2021. október 19., kedd

Nem árt felkészülni!

Globalista hamispróféta,Vatikán, pedofília, dekadens egyház, szembeszegülő püspökök

Fel kell ismernünk, hogy ahogyan létezik egy mély állam, amely a bolygót anyagi, gazdasági téren uralja, és az emberiséget rabszolgaként a szolgálatába állítja, úgy létezik egy mély egyház is, amely feladatait elárulja, és lemond az Isten előtti kötelezettségeiről, és mindkét fényellenes erő, mint a világot uraló sátánista elit jó és hűséges szolgái, az oltást hirdetik minden elkötelezett hívüknek.
Így a hamispróféta maga is kiállt a veszélyes vakcinák mellett, zöld igazolványt követelve és ragaszkodott ahhoz, hogy mindenki beoltassa magát, és erkölcsileg legitimnek hirdette, annak ellenére, hogy abortált magzatokból származó sejtvonalakkal állították elő, és azt is mondta, hogy ez "a szeretet cselekedete".
De ki is az a Bergoglio pápa, és milyen szerepet játszik az egyház legfőbb képviselőjeként a Szentszékben? Vajon az összes püspök, bíboros, prelátus egyetért az elképzeléseivel és támogatja őt, vagy most fedezik fel a Vatikán kettős arcát, amely mindig is létezett, pedofíliával, visszaélésekkel, pénzügyi botrányokkal és a globalista tervekkel, hogy felszámolják a katolikus egyházat az NWO elit diktátumának megfelelően?

A NASA lehűtené a vulkánokat, megakadályozva kitörésüket

 

A legnagyobb vulkánok kitörése az egész Földre hatással lenne. A NASA nem várná meg a következményeket, megelőzné a kitörést.

Napjaink vulkánkitörései, bár elképesztő pusztítást mérnek környezetükre, eltörpülnek a szupervulkánok energiája mellett. Földünkön létezik ugyanis nagyjából 30 szupervulkán, mely több ezerszer nagyobb kitörésre képes akár a Kanári-szigetek, akár Hawaii, Izland, vagy Olaszország vulkánkitöréseinél. Esetleges kitörésük több mint 1000 köbkilométer anyagot lövellne a levegőbe, élelmiszer- és ivóvíz hiányhoz vezetne. A mérgező vulkáni hamu fél kontinenseket beterítene, 10-12 fokkal csökkenne a következő 5-10 év átlaghőmérséklete, az okozott anyagi károk és az energiaellátás kimaradása pedig megbénítaná a társadalmat.

Ilyen vulkán többek közt a Yellowstone Nemzeti Parkban található Caldera is. Legutóbbi kitörése kb. 664 ezer évvel ezelőttre tehető, azonban már több év telt el, mint az utolsó két kitörés között. A NASA 2017 óta fejleszti az ötletét, miszerint a Caldera következő kitörését valamilyen módon meg kell akadályozni - számol be a Rakéta.hu.

A katasztrófa elkerüléséhez a tűzhányót világelső módszerrel hűtenék le. A vulkán mellett fúrt 10 km mély lyukba vizet pumpálva közvetlen a magmakamra alsó részén kezdenék a hűtést, és évszázadok alatt évente nagyjából méterenként hűtenék a magmát. Az elképzelés még nem forrta ki magát teljesen, a tudósok azt vizsgálják, nem indítaná-e be a fúrás a vulkán kitörését, viszont az biztos, hogy a vulkánból ezzel párhuzamosan kinyerhető geotermikus energia nagy segítség lenne az emberiség számára.

https://www.idokep.hu/hirek/a-nasa-lehutene-a-vulkanokat-megakadalyozva-kitoresuket

Az emberek, beleértve az egészségügyi szakembereket is, a saját halálukba és betegségükbe sétálnak bele a hamis és félrevezető egészségügyi információk miatt, amelyeket a nagyhatalmú orvosi-ipari komplexum nyújt a politikusoknak.

