2021. augusztus 21., szombat

Automata múlt-jelen ember-állat AI hibrid Smart City Transzhumán-robot

Minden, ami az automatákra, robotokra és a mesterséges intelligenciára utal, bár azt gondolhatjuk, hogy ez valami aktuális dolog, meglepő módon már az ókorban is létezett, és a mítoszokban és az évezredes történetekben Görögországból, Kínából és Indiából is vannak nyomai, a mesterséges életformák széles skálája, az élettelen és az eleven keveréke, amely képes döntéseket hozni, amíg el nem éri az AI-t. Ugyanez igaz az olyan mitikus lényekre, amelyek az emberek és állatok hibridjei, mint például a kentaurok, a minotauruszok, vagy a fajok keverékei, mint például a kimérák.
Ma ismét elmerülünk a robotkultúrában, amelyhez mesterséges intelligencia társul, és olyan új technológiákat használunk, mint az arcfelismerés, a biometrikus adatok, az emberek nyomon követése, a személyes adatok gyűjtése, amelyeket észrevétlenül gyűjtünk, és amelyeket megfigyelésre és népességellenőrzésre használnak a hamis világjárvány ürügyén. A cél az egyre veszélyesebbé váló automatizálás új és engedelmes kiborg robotokkal, ha nem találnak megoldást erre az új technológiai életmódra, amelyre kényszeríteni akarnak.
Vajon a mesterséges intelligenciagépek átveszik az uralmat a világ felett, és hamarosan robot-automata gépek ki fognak minket szorítani? Vagy arra fognak szolgálni, hogy rovar drónok segítségével, amelyeket már most is használnak, irányítsák mindazokat, akik nem követik az új globális elméleti oktatást és a kötelező védőoltások irányelveit?
És mi a helyzet a Neuralink nevű céggel, amely mesterséges intelligenciát akar beültetni az emberi agyakba - vajon a cél feljavított szuperkatonák vagy érzelemmentes ember-állat hibrid kiborgok létrehozása, amilyen harcképesek már léteznek, vagy esetleg az emberek genetikai módosítása? És ez nem sci-fi …
Ébernek kell lenni, mivel az uralkodó elit célja egy ideális társadalom megteremtése, az ő elképzelésük szerint, amelynek termelő munkáját egy rabszolgákból álló faj fogja végezni, akiket arra terveztek, hogy alávetik magukat, engedelmeskednek és szolgálják az elit igényeit, egy kaptár elme irányításával. Ez része a transzhumanista programjuknak, amely már folyamatban van a veszélyes mRNS-génterápiák vakcinának álcázott nanocsipjeivel, amelyek lélek, etikai elvek és emberi értékek nélküli lényekké akarnak változtatni minket.

Ausztrália rendőrállammá vált

 

AUSZTRÁLIA- parancsot adnak ki a „veszélyes” emberek letartóztatására, akiknek pozitív volt a COVID-tesztjük!

Bármilyen más összefüggésben gazdasági szankciókat vetnénk ki rájuk. Így is kellene tennünk. És kereskedelmi embargót.
Ők és Új-Zéland jócskán kikerültek a szabad, szokásjogi világból.
Ez volt az a pillanat, amikor a rendőrség könnygázt vetett be a tőlük távolodó tüntetőkre.

Ma láttam először, hogy a rendőrség gumilövedékeket lőtt és könnygázt vetett be egy tüntetésen Melbourne-ben.

Ez egyre fokozódik.

AUSZTRÁLIA - elfogatóparancsot adtak ki olyan "veszélyes" emberek letartóztatására, akiknek a COVID tesztje pozitív volt!

Olyan ez, mint egy horrorfilm, bűnözőként vadásznak rájuk, letartóztatják őket és karantén táborokba kényszerítik őket.

 

Néhány Nap És Szabad Az Út A KÖTELEZŐ COVID Oltásoknak! Teljesen illegálisan természetesen, de ez senkit nem érdekel.

Yanis Varoufakis: Hol volt az EU amikor Görögország égett?

Mi van, ha a gyerekek kihagyják a tanévet?

 

′′ Mi van, ha a gyerekek kihagyják a tanévet

Mi lenne, ha matek tanulás helyett megtanulnának főzni?

Varrni? Takarítani?

Kertet művelni az udvaron?

Ha megtanulják, hogyan énekeljenek dalokat a nagyszüleiknek vagy a testvéreiknek?

Ha megtanulják, hogyan ápolják háziállataikat?

Ha fejlesztik a képzeletüket és festenek egy festményt?

Ha otthon megtanulnak felelősebbnek lenni és kapcsolatba kerülni az egész családdal?

Ha mi szülők megtanítjuk nekik, hogyan legyenek jó emberek?

Ha megtanulod, és tudod, hogy együtt és egészségesnek lenni sokkal jobb, mint az utolsó divat telefonod?

Lehet, hogy hiányzik ez nekünk, és ha megtanulják, talán nem veszítünk el egy évet, talán egy hatalmas jövőt nyerünk." Szülők a gyermekeikért

Egy új tanulmány szerint a beoltott emberek milliárdjait fenyegeti az antitest-függő fokozódás valós veszélye

 

Az egészségügyi szakértők által több mint egy éve folytatott intenzív kutatások egyre nagyobb aggodalomra derítenek fényt az "antitest-függő fokozódással" (ADE) kapcsolatban, amely jelenségnél a vakcinák sokkal rosszabbá teszik a betegséget azáltal, hogy az immunrendszert potenciálisan halálos túlreakcióra késztetik.

