Amikor a WHO jogászai megjelennek, hogy érvényt szerezzenek ezeknek a feltételeknek, a nemzeteknek be kell tartaniuk, különben globális következményeket kockáztatnak.

Így jutott el Ausztrália arra a döntésre, hogy a nem oltott állampolgároknak megtiltja az ország elhagyását. Ennek semmi köze a valódi tudományhoz, csak az áltudományhoz és a zsarnoksághoz van köze.

A világnak el kell utasítania a WHO-t.

Íme egy meglepetés mindazoknak az ausztráloknak, akik Ausztráliában rekedtek, mert úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt egy orvosi kísérletben.

Az ok, amiért nem mehettek el, nem a saját egészségetek miatt van.

Nem az ausztrál honfitársaitok egészségéért.

Azért, mert "védjük a világ többi részét". Ez egy olyan világ, ahol a teljesen beoltott utazók már elterjesztették a Covidot a Föld minden országába, és legalább  72 ország nem örül annak, hogy idegenforgalmi dollárral de védőoltás nélkül lépnek be az ajtón.

Ahogy Rennick szenátor mondja: "Az életem árán sem látom az egészségügyi kockázatot abban, hogy egy oltatlan ember elhagyja az országot".

 

 

Paul Kelly, Ausztrália főorvosa kifejtette, hogy ez Ausztrália nemzetközi egészségügyi kötelezettségeinek köszönhető. Ez egy nemzetközi szerződés, amelyet azért írtunk alá, mert a WHO tagjai vagyunk. Amennyire egy gyors keresésből kiderül, Ausztrália, Kanada és az Egyesült Arab Emírségek talán az egyetlen nemzet, amely még mindig megtiltja saját állampolgárainak a kiutazást. Kanadában annyira megmagyarázhatatlan a dolog, hogy az oltottaknak már nem is kell tesztet csinálniuk. Tehát a Coviddal fertőzött emberek szabadon repülhetnek be vagy ki Kanadából, és mindenhol ontják magukból a vírust. De az egészséges, nem oltott embereket "a repülőtéren és nyolc nappal az érkezés után újra meg kell vizsgálni, és 14 napig izolálni kell". Rendben.

Az ausztrál miniszterelnök, Scott Morrison folyton azt mondja, hogy ellenzi a mandátumokat, de erről a nemzetközi egyezményről még nem mondott "boo". Valójában, ha az ausztrál kormányt a Pfizer és a Moderna leányvállalataként hozták volna létre, aligha tehettek volna többet a profit növelése érdekében.

Az alábbiakban Rennick szenátor a szenátus közösségi ügyekkel foglalkozó törvényhozási bizottságában Paul Kelly-t, Ausztrália főorvosát kérdezi arról, hogy a be nem oltott ausztrálok miért nem hagyhatják el az országot. Lehet, hogy kétszer is meg kell ismételni, hogy megértsük az üzenetet, nincs lejárati záradék a vakcinákat elutasítók bezárására.

A jó hír az, hogy végre a kétéves járványügyi vészhelyzeti biológiai biztonsági hatáskörök hamarosan megszűnnek.

A rossz hír az, hogy a kormány további szabályokat tervez, amelyek továbbra is megakadályozzák a nem oltott ausztrálok távozását.

Azoknak az ausztrál állampolgároknak, akik oltás nélkül szeretnének utazni, továbbra is úszniuk, evezniük, krokodilokon lovagolniuk kell, vagy le kell mondaniuk állampolgárságukról. Lehet, hogy Kelly professzor úr ezt reméli, mint "felpörgető" bónuszrépát? Betiltják a két szúrást kapókat?

 

 

A legvadabb elméjükben sem tud senki úgy tenni, mintha ez már az egészségükről szólna: a vírusterhelés a beoltottaknál és a be nem oltottaknál egyaránt eléri ugyanazt a szintet. Az oltások megduplázzák a szív- és érrendszeri kockázati tényezőket, és úgy tűnik, hogy összességében nem javítják az életben maradásunk esélyeit. Valójában az amerikai hadsereg adatai az oltási sérülések ijesztően magasabb arányát mutatják - 300% és 1000% közötti növekedést mutatnak a vetéléssel, rákos megbetegedésekkel, idegrendszeri állapotokkal, termékenységi problémákkal és tüdőembóliával kapcsolatos orvosi számlázási tételek.

A WHO egy fenyegetés - Az elmúlt 50 évben csak egy feladatuk volt, és csúfos kudarcot vallottak, most pedig még több hatalmat akarnak.

Emlékeztek 2020. február 2-ára? Ekkor a WHO milliók életét menthette volna meg, és szólhatott volna a világnak, hogy kapcsolják ki a járatokat, és tartsák a wuhani influenzát Wuhanban. Ehelyett Tedros, Etiópia volt övön aluli külügyminisztere nevetséges kitalációkat mesélt a világnak, és az egészségügyi főorvosok hittek neki.

Most a WHO nagyobb, jobb világjárványügyi egyezményeket akar. Mint az IPCC, csak sokkal rosszabb.
Néhány évvel ezelőtt, a Covid előtt a WHO azt javasolta Ausztráliának, hogy tegyen többet a "vakcinázási bizonytalanság" leküzdéséért. Úgy tűnik, elektronikus rendszerekre van szükségünk a beteg utazókra vonatkozó információk tárolására, és központi oltási nyilvántartásokat kell létrehoznunk... ez a 28. oldal az "Ausztrália 2019-2023-as egészségügyi biztonságra vonatkozó nemzeti cselekvési tervének" ajánlásaiból.

Úgy gondoljuk, hogy a WHO-nak le kellene győznie az "olcsó gyógyszerekkel való tétovázást", és inkább életeket kellene mentenie.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltatlan-ausztralok-nem-hagyhatjak-el-az-orszagot-az-who-val-kotott-szerzodes-miatt