 

Az orvosok "oktatása" és szabályozása az, ami megakadályozza, hogy az orvosok 2020-21-ben tisztességesen gyakorolják az orvosi hivatást.

Dr. Judy Wilyman

Az ausztráliai gyógyszerek/vakcinák kormányzati terápiás áruk kezelője (TGA) azt állítja, hogy a COVID19 vakcinák:

Kísérleti jellegűek és új, nem tesztelt genetikai technológiát tartalmaznak. Ezért ezek a gyógyszerek csak ideiglenes jóváhagyással rendelkeznek, és nincsenek teljes mértékben engedélyezve emberi felhasználásra.

A vakcinák nem biztonságosak. A globális kormányzati szabályozó hatóságok több millió károsodást jegyeztek fel, többek között anafilaxiát, trombózist és véralvadási zavarokat (vérrögök), meddőséget, szívproblémákat (szívizomgyulladás és szívburokgyulladás), neurológiai károsodást (kognitív hanyatlás), agyvérzést, bénulást, görcsöket, rohamokat és jóval több mint 100 000 halálesetet.

Naponta átlagosan több halálesetet okoz a COVID vakcina, mint maga a COVID-19 betegség.

A vakcinák hatástalanok - nem akadályozzák meg a COVID-19 betegség elkapását vagy halálát, és nem akadályozzák meg a vírus továbbadását a közösségben. Ennélfogva a WHO meghatározása szerint ezek gyógyszerek, nem pedig "vakcinák".

Csak azt vizsgálták, hogy csökkentik-e a tüneteket, azt nem, hogy megelőzik-e a betegséget.

Szükségtelenek, mivel a 70 év alattiak 99,9%-a enyhe vagy tünetmentes fertőzéssel immunitást fejleszt ki. Az immunrendszerünk a közösségben a fertőzésnek való kitettség révén természetes csordaimmunitást alakít ki, és a legkárosabb intézkedés, amelyet bármely kormányzat megtehet, az egészséges, tünetmentes emberek karanténba helyezése. Ez akadályozza a fertőző betegségek ellenőrzését a közösségben. Ezért Svédország nem zárta el a lakosságot, és a WHO nem szolgáltatott semmilyen bizonyítékot arra, hogy a tünetmentes emberek kockázatot jelentenek a közösségre 2020 márciusában, amikor a történelemben először alkalmazták ezt a stratégiát.

Az injekció nem specifikus a COVID-19 betegségre, és a szintetikus spike fehérje, amelyet a sejtjeink bármely koronavírusnak való kitettség esetén termelnek, mérgező az emberi szervezetre. Ez többek között autoimmun betegségek, vérrögök és meddőség kialakulásához vezet.

Látta ezt az információt a mainstream médiában közölni? Nem. Üdvözöljük a 2021-es évben, ahol az orvostudományi ipar bekeretezett és manipulált statisztikákat, érzelmi címkéket és anekdotikus bizonyítékokat használ a mainstream médiában, hogy tájékoztassa Önt bármilyen gyógyszerről, amelyet "vakcinának" címkéznek.

A tudományos bizonyítékok és a vakcinák kiegyensúlyozott megvitatásának megszüntetése a médiában évtizedek óta tart, és most olyan helyzet állt elő, hogy címkékkel és elfogult információkkal manipulálják az Ön gondolkodását ezekről a gyógyszerekről. Olyan gyógyszerekről, amelyeket a genetikailag különböző populációk EGÉSZSÉGES emberei számára írnak elő.

Egy orvosi beavatkozásnak ez a csalárd népszerűsítése 2009-ben bebetonozódott, amikor Ausztráliában felállítottak egy kormányzati testületet, hogy szabályozza az orvosokat a vakcinák népszerűsítésének "elfogadott" tudományával kapcsolatban.

Ezt a szövetségi kormányzati ügynökséget az Ausztrál Egészségügyi Gyakorlatokat Szabályozó Hatóságnak (AHPRA) hívják, és ez egyrészt kormányzati ügynökség, másrészt egy ausztrál bejegyzett vállalkozás (ABN 78 685 433 429).

Más szóval, ez a testület ellenőrzi, hogy az orvosok milyen ismereteket népszerűsíthetnek az oltóanyagokkal kapcsolatban, és befolyásolja a kormány oltási politikájának kialakítását és népszerűsítését. Ennek a testületnek hatalma van arra, hogy megszüntesse a szabályozást azokkal az orvosokkal és egészségügyi szakemberekkel szemben, akik a vakcinákról más kockázatértékelést készítenek, mint amit ez a kormányzati szabályozó testület ad.

Az egészséges emberek gyógykezelése befolyásolja életminőségüket, és az orvosok azok, akiket arra képeztek ki, hogy értékeljék az orvosi szakirodalmat a kockázatok és előnyök szempontjából. Az AHPRA igazgatótanácsának komoly érdekellentétet okoz az orvosok oltóanyagokkal kapcsolatos ismereteinek szabályozása, és az orvosok nem mondhatják ki a hatalomnak az igazságot, ha emiatt elveszíthetik a megélhetésüket.

A genetikánkkal kapcsolatos vakcinák kockázatait most "oltásellenes anyagként" írják le, és az orvosokat az AHPRA a nyilvántartásból való törléssel fenyegeti, amiért ezt az orvosi szakirodalmat a betegeiknek adják át. Ez magában foglalja az oltások ellenjavallatait, amelyeket több mint 40 éve gyakorolnak, de most önkényesen eltávolították.

Ezért az orvosok most megsértik az orvoslás első alapelvét, mert nem tudják elsősorban a betegek érdekeit érvényesíteni. Vagyis a gyógyszereket/oltásokat az egyéneknek a saját egyéni körülményeikre és genetikájukra vonatkozó tanácsadással kell adni. Ez a gyógyszerek tekintetében az egészségi eredmények kulcsfontosságú tényezője, és ha ezt megsértik, az orvosok többé már nem támogatják az egészséget a közösségben. A betegséget és a halált segítik elő, mivel sok betegség a családi történelmünkhöz és a genetikánkhoz kapcsolódik.

Az ausztrál kormány most kártalanította az orvosokat, hogy ezeket a kísérleti injekciókat adják a betegeknek - olyan injekciókat, amelyek dokumentáltan súlyos ismert és ismeretlen károkat okoznak a betegeknek. Az adófizetők (mi) fizetünk majd azért, hogy orvosaink teljes körű tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélkül okozzanak ilyen károkat (és halált) a betegeknek, mivel a kormány megbízza őket, hogy ha megtagadjuk, elveszik a munkánkat és az utazás jogát.

Az elmúlt néhány évtizedben az orvosokat a gyógyszeripar által finanszírozott orvosi egyetemeken "képezték", az ipar által finanszírozott tudomány segítségével. Azt tanítják nekik, hogy bárki, aki a vakcinák összetevőiről (gyógyszerekről) vagy a vakcinák súlyos kockázatairól beszél, az "antivaxxer" és "összeesküvés-elméleteket valló". Ugyanezt a véleményt közvetíti a nyilvánosság felé a vállalatok által támogatott főáramú média, hogy az egészséges embereknek beadott gyógyszerek kockázatainak bármilyen tudományos vitáját lejárassa.

A mainstream média mindig is a közvélemény manipulálásának eszköze volt, és amikor 1986-ban az amerikai kongresszus megszüntette a gyógyszergyártók felelősségét a "vakcinának" nevezett gyógyszerek által okozott károkért (mivel több millió dolláros kártérítést fizettek a halálesetek és sérülések miatt), ez lehetővé tette a nagy gyógyszergyártók számára, hogy minimalizálják e gyógyszerek kockázatait, és eltúlozzák az előnyöket ("életmentő termékek") - anélkül, hogy bizonyítékot szolgáltattak volna ezekre az állításokra.

2021-ben ez a hatósági gúnyolódás új mélypontot ért el, amikor a nyugat-ausztráliai miniszterelnök, Mark McGowan tiszteletlenül azt mondta ~5000 WA-i szülőnek és nagyszülőnek a kötelező munkahelyi oltásokat ellenző gyűlésen, hogy "növesszenek agyat", és kijelentette, hogy "ez az orvostudományról és az életmentésről szól". A miniszterelnöknek ez a kijelentése egyszerűen nem igaz, ha figyelmen kívül hagyjuk a lakosság genetikáját.

A középiskolás természettudományos diákok meg tudják mondani a miniszterelnöknek, hogy egy kötelező gyógyszer/oltás egy genetikailag sokszínű népességben a népesség jelentős részénél halálhoz és betegséghez vezet. Mark McGowant el kellene távolítani miniszterelnöki tisztségéből, mert megveti az embereket, akiket szolgál, és mert hamis egészségügyi információkkal veszélyezteti a lakosság életét.

A politikusok, a média és az orvosok címkéket használnak a vakcinákkal kapcsolatos "hit" közvetítésére és a kritikus gondolkodás megbélyegzésére, és mindezt anélkül teszik, hogy bármilyen alátámasztó bizonyítékot szolgáltatnának a szavak implikált jelentéseire. Ezt a stratégiát használták a nemzeti oltási programok kiterjesztésének támogatására 1986-tól 2021-ig.

1986 óta a média, a politikusok és az orvosok a következő szavakkal támogatják a nem bizonyítékokon alapuló "hiedelmeket" a közegészségügyi politika támogatására:

Oltások - gyógyszerek, amelyeknek "ritka" mellékhatásaik vannak, és "szükségesek a fertőző betegségek megfékezéséhez". Mindkét állítás valótlan.

Fertőző betegségek - 1986 óta "vakcinával megelőzhető betegségek" néven emlegetik őket, hogy azt sugallják, hogy vakcinával megelőzhetők.

Oltási programok - tévesen "immunizációs programként" címkézve. Köztudott, hogy sok oltott ember nem kap védettséget az oltás beadása után, és mégis elkapja a betegséget.

Felzárkóztatási programok - Ezek nem felzárkóztatási programok, mivel a legtöbb idősebb ausztrál nem kapta meg ezeket az oltásokat, és soha nem voltak kitéve e betegségek kockázatának.

Antivaxxer - lekicsinylő kifejezés, amelyet olyan művelt szülő/szakember leírására használnak, aki a vakcinák vagy a vakcinák összetevőinek kockázat-haszon elemzését vitatja. Ezeknek a kritériumoknak az ismerete szükséges az oltások "egészséges" eredményeinek elősegítéséhez, mégis nevetségessé teszik őket.

Összeesküvés-elmélet - becsmérlő kifejezés, amelyet a WHO/GAVI szövetség által tervezett globális egészségügyi politika minden aspektusában és a kormányok által tervezett nemzeti oltási politikában rejlő súlyos érdekellentétek elutasítására használnak.

Ez egy politikai helyzet, és a kormányok politikai és gazdasági döntéseire gyakorolt vállalati pénz befolyása vezetett ahhoz, hogy az orvosok, a kormányok és a média együttműködve súlyos bűncselekményt követtek el a lakosság ellen, hamisan "vakcinaként" reklámozva egy kísérleti genetikai technológiát.

Az emberek, beleértve az egészségügyi szakembereket is, a saját halálukba és betegségükbe sétálnak bele a hamis és félrevezető egészségügyi információk miatt, amelyeket a nagyhatalmú orvosi-ipari komplexum nyújt a politikusoknak.

Ez a vállalati egészségügyi modell monopolizálta az orvosokat, az ipar által finanszírozott kutatóintézeteket, a politikusokat és a főáramú médiát, hogy tudatlanságban oktassák a közvéleményt a vakcinák kockázatairól. Ezt a helyzetet a tudományos szakirodalom agnotológiaként írja le, és ha az orvosokat az AHPRA (a kormány/vállalati szabályozó testületük) nem hallgattatta volna el, akkor nem lett volna lehetséges, hogy megszegjék orvosi etikájukat és elkövessék ezt az emberiség elleni bűncselekményt, amely tönkreteszi a társadalom genetikai szövetét.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-orvosok-bunreszesek-az-emberiseg-elleni-buntettekben

Covidról az éghajlatváltozásra való áttérés már javában zajlik

"A negyedik ipari forradalom és a gazdaság és a társadalom "digitális átalakulása" megvalósításának indoklásaként a Covidról az éghajlatváltozásra való áttérés már javában zajlik."

