Nincs okunk kételkedni ebben a vallomásban, amely nemrég jelent meg egy francia honlapon, amely személyesen Izraelnek, illetve a zsidó híreknek és kulturális kérdéseknek szenteli magát.

Ha ez a tanúvallomás, amely 18 évesek megkísérelt (és sikeresen végrehajtott) kényszeroltásáról szól az éjszaka közepén egy katonai bázison, igaz, akkor ez csak tovább növeli azt a zavarba ejtő, szörnyen ironikus helyzetet, hogy az izraeli elit saját népét használja orvosi kísérleti nyulaknak. Ez az anyuka valóban felveti a náci témát, teljesen jogosan.

Szerencsére a szóban forgó lányt nem oltották be, mert keményen küzdött. Legalább azt mondhatjuk, hogy végül nem kényszerítették 100%-ban. De sokan mások igen, akiknek nem volt meg a személyes erejük vagy fejlettségük ahhoz, hogy szembeszálljanak az egyenruhás-hatósági figurákkal, akik szó szerint RÁZUHANAK a fiatal lányokra, és azonnali oltásra utasították őket. Gondolkodjatok el ezeken a szavakon. Hány 18 éves fiatalnak lenne bárhol is ilyen ereje? Valóban nagyon keveseknek. Miféle társadalom tesz ilyet a fiataljaival? A hadseregnek nem az a feladata, hogy megvédje polgárait az idegen ellenségtől?

Mikor kerültek az izraeli fiatalok ebbe a kategóriába?
Az anya héberül beszél, a videó pedig francia feliratos. Az alábbiakban saját fordításban közöljük a szavait. A 6 perces videót érdemes meghallgatni az emberi elem miatt.

Egy izraeli anya kétségbeesett kiáltása az IDF katonák oltási módszerei miatt
Danilette.com
Íme egy izraeli anya vallomása, aki felháborodva kiált fel a módszerek ellen, amelyekkel a fiatal Hayalim Hayalot oltásra kényszerítik. Ez a 18 éves fiatal katona édesanyja, aki 2 hete van a hadseregben, figyelmeztet minket arra az embertelen bánásmódra, amelynek a fiatal újoncokat alávetik annak érdekében, hogy erőszakkal beoltassák őket. Ez egy abszolút szomorúság, inkább hagyom, hogy meghallgassák anélkül, hogy hozzáteszem a megjegyzéseimet, a fordítás és a feliratok elkészítése miatt rosszul lettem a szomorúságtól a szomorúságtól, ami Eretz Izraelből lesz. Videó youtube.

Izraeli anya kiált a fiatalok beoltása ellen VIDEÓ

A VIDEÓ MAGYAR FORDÍTÁSA

Elmondom, mi történt a lányommal. Másfél hete lépett be a hadseregbe. Jelenleg a kiképzés időszakában van. Tegnap hajnali fél kettőkor felhívott. Leírt nekem egy jelenetet egy sci-fi filmből, ahol egy csapat tiszt, férfi és nő, még egy ápolóval együtt, erőszakkal és megfélemlítéssel ébresztette őket. Ezek a fiatal férfiak és fiatal lányok, akik a kiképzési időszakukat töltik. Azt mondták nekik, hogy 1 percük van felkelni, és amikor felkeltek, azt mondták nekik, hogy azért jöttek, hogy beoltják őket. Ezek a gyerekek 16 órán keresztül kemény edzésen voltak fent, azt mondta nekem, hogy a fáradtságtól összeestek. Ezért amikor végre elaludtak, hajnali 2-kor felébresztették őket, mondván, hogy "be fogunk oltani titeket", hogy ugyanazok a katonák ne tudjanak ellenkezni.

Értsék meg, hogy ez komoly dolog. Hogy ezekből a cselekedetekből hiányzik az emberség, hogy ezek a cselekedetek a gyermekeink ellen irányulnak, hogy egy perverz, beteg pszichológiát használnak fel arra, hogy semlegesítsék ezeknek a fiataloknak és fiatal lányoknak az ellenállását. El kell mondanom, hogy a lányom és 3 másik lány ebben a nagy katonai egységben volt az egyetlen, aki sikeresen ellenállt ennek. Majdnem sikerült őket kapitulációra kényszeríteniük. A lányom elmagyarázta, hogy ő már másfél hónappal korábban megkapta a vírust, így meggyógyult, és nincs szüksége vakcinára. Erre megérkezett a parancsnok egy csapat női tiszttel, akik ráültek a lányomra, köztük a nővérrel. És azt mondták neki, hogy "most már kötelező beoltatnod magad. Ez a hadsereg parancsa'. A lány azt válaszolta: "Nem oltathatnak be engem. Ez nem törvényes'. A lányom harcolt, sírva hívott fel. Sokkos állapotban volt. Azt mondta nekem: 'Anya, itt meg akarnak ölni minket. Olyan, mintha megerőszakolnának minket, hogy beoltanak minket'. A lányom kemény, én neveltem így. Megvédte az álláspontját, még 3 másik lány holttestét is megvédte.

Megkértem, hogy hozzon kapcsolatba annak a másik 3 lánynak a családjával, akiket megmentettek ettől az oltástól, ettől az injekciótól, hogy szervezhessünk egy tiltakozást a katonai bázis előtt. Beszélni akarok a miniszterelnökkel, a védelmi miniszterrel, beszélni akarok ennek a déli bázisnak a parancsnokával. Tudni akarom, hogy mit tesznek a katonáinkkal, a gyermekeinkkel éjszaka, miközben hajnali 2-kor felébresztik őket, és azt mondják nekik, hogy azért jöttek, hogy beoltják őket, beoltják őket ellenállás nélkül, mert éppen aludni készülnek. Felébresztik őket, megijesztik őket. Elmondta, hogy 10 lány nem volt hajlandó, de 20 rendőr volt rajtuk, így végül beadták a derekukat és bevették. Hogy ezek a lányok arra kérték ezeket a tiszteket, hogy fel tudják hívni a szüleiket tanácsért. Kérték, hogy ne vegyék be az oltást, és hogy az anyjuk tanácsát szeretnék kikérni. Ugyanezek a tisztek azt mondták, hogy "nincs joguk ilyen hívást kezdeményezni, és azonnal beadják a vakcinát".

Barátaim, ami itt történt, az emberiség elleni bűncselekmény, a gyermekeink elleni bűncselekmény. Nincs mit mondanom. Nem küldhetjük a gyermekeinket az izraeli védelmi hadseregbe, ha így viselkednek a gyermekeinkkel, ezzel a megvetéssel, az emberiesség iránti tisztelet alapvető hiányával. Tehát nem küldhetjük tovább a gyermekeinket ebbe a hadseregbe. Arra kérem Önöket, hogy figyelmeztessék, jelöljék meg ennek az országnak minden ügyvédjét, mert ma az én Hayeletem, az én katonám, holnap a tiéd lesz, az unokatestvéred, a szomszédasszonyod. Amit ma átélünk, az szörnyű. (szünet)

Én szerencsés vagyok, mert a lányom elég erős volt, de akarod ezt hallgatni? Éppen abban a pillanatban hívott fel, és én nem tudtam, hogyan segítsek rajta. Azt mondtam: "szépségem, tarts ki, állj ellen, nem olthatnak be erőszakkal. Ígérem, hogy kihozlak onnan. Jövök egy zászlóaljjal, és kiviszlek innen". Elmondta, hogy egy barátja felhívta az unokatestvérét, aki jelenleg egy golani bázison képzi magát. Azt mondta, hogy meg van írva, van egy csapat, amelyik hajnali 2-kor bemegy a katonai bázisokra, hogy felébreszti a katonákat, amikor már gyenge az ellenállóképességük, és erőszakkal beoltja őket. Hallod, amit az előbb mondtam? Hallottad - ezek a bűnözők erőszakkal oltanak. Most, ami a gyermekemet illeti, azt mondták neki, hogy egyszerűen csak maradt néhány oltóanyag. Soha nem kellett volna felkelteniük őket 2 órakor, de egyszerűen csak arról van szó, hogy maradtak oltóanyagok. És ez egy abszolút hazugság. Figyeljetek ezekre a pszichopatákra, ezekre a hazugságokra. Amit csinálnak, az a Negyedik Birodalom, és amit csinálnak, az a nácizmus. Ez egyszerűen a nácizmus folytatása. Felébreszteni a 18 éveseket, és azt mondani nekik, hogy "kelj fel, most beoltunk téged". És mi a legőrültebb dolog? Az, hogy ezek a katonák Golaniban látták, hogy minden meg van tervezve, hogy mit fognak csinálni, és hazudnak. Hazudnak, mint ahogy hazudtak a zsidóknak, hogy azt mondták nekik, hogy le fognak zuhanyozni, és utána lesz egy tál meleg leves és munka. És beléptek a halálzuhanyokba. (szünet)

Ne küldjétek a gyerekeiteket a hadseregbe. A hadsereg veszélyes. Izraelben már nincs hadsereg. Anyaként nincs több mondanivalóm. Vége van, befejeztem. Végeztem Izrael államával. Vége van. A lányom beoltása olyan, mintha nemi erőszakkal egyenértékű lenne. Végeztem Izrael Állammal. (Köszönet Cathy Stora-nak, feliratozva a danilette.com által) Kérjük, osszátok meg mindenhol. Köszönöm mindenkinek.

https://pokolafoldon.hu/blog/zaklatott-izraeli-anya-leirja-gyermeke-eroszakos-beoltasanak-kiserletet