2022. június 8., szerda

A Monkeypox lépésről lépésre követi a Covid-játékkönyvet

 

Monkeypox tegnaptól újra a címlapokon, rövid szünet után újra munkába állt.

Néhány hete robbant be a címlapokra, ezzel együtt BIG RED NUMBERS és napi esetfrissítésekkel párhuzamosan, majd elcsendesedett. A sajtó nagyjából nem is beszélt róla.

...amíg újra el nem kezdték.

Tegnap jelentették, hogy az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) a majomhimlőt "bejelentendő betegséggé" minősítette, ami azt jelenti, hogy minden pozitív tesztet azonnal jelenteni kell a kormányhivatalnak.

A Telegraph címlapján a finomkodás hívei ezt így jelentették: "A majomhimlő a leprával és a pestissel azonos szintre emelkedett".

A tengeren túl az amerikai járványügyi hivatal (CDC) furcsa módon egyidejűleg úgy döntött, hogy a majomhimlővel kapcsolatos utazási riasztást 2-es szintre emeli, ami azt javasolja, hogy az emberek "fokozott elővigyázatossággal járjanak el".

Tisztázzuk: a "majomhimlőjárvány" egy vicc.

Bárki, aki az elmúlt két év Covid-hisztériája után komolyan veszi ezt az egészet, annak komoly valóságellenőrzésre van szüksége.

Ezen a ponton minden betegség "kitörését" átverésnek kellene tekinteni, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják. Tényleg bebizonyítva, nem pedig "bízz bennem, én vagyok a szakértő" bizonyítva.

 

 

Azok számára, akik még nem jutottak el erre a szintre, gondoljanak arra, hogy a majomhimlő pontosan ugyanazt az utat követi, mint a "Covid"...

  1. A majomhimlőjárvány kitörését egy gyakorlat "megjósolta" néhány hónappal a kitörése előtt. Akárcsak a Covid.

  2. Láttuk, hogy a narratívát megerősítették a pletykák, miszerint ez egy biofegyver. Ezek a vádak mindkét irányba terjedtek: a nyugati sajtó szerint a majomhimlő orosz biofegyver, a kínai pletykák szerint pedig az USA szándékosan szabadította ki. Akárcsak a Covid

  3. Azt látjuk, hogy az intézmények átírják a történelmet, hogy felnagyítsák a betegség potenciális veszélyét. akárcsak a Covid.

  4. A majomhimlőt PCR teszttel diagnosztizálják. Ezek a tesztek egyre szélesebb körben elérhetővé válnak, mivel a tesztgyártók "megragadják az új piacot", és a kormányok tervezik a "tesztelés felfuttatását". A megnövekedett tesztelés (egy megbízhatatlan teszttel)mesterségesen felfújhatja az "eseteket", és táplálhatja a pánikot. Akárcsak a covid.

  5. A majomhimlő narratívát az "új hidegháború" mindkét oldalán lévő országok erőltetik. Akárcsak a covid.

Már most az "új változat" szalagcímhez folyamodnak, ami a Covid esetében már majdnem egy éve nem létezett. Ez most a kétségbeesés vagy a türelmetlenség miatt van? Ki tudja megmondani, de biztos van valami oka a felgyorsított időzítésnek.

 

 

Még a maszkokat is megpróbálják visszahozni a divatba azzal, hogy azt állítják, hogy a majomhimlő a levegőben terjedhetett el.

És persze a legnagyobb hasonlóság a megoldásban van: "vakcinák".

Már eldöntötték, hogy az eredetileg himlő ellen kifejlesztett vakcinák a majomhimlő ellen is működnek, és hogy ezek a legjobb módja a betegség terjedésének megállítására.

Eközben a Science-en a majomhimlőről szóló történet szerint...

Ahogy a majomhimlő veszélye növekszik, a tudósok a legjobb vakcinastratégiáról vitáznak"

Úgy tűnik, a "szakértők" nem tudnak dönteni a "gyűrűs vakcinázás" - amikor a megerősített majomhimlős eset minden közeli kontaktját beoltják - és a "szélesebb körű oltási kampányok" között.

Megjegyzendő, nem vitatják meg, hogy szükség van-e egyáltalán vakcinázási stratégiára.

Az amerikai kormány már most legalább 180 millió dollárt költ himlő elleni vakcinákra.

 

 

Európában a Bavarian Nordic gyógyszergyártó cégnek hatalmas fellendülést tapasztalnak a szerződései, mivel az uniós országok "ébresztőként" kezelik a majomhimlőt.

Az oltóanyaggyártók tehát szép profitra számíthatnak... Csakúgy, mint a covid.

Bármi is lesz végül ebből a történetből, az biztos, hogy úgy tűnik, a Covid egy "világjárvány" játékkönyvet állított össze, amelyet minden egyes új ijesztő betegség követni fog.

Az egész annyira kiszámítható... és mégis a felelősök azt várják, hogy elhiggyük. A legrosszabb az egészben, hogy néhányan tényleg elhiszik.

Azzal kezdtem, hogy a majomhimlőt viccnek neveztem, és ez szó szerint igaz is lehet. Nehéz nem úgy érezni, hogy gúnyt űznek belőlünk.

És ha ez a helyzet, akkor, akárcsak az iskolában, a legjobb, amit tehetünk, hogy egyszerűen nem veszünk róla tudomást.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-monkeypox-lepesrol-lepesre-koveti-a-covid-jatekkonyvet

Rhode Island bemutatja a "The Clean Atmosphere Act", a Geoengineering elleni törvényjavaslatot

 

A Rhode Island-i törvényhozók 2022 márciusában terjesztették elő a "Tiszta légkörről szóló törvényt" (Clean Atmosphere Act), amelyet a képviselőház környezetvédelmi és természeti erőforrásokkal foglalkozó bizottsága elé utaltak. A törvényjavaslat célja, hogy szabályozást hozzon létre a veszélyes kibocsátások csökkentése érdekében, megtiltva a környezet káros manipulálását az időjárás-módosítás és más nagyszabású légköri tevékenységek szabályozásával.

A kérelmezési és szabálysértési díjakat egy állami vagyonkezelői alapba helyeznék az élet- és vagyonbiztonságot elősegítő önkormányzati projektek számára. A törvényjavaslat kiterjedt, és olyan tevékenységekre vonatkozó szabályokat és tilalmakat tartalmaz, amelyek az aeroszol-befecskendezéstől, a napfény blokkolásától és az időjárás manipulációjától kezdve a szénmegkötésen és az óceánok trágyázásán át a felesleges rádiófrekvenciás és mikrohullámú sugárzás megszüntetéséig terjednek. A törvényjavaslat azt javasolja, hogy minden légköri tevékenység állami engedélyhez kötött legyen.

 

 

Összefoglaló

Szabályozást hoz létre a veszélyes kibocsátások csökkentése érdekében a környezet manipulálásának tiltásával, és az élet- és vagyonbiztonságot elősegítő önkormányzati projektek számára állami vagyonkezelői alapba gyűjti az alkalmazási és szabálysértési díjakat.

 

https://legiscan.com/RI/bill/H7787/2022

A jogszabály teljes szövege itt olvasható:

https://webserver.rilegislature.gov/BillText22/HouseText22/H7787.pdf

https://www.pokolafoldon.hu/blog/rhode-island-bemutatja-a-the-clean-atmosphere-act-a-geoengineering-elleni-torvenyjavaslatot

A fenevad bélyege