2021. október 19., kedd

Covidról az éghajlatváltozásra való áttérés már javában zajlik

"A negyedik ipari forradalom és a gazdaság és a társadalom "digitális átalakulása" megvalósításának indoklásaként a Covidról az éghajlatváltozásra való áttérés már javában zajlik."

Whitney Webb az Unlimited Hangout és a The Last American Vagabond írója és kutatója. Főként hírszerzéssel, technológiával, megfigyeléssel és polgári szabadságjogokkal foglalkozik. Webb a Coviddal és a klímaváltozással kapcsolatos megjegyzést Jesse Matchey egyik tweetjére tette. Az alábbiakban Matchey rövid videoklipekből álló twitter szálának első része olvasható.

Matchey szála egy másik felhasználó, @laninaleone tweetjére válaszolt, akinek twitter "fiókja már nem létezik".

Matchey kezdi a szálát: "Még a nem vallásos emberek számára is tagadhatatlan a különböző vallások összeolvadása és az a furcsaság, hogy a pápa összeállt Epstein egyik fő társszerzőjével (Lynn Rothschild). Vagy Klaus Schwab Hélder Câmara dicséretét." A szál ezután kommentár nélkül folytatódik egy sor videóval.

Az alábbiakban a szál első 12 videoklipje következik. Ahol hasznosnak vagy érdekesnek éreztük, ott kiegészítettük néhány információdarabbal, hogy némi kontextust adjunk.

1. klip


Milyen kapcsolatban áll Câmara és Schwab? 2021. június 25.

Schwab a Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke, valamint a Global Shapers Community és a The Forum of Young Global Leaders alapítója.

Câmara brazil katolikus érsek, aki a II. vatikáni zsinat egyik zsinati atyja volt, és akit a köznyelvben "Vörös püspökként" emlegettek, mivel elítélte az USA kommunistaellenes álláspontját, és dicsérte Mao Ce-Tungot a több millió emberéletet követelő kulturális forradalom idején.

2. klip


Alan Dershowitz Jeffrey Epsteinről: "Lady Rothschild mutatott be neki", 2019. július 12.

Forrás: Nézze meg, hogy mit mondott az elnök, és hogy mit mondott, hogy mit mondott! Videó. Alan Dershowitz reagál Epstein vádlójának rágalmazási keresetére, a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakra, Fox News

Webb egy oknyomozó sorozatot dokumentált Jeffrey Epsteinről, a milliárdos pedofilról és szexkereskedőről, akinek számtalan kapcsolata van az Egyesült Államok és számos más ország gazdagjaival és hatalmasságaival, amelyet ITT olvashat.

A fenti videoklipben Alan Dershowitz kapcsolatot állít Epstein és Lady Rothschild között. Nem világos, hogy Dershowitz melyik "Lady Rothschildra" utal.

Van Lady Rothschild, Jacob Rothschild felesége, aki 2019. január 13-án, 84 éves korában hunyt el.

És van Lady de Rothschild, korábban Lynn Forester, aki 2000-ben házasodott be a Rothschild családba. Őt az 1998-as Bilderberg-konferencián mutatták be Sir Evelyn de Rothschildnak. A háborús bűnös Henry Kissinger szolgált a pár "házasságközvetítőjeként".

Forester közeli munkatársa volt Epsteinnek, és mindketten tagjai voltak a 2004-ben létrehozott A Small World nevű elit online közösségnek. Az A Small World legnagyobb részvényese Harvey Weinstein, a mára kegyvesztetté vált médiamogul volt, aki Epstein üzleti partnere volt.

Ezen a ponton, mivel a Rothschild név felmerült, érdemes röviden megemlíteni a londoni Cityt ("The City"). A City nem része Nagy-Londonnak, az Egyesült Királyságnak vagy akár Európának. Szuverén állam, a világ pénzügyi hatalmának legfőbb központja és a bolygó leggazdagabb négyzetmérföldje. Soha nem szabad elfelejteni, hogy a pénz hatalom, és ez a hatalom nagyrészt a Cityben nyugszik.

E. C. Knuth, The Empire of "The City" (1945, 5. o.), írja: "Az ezen a területen [Londonban] összpontosuló kolosszális politikai és pénzügyi szervezet, amelyet "The City"-nek neveznek, úgy működik, mint a világ szuperkormánya; és a világ egyetlen részén sem történik olyan esemény, amelyben valamilyen formában ne venne részt." A Modern History Project pedig azt feltételezi, hogy "A Rothschildok a The Cityből működnek".

3. klip


Klaus Schwab: "Minden újra normális lesz, ahogyan megszoktuk a normálisat", 2020. július 14.

Ez a klip Schwab és Thierry Malleret könyvének bemutatóján készült: "COVID-19: A nagy visszaállítás"

4. klip


Arnold Schwarzenegger: "Csessze meg a szabadságát", 2021. augusztus 11.

Arnold Schwarzenegger színész és volt kaliforniai kormányzó az Instagramján megosztott videóban "sürgette" az embereket, hogy oltassák be magukat és viseljenek maszkot.

További részletek: Videó. "Csesszétek meg a szabadságotokat" - Schwarzenegger a maszkellenzőkre csapott le

5. klip


Nancy Pelosi: A Föld-csúcstalálkozó környezetvédelmi vezetői törvényének bemutatása, 1992

Forrás: Earth Partnership of the Earth Partnership, 2000. január 1: Videó. Nancy Pelosi az Agenda 21-et erőlteti, annak ellenére, hogy a HAARP a globális felmelegedés okozója.

1992-ben, közvetlenül az Agenda 21’s introduction at the Earth Summit után Nancy Pelosi a terv támogatásáról szóló határozatot terjesztett be a Kongresszusba.

A Föld-csúcstalálkozót 1992. június 3-14. között tartották a brazíliai Rio de Janeiróban. A csúcstalálkozó egyik legfontosabb eredménye az Agenda 21 volt. Az Agenda 21-et már a kezdetektől fogva úgy üdvözölték, mint "az emberi társadalom újjászervezésének átfogó tervezetét".

6. klip


Cyber Polygon 2020: Covid-szerű kibertámadás, 2021. július 9.

A Cyber Polygon 2020, amelyre 2021. július 9-én került sor, egy "kiberjárványról" szóló szimuláció volt. Az ilyen típusú szimulációkra mostanában sokan felfigyelnek, mert a világ számos olyan szimulációt tapasztalt már, amelyek csak rövid idő múlva váltak valóra. Például a 201-es esemény - egy szimuláció arról, hogyan reagálna a világ, ha egy koronavírus-járvány söpörne végig a bolygón - 2019. október 18-án zajlott le. Véletlenül a 201-es esemény során elképzelt (és a fiktív hírműsorokban ismertetett) forgatókönyvek közül sok 2020-ban valósággá vált.

7. és 8. klip


Ted Turner: Turner: "Azért van globális felmelegedés, mert túl sok az ember", 2008. április és 2012. május

Ted Turner: "1996-ban azt mondta, hogy a világ [népességét] ideális esetben 95%-kal kellene csökkenteni", 2012. május

Ted Turner a CNN alapítója és milliárdos környezetvédelmi szélsőséges. Turner, aki rajong a kínai egygyermekes politikáért - a vele járó brutális kényszerabortuszok és sterilizációk ellenére -, hasonló korlátozást javasolt a családok méretére mindenki számára. A Charlie Rose-nak a PBS-en 2008-ban adott egyórás, széleskörű interjúban Turner azt mondta: "Stabilizálnunk kell a népességet. Önkéntes alapon a világon mindenkinek meg kell fogadnia magának, hogy egy vagy két gyerek az egész".

9. klip

Melinda Gates: Gates Gates: "A nők továbbra is túlnépesítik a világot", 2010. október 3.

Forrás: Video. CBS 60 Minutes Extra: Gates a népesedési rátákról, 2010. október 3.