Az ADE jól ismert az állatkísérletekben tesztelt koronavírus vakcinák esetében. A nagy kérdés az volt, hogy vajon a világszerte beoltott emberek milliárdjainál is megjelenik-e ez a jelenség.

Az OurWorldInData.org szerint 2021. augusztus 21-én a világ népességének 31,7%-át oltották be egy vagy több kovonavírus elleni vakcinával. Ez körülbelül 2,4 milliárd embert jelent, és mindegyikük egy-egy nem bizonyított, kísérleti, potenciálisan halálos orvosi kezelést vett be, az emberiségen valaha végzett talán legnagyobb kísérletben.

De hányan fognak közülük meghalni a vakcina mellékhatásaiban, beleértve az ADE-t is?

Nos, a Journal of Infection című folyóiratban megjelent új tudományos közlemény szilárd bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a világszerte beadott Covid-19 injekciók kétségtelenül ADE-hatásokat fognak okozni az emberekben, ha a Delta-változatnak vagy esetleg más koronavírustörzseknek vannak kitéve.

A tanulmány címe: Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antitestek felismerik mind az eredeti Wuhan/D614G törzset, mind a Delta-variánsokat. A tömeges vakcinázás potenciális kockázata, és kifejti, hogy míg a jelenlegi injekciók bizonyos szintű védettséget biztosíthatnak az állítólagos eredeti covid vírus ellen, sajnálatos mellékhatással járnak - a "fertőzést fokozó antitestek" felgyorsulásával, amelyek túlreagálnak a Delta-változat fertőzéseire.

Amit a tanulmány leír, az klasszikus antitest-függő fokozás, ami azt jelenti, hogy a hiperinflammatorikus reakció megölheti az illetőt, mivel az "alapozott" immunrendszer túlreagál az új fertőzésekre.

A tanulmány megállapítja: "A delta-variánsok ADE-je potenciális kockázatot jelent a jelenlegi vakcinák számára", és a továbbiakban megmagyarázza azt a mechanizmust, amellyel ez az ADE kialakul -

Molekuláris modellezési megközelítéseket alkalmazva kimutattuk, hogy a fokozó antitestek nagyobb affinitással rendelkeznek a delta-változatokhoz, mint a Wuhan/D614G NTD-khez. Megmutatjuk, hogy az erősítő antitestek megerősítik a tüske trimer kötődését a gazdasejt membránjához azáltal, hogy az NTD-t lipid raft mikrodomainokhoz szorítják... a segítő antitestek feltűnően nagyobb affinitást mutatnak. Így az ADE aggodalomra adhat okot azok számára, akik az eredeti Wuhan törzs tüskeszekvenciáján alapuló vakcinákat kapnak (akár mRNS, akár vírusvektorok).

A cikk azt javasolja továbbá, hogy az eredeti vakcinákat selejtezzék le, és új, "második generációs" vakcinákkal helyettesítsék, amelyeket úgy terveztek, hogy a Delta-változat antigén célpontjait támadják, de ez még mindig ostobaság lenne, mert ha a Covid-19 vírus valóban létezik, akkor a vírus mindig új formára mutálódik, és kikerüli a jelenleg kínált injekciókat, függetlenül attól, hogy hány injekciót adnak be a világ lakosságának.

Csak a természetes immunitás vethetne véget ennek az állítólagos világjárványnak, mivel a jelenleg kínált injekciók nem akadályozzák meg a fertőzést és nem akadályozzák meg a terjedést.

Mivel már több milliárd ember kapott injekciót, e tudományos tanulmány eredményei azt sugallják, hogy tökéletesen valószínűsíthető, hogy emberek milliárdjai halhatnak meg az antitest-függő fokozódás vagy a Covid-19 vakcinák által okozott egyéb pusztító hatások, például a tüskés fehérje érrendszeri károsodása miatt, és a Public Health England bizonyítékai azt mutatják, hogy ez már most elkezdődött az Egyesült Királyságban.

A jelentés szerint 2021. február 1. és 2021. augusztus 15. óta 390 haláleset történt az oltatlan lakosság körében, ami 137-gyel több, mint az előző jelentésben szereplő utolsó számítás, ahol a megerősített szám 2021. augusztus 2-ig 253 volt. Ez az összes megerősített fertőzés 0,2%-ának felel meg a be nem oltott lakosság körében, ami megfelel az állítólagos Covid-19 világjárvány kezdete óta megfigyelt átlagos halálozási aránynak.

A teljesen beoltott lakosság körében azonban 2021. augusztus 15-ig összesen 679 haláleset történt. Ez 277-gyel több, mint az előző jelentésben, ahol a megerősített szám 402 volt. Ez a teljesen beoltott lakosság körében az összes megerősített fertőzés 0,9%-ának felel meg. Ez arra utal, hogy a Covid-19 vakcina valójában legalább 338%-kal növeli a halálozás kockázatát, ahelyett, hogy 95%-kal csökkentené azt.

Ezt látjuk a nyár közepén, de a tél már csak a nyakunkon van, és a bizonyítékok arra utalnak, hogy kemény lesz.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltott-emberek-milliardjait-fenyegeti-az-antitest-fuggo-fokozodas-valos-veszelye