2022. április 11., hétfő

Tüntetés a szabadságért Los Angelesben, az USA-ban. Együtt az oltási mandátumok legyőzéséért

Del Bigtree és Mikki Willis meghívja, hogy ünnepeljen Los Angelesben, a szabadság és a szuverenitás demonstrációján. A ’Mandátumok legyőzése’ érdekében egyesülve tudatjuk, hogy nem fogunk meghátrálni. Az erő a tömegben van. Legyünk a fény és a remény, amely a szabadságot képviseli.

Ügyvéd az oltási igazolvány ellen, jogunk és kötelességünk, hogy ne engedelmeskedjünk

Fabrice Di Vizio francia ügyvéd elítéli, hogy az egészségügyi igazolványokkal intézményesült a megkülönböztetés, és ez elfogadhatatlan. Állampolgárként nem jog, hanem kötelesség az engedetlenség.

Rafa Nadalt, az oltások hangos szószólóját tönkreteszik a vakcinák?

Rafa Nadal spanyol teniszezőt az olimpia előtt beoltották, és eddig a védőoltások pártján állt, most azonban úgy tűnik, légzőszervi problémákkal küzd. Vajon Nadal a vakcina mellékhatásainak áldozata?

Vannak kórházak, amelyek még mindig halálos protokollokat alkalmaznak!

Stew Peters újságíró interjút készít Priscilla Romans ápolónővel, aki segít a Covid-betegek családjainak abban, hogy megfelelő kezelést kapjanak, és ne haljanak meg bizonyos kórházak gyilkos protokolljai miatt.

Egy erkölcsi érzékkel nem bíró orvos akadályozta az ivermektin alkalmazását a járvány leküzdésére

Dr. Tess Lawrie orvos és kutató, levelet küldött Dr. Andrew Hillnek, a Liverpooli Egyetem Gyógyszerészeti Tanszéke kutatójának, és ebben elmarasztalta őt, amiért közzétett egy tanulmányt az ivermektinről, amelyben megváltoztatta a szerről kialakított végső következtetéseket, kétségbe vonva annak hatékonyságát, és ezzel megakadályozva, hogy egy bizonyítottan hatékony kezeléssel sok életet megmentsenek.

A 2030-as program szószólója Ha az emberek felébrednek, vége a játéknak!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Gretel Ledo, argentin jogász, politológus és nemzetközi elemző a 2030 programról beszél, amelyben a környezetvédelem ürügyén az államok átengedik szuverenitásukat gátlástalan zsarnokoknak, akik a gazdaságra, a testünkre és az életünkre törnek. Itt az ideje felébredni.

Mike Adams: Felkészülés a III. nukleáris világháborúra - hamis zászlóval fogják igazolni?

Mike Adams újságíró azt jósolja, hogy a globalisták arra fogják használni Ukrajna és Oroszország háborúját, hogy egy hamis zászlós támadással, termonukleáris háborúval provokálják ki a harmadik világháborút, ahol az emberek 70-90%-a meghalna.

Az ápolószemélyzet nem tartja be esküjét és nem hajtja végre a halálozási protokollt

Stew Peter és Dr. Jane Ruby újságírók arról számolnak be, hogy az ápolók is esküt tesznek a beteg jólétére, de az utóbbi években ezt nem tartották be, és tudatosan hajtották végre a halálozási protokollt.

Dr. Fredy Portillo figyelmeztet, hogy a vakcinák ölnek, és részletezi, hogy összetevőik közül az egyikről laboratóriumban bebizonyosodott, hogy rákot okoz.

Hírességek szenvednek mellékhatásoktól és meghalnak a vakcinák után. XVIII. rész

Olyan hírességek, mint Katrina Hermez, Stefan Kozlov, Clara Pfeffer, Deion Sanders, Paulinha Abelha és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meghaltak. Ha ez megtörténik a hírességekkel, hány névtelen ember érintett még, akik nem jelennek meg a médiában?

Ernst Wolff: A Nagy Reszet - Második Fázis

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
https://youtu.be/qTjcR52pdZY

Oroszország ukrajnai katonai akciójának célja, hogy véget vessen az Egyesült Államok által uralt világrendnek - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

Washington az ad-hoc szabályok bevezetésével és a nemzetközi jog megsértésével törekszik a felsőbbrendűségre - állította az orosz televízió által hétfőn sugárzott interjúban.

Ezzel arra utalt, hogy Amerika megpróbálja ráerőltetni saját, úgynevezett "szabályokon alapuló nemzetközi rendjét", ami Moszkva és Kína részéről erős ellenállásba ütközött. Lavrov a Rosszija 24 hírcsatornának nyilatkozott:

"Különleges katonai műveletünk célja, hogy véget vessen az USA és nyugati alattvalóinak szemérmetlen terjeszkedésének [a NATO] és az USA és nyugati alattvalóinak a világ színpadán való teljes dominanciára való szemérmetlen törekvésének. Ez az uralom a nemzetközi jog durva megsértésére épül, és bizonyos szabályok alapján, amelyeket most annyira hangoztatnak, és amelyeket eseti alapon találnak ki".

Oroszország azon nemzetek közé tartozik, amelyek nem fogják alávetni magukat Washington akaratának - tette hozzá az orosz diplomata. Csak az egyenlő felek nemzetközi közösségének része lesz, és nem fogja hagyni, hogy a nyugati nemzetek figyelmen kívül hagyják jogos biztonsági aggályait - mondta Lavrov.

 

 

Lavrov bírálta Josep Borrell uniós külügyi vezetőt, amiért a jelek szerint további harcokra buzdít Ukrajnában. A blokk vezető diplomatája azt mondta, hogy a konfliktust "a csatatéren fogják megnyerni", amikor múlt szombaton bejelentette, hogy Kijevnek több katonai támogatást nyújt. Lavrov "felháborítónak" nevezte a nyilatkozatot.

"Amikor egy diplomáciai vezető ... azt mondja, hogy egy bizonyos konfliktus csak katonai akcióval oldható meg... Nos, akkor valami személyes dologról lehet szó. Vagy rosszul fogalmazott, vagy gondolkodás nélkül beszélt, és olyan kijelentést tett, amire senki sem kérte meg. De ez egy felháborító megjegyzés."

A miniszter szerint az EU szerepe az ukrajnai biztonsági válság során eltolódott. Korábban nem úgy lépett fel, mint egy katonai szervezet, amely "közösen harcol egy kitalált fenyegetés ellen". Lavrov szerint a változás annak a nyomásnak az eredménye, amelyet Washington gyakorol a blokk tagjaira, és amely a NATO-hoz való közeledést szorgalmazza.

Oroszország a maga részéről tárgyalni akar a békéről Ukrajnával - tette hozzá Lavrov.

 

 

Moszkva február végén támadta meg szomszédját, miután Ukrajna nem hajtotta végre a 2014-ben aláírt minszki megállapodások feltételeit, és Oroszország végül elismerte a donyecki és luganszki Donbassz köztársaságokat. A német és francia közvetítéssel létrejött jegyzőkönyvek célja az volt, hogy rendezze e régiók státuszát az ukrán államon belül.

Oroszország most azt követelte, hogy Ukrajna hivatalosan is nyilvánítsa magát semleges országnak, amely soha nem csatlakozik az Egyesült Államok vezette NATO katonai blokkjához. Kijev ragaszkodik ahhoz, hogy az orosz offenzíva teljesen indokolatlan volt, és cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint a két köztársaság erőszakos visszafoglalását tervezi.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-veget-akar-vetni-az-usa-uralta-vilagrendnek

 

A NATO elismeri, hogy azt akarja, hogy "az ukránok továbbra is meghaljanak" ... hogy elvéreztessék Oroszországot, nem pedig a békét.

 

A The Washington Post megdöbbentően nyíltan elismerte, hogy egyes NATO-tagállamok azt akarják, hogy "az ukránok továbbra is harcoljanak és haljanak meg", hogy megakadályozzák Oroszország politikai térnyerését.

Az Ukrajna és Oroszország közötti béketárgyalásokról szóló április 5-i jelentésében a nagy amerikai lap nyilvánosságra hozta, hogy a NATO attól tart, hogy Kijev engedhet Moszkva egyes követeléseinek.

A Washington Post kifejezetten erről írt: "A NATO egyes tagjai számára jobb, ha az ukránok tovább harcolnak, és meghalnak, mintha túl korán vagy túl magas költséggel jönne létre a béke Kijev és Európa többi része számára".

Az USA vezette NATO katonai szövetség világossá tette, hogy hajlandó az utolsó ukránig harcolni Oroszország kivéreztetése és a nyugati geopolitikai érdekek érvényesítése érdekében.

A The Washington Post megdöbbentően nyíltan elismerte, hogy egyes NATO-tagállamok azt akarják, hogy "az ukránok tovább harcoljanak, és meghaljanak", hogy megakadályozzák Oroszország politikai térnyerését.

Az Ukrajna és Oroszország közötti béketárgyalásokról szóló április 5-i beszámolójában a nagy amerikai lap nyilvánosságra hozta, hogy a NATO attól tart, hogy Kijev engedhet Moszkva egyes követeléseinek.

A Washington Post kifejezetten erről írt: "A NATO egyes tagjai számára jobb, ha az ukránok tovább harcolnak, és meghalnak, mintha túl korán vagy túl magas költséggel jönne létre a béke Kijev és Európa többi része számára".

Névtelen nyugati diplomaták hangsúlyozták, hogy "vannak határai annak, hogy a NATO-ban egyesek mennyi kompromisszumot támogatnak a béke megnyerése érdekében", és hogy inkább elhúzzák az ukrajnai háborút, ha megakadályozhatják, hogy Oroszország biztonsági aggályai teljesüljenek.

A lap szerint a NATO-tagok kétségbeesetten próbálják elkerülni, hogy "Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a győzelem látszatát se adják", és ennek érdekében szívesen kényszerítik húsdarálóba az ukránokat.

Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó megjegyezte, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kormánya szorosan egyeztet Washingtonnal, és "szinte napi kapcsolatban" van a Fehér Házzal. Nyilvánvaló, hogy valójában ki a főnök.

