Dr. Robert Malone: „A Világgazdasági Fórumról állítottunk össze egy könyvet svéd kutatókkal, jelenleg holland nyelven van és folyik az angolra fordítása.

Összeállítottunk egy hatalmas listát a Világgazdasági Fórum tanítványairól, mindenütt ott vannak. Az iparban, kormányokban, nagy médiában, bigtechben (…) Az embereknek tudniuk kell, hogy kivel van dolguk. Nyilvánosságra kell hoznunk ezen személyek azonosságát. Ki kell pécéznünk és fel kell tárnunk ezeket az embereket (Itt Malone a Doxing vagy doxolás kifejezést használja, mely egy adott személyről az interneten elérhető személyes információk összegyűjtése és közzététele az illető akarata ellenére).

Ezek az emberek szeretik és gyakorolják a doxingolást, ez nekik nem probléma, úgy hogy ezt kell tennünk velük szemben. Gyerünk, kapjuk el őket! Hozzuk nyilvánosságra, hogy kik ezek az emberek és tegyünk róla, hogy ne legyenek a kormányainkban, mert lojalitásuk nem az amerikai alkotmány felé, nem a nemzetállamok felé van.

Ezek egy olyan hitrendszerből jönnek, miszerint a nemzetállamok, mint ilyenek elavult, idejétmúlt idea, és e helyett egy „Egy Világkormányra” van szükség, ami alapvetően a nagyvállalatok és a politika, a globális politika érdek-egybeolvadása. Azzal kell kezdenünk, hogy utánajárunk, hogy kik ezek, ki kell őket szavazni a hivatalukból, gondoskodnunk kell róla, hogy nem részei és ne legyenek részei kormányainknak (…)

Kényszerítenünk kell őket, hogy színt valljanak (cselekedeteik tényei alapján is), hogy amerikaiak vagy pedig globalisták, és ha globalisták, akkor ki velük. Meg kell szabadítanunk magunkat tőlük. Vissza kell vennünk nemzeteink tulajdonjogát. Ha hiszünk az alkotmányban, ha hiszünk a szólásszabadság elvében, és a személyes autonómiában, az egészségügyi (orvosi) autonómiánkban (önrendelkezésünkben), és más szintű autonómiánkban, akkor ideje, hogy harcoljunk, vagy gyermekeink (és unokáink) egy technofasiszta világban fogják eltölteni életük hátralévő részét szolgaként.”

https://rumble.com/embed/vx2uq9/?pub=p7nb0

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-robert-malone-ideje-elkezdeni-a-vilaggazdasagi-forum-tagjainak-nyilvanossagra-hozasat/