Miért ilyen hevesek a harcok Mariupolban? Miért tűnt el olyan gyorsan a kramatorszki vasútállomás elleni rakétatámadás a médiából?

Miért hallgat az USA az Ukrajnában meghalt amerikai állampolgárokról?

Hány NATO-katona tevékenykedik valójában Kijev oldalán Ukrajnán belül?

Az orosz műveletről szóló nyugati "beszámolók" legalábbis hiányosnak mondhatók.

Amikor az ukrajnai orosz hadművelet kezdetén az egész országban szétszórt célpontokat támadtak, az önkényesnek és érthetetlennek tűnt. Aztán kiderült, hogy ezek a célpontok a nyugati államok által telepített és működtetett biolaboratóriumok helyszínei voltak. Washingtonban nagy volt a pánik, hogy kiderül, mit is tettek ott valójában. Biden elnök és fia, Hunter kapcsolatai a biolaborokkal és azok finanszírozásával már most is nagy hullámokat vetnek az USA-ban, de itt alig említik őket. Nem csoda, hiszen a biztosított dokumentumok bizonyítják, hogy német szereplők is részt vesznek e biolaborok működtetésében.

Az Azov-brigádok Mariupolra való összpontosítását nehéz megmagyarázni. Végül is ez az Azovi-tengeren fekvő kikötőváros nagyon gyorsan el lett vágva a külvilágtól. A tenger felől történő megközelítés szintén orosz ellenőrzés alatt áll, mivel a Kercsi-szoroson keresztül vezet.

A kijevi katonák körül vannak kerítve és el vannak vágva az utánpótlástól. Tehát nincs stratégiai oka az ottani heves harcoknak. Minden józan gondolkodású embernek kapitulálnia kellene, a civil életek megkímélése érdekében is. Ennek éppen az ellenkezője a helyzet. Az Azov egységei a civileket használják pajzsként, és így biztosítják, hogy az egész városban súlyos károkat és sok halálos áldozatot követeljenek. Időközben nagyrészt kiűzték őket a városból, és a város szélén lévő nagy "Azov Steel" acélgyár területére vonultak vissza. Mindezt annak tudatában teszik, hogy Oroszország nem akarja ezt a fontos ipari létesítményt lerombolni és megsemmisíteni. De mi a különleges ebben a növényben?

Egy rendkívül robbanásveszélyes jelentés az eredeti

Nézzük meg, mit jelentenek a DPR, azaz az új kelet-ukrajnai köztársaságok vezetése. Meg kell jegyezni, hogy ezt az információt más források (még) nem erősítették meg. Ami viszont megerősítést nyert, az az, hogy egy amerikai vezérőrnagyot ott fogtak el, amikor megpróbált megszökni az üstből. A neve Roger L. Cloutier amerikai vezérőrnagy. Itt van tehát a jelentés eredetiben:

"Az Azovstal ipari terület alatt, amely Rinat Ahmetov oligarcha, a volt ukrán elnök, Kucsma állítólagos törvénytelen fia tulajdonában van, 24 km hosszú, akár 30 m mély alagút húzódik.

Van ott egy titkos NATO létesítmény, a PIT-404 és egy titkos NATO biológiai fegyver laboratórium. A PIT-404 létesítményben NATO-tisztek tartózkodnak, és az alagutak páncélozott bunkerrendszerrel vannak felszerelve.

Az épületben mintegy 240 külföldi tartózkodik, köztük a NATO és a francia idegenlégió tisztjei, valamint a biolaboratórium alkalmazottai. Akhmetov által finanszírozott őrségük létszáma eléri a 3000 főt.

A biolabor a mariupoli Azovstal üzem alatt, az úgynevezett PIT-404 létesítményben - amelyet a Hunter Bidenhez, Rinat Akhmetovhoz és Volodimir Zelenszkijhez kötődő Metabiota cég épített és üzemeltet.

Ennek a létesítménynek a laboratóriumaiban végeztek biológiai fegyverekkel kapcsolatos vizsgálatokat. Mariupol lakosainak ezrei váltak "kísérleti nyulakká" ezekben a szörnyű tesztekben. És főleg nyugati "szakemberek" vettek részt ezekben az embertelen kísérletekben.

A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kért "humanitárius folyosókat".

Néhány francia hírszerző tiszt meghalt a mentőakcióban. A francia hírszerzés vezetőjét, Eric Videaux-t 2022. március 31-én elbocsátották a francia hírszerzésnek az ukrajnai háborúban elkövetett hibái miatt.

Az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Franciaország, Olaszország, Törökország, Svédország, Lengyelország, Görögország és Kanada tisztjei az Azovstal börtönében rekedtek. Roger Clothier amerikai altábornagyot, akit nemrég a DNR népi milícia fogott el egy lezuhant helikopterből, az orosz GRU és SVR Mariupolban, a szeretője külső megfigyeléséből Törökországban, Izmirben követte nyomon.

Az ukrán állampolgár, akit a hírszerzés Klute néven ismert, mindig is utazó feleségként, bizalmasként és tolmácsként kísérte a tábornokot. Amint információ érkezett arról, hogy ez a nő Mariupolba érkezett, Oroszország katonai műveletet indított, és blokád alá vette a várost."

A Nyugatnak magyarázkodnia kell

Bár ezt a jelentést még nem erősítették meg egymástól függetlenül, sok mindent megmagyaráz. Normális esetben az USA minden egyes megölt amerikai állampolgárt háborús indoknak tekint. Ez nem vonatkozik Ukrajnára. Még akkor sem emelte fel a szavát egyetlen nyugati ország sem, amikor Oroszország Lviv közelében lévő kiképzőközpontokat semmisített meg, és figyelemre méltó számú nyugati katona halt meg. Nem is tehették, mert akkor be kellett volna ismerniük, hogy aktív NATO-erők tevékenykednek Ukrajnában. Ugyanez vonatkozik természetesen Mariupolra és Azovszkajára is. Ott azonban a NATO számára bizonytalan a helyzet. Az embereik csapdába estek, és csak idő kérdése, hogy mikor fogy el a lőszer, és az éhség kiűzi a patkányokat az odúikból. Oroszország és a DPR élve akarja elfogni ezeket az embereket, akárcsak az amerikai vezérőrnagy. Akkor a Nyugatnak kell majd megmagyaráznia, hogy mit csináltak ott az emberei.

Most Kramatorskba. Ott több mint 100 civil vesztette életét, amikor egy rakéta becsapódott az evakuáló vonatra várakozó tömeg közepén. Szörnyű bűntett. Akkor miért nem használják ezt ugyanúgy ki, mint a butschai haláleseteket? Butschában a narratíva meg van határozva, és amíg nincs valódi független vizsgálat, addig mindenkinek magának kell eldöntenie, melyik változatot akarja elhinni.

Kramatorskban más a helyzet. A rakéta törmelékeiről készült fotók sorozatszámokkal bizonyítják, hogy az orosz beszámoló helytálló. Ez egy olyan rakétatípus, amelyet az orosz hadsereg már régóta nem használ. Nem csak ez. A sorozatszám alapján bizonyítható, hogy ez a fegyver melyik raktárból származik, és nem kétséges, hogy az ukrán hadsereg birtokában volt. Kramatorszk tehát eltűnt a nyugati narratívából. Ennek ellenére a tüske megvan, mert aki ezt el akarja hinni, azt csak egy nyugati tagadással lehet megvilágosítani, és nem lesz ilyen.

A különböző biolaborok létezését már nem lehet tagadni.

Az egy dolog, hogy háborús felszereléseket szállítunk - ez már a háborúban való részvételt jelenti -, de az már más dolog, ha a katonák aktívan részt vesznek benne, és legyen az "csak" "kiképzőként". Ezek azok a szakemberek, akik például műholdfelvételeket értékelnek, hogy aztán stratégiai információkat adjanak át a kijevi katonáknak? Vagy akár maguk adnak taktikai utasításokat? Az USA folyamatosan azt hirdeti, hogy nem fog beavatkozni ebbe a háborúba. De a "kiképzők" és a Mariupolból származó információk alapján ez már a következő hazugság. Nem szabad tehát meglepődni azon, hogy az USA ilyen jellegtelenül csendben marad, amikor Ukrajnában megölik a szakembereit.

Érdekes lesz látni, hogy a NATO milyen propaganda dobtűzzel fog reagálni, amikor Oroszország a mariupoli acélműből származó foglyokat mutatja be a világ nyilvánosságának. A különböző biolaborok létezését már nem lehet letagadni. Ha ráadásul olyan embereket is bemutatnak, akik aktívan együttműködtek, sőt aktívan részt vettek a háborúban, akkor a NATO-nak szorul a hurok. Ezúttal lesznek következmények? A tapasztalat azt mondja, hogy a nyugati médiamonopólium is nagyvonalúan figyelmen kívül hagyta az USA összes hazugságát az arab térségben. De ami fontos lesz, az az, hogy a világ többi része, a NATO-n kívül, látni fogja, hogy ki a valódi gonosz hazug. Más szóval "a hazugság birodalma", ahogy Putyin találóan nevezte.

Ez tovább fogja elszigetelni a NATO-t, és megnehezíti az amerikai birodalmi bűnök humanitárius akciókként való kimosását. Már évek óta szankciós háborúk folynak Oroszország ellen, amely nem akarja magát alávetni a "pax amerikana" alá. Úgy gondolom tehát, hogy Németország valójában egyáltalán nem harcol Ukrajnáért, nem is tudja támogatni ezt az alapvetően korrupt államot, nem is akarja, hanem csak Oroszország ellen harcol a NATO-kartellben. Bármi áron, és legkésőbb a vietnami háború óta hozzászoktunk az USA háborús bűneihez. Igen, mi is harcolunk Oroszország ellen, az utolsó ukránig.


A hidegháború az előfeltétele annak, hogy a régi ellenségkép ilyen gyorsan újra aktivizálódjon a modern Oroszországgal szemben. De hogyan jött létre egyáltalán a hidegháború, amikor Amerika, mint a Szovjetunió szövetségese, hihetetlen mértékben támogatta fegyverekkel és anyagokkal a Szovjetuniót? A Német Birodalom ellen. Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a Hitler elleni német ellenállás tisztjei voltak azok, akik az USA tudatlanságát kihasználva megmentették Németországot egy második Versailles-tól. Így Németországot az USA a Szovjetunióval szembeni frontállammá építette fel és újraiparosította. Olvassa el Reinhard Leube két utolsó művét erről: "Entzaubert" és "Ende und Anfang". Olyan információkkal látják el Önt, amelyeket eddig visszatartottak Öntől. Megrendelheti példányait közvetlenül a kiadótól itt, vagy megvásárolhatja a helyi könyvesboltban.

Miről szól? Olvassa el ezt a két véleményt:
https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20212/kanzler-der-einheit-helmut-kohl-wollte-die-einheit-nicht/
https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20221/ende-und-anfang-oder-anfang-vom-ende/

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-kezd-robbanasveszelyesse-valni-a-nato-szamara