A lap ugyancsak feltárta, hogy az amerikai hadsereg több mint 100 ezer katonát állomásoztat Európában.

A Washington Post szoros kapcsolatot ápol az amerikai kormánnyal. Az újság tulajdonosa a 200 milliárd dolláros Jeff Bezos, a történelem egyik leggazdagabb embere.

Bezos az Amazon megavállalat alapítója és ügyvezető elnöke is, amely több tízmilliárd dolláros szerződéseket kötött a CIA-val, a Pentagonnal, az NSA-val, az FBI-jal, az ICE-vel és más amerikai kormányzati szervekkel.

Ha a The Washington Post ilyen információkat közöl a NATO-ról, magas rangú fehér házi tisztviselőktől származó idézetekkel, akkor egyértelműen zöld utat kapott washingtoni kezelőitől.

Ez a jelentés félig-meddig hivatalos megerősítése annak, hogy a NATO az ukránokat csupán ágyútölteléknek tekinti az Oroszország elleni birodalmi proxy-háborúban.

Sőt, egyes nyugati tisztviselők ezt nyíltan ki is mondták.

Egy korábbi magas rangú külügyminisztériumi tisztviselő, Eliot A. Cohen keményvonalas jobboldali háborús sólyom a The Atlantic magazinban megjelent cikkében azzal dicsekedett, hogy "az Egyesült Államok és NATO-szövetségesei egy proxy-háborúban vesznek részt Oroszországgal".

Büszkén áradozott: "Több ezer lőszert szállítanak, és remélhetőleg sok mást is tesznek, például hírszerzési információkat osztanak meg - azzal a szándékkal, hogy orosz katonákat öljenek meg", hozzátéve: "minél többet és gyorsabban, annál jobb".

A külügyminisztériumi veterán kijelentette, hogy "az Ukrajnába érkező fegyveráradatnak áradásnak kell lennie".

A NATO-tagállamok pontosan ezt teszik: fegyverekkel árasztják el Oroszország szomszédját.

Ahelyett, hogy támogatnák az Oroszországgal folytatott béketárgyalásokat, az Egyesült Államok és az Európai Unió aktívan eszkalálja a háborút, több milliárd dollár értékű fegyvereket küldve Ukrajnának, köztük több tízezer páncéltörő rakétát, több ezer légvédelmi rakétát és több száz kamikaze drónt, valamint tankokat és páncélozott járműveket.

Amiről nem esik szó, hogy az amerikai és európai fegyvergyártó vállalatok nagy hasznot húztak a háborúból. A katonai magánvállalkozók részvényei az egekbe szöktek, miután Oroszország február 24-én Ukrajnába küldte csapatait, miközben a nyugati kormányok ígéretet tettek arra, hogy jelentősen növelik katonai kiadásaikat.

Joe Biden kormánya február végén azonnal 350 millió dollár értékben szállított fegyvereket, majd márciusban további 13,6 milliárd dolláros támogatást ígért Ukrajnának, ebből 6,5 milliárd dollárt katonai támogatásra.

A NATO külügyminiszterei április 6-án és 7-én találkoztak a katonai szövetség brüsszeli központjában, és ígéretet tettek az ukrajnai háború további eszkalálására.

A nyugati politikusokhoz több nem NATO-tagállam képviselője is csatlakozott, köztük Japán, Dél-Korea, Grúzia, Finnország, Svédország, Ausztrália és Új-Zéland.

Dmytro Kuleba ukrán külügyminiszter Brüsszelbe utazott a találkozóra, ahol eloszlatott minden kétséget afelől, hogy a NATO béke helyett több háborút akar.

"Azért jöttem ma ide, hogy a három legfontosabb dologról tárgyaljak: fegyverek, fegyverek és fegyverek" - foglalta össze Kuleba.

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár hasonlóan nyilatkozott: "Az invázió után a szövetségesek további katonai támogatással, több katonai felszereléssel léptek fel, és a mai találkozó egyértelmű üzenete volt, hogy a szövetségeseknek többet kell tenniük, és készek is többet tenni, hogy több felszerelést biztosítsanak, és felismerik és elismerik a sürgősséget".

Stoltenberg azzal büszkélkedett, hogy az Ukrajnának nyújtott közvetlen NATO katonai támogatás 2014-ig nyúlik vissza, és hogy az elmúlt nyolc évben, jóval Oroszország inváziója előtt több tízezer ukrán katonát képzett ki a NATO.

A NATO átlátszóan jobban szereti, ha az ukránok továbbra is az életüket áldozzák fel annak reményében, hogy meggyengítik és destabilizálják Oroszországot.

Eközben azok az ukránok, akik úgy gondolják, hogy a békének kellene megoldást jelentenie, nem pedig még több háborúnak, szörnyű következményekkel kell szembenézniük.

Az Oroszországgal folytatott béketárgyalásokon részt vevő ukrán tárgyalófelet, Denisz Kirejevet meggyilkolták, állítólag az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) által, amely arról híresült el, hogy neonácik és más szélsőjobboldali szélsőségesek befolyása alatt áll.

Mindez a szélsőséges erőszak és a háborúskodás közvetlenül szembe megy a NATO azon állításával, hogy állítólag "védekező" szövetség.

A valóság az, hogy a NATO soha nem a védelemnek szentelte magát, nemhogy a demokráciának. A katonai szövetség 1949-es alapító tagjai között volt Portugália fasiszta diktatúrája.

Az első hidegháború idején a NATO a hírhedt Gladio hadművelet keretében támogatta a korábbi náci kollaboránsokat és fasisztákat. A NATO támogatásával szélsőjobboldali szélsőségesek terrortámadásokat hajtottak végre Európában, hogy megpróbálják elnyomni a baloldalt, különösen Olaszország hírhedt ólomévei alatt.

Amikor az első hidegháború véget ért, a NATO tovább terjeszkedett Oroszország határain, többször megszegve az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország ígéretét, miszerint a katonai szövetség Németország 1990-es újraegyesítését követően "egy centit sem mozdul kelet felé".

Az 1990-es évek bombázásai során a NATO elpusztította és feldarabolta a volt Jugoszláviát, amely ma már nem létezik országként.

Ezután a NATO 2001-ben segített az Egyesült Államoknak az afganisztáni háború megindításában, és 2021-ig közös katonai megszállást tartott fenn.

2011-ben a NATO háborút indított Líbia, Afrika legvirágzóbb országa ellen. A nyugati katonai hadjárat szétzúzta Líbia államát. A külföldi fosszilis tüzelőanyag-konszernek hamarosan kifosztották az észak-afrikai ország hatalmas olajtartalékait.

Líbiának még ma, 2022-ben sincs egységes központi kormánya. Vannak azonban szabadtéri rabszolgapiacai a szubszaharai afrikai menekültek számára.

Líbia, Afganisztán és a volt Jugoszlávia romjai mutatják, hogy mit kínál valójában a NATO a világnak.

És az USA vezette katonai szövetség most kész feláldozni Ukrajnát Washington és a Wall Street érdekeinek előmozdítása érdekében.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-nato-hagyja-hogy-az-ukranok-tovabbra-is-meghaljanak-hogy-elvereztessek-oroszorszagot

A NATO elismeri, hogy azt akarja, hogy "az ukránok továbbra is meghaljanak" ... hogy elvéreztessék Oroszországot, nem pedig a békét.

 

A The Washington Post megdöbbentően nyíltan elismerte, hogy egyes NATO-tagállamok azt akarják, hogy "az ukránok továbbra is harcoljanak és haljanak meg", hogy megakadályozzák Oroszország politikai térnyerését.

Az Ukrajna és Oroszország közötti béketárgyalásokról szóló április 5-i jelentésében a nagy amerikai lap nyilvánosságra hozta, hogy a NATO attól tart, hogy Kijev engedhet Moszkva egyes követeléseinek.

A Washington Post kifejezetten erről írt: "A NATO egyes tagjai számára jobb, ha az ukránok tovább harcolnak, és meghalnak, mintha túl korán vagy túl magas költséggel jönne létre a béke Kijev és Európa többi része számára".

Az USA vezette NATO katonai szövetség világossá tette, hogy hajlandó az utolsó ukránig harcolni Oroszország kivéreztetése és a nyugati geopolitikai érdekek érvényesítése érdekében.

A The Washington Post megdöbbentően nyíltan elismerte, hogy egyes NATO-tagállamok azt akarják, hogy "az ukránok tovább harcoljanak, és meghaljanak", hogy megakadályozzák Oroszország politikai térnyerését.

Az Ukrajna és Oroszország közötti béketárgyalásokról szóló április 5-i beszámolójában a nagy amerikai lap nyilvánosságra hozta, hogy a NATO attól tart, hogy Kijev engedhet Moszkva egyes követeléseinek.

A Washington Post kifejezetten erről írt: "A NATO egyes tagjai számára jobb, ha az ukránok tovább harcolnak, és meghalnak, mintha túl korán vagy túl magas költséggel jönne létre a béke Kijev és Európa többi része számára".

Névtelen nyugati diplomaták hangsúlyozták, hogy "vannak határai annak, hogy a NATO-ban egyesek mennyi kompromisszumot támogatnak a béke megnyerése érdekében", és hogy inkább elhúzzák az ukrajnai háborút, ha megakadályozhatják, hogy Oroszország biztonsági aggályai teljesüljenek.

A lap szerint a NATO-tagok kétségbeesetten próbálják elkerülni, hogy "Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a győzelem látszatát se adják", és ennek érdekében szívesen kényszerítik húsdarálóba az ukránokat.

Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó megjegyezte, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kormánya szorosan egyeztet Washingtonnal, és "szinte napi kapcsolatban" van a Fehér Házzal. Nyilvánvaló, hogy valójában ki a főnök.

A lap ugyancsak feltárta, hogy az amerikai hadsereg több mint 100 ezer katonát állomásoztat Európában.

A Washington Post szoros kapcsolatot ápol az amerikai kormánnyal. Az újság tulajdonosa a 200 milliárd dolláros Jeff Bezos, a történelem egyik leggazdagabb embere.

