Az orvosok "oktatása" és szabályozása az, ami megakadályozza, hogy az orvosok 2020-21-ben tisztességesen gyakorolják az orvosi hivatást.

Dr. Judy Wilyman

Az ausztráliai gyógyszerek/vakcinák kormányzati terápiás áruk kezelője (TGA) azt állítja, hogy a COVID19 vakcinák:

Kísérleti jellegűek és új, nem tesztelt genetikai technológiát tartalmaznak. Ezért ezek a gyógyszerek csak ideiglenes jóváhagyással rendelkeznek, és nincsenek teljes mértékben engedélyezve emberi felhasználásra.

A vakcinák nem biztonságosak. A globális kormányzati szabályozó hatóságok több millió károsodást jegyeztek fel, többek között anafilaxiát, trombózist és véralvadási zavarokat (vérrögök), meddőséget, szívproblémákat (szívizomgyulladás és szívburokgyulladás), neurológiai károsodást (kognitív hanyatlás), agyvérzést, bénulást, görcsöket, rohamokat és jóval több mint 100 000 halálesetet.

Naponta átlagosan több halálesetet okoz a COVID vakcina, mint maga a COVID-19 betegség.

A vakcinák hatástalanok - nem akadályozzák meg a COVID-19 betegség elkapását vagy halálát, és nem akadályozzák meg a vírus továbbadását a közösségben. Ennélfogva a WHO meghatározása szerint ezek gyógyszerek, nem pedig "vakcinák".

Csak azt vizsgálták, hogy csökkentik-e a tüneteket, azt nem, hogy megelőzik-e a betegséget.

Szükségtelenek, mivel a 70 év alattiak 99,9%-a enyhe vagy tünetmentes fertőzéssel immunitást fejleszt ki. Az immunrendszerünk a közösségben a fertőzésnek való kitettség révén természetes csordaimmunitást alakít ki, és a legkárosabb intézkedés, amelyet bármely kormányzat megtehet, az egészséges, tünetmentes emberek karanténba helyezése. Ez akadályozza a fertőző betegségek ellenőrzését a közösségben. Ezért Svédország nem zárta el a lakosságot, és a WHO nem szolgáltatott semmilyen bizonyítékot arra, hogy a tünetmentes emberek kockázatot jelentenek a közösségre 2020 márciusában, amikor a történelemben először alkalmazták ezt a stratégiát.

Az injekció nem specifikus a COVID-19 betegségre, és a szintetikus spike fehérje, amelyet a sejtjeink bármely koronavírusnak való kitettség esetén termelnek, mérgező az emberi szervezetre. Ez többek között autoimmun betegségek, vérrögök és meddőség kialakulásához vezet.

Látta ezt az információt a mainstream médiában közölni? Nem. Üdvözöljük a 2021-es évben, ahol az orvostudományi ipar bekeretezett és manipulált statisztikákat, érzelmi címkéket és anekdotikus bizonyítékokat használ a mainstream médiában, hogy tájékoztassa Önt bármilyen gyógyszerről, amelyet "vakcinának" címkéznek.

A tudományos bizonyítékok és a vakcinák kiegyensúlyozott megvitatásának megszüntetése a médiában évtizedek óta tart, és most olyan helyzet állt elő, hogy címkékkel és elfogult információkkal manipulálják az Ön gondolkodását ezekről a gyógyszerekről. Olyan gyógyszerekről, amelyeket a genetikailag különböző populációk EGÉSZSÉGES emberei számára írnak elő.

Egy orvosi beavatkozásnak ez a csalárd népszerűsítése 2009-ben bebetonozódott, amikor Ausztráliában felállítottak egy kormányzati testületet, hogy szabályozza az orvosokat a vakcinák népszerűsítésének "elfogadott" tudományával kapcsolatban.

Ezt a szövetségi kormányzati ügynökséget az Ausztrál Egészségügyi Gyakorlatokat Szabályozó Hatóságnak (AHPRA) hívják, és ez egyrészt kormányzati ügynökség, másrészt egy ausztrál bejegyzett vállalkozás (ABN 78 685 433 429).

Más szóval, ez a testület ellenőrzi, hogy az orvosok milyen ismereteket népszerűsíthetnek az oltóanyagokkal kapcsolatban, és befolyásolja a kormány oltási politikájának kialakítását és népszerűsítését. Ennek a testületnek hatalma van arra, hogy megszüntesse a szabályozást azokkal az orvosokkal és egészségügyi szakemberekkel szemben, akik a vakcinákról más kockázatértékelést készítenek, mint amit ez a kormányzati szabályozó testület ad.

Az egészséges emberek gyógykezelése befolyásolja életminőségüket, és az orvosok azok, akiket arra képeztek ki, hogy értékeljék az orvosi szakirodalmat a kockázatok és előnyök szempontjából. Az AHPRA igazgatótanácsának komoly érdekellentétet okoz az orvosok oltóanyagokkal kapcsolatos ismereteinek szabályozása, és az orvosok nem mondhatják ki a hatalomnak az igazságot, ha emiatt elveszíthetik a megélhetésüket.

A genetikánkkal kapcsolatos vakcinák kockázatait most "oltásellenes anyagként" írják le, és az orvosokat az AHPRA a nyilvántartásból való törléssel fenyegeti, amiért ezt az orvosi szakirodalmat a betegeiknek adják át. Ez magában foglalja az oltások ellenjavallatait, amelyeket több mint 40 éve gyakorolnak, de most önkényesen eltávolították.

Ezért az orvosok most megsértik az orvoslás első alapelvét, mert nem tudják elsősorban a betegek érdekeit érvényesíteni. Vagyis a gyógyszereket/oltásokat az egyéneknek a saját egyéni körülményeikre és genetikájukra vonatkozó tanácsadással kell adni. Ez a gyógyszerek tekintetében az egészségi eredmények kulcsfontosságú tényezője, és ha ezt megsértik, az orvosok többé már nem támogatják az egészséget a közösségben. A betegséget és a halált segítik elő, mivel sok betegség a családi történelmünkhöz és a genetikánkhoz kapcsolódik.

Az ausztrál kormány most kártalanította az orvosokat, hogy ezeket a kísérleti injekciókat adják a betegeknek - olyan injekciókat, amelyek dokumentáltan súlyos ismert és ismeretlen károkat okoznak a betegeknek. Az adófizetők (mi) fizetünk majd azért, hogy orvosaink teljes körű tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélkül okozzanak ilyen károkat (és halált) a betegeknek, mivel a kormány megbízza őket, hogy ha megtagadjuk, elveszik a munkánkat és az utazás jogát.

Az elmúlt néhány évtizedben az orvosokat a gyógyszeripar által finanszírozott orvosi egyetemeken "képezték", az ipar által finanszírozott tudomány segítségével. Azt tanítják nekik, hogy bárki, aki a vakcinák összetevőiről (gyógyszerekről) vagy a vakcinák súlyos kockázatairól beszél, az "antivaxxer" és "összeesküvés-elméleteket valló". Ugyanezt a véleményt közvetíti a nyilvánosság felé a vállalatok által támogatott főáramú média, hogy az egészséges embereknek beadott gyógyszerek kockázatainak bármilyen tudományos vitáját lejárassa.

A mainstream média mindig is a közvélemény manipulálásának eszköze volt, és amikor 1986-ban az amerikai kongresszus megszüntette a gyógyszergyártók felelősségét a "vakcinának" nevezett gyógyszerek által okozott károkért (mivel több millió dolláros kártérítést fizettek a halálesetek és sérülések miatt), ez lehetővé tette a nagy gyógyszergyártók számára, hogy minimalizálják e gyógyszerek kockázatait, és eltúlozzák az előnyöket ("életmentő termékek") - anélkül, hogy bizonyítékot szolgáltattak volna ezekre az állításokra.

2021-ben ez a hatósági gúnyolódás új mélypontot ért el, amikor a nyugat-ausztráliai miniszterelnök, Mark McGowan tiszteletlenül azt mondta ~5000 WA-i szülőnek és nagyszülőnek a kötelező munkahelyi oltásokat ellenző gyűlésen, hogy "növesszenek agyat", és kijelentette, hogy "ez az orvostudományról és az életmentésről szól". A miniszterelnöknek ez a kijelentése egyszerűen nem igaz, ha figyelmen kívül hagyjuk a lakosság genetikáját.