10. klip


Elon Musk: "Alapvetően bármit megtehetsz szintetikus RNS-sel. Olyan, mint egy számítógépes program", 2020. december 1.

Forrás: Nézze meg, hogy mi a helyzet az emberiséggel! Axel Springer Award 2020, 2020. december 1. (a kivágott klip 35 percnél kezdődik)

Elon Musk kapta meg a 2020-as Axel Springer-díjat. "A digitális korszak egyik legkreatívabb vállalkozójaként és legbriliánsabb mérnökeként Elon Musk egy egész generációt inspirál. Nagyszerű víziókat ötvöz a megvalósításukhoz szükséges fékezhetetlen akarattal. A PayPal, a SpaceX és a Tesla révén Elon Musk egész iparágakat forgatott fel, és lendülete fékezhetetlen" - mondta Mathias Döpfner, az Axel Springer SE vezérigazgatója.

11. klip


Bill Gates: "Megbántam azokat a vacsorákat", 2021. szeptember 21.

Forrás: Bill Gates a vakcinák méltányosságáról, a támogatókról, az éghajlatról, az alapítványáról és az Epstein-találkozókról, 2021. szeptember 21.

Május elején a bejelentés, miszerint Bill és Melinda Gates huszonhét év házasság után elválik, sokkolta mind azokat, akik dicsérik, mind azokat, akik gyűlölik a "filantróp" hatalompárt.

Alig egy héttel a válás első bejelentése után, május 7-én a Daily Beast arról számolt be, hogy Melinda Gates állítólag "mélyen megzavarta" Bill Gates kapcsolatát a gyermekekkel szexkereskedő és hírszerzési tevékenységet folytató Epsteinnel. A jelentés szerint Melinda volt az egyik fő oka annak, hogy férje 2014 körül elhatárolódott Epsteintől, mert kényelmetlenül érezte magát Epsteinnel szemben, miután mindketten találkoztak vele 2013-ban.

12. klip

Az alábbi videoklipet Webb a következő kommentárral retweetelte: "Az átmenet a Covid használatáról a klímaváltozásra, mint a negyedik ipari forradalom és a gazdaság és a társadalom "digitális átalakulásának" megvalósításának indoklására, már javában zajlik".

 

Howard Catton: "Ha azt hiszed, hogy a Covid rossz volt, ha meglátod a klímaváltozást, akkor még nem láttál semmit", 2021. október 11.

Forrás: A CIDCAT, az Európai Bizottság elnöke, dr: Sajtótájékoztató a WHO COP26 Éghajlatváltozásról és egészségről szóló különjelentéséről, 2021. október 11. (a kivágott klip 20:30 perccel kezdődik).

Howard Catton, a Nemzetközi Ápolási Tanács vezérigazgatója a WHO COP26-ot megelőzően tartott sajtótájékoztatóján beszélt az éghajlatváltozásról. Az ápolási és egészségügyi rendszerekbe való befektetésre szólított fel, amely alapvető követelmény az éghajlatváltozás és a Covid-19 hatásainak leküzdéséhez.

A fenti 12 videoklip után Matchey további 19 különböző témájú videót tesz közzé, és a következő megjegyzéssel fejezi be: "Azt terveztem, hogy még néhányat hozzáadok, de elkalandoztam...".

Bár ezek a videoklipek látszólag nem kapcsolódnak egymáshoz, olyanok, mintha egy kirakós játék, egy történet darabjai lennének - az Agenda 21 kibontakozó története. Ezen kis pillanatképek, a faliszőnyeg eme szálainak megőrzése érdekében - és mielőtt a twitter úgy dönt, hogy "fiókját nem teszi többé elérhetővé" - talán érdemes lenne további cikkekben közzétenni, ezáltal megmenteni Matchey tweetelt videoklipek gyűjteményéből többet is

https://pokolafoldon.hu/great-reset/covidrol-az-eghajlatvaltozasra-valo-atteres-mar-javaban-zajlik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése