Az egészségügyi szakértők által több mint egy éve folytatott intenzív kutatások egyre nagyobb aggodalomra derítenek fényt az "antitest-függő fokozódással" (ADE) kapcsolatban, amely jelenségnél a vakcinák sokkal rosszabbá teszik a betegséget azáltal, hogy az immunrendszert potenciálisan halálos túlreakcióra késztetik.

Az ADE jól ismert az állatkísérletekben tesztelt koronavírus vakcinák esetében. A nagy kérdés az volt, hogy vajon a világszerte beoltott emberek milliárdjainál is megjelenik-e ez a jelenség.

Az OurWorldInData.org szerint 2021. augusztus 21-én a világ népességének 31,7%-át oltották be egy vagy több kovonavírus elleni vakcinával. Ez körülbelül 2,4 milliárd embert jelent, és mindegyikük egy-egy nem bizonyított, kísérleti, potenciálisan halálos orvosi kezelést vett be, az emberiségen valaha végzett talán legnagyobb kísérletben.

De hányan fognak közülük meghalni a vakcina mellékhatásaiban, beleértve az ADE-t is?

Nos, a Journal of Infection című folyóiratban megjelent új tudományos közlemény szilárd bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a világszerte beadott Covid-19 injekciók kétségtelenül ADE-hatásokat fognak okozni az emberekben, ha a Delta-változatnak vagy esetleg más koronavírustörzseknek vannak kitéve.

A tanulmány címe: Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antitestek felismerik mind az eredeti Wuhan/D614G törzset, mind a Delta-variánsokat. A tömeges vakcinázás potenciális kockázata, és kifejti, hogy míg a jelenlegi injekciók bizonyos szintű védettséget biztosíthatnak az állítólagos eredeti covid vírus ellen, sajnálatos mellékhatással járnak - a "fertőzést fokozó antitestek" felgyorsulásával, amelyek túlreagálnak a Delta-változat fertőzéseire.

Amit a tanulmány leír, az klasszikus antitest-függő fokozás, ami azt jelenti, hogy a hiperinflammatorikus reakció megölheti az illetőt, mivel az "alapozott" immunrendszer túlreagál az új fertőzésekre.

A tanulmány megállapítja: "A delta-variánsok ADE-je potenciális kockázatot jelent a jelenlegi vakcinák számára", és a továbbiakban megmagyarázza azt a mechanizmust, amellyel ez az ADE kialakul -

Molekuláris modellezési megközelítéseket alkalmazva kimutattuk, hogy a fokozó antitestek nagyobb affinitással rendelkeznek a delta-változatokhoz, mint a Wuhan/D614G NTD-khez. Megmutatjuk, hogy az erősítő antitestek megerősítik a tüske trimer kötődését a gazdasejt membránjához azáltal, hogy az NTD-t lipid raft mikrodomainokhoz szorítják... a segítő antitestek feltűnően nagyobb affinitást mutatnak. Így az ADE aggodalomra adhat okot azok számára, akik az eredeti Wuhan törzs tüskeszekvenciáján alapuló vakcinákat kapnak (akár mRNS, akár vírusvektorok).

A cikk azt javasolja továbbá, hogy az eredeti vakcinákat selejtezzék le, és új, "második generációs" vakcinákkal helyettesítsék, amelyeket úgy terveztek, hogy a Delta-változat antigén célpontjait támadják, de ez még mindig ostobaság lenne, mert ha a Covid-19 vírus valóban létezik, akkor a vírus mindig új formára mutálódik, és kikerüli a jelenleg kínált injekciókat, függetlenül attól, hogy hány injekciót adnak be a világ lakosságának.

Csak a természetes immunitás vethetne véget ennek az állítólagos világjárványnak, mivel a jelenleg kínált injekciók nem akadályozzák meg a fertőzést és nem akadályozzák meg a terjedést.

Mivel már több milliárd ember kapott injekciót, e tudományos tanulmány eredményei azt sugallják, hogy tökéletesen valószínűsíthető, hogy emberek milliárdjai halhatnak meg az antitest-függő fokozódás vagy a Covid-19 vakcinák által okozott egyéb pusztító hatások, például a tüskés fehérje érrendszeri károsodása miatt, és a Public Health England bizonyítékai azt mutatják, hogy ez már most elkezdődött az Egyesült Királyságban.

A jelentés szerint 2021. február 1. és 2021. augusztus 15. óta 390 haláleset történt az oltatlan lakosság körében, ami 137-gyel több, mint az előző jelentésben szereplő utolsó számítás, ahol a megerősített szám 2021. augusztus 2-ig 253 volt. Ez az összes megerősített fertőzés 0,2%-ának felel meg a be nem oltott lakosság körében, ami megfelel az állítólagos Covid-19 világjárvány kezdete óta megfigyelt átlagos halálozási aránynak.

A teljesen beoltott lakosság körében azonban 2021. augusztus 15-ig összesen 679 haláleset történt. Ez 277-gyel több, mint az előző jelentésben, ahol a megerősített szám 402 volt. Ez a teljesen beoltott lakosság körében az összes megerősített fertőzés 0,9%-ának felel meg. Ez arra utal, hogy a Covid-19 vakcina valójában legalább 338%-kal növeli a halálozás kockázatát, ahelyett, hogy 95%-kal csökkentené azt.

Ezt látjuk a nyár közepén, de a tél már csak a nyakunkon van, és a bizonyítékok arra utalnak, hogy kemény lesz.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltott-emberek-milliardjait-fenyegeti-az-antitest-fuggo-fokozodas-valos-veszelye