A középiskolás természettudományos diákok meg tudják mondani a miniszterelnöknek, hogy egy kötelező gyógyszer/oltás egy genetikailag sokszínű népességben a népesség jelentős részénél halálhoz és betegséghez vezet. Mark McGowant el kellene távolítani miniszterelnöki tisztségéből, mert megveti az embereket, akiket szolgál, és mert hamis egészségügyi információkkal veszélyezteti a lakosság életét.

A politikusok, a média és az orvosok címkéket használnak a vakcinákkal kapcsolatos "hit" közvetítésére és a kritikus gondolkodás megbélyegzésére, és mindezt anélkül teszik, hogy bármilyen alátámasztó bizonyítékot szolgáltatnának a szavak implikált jelentéseire. Ezt a stratégiát használták a nemzeti oltási programok kiterjesztésének támogatására 1986-tól 2021-ig.

1986 óta a média, a politikusok és az orvosok a következő szavakkal támogatják a nem bizonyítékokon alapuló "hiedelmeket" a közegészségügyi politika támogatására:

Oltások - gyógyszerek, amelyeknek "ritka" mellékhatásaik vannak, és "szükségesek a fertőző betegségek megfékezéséhez". Mindkét állítás valótlan.

Fertőző betegségek - 1986 óta "vakcinával megelőzhető betegségek" néven emlegetik őket, hogy azt sugallják, hogy vakcinával megelőzhetők.

Oltási programok - tévesen "immunizációs programként" címkézve. Köztudott, hogy sok oltott ember nem kap védettséget az oltás beadása után, és mégis elkapja a betegséget.

Felzárkóztatási programok - Ezek nem felzárkóztatási programok, mivel a legtöbb idősebb ausztrál nem kapta meg ezeket az oltásokat, és soha nem voltak kitéve e betegségek kockázatának.

Antivaxxer - lekicsinylő kifejezés, amelyet olyan művelt szülő/szakember leírására használnak, aki a vakcinák vagy a vakcinák összetevőinek kockázat-haszon elemzését vitatja. Ezeknek a kritériumoknak az ismerete szükséges az oltások "egészséges" eredményeinek elősegítéséhez, mégis nevetségessé teszik őket.

Összeesküvés-elmélet - becsmérlő kifejezés, amelyet a WHO/GAVI szövetség által tervezett globális egészségügyi politika minden aspektusában és a kormányok által tervezett nemzeti oltási politikában rejlő súlyos érdekellentétek elutasítására használnak.

Ez egy politikai helyzet, és a kormányok politikai és gazdasági döntéseire gyakorolt vállalati pénz befolyása vezetett ahhoz, hogy az orvosok, a kormányok és a média együttműködve súlyos bűncselekményt követtek el a lakosság ellen, hamisan "vakcinaként" reklámozva egy kísérleti genetikai technológiát.

Az emberek, beleértve az egészségügyi szakembereket is, a saját halálukba és betegségükbe sétálnak bele a hamis és félrevezető egészségügyi információk miatt, amelyeket a nagyhatalmú orvosi-ipari komplexum nyújt a politikusoknak.

Ez a vállalati egészségügyi modell monopolizálta az orvosokat, az ipar által finanszírozott kutatóintézeteket, a politikusokat és a főáramú médiát, hogy tudatlanságban oktassák a közvéleményt a vakcinák kockázatairól. Ezt a helyzetet a tudományos szakirodalom agnotológiaként írja le, és ha az orvosokat az AHPRA (a kormány/vállalati szabályozó testületük) nem hallgattatta volna el, akkor nem lett volna lehetséges, hogy megszegjék orvosi etikájukat és elkövessék ezt az emberiség elleni bűncselekményt, amely tönkreteszi a társadalom genetikai szövetét.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-orvosok-bunreszesek-az-emberiseg-elleni-buntettekben