Bárki, aki most beleegyezik a covid-19 oltásba, őrült, és kényszerzubbonyt kellene ráadni.

Bárki, aki beadja a covid-19 oltást, bűnöző, akit gyilkossági kísérletért be kellene zárni.

Attól tartok, úgy tűnik, hogy a covid-oltások első köre egyszerűen milliókat tett még hülyébbé, mint amilyenek voltak, amikor elkezdték.

Sajnos sokan azok közül, akiket tavaly beoltottak, csak most tudták meg az igazságot a covid-oltásról.

És tragikus történetek sokasága.

Ma két szörnyű történetet hallottam, amelyek segítenek életre kelteni a covid csalást.

Az elsőt az a férfi mesélte el nekem, aki az élelmiszereket szállította. Éppen egy 80 éves férfinak kellett bevásárolnia, akinek vér folyt az orrából. A vérzés megállíthatatlan volt. A szeme is erősen véreres volt. Ő és egy szomszédja hívták a mentőket. Azt mondták nekik, hogy két és fél órát kell várniuk a mentőre. A szomszédasszony az autójával vitte az urat a kórházba.

A második egy idős nő volt, aki egy általunk is használt kis üzletben dolgozik. Úgy tűnik, teljesen megvakult - elég hirtelen. A helyi kórház zárva van, és nem volt senki, aki elvitte volna a legközelebbi nyitott kórházba. Mentőszolgálat természetesen nincs, így a nő buszra szállt, és három és fél órás utat tett meg. Új vakságában elveszve megbotlott és elesett, amikor leszállt a buszról. Senki sem állt meg, hogy felsegítse. Amikor végre talpra állt, végül rossz irányba ment. Valószínűleg el tudják képzelni, milyen sokáig kellett várnia, hogy lássák, amikor végre beért a kórházba. Azt mondták neki, hogy megmagyarázhatatlan vérzés volt a szemében. Ezután a visszafelé utat busszal kellett megtennie.

 

 

Az egyetlen közös tényező: az átkozott covid-19 oltás. Mindkét személyt nemrég oltották be.

Ezek a covid-19 csalás valóságai: valódi emberek, akiknek az életét tönkretette egy olyan oltás, amelyre soha nem volt szükségük, és amelyet soha nem lett volna szabad beadatni nekik. A kormányok és a média folyamatosan új okokat talál ki a szívizomgyulladásban és vérrögökben elhunyt emberek számának növekedésére. Mindez a covidnak, a hosszú covidnak, az időjárásnak, a tévéadót nem fizető emberek számának vagy a nagy mennyiségű fagylaltfogyasztásnak tudható be.

Hány millió ember beteg, haldoklik vagy halt meg azért, mert orvosnak álcázott bűnözők adták ezeket a gonosz, mérgező gyógyszereket ártatlanul bízó embereknek?

Mikor, ó, mikor fognak az emberek felkelni és azt kiáltani, hogy STOP!

Copyright Vernon Coleman 2022. augusztus

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-egyszeru-covid-igazsag