Itt a nagy lehetőség, hogy egyszerre segíts magadon és a világon.

Chris Martenson Fauci letartóztatási videói

(7.,8.,9. epizód) elég meggyőzőek. Nagyon úgy néz ki, hogy Fauci megrendezett egy eltussolást, hogy senki ne kösse össze a pontokat, hogy Fauci volt az, aki a “COVID atyja”.

Peters szenátor nem fejezte ki érdeklődését, hogy a NIH-tól elkérje a Fauci e-maileket. Azt gondolnánk, hogy ő is rajta lenne ezen, nem igaz? Vajon miért nem kéri a szerkesztetlen e-maileket?

Ugyanezt kértem Anna Eshoo képviselőnő irodájától is. Nincs válasz.

Addig is, mivel a Kongresszus nem teszi a dolgát, hogy az NIH-t felelősségre vonja, rajtam múlik.

Ha van olyan információjuk, ami alapján bebizonyíthatják a világnak, hogy:

  1. Tony Fauci szándékosan félrevezette a világot, hogy azt higgye, a vírus a természetből származik,
  2. Tony Fauci szándékosan félrevezette a világot abban a hitben, hogy a korai kezelések nem működnek, így emberek millióinak szükségtelen halálát okozva.
  3. Hogyan homokzsákolták be az NIH prominens munkatársai az ivermektin felülvizsgálatát. Hogyan képes az NIH bizottsága egyszerűen elutasítani a BIRD metaanalízisét és szisztematikus felülvizsgálatát? Rá kellett volna ugraniuk, ahelyett, hogy megvárják a szakértői felülvizsgálatát. Szeretném tudni, hogy mi történt az e-mailek sorában, amikor az ivermectin felülvizsgálatáért felelős személyek értesültek a BIRD felülvizsgálatának közzétételéről.
  4. Amikor az NIH-n belüli személyek értesültek arról, hogy a fluvoxamint egy nagyon szilárd 3. fázisú vizsgálatban megerősítették, tájékoztatták-e az NIH bizottságot, hogy szakértői véleményt adjon ki, hogy FOR ajánlást adjon ki a fluvoxaminra? Elég képmutató a bizottságtól, hogy visszatartja az ajánlást. Azt állították, hogy a 3. fázisú megerősítésre várnak. Most, amikor megkapják azt, könnyen kiadhatnak egy FOR ajánlást az orvoslás elővigyázatossági elve alapján. Mégsem tettek SEMMIT. Ha ezt meg tudja magyarázni, csupa fül vagyok.
  5. Tájékoztatást arról, hogy amikor egy COVID-ra jóváhagyott antivírusra vonatkozó IND iránti kérelmet nyújtanak be, az FDA miért csak fekvőbetegeken (ahol kudarcot fog vallani) engedi tesztelni, nem pedig ambuláns betegeken (ahol a legtöbb jót fog tenni).
    Az igazi ok, amiért a NAC-ot kivonták a piacról. 60 éve van forgalomban, és hirtelen kivonják a forgalomból? Komolyan?

Küldjön e-mailt a fauci_offer@protonmail.com címre, és mondja el, milyen információval rendelkezik, és ha úgy gondolom, hogy megéri, akár 250 000 dollárt is fizetek Önnek, hogy megszerezze és nyilvánosságra hozza az információt.

A nevét nem hozhatjuk nyilvánosságra, vagy megadhatjuk az ön nevét; ön dönt, de tudja, hogy nem csak a jutalmat kapja meg, ha az anyag elég jelentősnek bizonyul, hanem egy fontos közös ügyhöz is hozzájárult.

Mindenesetre úgy gondolom, fontos, hogy elismerést adjunk Dr. Fauci-nak és az NIH felelőseinek azért, amit az igazság elhallgatásában elértek, és azért, hogy a COVID elleni hatékony gyógyszereket távol tartsák a piacról, ami mindenkit arra késztet, hogy a vakcinához, mint egyetlen lehetőséghez folyamodjon. Meg kellene érteniük, hogy az amerikai emberek nem ilyen naivak, és hogy az ilyen viselkedésnek szakmai ára van.

Forrás:

https://civilekatisztanlatasert.hu/250-000-dollar-jutalom-a-fauci-ugyet-felfedo-szemelyeknek/