Bezos az Amazon megavállalat alapítója és ügyvezető elnöke is, amely több tízmilliárd dolláros szerződéseket kötött a CIA-val, a Pentagonnal, az NSA-val, az FBI-jal, az ICE-vel és más amerikai kormányzati szervekkel.

Ha a The Washington Post ilyen információkat közöl a NATO-ról, magas rangú fehér házi tisztviselőktől származó idézetekkel, akkor egyértelműen zöld utat kapott washingtoni kezelőitől.

Ez a jelentés félig-meddig hivatalos megerősítése annak, hogy a NATO az ukránokat csupán ágyútölteléknek tekinti az Oroszország elleni birodalmi proxy-háborúban.

Sőt, egyes nyugati tisztviselők ezt nyíltan ki is mondták.

Egy korábbi magas rangú külügyminisztériumi tisztviselő, Eliot A. Cohen keményvonalas jobboldali háborús sólyom a The Atlantic magazinban megjelent cikkében azzal dicsekedett, hogy "az Egyesült Államok és NATO-szövetségesei egy proxy-háborúban vesznek részt Oroszországgal".

Büszkén áradozott: "Több ezer lőszert szállítanak, és remélhetőleg sok mást is tesznek, például hírszerzési információkat osztanak meg - azzal a szándékkal, hogy orosz katonákat öljenek meg", hozzátéve: "minél többet és gyorsabban, annál jobb".

A külügyminisztériumi veterán kijelentette, hogy "az Ukrajnába érkező fegyveráradatnak áradásnak kell lennie".

A NATO-tagállamok pontosan ezt teszik: fegyverekkel árasztják el Oroszország szomszédját.

Ahelyett, hogy támogatnák az Oroszországgal folytatott béketárgyalásokat, az Egyesült Államok és az Európai Unió aktívan eszkalálja a háborút, több milliárd dollár értékű fegyvereket küldve Ukrajnának, köztük több tízezer páncéltörő rakétát, több ezer légvédelmi rakétát és több száz kamikaze drónt, valamint tankokat és páncélozott járműveket.

Amiről nem esik szó, hogy az amerikai és európai fegyvergyártó vállalatok nagy hasznot húztak a háborúból. A katonai magánvállalkozók részvényei az egekbe szöktek, miután Oroszország február 24-én Ukrajnába küldte csapatait, miközben a nyugati kormányok ígéretet tettek arra, hogy jelentősen növelik katonai kiadásaikat.

Joe Biden kormánya február végén azonnal 350 millió dollár értékben szállított fegyvereket, majd márciusban további 13,6 milliárd dolláros támogatást ígért Ukrajnának, ebből 6,5 milliárd dollárt katonai támogatásra.

A NATO külügyminiszterei április 6-án és 7-én találkoztak a katonai szövetség brüsszeli központjában, és ígéretet tettek az ukrajnai háború további eszkalálására.

A nyugati politikusokhoz több nem NATO-tagállam képviselője is csatlakozott, köztük Japán, Dél-Korea, Grúzia, Finnország, Svédország, Ausztrália és Új-Zéland.

Dmytro Kuleba ukrán külügyminiszter Brüsszelbe utazott a találkozóra, ahol eloszlatott minden kétséget afelől, hogy a NATO béke helyett több háborút akar.

"Azért jöttem ma ide, hogy a három legfontosabb dologról tárgyaljak: fegyverek, fegyverek és fegyverek" - foglalta össze Kuleba.

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár hasonlóan nyilatkozott: "Az invázió után a szövetségesek további katonai támogatással, több katonai felszereléssel léptek fel, és a mai találkozó egyértelmű üzenete volt, hogy a szövetségeseknek többet kell tenniük, és készek is többet tenni, hogy több felszerelést biztosítsanak, és felismerik és elismerik a sürgősséget".

Stoltenberg azzal büszkélkedett, hogy az Ukrajnának nyújtott közvetlen NATO katonai támogatás 2014-ig nyúlik vissza, és hogy az elmúlt nyolc évben, jóval Oroszország inváziója előtt több tízezer ukrán katonát képzett ki a NATO.

A NATO átlátszóan jobban szereti, ha az ukránok továbbra is az életüket áldozzák fel annak reményében, hogy meggyengítik és destabilizálják Oroszországot.

Eközben azok az ukránok, akik úgy gondolják, hogy a békének kellene megoldást jelentenie, nem pedig még több háborúnak, szörnyű következményekkel kell szembenézniük.

Az Oroszországgal folytatott béketárgyalásokon részt vevő ukrán tárgyalófelet, Denisz Kirejevet meggyilkolták, állítólag az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) által, amely arról híresült el, hogy neonácik és más szélsőjobboldali szélsőségesek befolyása alatt áll.

Mindez a szélsőséges erőszak és a háborúskodás közvetlenül szembe megy a NATO azon állításával, hogy állítólag "védekező" szövetség.

A valóság az, hogy a NATO soha nem a védelemnek szentelte magát, nemhogy a demokráciának. A katonai szövetség 1949-es alapító tagjai között volt Portugália fasiszta diktatúrája.

Az első hidegháború idején a NATO a hírhedt Gladio hadművelet keretében támogatta a korábbi náci kollaboránsokat és fasisztákat. A NATO támogatásával szélsőjobboldali szélsőségesek terrortámadásokat hajtottak végre Európában, hogy megpróbálják elnyomni a baloldalt, különösen Olaszország hírhedt ólomévei alatt.

Amikor az első hidegháború véget ért, a NATO tovább terjeszkedett Oroszország határain, többször megszegve az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország ígéretét, miszerint a katonai szövetség Németország 1990-es újraegyesítését követően "egy centit sem mozdul kelet felé".

Az 1990-es évek bombázásai során a NATO elpusztította és feldarabolta a volt Jugoszláviát, amely ma már nem létezik országként.

Ezután a NATO 2001-ben segített az Egyesült Államoknak az afganisztáni háború megindításában, és 2021-ig közös katonai megszállást tartott fenn.

2011-ben a NATO háborút indított Líbia, Afrika legvirágzóbb országa ellen. A nyugati katonai hadjárat szétzúzta Líbia államát. A külföldi fosszilis tüzelőanyag-konszernek hamarosan kifosztották az észak-afrikai ország hatalmas olajtartalékait.

Líbiának még ma, 2022-ben sincs egységes központi kormánya. Vannak azonban szabadtéri rabszolgapiacai a szubszaharai afrikai menekültek számára.

Líbia, Afganisztán és a volt Jugoszlávia romjai mutatják, hogy mit kínál valójában a NATO a világnak.

És az USA vezette katonai szövetség most kész feláldozni Ukrajnát Washington és a Wall Street érdekeinek előmozdítása érdekében.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-nato-hagyja-hogy-az-ukranok-tovabbra-is-meghaljanak-hogy-elvereztessek-oroszorszagot

Az új büntetőtáborok

 

Az elmúlt mintegy 75 évben Orwell 1984 című műve a totalitarizmus elleni klasszikus támadás volt. Most néhány egyetemen betiltották Orwell könyvét.

Daniel Newton ismerteti a részleteket: "Mivel a szólásszabadságot a "wokeizmus" leple alatt rombolják, egyetérthetünk abban, hogy nem hiányzik az irónia abból a nemrégiben megjelent jelentésből, amely szerint "sértő és felzaklató" anyag miatt trigger warningot helyeztek el Orwell regényén.

Az angliai Northamptoni Egyetem figyelmeztetést helyezett el az ikonikus könyvben található "explicit anyagok" miatt.

Ha tudni akarod, milyen egy totalitárius diktatúrában élni, nem kell messzire nézned. Az amerikai főiskolák és egyetemek, az úgynevezett "felsőoktatási intézmények" a kommunista átnevelő táborok megfelelőjévé váltak, ahol az embereket végtelen propagandának vetik alá, és arra kényszerítik őket, hogy politikai jelszavakkal egyetértő szavakat mondjanak. Ha egy tanár vagy diák a "felébredt" ortodoxia legkisebb megszegését is elköveti, kirúgják, felfüggesztik az állásából vagy kicsapják az iskolából, A jogai nem számítanak. A diákok még inkább ki vannak téve a Covid zsarnokságának, mint a lakosság.

Nézzünk néhány példát. Az elmúlt mintegy 75 évben Orwell 1984 című műve volt a totalitarizmus klasszikus támadása. Most néhány egyetemen betiltották Orwell könyvét. Daniel Newton ismerteti a részleteket: "Mivel a szólásszabadságot a "wokeizmus" leple alatt rombolják, egyetérthetünk abban, hogy nem hiányzik az irónia abból a nemrégiben megjelent jelentésből, miszerint "sértő és felzaklató" anyag miatt trigger warningot helyeztek el Orwell regényén.

Az angliai Northamptoni Egyetem figyelmeztetést helyezett el az ikonikus könyvben található "explicit anyagok" miatt.

A tanács felbőszítette a kritikusokat, akik szerint ez ellentétes a könyvben szereplő cenzúra témáival. Orwell 1949-ben megjelent disztópikus története egy totalitárius államban játszódik, amely üldözi az egyéni gondolkodást. A könyv főszereplője egy kormányzati alkalmazott, akit egy tiltott szerelmi viszony miatt letartóztatnak és megkínoznak. Ironikus módon a könyv egyike annak a sok irodalmi műnek, amelyet a northamptoni diákok számára jelöltek meg.

A diákokat figyelmeztették, hogy a modul "kihívást jelentő kérdésekkel foglalkozik az erőszak, a nem, a szexualitás, az osztály, a faj, a visszaélések, a szexuális visszaélések, a politikai eszmék és a sértő nyelvezet kapcsán". Az akadémikusok több olyan művet is megjelöltek a modulban, amelyek "sértőek és felzaklatóak", köztük Samuel Beckett Endgame című darabját, Alan Moore és David Lloyd V For Vendetta című képregényét, valamint Jeanette Winterson Sexing The Cherry című művét.

Andrew Bridgen tory képviselő sem hagyta ki az iróniát, és azt mondta:

"Van némi irónia abban, hogy a diákoknak most trigger warningot adnak ki, mielőtt elolvassák az Ezerkilencszáznyolcvannégyet". "Egyetemi kampuszaink gyorsan válnak disztópikus Nagy Testvér-zónákká, ahol a Newspeak-et gyakorolják, hogy csökkentsék az intellektuális gondolatok skáláját, és töröljék azokat az előadókat, akik nem felelnek meg ennek" - tette hozzá." - mondta.

Gondolt már arra, hogy az UCLA-nál jelentkezzen? Jobb, ha még egyszer átgondolja. Itt van, amit be kell nyújtania: "Köszönjük, hogy érdeklődik az UCLA-nál való karrier iránt! A méltányosság, a sokszínűség és a befogadás a Kaliforniai Egyetem kiválóság iránti elkötelezettségének kulcsfontosságú elemei. Ezért a méltányosságot, a sokszínűséget és a befogadást elősegítő oktatói, kutatói, szakmai és közszolgálati hozzájárulásokat ösztönözzük és kellően elismerjük az egyes jelöltek képesítéseinek értékelése során.

A felvételi vagy előléptetési bizottság értékelésének megkönnyítése érdekében kérjük, nyújtson be egy méltányossági, sokszínűségi és befogadási (EDI) nyilatkozatot, amely ismerteti a méltányossághoz, sokszínűséghez és/vagy befogadáshoz való korábbi, jelenlegi és tervezett hozzájárulását. Bár a teljesség igénye nélkül, az UC elnöki hivatala által említett releváns hozzájárulások közé tartoznak:

  • Tanítás
  • Kutatás
  • Szakmai tevékenység
  • Egyetemi és közszolgálati tevékenység

Ha szeretné jobban megérteni, hogyan gondolkodik az UCLA a "méltányosságról", a "sokszínűségről" és a "befogadásról", kérjük, olvassa el az UCLA kari felvételi útmutatóját: Keresés a kiválóságért (4-6. oldalon)". Ha már a karon van, akkor is be kell nyújtania egy sokszínűségi nyilatkozatot, és az, hogy a sokszínűségi rendőrség hogyan értékeli Önt, nagy szerepet fog játszani abban, hogy megkapja-e az állást vagy előléptetik-e. Sok más egyetem ugyanígy jár el.

Manapság a legfőbb bűncselekmény, amit az egyetemen elkövethetsz, az "n-szó" használata. Ez legalább olyan rossz, mint a gyilkosság. Az USC egyik professzorát felfüggesztették - nem azért, mert használta ezt a szót, hanem mert kimondott egy kínai szót, ami lehet, hogy úgy hangzik, de lehet, hogy nem. Ez megsértett néhány diákot, akiknek egyáltalán nincs keresnivalójuk egy egyetemen, és ez elég volt ahhoz, hogy a professzort töröljék. "Egy amerikai egyetem egyik professzora ellen indított vizsgálat egy látszólag ártalmatlan kínai szó használata miatt indított vitát.

Greg Patton, a Dél-kaliforniai Egyetem (USC) professzora a múlt hónapban egy kommunikációs előadáson a hallgatóknak az olyan töltelék- vagy szünetszavakról beszélt, mint az "err", "umm" vagy a "you know" az angolban.

Az előadásáról készült felvételen, amely mostanra vírusként terjedt el, Patton professzor a következőket mondja: "Kínában a közös szünetszó az "az, az, az". Tehát Kínában lehet, hogy na-ge, na-ge, na-ge, na-ge.

Kiejtve a na-ge úgy hangzik, mint az N-szó, ami miatt a professzor több diákja panaszt tett az egyetemen. A panaszra reagálva az egyetem dékánja, Geoffrey Garrett közölte a hallgatókkal, hogy Patton professzor többé nem fogja tanítani a kurzust.

Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy az oktatók olyan szavakat használjanak az órán, amelyek marginalizálhatják, sérthetik és károsíthatják hallgatóink lelki biztonságát - mondta.

Az egyetem szerint Patton professzor "önként távozott" a feladatától az ellene tett panaszok kivizsgálása közepette." https://www.bbc.com/news/world-asia-china-54107329

Még ha el is mondja a diákjainak, hogy milyen szörnyű ez a szó, akkor is mennie kell. Elkövetted a legfőbb bűnt, és fel kell áldoznod magad: "2018 októberében Philip Adamo, a minneapolisi Augsburg Egyetem történelemtanára az n-szót használta a szitokszóról szóló órai megbeszélésen, aminek apropóját az adta, hogy James Baldwin A következő tűz című könyvében is megjelent. Adamo hasonló vitát vezetett a következő szekciójában, és még aznap e-mailben elküldte az osztályának azokat a cikkeket, amelyek azt a kérdést tárgyalták, hogy milyen kontextusban, ha egyáltalán, lehet helyesen használni az n-szót. A diákok az egész egyetemen elégedetlenségüknek adtak hangot azzal, hogy megjelentek a következő óráján, és kérdőre vonták, videókat készítettek ezekről az órai beszélgetésekről, és cikkeket írtak a diákújságba, amelyekben kifejtették, hogy Adamo miért érezték magukat kényelmetlenül, és hogy cselekedetei hogyan illeszkednek bele az egyetemen tapasztalható nagyobb problémás tendenciába. Karen Kaivola, az Augsburg Provostja eltávolította Adamót tanári állásából és a kitüntetési program igazgatói feladataiból, és felfüggesztette őt a hivatalos felülvizsgálatig"."

Természetesen az egyetemek a Covid-zsarnokságot érvényesítik, megkövetelik a diákoktól, hogy "beoltassák" magukat, és zárlatokat és karanténokat rendelnek el a kollégiumokban és az egész kampuszon. Íme egy tragikus eset: "John Stokes végzős golfszezonja a

Tennessee Állami Egyetemen (TSU) tönkrement, és az élete most veszélyben van. A 21 éves OVC Medal of Honor kitüntetettnél szeptember 4-én a Vanderbilt kórházban szívizomgyulladást diagnosztizáltak,[2021] négy nappal azután, hogy megkapta a második adag COVID-19 Pfizer vakcinát. Stokes nem volt tisztában a COVID-19 vakcinák lehetséges mellékhatásaival, beleértve a Pfizer vakcina fiatal férfiak szívizomgyulladásával kapcsolatos riasztó adatokat.

A szívizomgyulladás a szívizom gyulladása, amely csökkenti a szív vérpumpáló képességét, és gyors vagy abnormális szívritmuszavarokhoz vezet. Ez az állapot gyakran okozhat szívrohamhoz hasonló tüneteket, mellkasi fájdalmat, légszomjat, fáradtságot és rendellenes szívverést.

Stokes korábban nem volt fertőzött a COVID-19 vírussal. Nem volt semmilyen korábban fennálló egészségügyi állapota. Teljesen egészséges fiatal sportoló volt. Mielőtt megkapta volna a Pfizer COVID-19 vakcinát, a TSU munkatársai közölték Stokes-szal, hogy az egyetemen valószínűleg kötelező lesz a vakcina beadása. Bár Tennessee állami egyetemein nem volt vakcinakövetelmény, az állami esetszámok a delta-változat miatt emelkedtek, néhány magánegyetem az államban kötelezővé tette a vakcinázást, és egyre nagyobb volt a közvélemény igénye arra, hogy az állam vezesse be a kötelező vakcinázást az állami intézményekben. Stokes attól tartott, hogy a védőoltás beadása nélkül nem tudna részt venni a végzős szezonjában, ezért úgy döntött, hogy megkapja a Pfizer COVID-19 vakcináját.

Miközben a Vanderbilt kórházban kezelték új egészségi állapota miatt, Stokes egy videót tett közzé a TikTok-on, amelyben másokat is figyelmeztetett a COVID-19 oltóanyaggal járó kockázatokra, és kijelentette, hogy erkölcstelen dolog kényszeríteni az embereket a szedésére. A videó alatt végig szuszogott. Felszólította az NCAA-t, amiért nem tájékoztatja a diákokat és sportolókat a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos kockázati tényezőkről. Stokes azt is elmondta, hogy kapcsolatban állt más NCAA-s sportolóhallgatókkal, akiknek a COVID-19 vakcinák negatív mellékhatásai voltak, sokuknál szívkomplikációkkal. Egyik kollégájának szívműtétre volt szüksége a vakcina miatt. A TikTok eltávolította Stokes videóját, amint az terjedni kezdett, de most már megtalálható a YouTube-on".

Mit tehetünk ez ellen?

El kell hagynunk ezeket a miniatűr totalitárius államokat, és az egyéni szabadság elveire épülő intézmények felé kell fordulnunk. Bevallom, hogy egy ilyen alternatív intézmény jár az eszemben elsősorban. Ludwig von Mises és Murray N. Rothbard régóta dédelgetett víziója ma már valóság. Az ő víziójuk? Az osztrák közgazdaságtan doktori iskolája.

Közel negyvenéves története során a Mises Intézet arra összpontosított, hogy támogatást nyújtson más oktatási intézmények hallgatóinak. A diákok segítése a szabadság közgazdaságtanának felfedezésében, valamint annak inspirálása, hogy egyetemi szinten tanítsanak tovább, az Intézet számára prioritás volt és van. A Mises Intézet valamennyi programját a kiváló, személyes, rugalmas és a hallgatók egyéni oktatási és karriercéljainak elérését segítő szolgáltatás jellemzi.

A Mises Intézetben arra törekszünk, hogy folytassuk az oktatásnak azt a hagyományát, amelyet Ludwig von Mises és Murray Rothbard oly ékesszólóan fogalmazott meg, a nyugati civilizáció értékeinek egyik legfőbb példaképei voltak, és ezt igyekszünk átadni diákjainknak.

A Mises Intézet osztrák közgazdaságtan mesterképzése egyedülálló. Ez az első olyan graduális program az Egyesült Államokban, amely kizárólag a Ludwig von Mises és Murray N. Rothbard műveiben és nagy értekezéseiben kifejtett közgazdaságtan oktatására irányul. A program célja, hogy segítse a hallgatókat e nagyszerű művek alapelveinek elsajátításában, és abban, hogy ezeket az elveket a választott céljaikban alkalmazzák.

