2021. március 5., péntek

A Magyar Föld védelmére létrehozott törvény (név szerinti) LEszavazása (2011)

"Szükségünk van a nemzeti vagyok, azon belül is a termőföld és a vízkészlet Alkotmányos védelmére" - mondta Orbán Viktor, miniszterelnök 2011. március 28-án, mielőtt létrehoztak egy jogi dokumentumot, az "Alaptörvényt", melyet Alkotmányellenesen, érvénytelenűl hoztak létre. Ez a dokumentum azóta is érvénytelen, alkotmányjogászok levezették, számtalanszor bíróság elé vitték, de a központosított hatalom mindent lesöpör az asztalról - miközben nagyon jól tudja, hogy az Alaptörvény érvénytelen.

Orbán VIktor kijelentette ekkora azt is, hogy a magyar föld védelmét ez az új dokumentum fogja védeni, a vízkészlettel együtt - ami amellett, hogy érvénytelen, még ezt a "látszólagos" védelmet sem tették bele.

Az ország népét hónapokon át félrevezetve, a fősodratú, kományhű média folyamatosan azzal ámította az embereket, hogy a magyar földet idegen nem szerezheti meg - mert mint ismeretes, azóta kiderült, hogy Izraeli, és más idegen érdekeltségek, szövetségben kívánják felvásásrolni a magyar emberek alól a magyar földet és vízkészletet, ami azért lehetséges nekik, mert a mindenkori kormányok ebben segítenek - miközben a vagyonuk milliárdokkal gyarapodik évente. (Lásd: Mészáros Lőrinc)

A felvételen az látható, amikor a Magyar Parlamentben, név szerinti szavazás keretein belül, a Fidesz teljes mellszélességgel, nevüket is vállalva szavazzák le azt a föld(védelmi)törvényt, amit hónapok óta hangoztattak minden beszédükben, hogy azért alkotják meg, hogy a magyar föld a magyar embereké maradhasson.

A földtörvény tervezetének értelmében a magyar föld kizárólagos tulajdona csak magyar természetes személy lehetett volna.

---

Az Alaptörvény érvénytelenségéről:
https://hatalyosjog.hu/2020/12/02/az-alaptorveny/

és
https://www.facebook.com/notes/400330127642631/?comment_id=2731735030238997

Az Alaptörvény érvénytelensége annyira közismert a politikusok között, hogy 2011-ben még nyíltan kampányoltak is vele:
https://www.bitchute.com/video/3g5MCuAivI0n/

Simon Perez beszéde, amiben elmondja, hogy Izrael miniszterelnökeként felvásárolják - többek között - Magyarországot is, és "nincsenek problémáik":
https://www.youtube.com/watch?v=PzG3TwPqXms

Geri Tibor felhívását itt tekintheti meg:
https://www.bitchute.com/video/vS6LX3irwGDR/

és
https://www.bitchute.com/video/36DpCphWcZxj/

Háború a nemzet ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=7BqJFlM2LHA&list=PLU4kI1MEN_MDMHOFAcHMBKgY6osj6wIsT&ab_channel=MrLiveMetal

A Privatizációról:
https://www.youtube.com/watch?v=oCqxph1WdE4&ab_channel=sevaster1

Kimaradt rész:
https://www.youtube.com/watch?v=oCqxph1WdE4&ab_channel=sevaster1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése