"Ha valaki a következő néhány évben a világ népességének jelentős részét meg akarná ölni, a most felállított rendszerek ezt lehetővé tennék." Dr. Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke.

"Ez pedig az Antikrisztus szelleme, amelyről hallottátok, hogy eljön, és már most a világban van."  1 János 4:2-3

Kérdés- A Covid-19 vakcina károsítja az immunrendszert?

Válasz- Igen, károsítja. Csökkenti a szervezet képességét a fertőzések, vírusok és betegségek elleni küzdelemre.

Kérdés- Ha ez igaz, akkor miért nem haltak meg többen az oltás után?

Válasz- Nem vagyok benne biztos, hogy mire gondol? A vakcina több embert ölt meg, mint bármelyik vakcina a történelem során. "Eddig az Egyesült Államokban a halálos áldozatok száma háromszorosa az elmúlt 35 év összes oltásának". Ez egyszerűen megdöbbentő. Azokban az országokban, ahol korábban tömeges oltási kampányokat indítottak, szintén folyamatosan emelkedik az összhalálozás és a többlethalálozás. Néha a növekedés az ötéves átlaghoz képest akár 20 százalékos is lehet. Ez a halálesetek számának hatalmas növekedése, és ez nagyrészt a vakcinának tulajdonítható. Mire gondol, amikor azt mondja, hogy "miért nem haltak meg többen"? Arra számított, hogy az emberek a szívüket szorongatva, holtan esnek össze, miután beoltották őket? Ez egy nagyon naiv felfogás arról, hogy hogyan működik az injekció. (Lásd: "COVID Deaths Before and After Vaccination Programs", You Tube; 2 perc)

Kérdés- Én csak azt mondom, hogy a meghalt emberek aránya elég kicsi ahhoz a több tízmillió emberhez képest, akiket beoltottak.

Válasz- És csak azt mondom, hogy ha az oltóanyag laboratóriumban előállított kórokozó - és szerintem az -, akkor biztosan nem arra tervezték, hogy helyben megölje az embereket. Úgy tervezték, hogy késleltetett reakciót váltson ki, amely fokozatosan, de könyörtelenül rombolja az oltott személy egészségét. Más szóval, a vérrögök, vérzések, autoimmun problémák és más, vakcinával generált sérülések teljes hatása csak később lesz teljesen érezhető a szívroham, a stroke, az érrendszeri betegségek és akár a rák növekvő gyakoriságán keresztül. (Nézze meg a Skót Mentőszolgálat által a "szívbetegségek kezelésének legutóbbi trendjét - ez *túlságosan* meghaladja a 2018/19-es normát. Hatalmas kiugrás a nyáron, heti 500 mentőhívás a normálisnál, főként 15-64 éves korosztályban. Megnyugodott, majd október vége óta ismét kiugrott a csúcs". Scottish Unity - Edinburgh-i csoport)

Válasz - A fenti táblázat mutatja, hogy a szívproblémák miért kaptak mostanában nagy figyelmet, de az immunrendszer károsodása még ennél is aggasztóbb.

Kérdés- El tudná magyarázni, hogy mire gondol anélkül, hogy túlságosan technikai jellegűvé válna?

Válasz- Ennél jobban is tudom. Adhatok egy rövid részletet egy cikkből, amely a legújabb kutatásokat tárgyalja. Nézze meg:

"Egy október közepén megjelent svéd laboratóriumi tanulmány (címe: "SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro", NIH) megállapította, hogy a spike fehérje... bejut a sejtek magjába és jelentősen zavarja a DNS-károsodás-javító funkciókat, veszélyeztetve az ember adaptív immunitását és talán elősegítve a rákos sejtek kialakulását.....

"Mechanisztikailag azt találtuk, hogy a spike fehérje a sejtmagban lokalizálódik és gátolja a DNS-károsodás javítását" - írták. "Eredményeink feltárnak egy lehetséges molekuláris mechanizmust, amellyel a spike fehérje akadályozhatja az adaptív immunitást, és aláhúzzák a teljes hosszúságú spike-alapú vakcinák lehetséges mellékhatásait." ("A COVID-vírusban és az oltásokban lévő spike-fehérje gyengíti az immunrendszert, összefüggésbe hozható a rákos megbetegedésekkel: Svéd tanulmány", Lifesite News)

A kutatók azt találták, hogy a spike fehérje gátolja a sérült DNS javításához szükséges enzimek termelését, ami viszont megakadályozza a fertőzés leküzdéséhez szükséges B- és T-sejtek "burjánzását".