Ennek érdekében az Intézet gondosan válogatta össze a kiváló oktatói kart, amelynek tagjai olyan tekintélyes egyetemeken szereztek PhD fokozatot, mint a New York University, a UCLA, a Columbia University, a Cal-Berkeley, a Rutgers University és a Virginia Tech. Mindannyian elismert tudósok, akik előadásokat tartottak vagy tanítottak a Mises Intézet rendezvényein, és publikáltak annak folyóirataiban, könyveiben vagy online kiadványaiban. Sokan Murray Rothbard személyes barátai vagy pártfogoltjai voltak."

A Mises Intézet adományozóinak nagylelkűségének köszönhetően a program költségei jóval alacsonyabbak, mint más közgazdasági vagy a kapcsolódó társadalomtudományi mesterképzéseké, akár hagyományos, akár online.

Arra kérem a szülőket, hogy fontolják meg a programunkat. Sikeresek leszünk? Ebben nem lehetek biztos. De ebben biztos vagyok: A jelenlegi oktatási katasztrófánk nem tarthat sokáig.

A legjobbakat Llewellyn H. Rockwell, Jr.

Forrás: tapnewswire.com

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-buntetotaborok

Az új büntetőtáborok

 

Az elmúlt mintegy 75 évben Orwell 1984 című műve a totalitarizmus elleni klasszikus támadás volt. Most néhány egyetemen betiltották Orwell könyvét.

Daniel Newton ismerteti a részleteket: "Mivel a szólásszabadságot a "wokeizmus" leple alatt rombolják, egyetérthetünk abban, hogy nem hiányzik az irónia abból a nemrégiben megjelent jelentésből, amely szerint "sértő és felzaklató" anyag miatt trigger warningot helyeztek el Orwell regényén.

Az angliai Northamptoni Egyetem figyelmeztetést helyezett el az ikonikus könyvben található "explicit anyagok" miatt.

Ha tudni akarod, milyen egy totalitárius diktatúrában élni, nem kell messzire nézned. Az amerikai főiskolák és egyetemek, az úgynevezett "felsőoktatási intézmények" a kommunista átnevelő táborok megfelelőjévé váltak, ahol az embereket végtelen propagandának vetik alá, és arra kényszerítik őket, hogy politikai jelszavakkal egyetértő szavakat mondjanak. Ha egy tanár vagy diák a "felébredt" ortodoxia legkisebb megszegését is elköveti, kirúgják, felfüggesztik az állásából vagy kicsapják az iskolából, A jogai nem számítanak. A diákok még inkább ki vannak téve a Covid zsarnokságának, mint a lakosság.

Nézzünk néhány példát. Az elmúlt mintegy 75 évben Orwell 1984 című műve volt a totalitarizmus klasszikus támadása. Most néhány egyetemen betiltották Orwell könyvét. Daniel Newton ismerteti a részleteket: "Mivel a szólásszabadságot a "wokeizmus" leple alatt rombolják, egyetérthetünk abban, hogy nem hiányzik az irónia abból a nemrégiben megjelent jelentésből, miszerint "sértő és felzaklató" anyag miatt trigger warningot helyeztek el Orwell regényén.

Az angliai Northamptoni Egyetem figyelmeztetést helyezett el az ikonikus könyvben található "explicit anyagok" miatt.

A tanács felbőszítette a kritikusokat, akik szerint ez ellentétes a könyvben szereplő cenzúra témáival. Orwell 1949-ben megjelent disztópikus története egy totalitárius államban játszódik, amely üldözi az egyéni gondolkodást. A könyv főszereplője egy kormányzati alkalmazott, akit egy tiltott szerelmi viszony miatt letartóztatnak és megkínoznak. Ironikus módon a könyv egyike annak a sok irodalmi műnek, amelyet a northamptoni diákok számára jelöltek meg.

A diákokat figyelmeztették, hogy a modul "kihívást jelentő kérdésekkel foglalkozik az erőszak, a nem, a szexualitás, az osztály, a faj, a visszaélések, a szexuális visszaélések, a politikai eszmék és a sértő nyelvezet kapcsán". Az akadémikusok több olyan művet is megjelöltek a modulban, amelyek "sértőek és felzaklatóak", köztük Samuel Beckett Endgame című darabját, Alan Moore és David Lloyd V For Vendetta című képregényét, valamint Jeanette Winterson Sexing The Cherry című művét.

Andrew Bridgen tory képviselő sem hagyta ki az iróniát, és azt mondta:

"Van némi irónia abban, hogy a diákoknak most trigger warningot adnak ki, mielőtt elolvassák az Ezerkilencszáznyolcvannégyet". "Egyetemi kampuszaink gyorsan válnak disztópikus Nagy Testvér-zónákká, ahol a Newspeak-et gyakorolják, hogy csökkentsék az intellektuális gondolatok skáláját, és töröljék azokat az előadókat, akik nem felelnek meg ennek" - tette hozzá." - mondta.

Gondolt már arra, hogy az UCLA-nál jelentkezzen? Jobb, ha még egyszer átgondolja. Itt van, amit be kell nyújtania: "Köszönjük, hogy érdeklődik az UCLA-nál való karrier iránt! A méltányosság, a sokszínűség és a befogadás a Kaliforniai Egyetem kiválóság iránti elkötelezettségének kulcsfontosságú elemei. Ezért a méltányosságot, a sokszínűséget és a befogadást elősegítő oktatói, kutatói, szakmai és közszolgálati hozzájárulásokat ösztönözzük és kellően elismerjük az egyes jelöltek képesítéseinek értékelése során.

A felvételi vagy előléptetési bizottság értékelésének megkönnyítése érdekében kérjük, nyújtson be egy méltányossági, sokszínűségi és befogadási (EDI) nyilatkozatot, amely ismerteti a méltányossághoz, sokszínűséghez és/vagy befogadáshoz való korábbi, jelenlegi és tervezett hozzájárulását. Bár a teljesség igénye nélkül, az UC elnöki hivatala által említett releváns hozzájárulások közé tartoznak:

  • Tanítás
  • Kutatás
  • Szakmai tevékenység
  • Egyetemi és közszolgálati tevékenység

Ha szeretné jobban megérteni, hogyan gondolkodik az UCLA a "méltányosságról", a "sokszínűségről" és a "befogadásról", kérjük, olvassa el az UCLA kari felvételi útmutatóját: Keresés a kiválóságért (4-6. oldalon)". Ha már a karon van, akkor is be kell nyújtania egy sokszínűségi nyilatkozatot, és az, hogy a sokszínűségi rendőrség hogyan értékeli Önt, nagy szerepet fog játszani abban, hogy megkapja-e az állást vagy előléptetik-e. Sok más egyetem ugyanígy jár el.

Manapság a legfőbb bűncselekmény, amit az egyetemen elkövethetsz, az "n-szó" használata. Ez legalább olyan rossz, mint a gyilkosság. Az USC egyik professzorát felfüggesztették - nem azért, mert használta ezt a szót, hanem mert kimondott egy kínai szót, ami lehet, hogy úgy hangzik, de lehet, hogy nem. Ez megsértett néhány diákot, akiknek egyáltalán nincs keresnivalójuk egy egyetemen, és ez elég volt ahhoz, hogy a professzort töröljék. "Egy amerikai egyetem egyik professzora ellen indított vizsgálat egy látszólag ártalmatlan kínai szó használata miatt indított vitát.

Greg Patton, a Dél-kaliforniai Egyetem (USC) professzora a múlt hónapban egy kommunikációs előadáson a hallgatóknak az olyan töltelék- vagy szünetszavakról beszélt, mint az "err", "umm" vagy a "you know" az angolban.

Az előadásáról készült felvételen, amely mostanra vírusként terjedt el, Patton professzor a következőket mondja: "Kínában a közös szünetszó az "az, az, az". Tehát Kínában lehet, hogy na-ge, na-ge, na-ge, na-ge.

Kiejtve a na-ge úgy hangzik, mint az N-szó, ami miatt a professzor több diákja panaszt tett az egyetemen. A panaszra reagálva az egyetem dékánja, Geoffrey Garrett közölte a hallgatókkal, hogy Patton professzor többé nem fogja tanítani a kurzust.

Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy az oktatók olyan szavakat használjanak az órán, amelyek marginalizálhatják, sérthetik és károsíthatják hallgatóink lelki biztonságát - mondta.

Az egyetem szerint Patton professzor "önként távozott" a feladatától az ellene tett panaszok kivizsgálása közepette." https://www.bbc.com/news/world-asia-china-54107329

Még ha el is mondja a diákjainak, hogy milyen szörnyű ez a szó, akkor is mennie kell. Elkövetted a legfőbb bűnt, és fel kell áldoznod magad: "2018 októberében Philip Adamo, a minneapolisi Augsburg Egyetem történelemtanára az n-szót használta a szitokszóról szóló órai megbeszélésen, aminek apropóját az adta, hogy James Baldwin A következő tűz című könyvében is megjelent. Adamo hasonló vitát vezetett a következő szekciójában, és még aznap e-mailben elküldte az osztályának azokat a cikkeket, amelyek azt a kérdést tárgyalták, hogy milyen kontextusban, ha egyáltalán, lehet helyesen használni az n-szót. A diákok az egész egyetemen elégedetlenségüknek adtak hangot azzal, hogy megjelentek a következő óráján, és kérdőre vonták, videókat készítettek ezekről az órai beszélgetésekről, és cikkeket írtak a diákújságba, amelyekben kifejtették, hogy Adamo miért érezték magukat kényelmetlenül, és hogy cselekedetei hogyan illeszkednek bele az egyetemen tapasztalható nagyobb problémás tendenciába. Karen Kaivola, az Augsburg Provostja eltávolította Adamót tanári állásából és a kitüntetési program igazgatói feladataiból, és felfüggesztette őt a hivatalos felülvizsgálatig"."

Természetesen az egyetemek a Covid-zsarnokságot érvényesítik, megkövetelik a diákoktól, hogy "beoltassák" magukat, és zárlatokat és karanténokat rendelnek el a kollégiumokban és az egész kampuszon. Íme egy tragikus eset: "John Stokes végzős golfszezonja a

Tennessee Állami Egyetemen (TSU) tönkrement, és az élete most veszélyben van. A 21 éves OVC Medal of Honor kitüntetettnél szeptember 4-én a Vanderbilt kórházban szívizomgyulladást diagnosztizáltak,[2021] négy nappal azután, hogy megkapta a második adag COVID-19 Pfizer vakcinát. Stokes nem volt tisztában a COVID-19 vakcinák lehetséges mellékhatásaival, beleértve a Pfizer vakcina fiatal férfiak szívizomgyulladásával kapcsolatos riasztó adatokat.

A szívizomgyulladás a szívizom gyulladása, amely csökkenti a szív vérpumpáló képességét, és gyors vagy abnormális szívritmuszavarokhoz vezet. Ez az állapot gyakran okozhat szívrohamhoz hasonló tüneteket, mellkasi fájdalmat, légszomjat, fáradtságot és rendellenes szívverést.

Stokes korábban nem volt fertőzött a COVID-19 vírussal. Nem volt semmilyen korábban fennálló egészségügyi állapota. Teljesen egészséges fiatal sportoló volt. Mielőtt megkapta volna a Pfizer COVID-19 vakcinát, a TSU munkatársai közölték Stokes-szal, hogy az egyetemen valószínűleg kötelező lesz a vakcina beadása. Bár Tennessee állami egyetemein nem volt vakcinakövetelmény, az állami esetszámok a delta-változat miatt emelkedtek, néhány magánegyetem az államban kötelezővé tette a vakcinázást, és egyre nagyobb volt a közvélemény igénye arra, hogy az állam vezesse be a kötelező vakcinázást az állami intézményekben. Stokes attól tartott, hogy a védőoltás beadása nélkül nem tudna részt venni a végzős szezonjában, ezért úgy döntött, hogy megkapja a Pfizer COVID-19 vakcináját.

Miközben a Vanderbilt kórházban kezelték új egészségi állapota miatt, Stokes egy videót tett közzé a TikTok-on, amelyben másokat is figyelmeztetett a COVID-19 oltóanyaggal járó kockázatokra, és kijelentette, hogy erkölcstelen dolog kényszeríteni az embereket a szedésére. A videó alatt végig szuszogott. Felszólította az NCAA-t, amiért nem tájékoztatja a diákokat és sportolókat a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos kockázati tényezőkről. Stokes azt is elmondta, hogy kapcsolatban állt más NCAA-s sportolóhallgatókkal, akiknek a COVID-19 vakcinák negatív mellékhatásai voltak, sokuknál szívkomplikációkkal. Egyik kollégájának szívműtétre volt szüksége a vakcina miatt. A TikTok eltávolította Stokes videóját, amint az terjedni kezdett, de most már megtalálható a YouTube-on".

Mit tehetünk ez ellen?

El kell hagynunk ezeket a miniatűr totalitárius államokat, és az egyéni szabadság elveire épülő intézmények felé kell fordulnunk. Bevallom, hogy egy ilyen alternatív intézmény jár az eszemben elsősorban. Ludwig von Mises és Murray N. Rothbard régóta dédelgetett víziója ma már valóság. Az ő víziójuk? Az osztrák közgazdaságtan doktori iskolája.

Közel negyvenéves története során a Mises Intézet arra összpontosított, hogy támogatást nyújtson más oktatási intézmények hallgatóinak. A diákok segítése a szabadság közgazdaságtanának felfedezésében, valamint annak inspirálása, hogy egyetemi szinten tanítsanak tovább, az Intézet számára prioritás volt és van. A Mises Intézet valamennyi programját a kiváló, személyes, rugalmas és a hallgatók egyéni oktatási és karriercéljainak elérését segítő szolgáltatás jellemzi.

A Mises Intézetben arra törekszünk, hogy folytassuk az oktatásnak azt a hagyományát, amelyet Ludwig von Mises és Murray Rothbard oly ékesszólóan fogalmazott meg, a nyugati civilizáció értékeinek egyik legfőbb példaképei voltak, és ezt igyekszünk átadni diákjainknak.

A Mises Intézet osztrák közgazdaságtan mesterképzése egyedülálló. Ez az első olyan graduális program az Egyesült Államokban, amely kizárólag a Ludwig von Mises és Murray N. Rothbard műveiben és nagy értekezéseiben kifejtett közgazdaságtan oktatására irányul. A program célja, hogy segítse a hallgatókat e nagyszerű művek alapelveinek elsajátításában, és abban, hogy ezeket az elveket a választott céljaikban alkalmazzák.

Ennek érdekében az Intézet gondosan válogatta össze a kiváló oktatói kart, amelynek tagjai olyan tekintélyes egyetemeken szereztek PhD fokozatot, mint a New York University, a UCLA, a Columbia University, a Cal-Berkeley, a Rutgers University és a Virginia Tech. Mindannyian elismert tudósok, akik előadásokat tartottak vagy tanítottak a Mises Intézet rendezvényein, és publikáltak annak folyóirataiban, könyveiben vagy online kiadványaiban. Sokan Murray Rothbard személyes barátai vagy pártfogoltjai voltak."

A Mises Intézet adományozóinak nagylelkűségének köszönhetően a program költségei jóval alacsonyabbak, mint más közgazdasági vagy a kapcsolódó társadalomtudományi mesterképzéseké, akár hagyományos, akár online.

Arra kérem a szülőket, hogy fontolják meg a programunkat. Sikeresek leszünk? Ebben nem lehetek biztos. De ebben biztos vagyok: A jelenlegi oktatási katasztrófánk nem tarthat sokáig.

A legjobbakat Llewellyn H. Rockwell, Jr.

Forrás: tapnewswire.com

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-buntetotaborok

Ukrajna: Kezd robbanásveszélyessé válni a NATO számára

 

Miért ilyen hevesek a harcok Mariupolban? Miért tűnt el olyan gyorsan a kramatorszki vasútállomás elleni rakétatámadás a médiából?

Miért hallgat az USA az Ukrajnában meghalt amerikai állampolgárokról?

Hány NATO-katona tevékenykedik valójában Kijev oldalán Ukrajnán belül?

Az orosz műveletről szóló nyugati "beszámolók" legalábbis hiányosnak mondhatók.

Amikor az ukrajnai orosz hadművelet kezdetén az egész országban szétszórt célpontokat támadtak, az önkényesnek és érthetetlennek tűnt. Aztán kiderült, hogy ezek a célpontok a nyugati államok által telepített és működtetett biolaboratóriumok helyszínei voltak. Washingtonban nagy volt a pánik, hogy kiderül, mit is tettek ott valójában. Biden elnök és fia, Hunter kapcsolatai a biolaborokkal és azok finanszírozásával már most is nagy hullámokat vetnek az USA-ban, de itt alig említik őket. Nem csoda, hiszen a biztosított dokumentumok bizonyítják, hogy német szereplők is részt vesznek e biolaborok működtetésében.

Az Azov-brigádok Mariupolra való összpontosítását nehéz megmagyarázni. Végül is ez az Azovi-tengeren fekvő kikötőváros nagyon gyorsan el lett vágva a külvilágtól. A tenger felől történő megközelítés szintén orosz ellenőrzés alatt áll, mivel a Kercsi-szoroson keresztül vezet.

A kijevi katonák körül vannak kerítve és el vannak vágva az utánpótlástól. Tehát nincs stratégiai oka az ottani heves harcoknak. Minden józan gondolkodású embernek kapitulálnia kellene, a civil életek megkímélése érdekében is. Ennek éppen az ellenkezője a helyzet. Az Azov egységei a civileket használják pajzsként, és így biztosítják, hogy az egész városban súlyos károkat és sok halálos áldozatot követeljenek. Időközben nagyrészt kiűzték őket a városból, és a város szélén lévő nagy "Azov Steel" acélgyár területére vonultak vissza. Mindezt annak tudatában teszik, hogy Oroszország nem akarja ezt a fontos ipari létesítményt lerombolni és megsemmisíteni. De mi a különleges ebben a növényben?

Egy rendkívül robbanásveszélyes jelentés az eredeti

Nézzük meg, mit jelentenek a DPR, azaz az új kelet-ukrajnai köztársaságok vezetése. Meg kell jegyezni, hogy ezt az információt más források (még) nem erősítették meg. Ami viszont megerősítést nyert, az az, hogy egy amerikai vezérőrnagyot ott fogtak el, amikor megpróbált megszökni az üstből. A neve Roger L. Cloutier amerikai vezérőrnagy. Itt van tehát a jelentés eredetiben:

"Az Azovstal ipari terület alatt, amely Rinat Ahmetov oligarcha, a volt ukrán elnök, Kucsma állítólagos törvénytelen fia tulajdonában van, 24 km hosszú, akár 30 m mély alagút húzódik.

Van ott egy titkos NATO létesítmény, a PIT-404 és egy titkos NATO biológiai fegyver laboratórium. A PIT-404 létesítményben NATO-tisztek tartózkodnak, és az alagutak páncélozott bunkerrendszerrel vannak felszerelve.

Az épületben mintegy 240 külföldi tartózkodik, köztük a NATO és a francia idegenlégió tisztjei, valamint a biolaboratórium alkalmazottai. Akhmetov által finanszírozott őrségük létszáma eléri a 3000 főt.

A biolabor a mariupoli Azovstal üzem alatt, az úgynevezett PIT-404 létesítményben - amelyet a Hunter Bidenhez, Rinat Akhmetovhoz és Volodimir Zelenszkijhez kötődő Metabiota cég épített és üzemeltet.

Ennek a létesítménynek a laboratóriumaiban végeztek biológiai fegyverekkel kapcsolatos vizsgálatokat. Mariupol lakosainak ezrei váltak "kísérleti nyulakká" ezekben a szörnyű tesztekben. És főleg nyugati "szakemberek" vettek részt ezekben az embertelen kísérletekben.

A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kért "humanitárius folyosókat".

Néhány francia hírszerző tiszt meghalt a mentőakcióban. A francia hírszerzés vezetőjét, Eric Videaux-t 2022. március 31-én elbocsátották a francia hírszerzésnek az ukrajnai háborúban elkövetett hibái miatt.

Az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Franciaország, Olaszország, Törökország, Svédország, Lengyelország, Görögország és Kanada tisztjei az Azovstal börtönében rekedtek. Roger Clothier amerikai altábornagyot, akit nemrég a DNR népi milícia fogott el egy lezuhant helikopterből, az orosz GRU és SVR Mariupolban, a szeretője külső megfigyeléséből Törökországban, Izmirben követte nyomon.

Az ukrán állampolgár, akit a hírszerzés Klute néven ismert, mindig is utazó feleségként, bizalmasként és tolmácsként kísérte a tábornokot. Amint információ érkezett arról, hogy ez a nő Mariupolba érkezett, Oroszország katonai műveletet indított, és blokád alá vette a várost."

A Nyugatnak magyarázkodnia kell

Bár ezt a jelentést még nem erősítették meg egymástól függetlenül, sok mindent megmagyaráz. Normális esetben az USA minden egyes megölt amerikai állampolgárt háborús indoknak tekint. Ez nem vonatkozik Ukrajnára. Még akkor sem emelte fel a szavát egyetlen nyugati ország sem, amikor Oroszország Lviv közelében lévő kiképzőközpontokat semmisített meg, és figyelemre méltó számú nyugati katona halt meg. Nem is tehették, mert akkor be kellett volna ismerniük, hogy aktív NATO-erők tevékenykednek Ukrajnában. Ugyanez vonatkozik természetesen Mariupolra és Azovszkajára is. Ott azonban a NATO számára bizonytalan a helyzet. Az embereik csapdába estek, és csak idő kérdése, hogy mikor fogy el a lőszer, és az éhség kiűzi a patkányokat az odúikból. Oroszország és a DPR élve akarja elfogni ezeket az embereket, akárcsak az amerikai vezérőrnagy. Akkor a Nyugatnak kell majd megmagyaráznia, hogy mit csináltak ott az emberei.

Most Kramatorskba. Ott több mint 100 civil vesztette életét, amikor egy rakéta becsapódott az evakuáló vonatra várakozó tömeg közepén. Szörnyű bűntett. Akkor miért nem használják ezt ugyanúgy ki, mint a butschai haláleseteket? Butschában a narratíva meg van határozva, és amíg nincs valódi független vizsgálat, addig mindenkinek magának kell eldöntenie, melyik változatot akarja elhinni.

Kramatorskban más a helyzet. A rakéta törmelékeiről készült fotók sorozatszámokkal bizonyítják, hogy az orosz beszámoló helytálló. Ez egy olyan rakétatípus, amelyet az orosz hadsereg már régóta nem használ. Nem csak ez. A sorozatszám alapján bizonyítható, hogy ez a fegyver melyik raktárból származik, és nem kétséges, hogy az ukrán hadsereg birtokában volt. Kramatorszk tehát eltűnt a nyugati narratívából. Ennek ellenére a tüske megvan, mert aki ezt el akarja hinni, azt csak egy nyugati tagadással lehet megvilágosítani, és nem lesz ilyen.

A különböző biolaborok létezését már nem lehet tagadni.

Az egy dolog, hogy háborús felszereléseket szállítunk - ez már a háborúban való részvételt jelenti -, de az már más dolog, ha a katonák aktívan részt vesznek benne, és legyen az "csak" "kiképzőként". Ezek azok a szakemberek, akik például műholdfelvételeket értékelnek, hogy aztán stratégiai információkat adjanak át a kijevi katonáknak? Vagy akár maguk adnak taktikai utasításokat? Az USA folyamatosan azt hirdeti, hogy nem fog beavatkozni ebbe a háborúba. De a "kiképzők" és a Mariupolból származó információk alapján ez már a következő hazugság. Nem szabad tehát meglepődni azon, hogy az USA ilyen jellegtelenül csendben marad, amikor Ukrajnában megölik a szakembereit.

Érdekes lesz látni, hogy a NATO milyen propaganda dobtűzzel fog reagálni, amikor Oroszország a mariupoli acélműből származó foglyokat mutatja be a világ nyilvánosságának. A különböző biolaborok létezését már nem lehet letagadni. Ha ráadásul olyan embereket is bemutatnak, akik aktívan együttműködtek, sőt aktívan részt vettek a háborúban, akkor a NATO-nak szorul a hurok. Ezúttal lesznek következmények? A tapasztalat azt mondja, hogy a nyugati médiamonopólium is nagyvonalúan figyelmen kívül hagyta az USA összes hazugságát az arab térségben. De ami fontos lesz, az az, hogy a világ többi része, a NATO-n kívül, látni fogja, hogy ki a valódi gonosz hazug. Más szóval "a hazugság birodalma", ahogy Putyin találóan nevezte.

Ez tovább fogja elszigetelni a NATO-t, és megnehezíti az amerikai birodalmi bűnök humanitárius akciókként való kimosását. Már évek óta szankciós háborúk folynak Oroszország ellen, amely nem akarja magát alávetni a "pax amerikana" alá. Úgy gondolom tehát, hogy Németország valójában egyáltalán nem harcol Ukrajnáért, nem is tudja támogatni ezt az alapvetően korrupt államot, nem is akarja, hanem csak Oroszország ellen harcol a NATO-kartellben. Bármi áron, és legkésőbb a vietnami háború óta hozzászoktunk az USA háborús bűneihez. Igen, mi is harcolunk Oroszország ellen, az utolsó ukránig.


A hidegháború az előfeltétele annak, hogy a régi ellenségkép ilyen gyorsan újra aktivizálódjon a modern Oroszországgal szemben. De hogyan jött létre egyáltalán a hidegháború, amikor Amerika, mint a Szovjetunió szövetségese, hihetetlen mértékben támogatta fegyverekkel és anyagokkal a Szovjetuniót? A Német Birodalom ellen. Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a Hitler elleni német ellenállás tisztjei voltak azok, akik az USA tudatlanságát kihasználva megmentették Németországot egy második Versailles-tól. Így Németországot az USA a Szovjetunióval szembeni frontállammá építette fel és újraiparosította. Olvassa el Reinhard Leube két utolsó művét erről: "Entzaubert" és "Ende und Anfang". Olyan információkkal látják el Önt, amelyeket eddig visszatartottak Öntől. Megrendelheti példányait közvetlenül a kiadótól itt, vagy megvásárolhatja a helyi könyvesboltban.

Miről szól? Olvassa el ezt a két véleményt:
https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20212/kanzler-der-einheit-helmut-kohl-wollte-die-einheit-nicht/
https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20221/ende-und-anfang-oder-anfang-vom-ende/

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-kezd-robbanasveszelyesse-valni-a-nato-szamara

Nyilvánosságra hozták a Brook Jackson-féle periratot németül

 

Brook Jackson a Pfizer és a Ventavia ellen perel a Pfizer-tanulmányok meghamisítása miatt.

A Pfizer-géninjekciók feltételes engedélyezése részben ezeken a hamis adatokon alapult. Jackson 2020. szeptember 8-án kezdett dolgozni a Ventavianál, mint regionális igazgató. Azonnal észrevette, hogy szabálytalanságok sorozata történik az oltóanyag tesztelése során és ezekről már az első naptól fogva folyamatosan informálta feletteseit egészen szeptember 25-ig, amikor is elbocsátották az állásából.

2021. január 8. óta folyik a pereskedés.

A perirat németül: https://www.rechtsanwalt-wilfried-schmitz.de/wp-content/uploads/2022/04/Klage_der_Brook_Jackson_vs_Pfizer_gov_uscourts_txed_203248_2_deutsch.pdf

És ismét intéznék egy-két költői kérdést az oltásfanatikusokhoz:

Szerintetek mit jelent az, ha egy olyan embert kirúgnak az állásából, aki figyelmeztet az oltóanyag-tesztelés biztonsági szabályainak folyamatosan megszegésére, ahelyett, hogy komolyan vennék a figyelmeztetést és felülvizsgálnák, hogy milyen hibák történtek és megpróbálnák kijavítani a hibákat? Ti még mindig nem látjátok, hogy itt mindent eltussolnak, mindenkit elhallgattatnak, cenzúráznak, kirúgnak vagy “tényellenőriznek”, aki megpróbálta megmenteni az embereket ettől a géntechnológiával készült, még mindig kísérleti stádiumban lévő, veszélyes injekciótól? Szerintetek miért nem számolt be a Mainstream-média erről a perről sem? Beoltattad volna magadat, ha tudsz erről?

Bíró Éva írása

Dr. Robert Malone: Ideje elkezdeni a Világgazdasági Fórum tagjainak nyilvánosságra hozását

Dr. Robert Malone: „A Világgazdasági Fórumról állítottunk össze egy könyvet svéd kutatókkal, jelenleg holland nyelven van és folyik az angolra fordítása.

Összeállítottunk egy hatalmas listát a Világgazdasági Fórum tanítványairól, mindenütt ott vannak. Az iparban, kormányokban, nagy médiában, bigtechben (…) Az embereknek tudniuk kell, hogy kivel van dolguk. Nyilvánosságra kell hoznunk ezen személyek azonosságát. Ki kell pécéznünk és fel kell tárnunk ezeket az embereket (Itt Malone a Doxing vagy doxolás kifejezést használja, mely egy adott személyről az interneten elérhető személyes információk összegyűjtése és közzététele az illető akarata ellenére).

Ezek az emberek szeretik és gyakorolják a doxingolást, ez nekik nem probléma, úgy hogy ezt kell tennünk velük szemben. Gyerünk, kapjuk el őket! Hozzuk nyilvánosságra, hogy kik ezek az emberek és tegyünk róla, hogy ne legyenek a kormányainkban, mert lojalitásuk nem az amerikai alkotmány felé, nem a nemzetállamok felé van.

Ezek egy olyan hitrendszerből jönnek, miszerint a nemzetállamok, mint ilyenek elavult, idejétmúlt idea, és e helyett egy „Egy Világkormányra” van szükség, ami alapvetően a nagyvállalatok és a politika, a globális politika érdek-egybeolvadása. Azzal kell kezdenünk, hogy utánajárunk, hogy kik ezek, ki kell őket szavazni a hivatalukból, gondoskodnunk kell róla, hogy nem részei és ne legyenek részei kormányainknak (…)

Kényszerítenünk kell őket, hogy színt valljanak (cselekedeteik tényei alapján is), hogy amerikaiak vagy pedig globalisták, és ha globalisták, akkor ki velük. Meg kell szabadítanunk magunkat tőlük. Vissza kell vennünk nemzeteink tulajdonjogát. Ha hiszünk az alkotmányban, ha hiszünk a szólásszabadság elvében, és a személyes autonómiában, az egészségügyi (orvosi) autonómiánkban (önrendelkezésünkben), és más szintű autonómiánkban, akkor ideje, hogy harcoljunk, vagy gyermekeink (és unokáink) egy technofasiszta világban fogják eltölteni életük hátralévő részét szolgaként.”

https://rumble.com/embed/vx2uq9/?pub=p7nb0

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-robert-malone-ideje-elkezdeni-a-vilaggazdasagi-forum-tagjainak-nyilvanossagra-hozasat/

Dr. Robert Malone: Ideje elkezdeni a Világgazdasági Fórum tagjainak nyilvánosságra hozását

 

Dr. Robert Malone: „A Világgazdasági Fórumról állítottunk össze egy könyvet svéd kutatókkal, jelenleg holland nyelven van és folyik az angolra fordítása.

Összeállítottunk egy hatalmas listát a Világgazdasági Fórum tanítványairól, mindenütt ott vannak. Az iparban, kormányokban, nagy médiában, bigtechben (…) Az embereknek tudniuk kell, hogy kivel van dolguk. Nyilvánosságra kell hoznunk ezen személyek azonosságát. Ki kell pécéznünk és fel kell tárnunk ezeket az embereket (Itt Malone a Doxing vagy doxolás kifejezést használja, mely egy adott személyről az interneten elérhető személyes információk összegyűjtése és közzététele az illető akarata ellenére).

Ezek az emberek szeretik és gyakorolják a doxingolást, ez nekik nem probléma, úgy hogy ezt kell tennünk velük szemben. Gyerünk, kapjuk el őket! Hozzuk nyilvánosságra, hogy kik ezek az emberek és tegyünk róla, hogy ne legyenek a kormányainkban, mert lojalitásuk nem az amerikai alkotmány felé, nem a nemzetállamok felé van.

Ezek egy olyan hitrendszerből jönnek, miszerint a nemzetállamok, mint ilyenek elavult, idejétmúlt idea, és e helyett egy „Egy Világkormányra” van szükség, ami alapvetően a nagyvállalatok és a politika, a globális politika érdek-egybeolvadása. Azzal kell kezdenünk, hogy utánajárunk, hogy kik ezek, ki kell őket szavazni a hivatalukból, gondoskodnunk kell róla, hogy nem részei és ne legyenek részei kormányainknak (…)

Kényszerítenünk kell őket, hogy színt valljanak (cselekedeteik tényei alapján is), hogy amerikaiak vagy pedig globalisták, és ha globalisták, akkor ki velük. Meg kell szabadítanunk magunkat tőlük. Vissza kell vennünk nemzeteink tulajdonjogát. Ha hiszünk az alkotmányban, ha hiszünk a szólásszabadság elvében, és a személyes autonómiában, az egészségügyi (orvosi) autonómiánkban (önrendelkezésünkben), és más szintű autonómiánkban, akkor ideje, hogy harcoljunk, vagy gyermekeink (és unokáink) egy technofasiszta világban fogják eltölteni életük hátralévő részét szolgaként.”

https://rumble.com/embed/vx2uq9/?pub=p7nb0

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-robert-malone-ideje-elkezdeni-a-vilaggazdasagi-forum-tagjainak-nyilvanossagra-hozasat/

TN figyelmeztetett az ENSZ-szerződésekre és megállapodásokra, beleértve az Egészségügyi Világszervezetet is, amelyeket a Föld legtöbb nemzete aláírt.

 

Amikor a WHO jogászai megjelennek, hogy érvényt szerezzenek ezeknek a feltételeknek, a nemzeteknek be kell tartaniuk, különben globális következményeket kockáztatnak.

Így jutott el Ausztrália arra a döntésre, hogy a nem oltott állampolgároknak megtiltja az ország elhagyását. Ennek semmi köze a valódi tudományhoz, csak az áltudományhoz és a zsarnoksághoz van köze.

A világnak el kell utasítania a WHO-t.

Íme egy meglepetés mindazoknak az ausztráloknak, akik Ausztráliában rekedtek, mert úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt egy orvosi kísérletben.

Az ok, amiért nem mehettek el, nem a saját egészségetek miatt van.

Nem az ausztrál honfitársaitok egészségéért.

Azért, mert "védjük a világ többi részét". Ez egy olyan világ, ahol a teljesen beoltott utazók már elterjesztették a Covidot a Föld minden országába, és legalább  72 ország nem örül annak, hogy idegenforgalmi dollárral de védőoltás nélkül lépnek be az ajtón.

Ahogy Rennick szenátor mondja: "Az életem árán sem látom az egészségügyi kockázatot abban, hogy egy oltatlan ember elhagyja az országot".

 

 

Paul Kelly, Ausztrália főorvosa kifejtette, hogy ez Ausztrália nemzetközi egészségügyi kötelezettségeinek köszönhető. Ez egy nemzetközi szerződés, amelyet azért írtunk alá, mert a WHO tagjai vagyunk. Amennyire egy gyors keresésből kiderül, Ausztrália, Kanada és az Egyesült Arab Emírségek talán az egyetlen nemzet, amely még mindig megtiltja saját állampolgárainak a kiutazást. Kanadában annyira megmagyarázhatatlan a dolog, hogy az oltottaknak már nem is kell tesztet csinálniuk. Tehát a Coviddal fertőzött emberek szabadon repülhetnek be vagy ki Kanadából, és mindenhol ontják magukból a vírust. De az egészséges, nem oltott embereket "a repülőtéren és nyolc nappal az érkezés után újra meg kell vizsgálni, és 14 napig izolálni kell". Rendben.

Az ausztrál miniszterelnök, Scott Morrison folyton azt mondja, hogy ellenzi a mandátumokat, de erről a nemzetközi egyezményről még nem mondott "boo". Valójában, ha az ausztrál kormányt a Pfizer és a Moderna leányvállalataként hozták volna létre, aligha tehettek volna többet a profit növelése érdekében.

Az alábbiakban Rennick szenátor a szenátus közösségi ügyekkel foglalkozó törvényhozási bizottságában Paul Kelly-t, Ausztrália főorvosát kérdezi arról, hogy a be nem oltott ausztrálok miért nem hagyhatják el az országot. Lehet, hogy kétszer is meg kell ismételni, hogy megértsük az üzenetet, nincs lejárati záradék a vakcinákat elutasítók bezárására.

A jó hír az, hogy végre a kétéves járványügyi vészhelyzeti biológiai biztonsági hatáskörök hamarosan megszűnnek.

A rossz hír az, hogy a kormány további szabályokat tervez, amelyek továbbra is megakadályozzák a nem oltott ausztrálok távozását.

Azoknak az ausztrál állampolgároknak, akik oltás nélkül szeretnének utazni, továbbra is úszniuk, evezniük, krokodilokon lovagolniuk kell, vagy le kell mondaniuk állampolgárságukról. Lehet, hogy Kelly professzor úr ezt reméli, mint "felpörgető" bónuszrépát? Betiltják a két szúrást kapókat?

 

 

A legvadabb elméjükben sem tud senki úgy tenni, mintha ez már az egészségükről szólna: a vírusterhelés a beoltottaknál és a be nem oltottaknál egyaránt eléri ugyanazt a szintet. Az oltások megduplázzák a szív- és érrendszeri kockázati tényezőket, és úgy tűnik, hogy összességében nem javítják az életben maradásunk esélyeit. Valójában az amerikai hadsereg adatai az oltási sérülések ijesztően magasabb arányát mutatják - 300% és 1000% közötti növekedést mutatnak a vetéléssel, rákos megbetegedésekkel, idegrendszeri állapotokkal, termékenységi problémákkal és tüdőembóliával kapcsolatos orvosi számlázási tételek.

A WHO egy fenyegetés - Az elmúlt 50 évben csak egy feladatuk volt, és csúfos kudarcot vallottak, most pedig még több hatalmat akarnak.

Emlékeztek 2020. február 2-ára? Ekkor a WHO milliók életét menthette volna meg, és szólhatott volna a világnak, hogy kapcsolják ki a járatokat, és tartsák a wuhani influenzát Wuhanban. Ehelyett Tedros, Etiópia volt övön aluli külügyminisztere nevetséges kitalációkat mesélt a világnak, és az egészségügyi főorvosok hittek neki.

Most a WHO nagyobb, jobb világjárványügyi egyezményeket akar. Mint az IPCC, csak sokkal rosszabb.
Néhány évvel ezelőtt, a Covid előtt a WHO azt javasolta Ausztráliának, hogy tegyen többet a "vakcinázási bizonytalanság" leküzdéséért. Úgy tűnik, elektronikus rendszerekre van szükségünk a beteg utazókra vonatkozó információk tárolására, és központi oltási nyilvántartásokat kell létrehoznunk... ez a 28. oldal az "Ausztrália 2019-2023-as egészségügyi biztonságra vonatkozó nemzeti cselekvési tervének" ajánlásaiból.

Úgy gondoljuk, hogy a WHO-nak le kellene győznie az "olcsó gyógyszerekkel való tétovázást", és inkább életeket kellene mentenie.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltatlan-ausztralok-nem-hagyhatjak-el-az-orszagot-az-who-val-kotott-szerzodes-miatt