2023. április 4., kedd

San Francisco - Egyétek meg amit főztetek

Mellesleg nem azért csinálják mert hülyék, hanem mert ez szolgálja az univerzális alapjövedelem és a CBDC bevezetését. Mindegy, mekkora nyomorúság árán, mindegy hány emberéletbe kerül.
Forrás: The Loftus Party @ YouTube
San Francisco gives up
https://youtu.be/GcogCBYFz6E

Frekvencia hatása a vízre - szervezetre

Angliában már a mainstream médiában is beszélnek a nálunk hivatalosan nem létező oltássérültekről

Bohócvilág, ezer apró vágással számolja fel magát a liberalizmus

Forrás: Black Pigeon Speaks @ YouTube
Why Conservatives ALWAYS LOSE
https://youtu.be/jD5qAxw5cjc

Kikapcsolják a dollárt a brazil-kínai kereskedelemből

 

Rio de Janeiro, 2023. április 4. kedd (MB)

Fokozatosan kikapcsolják a dollárt a brazil-kínai kereskedelemből, és jüanra állnak át. A két ország központi bankja március végén offshore elszámolási központot létesített erre a célra – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden.

A dollártalanítás minden bizonnyal hatást gyakorol majd Latin-Amerika többi országára is, hiszen Brazília a térség vezető gazdasága. Valószínűleg más latin-amerikai országok is követni fogják Brazília példáját.

Kína 2009 óta Brazília legfőbb kereskedelmi partnere. Kb. 130 milliárd dolláros árucsereforgalmat bonyolítanak le, brazil kereskedelmi többlettel.

Brazília elsősorban vasércet, szóját, nyersolajat, fagyasztott marhahúst és szulfát kémiai fapépet exportál Kínának, Kína pedig félvezetőt, irodagép-alkatrészt, telefont, vakcínát,  antiszérumot, vért, nitrogéntartalmú heterociklusos vegyületeket és rovarirtót.

A két ország a BRICS közösség tagja.

Kína a világ 25 országával kereskedik jüanban. A BRICS közös valutát akar megteremteni. Úgy tudják, ez várhatóan a jüan lesz.+++

Kiadta: Magyar Békekör