárosiasnak hangzik. De ez csak sokkal egyszerűbbé teszi a dolgokat a mesterséges intelligencia számára, hogy figyelje és ellenőrizze, hol van mindenki. Nem csak a járműveikben, mert a következő lépés az lesz, hogy mindenki számára kívánatos legyen egy chip beültetése, hogy az egyes testeket is nyomon lehessen követni. A 15 perces város koncepció csak egy lépés azon az úton, amely valami sokkal disztópikusabb felé vezet.

Nemzetközi ember: A 15 perces városok nagy lendületet kaptak a Covid-hisztéria miatt, mivel számos városi önkormányzat és polgármester a városi terek újratervezésére törekedett a bezárások közepette. A koncepció Észak-Amerika és Európa sok területén elterjedt, a tervek szerint a legnagyobb városok részeit számos 15 perces zónává alakítják át. Ottawában, Oxfordban és más nagyvárosokban már láthattuk ezt megvalósulni. Mi folyik itt valójában?

Doug Casey: Az egész az irányításról szól, de nem úgy fogják eladni, mint egy katonai „ezt kell tenned” típusú irányítást. Ez egy puha, „csináld a saját érdekedben” típusú vezérlés lesz. És persze ez is része az általános éghajlati őrületnek, ami a Földanya állítólagos javát szolgálja. A cél az, hogy az emberek ne szálljanak be az autóikba, maradjanak távol a repülőgépektől, sőt még a tömegközlekedési eszközöktől is. Eladják, mint egy remek lehetőségét annak, hogy megismerje a szomszédait, sétáljon és esetleg kerékpározzon. Megpróbálják visszaállítani a világot a középkorba, amikor senki se ment 15 percnél távolabbra a házától. Mert nemhogy nem volt miért, de a következő domb mögött sárkányok is lehetnek…

Nemzetközi ember: A globális elit nem akarja, hogy a plebs olyan mozgékony legyen, mint korábban. Az elmúlt években egyre több utazási korlátozást láthattunk. A Covid-hisztéria precedenst teremtett a zárlatok hivatalos politikaként való használatára, és számos zavaros utazási korlátozást vezettek be. A CO2-őrület ürügyként szolgál mindenféle utazás-korlátozásra irányuló javaslatra. A most induló tendencia egyre nagyobb lendületet kap. Hogyan látja a 15 perces városokat ennek a trendnek az összefüggésében?

Doug Casey: Az embereket sokkal könnyebb irányítani, ha mindig tudod, hol vannak. Az elit pedig – ismétlem, ők paraziták, akik nem termelnek semmit és nem szolgálnak hasznos célt – azt akarják, hogy a plebs a helyén maradjon, nem csak fizikailag, hanem pszichológiailag, gazdaságilag és politikailag is. Szívesebben élnének egy olyan világban, ahol az olyan helyeket, mint a velencei Szent Márk tér, a Machu Picchu és a Grand Canyon nem árasztja el a proli tömeg, mert ismét betarják a 15 perces utazási zónákat és előírásokat, hogy csak annyi kiló CO2-t használjanak fel, amennyit lehetővé tettek számukra. Ez sokkal kényelmesebb lesz a parazitáknak a személyes életvitel szempontjából, ráadásul sokkal nagyobb kontrollt biztosít számukra.

Nemzetközi ember: A Világgazdasági Fórum (WEF) a 15 perces városokat népszerűsíti. Miért érdekli őket ez a téma?

Doug Casey: A múltban az Egyesült Nemzetek Szervezete biztosította a legfőbb fórumot a kormányok számára, hogy összejöjjenek és a világ átalakításáról fecsegjenek. De az ENSZ – szerencsére – egyre inkább a feledés homályába vész. Ma már nem több, mint egy drága klub a középszintű kormánytisztviselők számára, akik New Yorkban nyaralnak, miközben nagymenőt játszanak és más ambiciózus bürokratákkal tartanak kapcsolatot. A Világgazdasági Fórum szól az igazi hatalom embereinek. A WEF-nek azonban szüksége van a létezése okára. Ezek az emberek a hatalomra és a pénzre hajtanak. Természetesen szeretnek egymással szocializálódni, egymás hátát veregetni és magukat az univerzum urainak tekinteni. Most, hogy a WEF-en megismerkedtek egymással, és egyértelműen átvették az uralmat legalább a nyugati világ felett, már nem csak azért vannak ott, hogy szocializálódjanak. Rengeteg nagy tervük van a plebsszel. A 15 perces város koncepciója egyike annak a sok támadásnak, amelyet azért indítottak, hogy lényegében átvegyék a világuralmat, bármilyen felháborítónak is hangzik.

Nemzetközi ember: Tekintettel mindarra, amit megvitattunk, mit tehet az átlagember, hogy megóvja a szuverenitását általában, és különösen az utazási szabadságát?

Doug Casey: Először is, próbálj meg egy vidéki területre költözni, ahol sokkal inkább te irányíthatod a saját életedet, nem vesznek körül emberek ezrei, akik könnyen hisztérikussá válhatnak és esetleg beárulnak mint nonkonformistát. A második dolog az, hogy minél gazdagabb legyél, mert a vagyon birtoklása segít elszigetelni mind a parazita elittől, mind a legalacsonyabb osztálytól. A harmadik dolog, amit tehetsz, hogy minden lehetséges módon ellenállsz. Beszéljetek és tudassátok másokkal, nincsenek egyedül azzal a gondolatukkal, hogy ami történik, az valójában gonosz. De ismerd fel ennek a kockázatát. A történelem tendenciáit nem tudjuk megváltoztatni. A mai világ légköre olyan, mint az amerikai polgárháború vagy az első és második világháború korai napjaiban. A mellek ostobán hisztérikussá válnak, lelkesen „összecsatlakoznak”, hogy harcoljanak valamilyen valós vagy képzelt ellenséggel, és együtt vonulnak zárt menetben. Egy óriási elmevírus jó úton halad afelé, hogy elfogja a legtöbb embert. Nagyon veszélyes időket élünk.

https://internationalman.com/articles/doug-casey-on-15-minute-cities-and-penning-you-in-for-the-next-lockdown/

[Az elmúlt hétvégén a globalisták hazai kitanítottjai a szivárványos után kibontották a zöld harci zászlót. Még +keresztnévnek is felvették. Közülük az egyik – egyelőre kódolt megfogalmazásban – ezt találta mondani:
https://168.hu/itthon/parbeszed-zoldek-nevvaltoztatas-parbeszed-255660
… A rendezvény önkormányzati blokkjában felszólaló Karácsony Gergely főpolgármester hangsúlyozta, Budapest „csodálatos megapolisz”, de ahhoz, hogy a város szerethető, élhető legyen, „le kell lassítani”, és a „kisvárosok a nagyvárosban” mozaikját kell felépíteni. …]

A német parlamentben ki merték mondani az igazságot

Ukrán katona üzen Élőhalott Zsarnok Zelenszkijnek: mindenért meg fogsz fizetni. Imádkozz, hogy meghaljak.