Whitney Webb az Unlimited Hangout és a The Last American Vagabond írója és kutatója. Főként hírszerzéssel, technológiával, megfigyeléssel és polgári szabadságjogokkal foglalkozik. Webb a Coviddal és a klímaváltozással kapcsolatos megjegyzést Jesse Matchey egyik tweetjére tette. Az alábbiakban Matchey rövid videoklipekből álló twitter szálának első része olvasható.

Matchey szála egy másik felhasználó, @laninaleone tweetjére válaszolt, akinek twitter "fiókja már nem létezik".

Matchey kezdi a szálát: "Még a nem vallásos emberek számára is tagadhatatlan a különböző vallások összeolvadása és az a furcsaság, hogy a pápa összeállt Epstein egyik fő társszerzőjével (Lynn Rothschild). Vagy Klaus Schwab Hélder Câmara dicséretét." A szál ezután kommentár nélkül folytatódik egy sor videóval.

Az alábbiakban a szál első 12 videoklipje következik. Ahol hasznosnak vagy érdekesnek éreztük, ott kiegészítettük néhány információdarabbal, hogy némi kontextust adjunk.

1. klip


Milyen kapcsolatban áll Câmara és Schwab? 2021. június 25.

Schwab a Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke, valamint a Global Shapers Community és a The Forum of Young Global Leaders alapítója.

Câmara brazil katolikus érsek, aki a II. vatikáni zsinat egyik zsinati atyja volt, és akit a köznyelvben "Vörös püspökként" emlegettek, mivel elítélte az USA kommunistaellenes álláspontját, és dicsérte Mao Ce-Tungot a több millió emberéletet követelő kulturális forradalom idején.

2. klip


Alan Dershowitz Jeffrey Epsteinről: "Lady Rothschild mutatott be neki", 2019. július 12.

Forrás: Nézze meg, hogy mit mondott az elnök, és hogy mit mondott, hogy mit mondott! Videó. Alan Dershowitz reagál Epstein vádlójának rágalmazási keresetére, a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakra, Fox News

Webb egy oknyomozó sorozatot dokumentált Jeffrey Epsteinről, a milliárdos pedofilról és szexkereskedőről, akinek számtalan kapcsolata van az Egyesült Államok és számos más ország gazdagjaival és hatalmasságaival, amelyet ITT olvashat.

A fenti videoklipben Alan Dershowitz kapcsolatot állít Epstein és Lady Rothschild között. Nem világos, hogy Dershowitz melyik "Lady Rothschildra" utal.

Van Lady Rothschild, Jacob Rothschild felesége, aki 2019. január 13-án, 84 éves korában hunyt el.

És van Lady de Rothschild, korábban Lynn Forester, aki 2000-ben házasodott be a Rothschild családba. Őt az 1998-as Bilderberg-konferencián mutatták be Sir Evelyn de Rothschildnak. A háborús bűnös Henry Kissinger szolgált a pár "házasságközvetítőjeként".

Forester közeli munkatársa volt Epsteinnek, és mindketten tagjai voltak a 2004-ben létrehozott A Small World nevű elit online közösségnek. Az A Small World legnagyobb részvényese Harvey Weinstein, a mára kegyvesztetté vált médiamogul volt, aki Epstein üzleti partnere volt.

Ezen a ponton, mivel a Rothschild név felmerült, érdemes röviden megemlíteni a londoni Cityt ("The City"). A City nem része Nagy-Londonnak, az Egyesült Királyságnak vagy akár Európának. Szuverén állam, a világ pénzügyi hatalmának legfőbb központja és a bolygó leggazdagabb négyzetmérföldje. Soha nem szabad elfelejteni, hogy a pénz hatalom, és ez a hatalom nagyrészt a Cityben nyugszik.

E. C. Knuth, The Empire of "The City" (1945, 5. o.), írja: "Az ezen a területen [Londonban] összpontosuló kolosszális politikai és pénzügyi szervezet, amelyet "The City"-nek neveznek, úgy működik, mint a világ szuperkormánya; és a világ egyetlen részén sem történik olyan esemény, amelyben valamilyen formában ne venne részt." A Modern History Project pedig azt feltételezi, hogy "A Rothschildok a The Cityből működnek".

3. klip


Klaus Schwab: "Minden újra normális lesz, ahogyan megszoktuk a normálisat", 2020. július 14.

Ez a klip Schwab és Thierry Malleret könyvének bemutatóján készült: "COVID-19: A nagy visszaállítás"

4. klip


Arnold Schwarzenegger: "Csessze meg a szabadságát", 2021. augusztus 11.

Arnold Schwarzenegger színész és volt kaliforniai kormányzó az Instagramján megosztott videóban "sürgette" az embereket, hogy oltassák be magukat és viseljenek maszkot.

További részletek: Videó. "Csesszétek meg a szabadságotokat" - Schwarzenegger a maszkellenzőkre csapott le

5. klip


Nancy Pelosi: A Föld-csúcstalálkozó környezetvédelmi vezetői törvényének bemutatása, 1992

Forrás: Earth Partnership of the Earth Partnership, 2000. január 1: Videó. Nancy Pelosi az Agenda 21-et erőlteti, annak ellenére, hogy a HAARP a globális felmelegedés okozója.

1992-ben, közvetlenül az Agenda 21’s introduction at the Earth Summit után Nancy Pelosi a terv támogatásáról szóló határozatot terjesztett be a Kongresszusba.

A Föld-csúcstalálkozót 1992. június 3-14. között tartották a brazíliai Rio de Janeiróban. A csúcstalálkozó egyik legfontosabb eredménye az Agenda 21 volt. Az Agenda 21-et már a kezdetektől fogva úgy üdvözölték, mint "az emberi társadalom újjászervezésének átfogó tervezetét".

6. klip


Cyber Polygon 2020: Covid-szerű kibertámadás, 2021. július 9.

A Cyber Polygon 2020, amelyre 2021. július 9-én került sor, egy "kiberjárványról" szóló szimuláció volt. Az ilyen típusú szimulációkra mostanában sokan felfigyelnek, mert a világ számos olyan szimulációt tapasztalt már, amelyek csak rövid idő múlva váltak valóra. Például a 201-es esemény - egy szimuláció arról, hogyan reagálna a világ, ha egy koronavírus-járvány söpörne végig a bolygón - 2019. október 18-án zajlott le. Véletlenül a 201-es esemény során elképzelt (és a fiktív hírműsorokban ismertetett) forgatókönyvek közül sok 2020-ban valósággá vált.

7. és 8. klip


Ted Turner: Turner: "Azért van globális felmelegedés, mert túl sok az ember", 2008. április és 2012. május

Ted Turner: "1996-ban azt mondta, hogy a világ [népességét] ideális esetben 95%-kal kellene csökkenteni", 2012. május

Ted Turner a CNN alapítója és milliárdos környezetvédelmi szélsőséges. Turner, aki rajong a kínai egygyermekes politikáért - a vele járó brutális kényszerabortuszok és sterilizációk ellenére -, hasonló korlátozást javasolt a családok méretére mindenki számára. A Charlie Rose-nak a PBS-en 2008-ban adott egyórás, széleskörű interjúban Turner azt mondta: "Stabilizálnunk kell a népességet. Önkéntes alapon a világon mindenkinek meg kell fogadnia magának, hogy egy vagy két gyerek az egész".

9. klip

Melinda Gates: Gates Gates: "A nők továbbra is túlnépesítik a világot", 2010. október 3.