Kérdés- El tudná ezt magyarázni közérthetően?

Válasz- Persze. Ez azt jelenti, hogy a vakcina rövidre zárja az immunrendszert, ami szabaddá teszi az utat a fertőzés, a betegség és a korai halál előtt. Talán azt hiszi, hogy hosszú és boldog életet élhet egy diszfunkcionális immunrendszerrel, de szerintem téved. Az immunrendszer az a pajzs, amely megvéd mindenféle potenciálisan halálos vírustól, baktériumtól és fertőzéstől. Nemcsak az első védelmi vonal, hanem az egyetlen védelmi vonal. A B- és T-sejtek teljes körű védelme nélkül, amelyek az idegen betolakodók ellen harcolnak, a túlélési esélyek a legjobb esetben is elenyészőek.

Hogy ezt hangsúlyozzuk, nézze meg ezt a videót John O' Looney brit temetkezési vállalkozóról, aki rendszeresen beszámolt arról, hogy mit lát a helyszínen 10 hónappal a vakcinázás bevezetése után. Ez egy nyugtalanító beszámoló arról a katasztrófáról, amely most a szemünk előtt bontakozik ki:

(Ezek mind a trombózis következményei... Embóliák a tüdőben, a lábakban, különböző helyeken, amelyek ezeket a haláleseteket okozzák, amelyeket a helyi halottkémek jól dokumentáltak, és amelyek jól dokumentáltak az egész országban. És úgy tűnik, senkit sem érdekel a (vérrögök) riasztó mértékű növekedése. Ebben az évben többet láttam, mint az elmúlt 14 évben. ....

Ez az egyik fajta halálozás, amit látunk, a másik fajta pedig azok az emberek, akik most betegszenek meg, mivel az immunrendszerük végleg feladja. Vagyis 6 vagy 8 hónappal ezelőtt kapták meg az oltásokat, és ez felemésztette az immunrendszerüket, és most olyan dolgokkal küzdenek, mint a nátha. Tehát télen vagyunk, és megfázások és influenzák vannak, és ezek az emberek nem tudják leküzdeni őket. A kormány nagyon gyorsan "Omicron"-nak bélyegzi... de ők a náthában betegeskednek. Az immunrendszerük megtizedelődött. Olyan ez, mint egy rákos beteg, aki kemoterápián esik át, és ez megtizedeli az immunrendszerét. És nagyon óvatosnak kell lenniük, mert a nátha vagy az influenza megölheti őket. És ez az, amit most látunk...

Már majdnem 12 hónap telt el az első oltások kezdete óta, így az immunrendszerük szétesik; ez a valóság, és ezt látom... és már egy megfázással sem tudnak megbirkózni. ... Amikor szeptemberben elmentem a Westminsterben tartott találkozóra, a tudósok azt jósolták, hogy ez fog történni, és lám, ez történik. Az emberek megbetegednek és haldokolnak...... Ez ijesztő." ("Az omicron az 'oltáskárosodás'; ez nem több annál." John Looney, Rumble)

Igaza van? A halálesetek számának növekedése NEM a Covid egy újabb hulláma, hanem egy olyan citotoxikus injekció következménye, amely az immunrendszert célozza, és emberek millióit teszi védtelenné a rutinszerű fertőzésekkel és betegségekkel szemben?

Ez megvalósíthatónak hangzik, és minden bizonnyal beleillik a népességfogyás programjába, amely egy olyan hibrid biológiai szert igényel, amely nem öli meg teljesen a célpontját, de alapvetően felszámolja a kritikus védelmi rendszereket, amelyek lehetővé teszik az emberi túlélést. Azzal, hogy egy "gyilkos fehérjét" álcáznak.
ártalmatlan antigénnek álcázva, a világjárvány menedzsereink képesek voltak hozzáférni emberek millióinak véráramához, lehetővé téve számukra egy időzített bomba beültetését, amely tönkreteszi a létfontosságú T- és B-sejt populációkat, kiszolgáltatottá téve az áldozatokat bármilyen, a populációban éppen keringő baktériumnak. Ahogy Looney megjegyzi, a tudósok pontosan erre a kimenetelre figyelmeztettek, amikor először javasolták a tömeges vakcinázást. Természetesen az ellenkező véleményeket figyelmen kívül hagyták és cenzúrázták. Itt van még több a medRxiv szerveren található pre-print kutatási dokumentumból. Segít megmagyarázni a vakcina immunrendszerre gyakorolt hatását:

"Holland és német kutatók arra figyelmeztettek, hogy a Pfizer-BioNTech ... (COVID-19) vakcina a veleszületett immunválaszok komplex átprogramozását idézi elő, amit figyelembe kell venni az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztése és alkalmazása során..... A vakcinázást követően a veleszületett immunsejtek csökkentett választ adtak a toll-like receptor 4-re (TLR4), TLR7-re és TLR8-ra - ezek mind olyan ligandumok, amelyek fontos szerepet játszanak a vírusfertőzésre adott immunválaszban....

"Több tanulmány is kimutatta, hogy a hosszú távú veleszületett immunválaszok bizonyos vakcinák vagy fertőzések után vagy fokozódhatnak (képzett immunitás) vagy csökkenhetnek (veleszületett immuntolerancia)...."...

Ezek az eredmények együttesen azt mutatják, hogy a BNT162b2 vakcina hatásai túlmutatnak az adaptív immunrendszeren. A BNT162b2 vakcina a veleszületett immunválaszok átprogramozását is kiváltja, és ezt figyelembe kell venni."...("Research suggests Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine reprograms innate immune responses", New-Medical net)

Vajon hányan oltatták volna be magukat, ha tudják, hogy az immunrendszerüket átprogramozza?

Valószínűleg senki, ezért a közegészségügyi tisztviselők soha nem hozzák szóba a témát. Bármi, ami csak egy kicsit is eltér a "az oltások jót tesznek" narratívától, kimarad a főáramú tudósításokból, és törlődik a közösségi médiában. De vajon az embereknek nincs joguk tudni, hogy mi történik, mit fecskendeznek a testükbe, és milyen hatással lesz ez az életükre és egészségükre? Nem ezt jelenti a "tájékozott beleegyezés", vagy ez is csak egy újabb áldozata a Föld bolygó mind a 7 emberének beoltására irányuló rohanásnak? Itt egy rövid interjúrészlet Dr. Ryan Cole patológussal készült rövid interjúból:

"Amikor beadjuk ezeket az oltásokat, láthatjuk a fehérvérsejtek típusait a szervezetben... és az immunsejtek széles skálája van, amelyek együtt dolgoznak a vírusok elleni küzdelemben és a rákos megbetegedések kordában tartásában. A laboratóriumban már látjuk a jeleket a kritikusan fontos T-sejtek csökkenéséről, amelyekre szükséged van... a veleszületett immunrendszeredben. Ezek a tengerészgyalogosok a szervezetedben; a vírusok elleni küzdelemben a rák ellen..... De amit a laboratóriumban látunk, miután az emberek megkapták ezeket az oltásokat, az a fontos gyilkos T-sejtek nagyon aggasztó, alacsony profilját látjuk, amelyeket a szervezetünkben szeretnénk látni. (CD8 sejtek), és ezek a sejtek minden más vírust kordában tartanak.

Mit látok a laboratóriumban? A Herpes családba tartozó vírusok felszaporodását látom, övsömör, Mono, a humán papilloma vírus hatalmas felszaporodását látom... Szó szerint gyengítjük ezeknek az embereknek az immunrendszerét.

A legaggasztóbb az egészben, hogy a szervezetben van egy olyan mintázat, ami a rákot kordában tartja. Január 1-je óta (a laboratóriumban) 20-szoros növekedést láttam az endometrium rákos megbetegedések számában ahhoz képest, amit éves szinten látok." ("Ryan N Cole patológus a Mayo Klinikáról arról, hogy mit látunk a laboreredményekben", Rumble; 2 perc)

"Herpesz, övsömör, mono, és még a rák is!" Mi a fene folyik itt? Ez nem lehet igaz, ugye?

De igen, igaz; az immunszuppresszió mindenféle szörnyű egészségügyi következményekhez vezet. Néhány olvasó talán emlékszik arra, hogy Dr. Byram Bridle kanadai oltóorvos néhány héttel ezelőtt egy interjúban hasonló állításokat tett. A következőket mondta:

"Túl sok olyan embert láttam, akiknek a rákja remisszióban volt, vagy jól kontrollálták; a rákjuk teljesen elszabadult, miután megkapták ezt a vakcinát. És tudjuk, hogy a vakcina a T-sejtek számának csökkenését okozza, és ezek a T-sejtek az immunrendszerünk részét képezik, és az immunrendszerünk kritikus fegyverei közé tartoznak, amelyekkel a rákos sejtek ellen küzdhetünk; tehát itt egy lehetséges mechanizmusról van szó. Csak annyit mondhatok, hogy túl sokan kerestek meg ezekkel a jelentésekkel ahhoz, hogy nyugodtnak érezzem magam. Azt mondanám, hogy ez a legújabb fő biztonsági aggályom, és ez az, amelyről a legkevésbé fognak beszámolni a mellékhatások adatbázisában, mert ha valakinek a vakcina előtt rákja volt, a közegészségügyi tisztviselők semmiképpen sem fogják azt a vakcinával összefüggésbe hozni.". ("Dr. Byram Bridle beszél", Bitchute, :55 másodperc)

Még egyszer: hányan döntöttek volna az oltás mellett, ha tudják, hogy az oltás a szunnyadó vírusok vagy a remisszióban lévő rákos megbetegedések fellángolását válthatja ki? Ki vállalná ezt a kockázatot?

De ugye nem tudják, hogy kockázatot vállalnak, mert nem mondták el nekik az igazságot. És az ok, amiért nem mondták el nekik az igazságot, az az, hogy célpontot jelentenek az ellenük folytatott megsemmisítő háborúban. Néha nagyon nehéz az embereknek beismerniük azt, amiről tudják, hogy az igazság, de az igazság nyilvánvaló. A világjárvány menedzsereink és a médiában, a közegészségügyben és a kormányzatban dolgozó talpnyalóik ártani akarnak nekünk, be akarnak injekciózni minket egy titokzatos anyaggal, amely pusztítást végez az immunrendszerünkön és megrövidíti az életünket. Ez nem csupán a személyes szabadságért vagy a testi autonómiáért folytatott harc, hanem a túlélésért folytatott küzdelem. Az élethez való jogunkat védjük. Itt van még Dr. Jessica Rose vírusimmunológus:

"Most jönnek ki tanulmányok, és a mellékhatások adatai bőségesen jelzik, hogy ezek a termékek (Covid vakcinák) nem csak immunmodulálják az immunrendszert és hipergyulladást okoznak; most már arra is vannak jelek, hogy nagyon negatívan hatnak a CD8 T-sejt populációkra. Azok számára, akik nem tudják, ez rendkívül rossz hír. Egyelőre csak néhány emberen, de az adatok eddig nem tűnnek jónak. Ezek a T-sejtek az úgynevezett "gyilkos sejtek". Feladatuk... a vírusfertőzött sejtek elpusztítása, amelyek felszínén idegen markerek jelennek meg. Ha tehát ezek a populációk kimerülnek, akkor az nagyon rossz hír, mert a szerzett immunrendszerben nincs olyan sejtpopuláció, amely eltávolítaná a vírusfertőzött sejteket.....

Egyértelmű jelek kezdenek kialakulni arra vonatkozóan, hogy egy "immunhiányos szindróma" jön létre ezeknek a termékeknek (vakcináknak) a hatására... A hiperstimuláció eredményeként... a T-sejtek (csökkentek), és a citotoxikus fehérje ismételt injekcióinak állandó jelenléte... Soha, de soha nem javasolnám, hogy valaki, aki immunhiányos, valaha is ilyen dolgok közelébe menjen, mert szinte garantálom, hogy az állapota rosszabbodni fog. Egy másik dolog, amit a VAERS-ben látunk, hogy a rákos megbetegedések remisszióból jönnek ki, és sok orvos jelenti ezt a helyszínen. És - mellesleg - ez még soha nem történt meg, ilyen mértékben nem; még csak megközelítőleg sem... Tehát itt valami olyan dolog történik, ami további vizsgálatot igényel, és ez nem néz ki jól." ("Dr. Jessica Rose vírusimmunológus elmagyarázza az oltottak veszélyeztetett immunitásával kapcsolatban felmerülő aggasztó információkat", Odysee)

Látod már a mintát? Látod, hogy mind ugyanazt mondják? Szerinted miért van ez így?

Azért, mert ez az igazság, a tiszta, kendőzetlen igazság.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, amit mondani akarunk: A vakcina egy mesterséges, laboratóriumban előállított biofegyver, amely kikapcsolja a szervezet kritikus védelmi rendszerét, ami nagyságrendekkel növeli a betegségekre való fogékonyságot. Minden egyes további injekcióval az ember egyre kevésbé képes megfelelő választ adni a rutinszerű fertőzésekre, influenzákra vagy vírusokra. Ez a betegségek cunamijához fog vezetni, amely valószínűleg túlterheli a közegészségügyi rendszerünket, és az országot még mélyebb válságba sodorja. Ez a terv? Ezt tartogatják számunkra a globalista nagyuraink?

Majd meglátjuk. Most pedig nézze meg ezt az utolsó videoklipet Geert Vanden Bossche oltóorvos videójából:

"Az első dolog, amit szeretnék kiemelni, hogy a Covid-19 nem az egészséges emberek betegsége. A jó egészségnek örvendő embereknek egészséges veleszületett immunrendszerük van, amely számos légúti vírussal gond nélkül megbirkózik. Ezek az emberek nemcsak védettek a betegséggel szemben, hanem még - sok esetben - meg is tudják előzni a fertőzést. Ezek azok az emberek, akik hozzájárulhatnak a sterilizáló immunitáshoz és a nyájimmunitáshoz, ami nagyon-nagyon fontos. Szóval, figyeljetek! Soha, de soha ne engedd, hogy bárki vagy bármi megzavarja vagy elnyomja a veleszületett immunrendszeredet. Magad is rossz munkát végezhetsz azzal, hogy egészségtelen életet élsz, ami elnyomja a veleszületett immunitásodat, de még rosszabb a vakcinák által kiváltott antitestek, amelyek valóban elnyomják a veleszületett immunitásodat. És ezek az oltási antitestek nem tudják helyettesíteni azt, mert elveszítik hatékonyságukat a vírus ellen, és egyre kevésbé lesznek hatékonyak. A veleszületett antitestekkel ellentétben nem tudják megakadályozni a fertőzést, nem tudják sterilizálni a vírust. Ezért hozzájárulnak az állományimmunitáshoz....

Ha elnyomjuk ezeket a veleszületett antitesteket a gyermekeknél, az autoimmun betegségekhez vezethet. Ez egy abszolút "No go" Nem olthatjuk be a gyermekeinket ezekkel a vakcinákkal. A veleszületett immunitás elnyomása már most is probléma az oltottak körében, és valóban nehéz dolguk lesz számos betegség ellenőrzésével, nem csak a Covid-19, hanem más betegségek esetében is ... és nagyon drámai változásra lesz szükség a stratégiákban, hogy segítsünk az oltottaknak - és a szívem együttérző velük -, mert sok esetben kiterjedt kezelésre lesz szükségük....

... Az oltások felerősítése - ami azt jelenti, hogy egy harmadik adagot kell adni nekik - teljesen őrültség, mert ez azt fogja eredményezni, hogy a vakcina antitestek immunnyomása megnő a veleszületett immunitásukra. Tehát a felerősítés abszolút nonszensz; veszélyes, és nem szabadna megtenni.....

Szóval, mit mond nekünk a tudomány? Azt mondja, hogy a veleszületett immunitás fog megvédeni minket, nem pedig a vakcina." ("Geert Vanden Bossche az oltóanyagokról és a veleszületett immunitás elnyomásáról", Rumble)

Tehát most már tudjuk, hogy - a vérrögök, a vérzések, a szívinfarktusok, a stroke-ok, az érrendszeri és neurológiai betegségek mellett - a vakcina arra is hivatott, hogy kizsigerelje azt a rendszert, amely megvéd minket a betegségektől és a haláltól, az immunrendszert. Milyen mélyen kell lenni a tagadásban ahhoz, hogy ne lássuk a gonoszt, amely most közöttünk van.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/megsemmisitesi-hadmuvelet-a-terv-az-emberi-immunrendszer-megtizedelesere-egy-laboratoriumban-eloallitott-korokozoval