Forrás: Video. CBS 60 Minutes Extra: Gates a népesedési rátákról, 2010. október 3.

10. klip


Elon Musk: "Alapvetően bármit megtehetsz szintetikus RNS-sel. Olyan, mint egy számítógépes program", 2020. december 1.

Forrás: Nézze meg, hogy mi a helyzet az emberiséggel! Axel Springer Award 2020, 2020. december 1. (a kivágott klip 35 percnél kezdődik)

Elon Musk kapta meg a 2020-as Axel Springer-díjat. "A digitális korszak egyik legkreatívabb vállalkozójaként és legbriliánsabb mérnökeként Elon Musk egy egész generációt inspirál. Nagyszerű víziókat ötvöz a megvalósításukhoz szükséges fékezhetetlen akarattal. A PayPal, a SpaceX és a Tesla révén Elon Musk egész iparágakat forgatott fel, és lendülete fékezhetetlen" - mondta Mathias Döpfner, az Axel Springer SE vezérigazgatója.

11. klip


Bill Gates: "Megbántam azokat a vacsorákat", 2021. szeptember 21.

Forrás: Bill Gates a vakcinák méltányosságáról, a támogatókról, az éghajlatról, az alapítványáról és az Epstein-találkozókról, 2021. szeptember 21.

Május elején a bejelentés, miszerint Bill és Melinda Gates huszonhét év házasság után elválik, sokkolta mind azokat, akik dicsérik, mind azokat, akik gyűlölik a "filantróp" hatalompárt.

Alig egy héttel a válás első bejelentése után, május 7-én a Daily Beast arról számolt be, hogy Melinda Gates állítólag "mélyen megzavarta" Bill Gates kapcsolatát a gyermekekkel szexkereskedő és hírszerzési tevékenységet folytató Epsteinnel. A jelentés szerint Melinda volt az egyik fő oka annak, hogy férje 2014 körül elhatárolódott Epsteintől, mert kényelmetlenül érezte magát Epsteinnel szemben, miután mindketten találkoztak vele 2013-ban.

12. klip

Az alábbi videoklipet Webb a következő kommentárral retweetelte: "Az átmenet a Covid használatáról a klímaváltozásra, mint a negyedik ipari forradalom és a gazdaság és a társadalom "digitális átalakulásának" megvalósításának indoklására, már javában zajlik".

 

Howard Catton: "Ha azt hiszed, hogy a Covid rossz volt, ha meglátod a klímaváltozást, akkor még nem láttál semmit", 2021. október 11.

Forrás: A CIDCAT, az Európai Bizottság elnöke, dr: Sajtótájékoztató a WHO COP26 Éghajlatváltozásról és egészségről szóló különjelentéséről, 2021. október 11. (a kivágott klip 20:30 perccel kezdődik).

Howard Catton, a Nemzetközi Ápolási Tanács vezérigazgatója a WHO COP26-ot megelőzően tartott sajtótájékoztatóján beszélt az éghajlatváltozásról. Az ápolási és egészségügyi rendszerekbe való befektetésre szólított fel, amely alapvető követelmény az éghajlatváltozás és a Covid-19 hatásainak leküzdéséhez.

A fenti 12 videoklip után Matchey további 19 különböző témájú videót tesz közzé, és a következő megjegyzéssel fejezi be: "Azt terveztem, hogy még néhányat hozzáadok, de elkalandoztam...".

Bár ezek a videoklipek látszólag nem kapcsolódnak egymáshoz, olyanok, mintha egy kirakós játék, egy történet darabjai lennének - az Agenda 21 kibontakozó története. Ezen kis pillanatképek, a faliszőnyeg eme szálainak megőrzése érdekében - és mielőtt a twitter úgy dönt, hogy "fiókját nem teszi többé elérhetővé" - talán érdemes lenne további cikkekben közzétenni, ezáltal megmenteni Matchey tweetelt videoklipek gyűjteményéből többet is

https://pokolafoldon.hu/great-reset/covidrol-az-eghajlatvaltozasra-valo-atteres-mar-javaban-zajlik