Rövid bevezetésként a cikkhez, véleményünk szerint világosan rávilágít arra a tényre, hogy hatalmas emberiség elleni bűncselekményeket követtek el a vállalati profit és bármi más érdekében, ami a globalisták napirendjén szerepel az emberiség elleni háborújukban.

A szeszélyes gondatlanság, az ismert gyógymódok visszatartása és elhallgatása miatt egy nagyon is kezelhető betegség ellen, emberek tíz- vagy százezreit ölték meg. Ezek olyan halálesetek, amelyekért a kormányt és kollaboránsait felelősségre kell vonni.

Most arra várunk, hogy lássuk, hány millióval nő még a számuk, amikor a kísérleti biokémiai szerek, amelyeket csalárd módon "vakcinaként" ránk tukmáltak, működésbe lépnek.

CIKK FORRÁS

Eddig 3 300 000 ember halt meg a "sürgősségi használatú" oltóanyag csalás miatt.
Az oltóanyag-rablás során elkövetett legnagyobb bűncselekmény
A COVID oltásokat sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján hozták forgalomba, amelyet csak akkor lehet megszerezni, ha nincs más biztonságos és hatékony alternatíva.

Ezért a biztonságos, olcsó, könnyen elérhető kezeléseket elnyomták. Végül, amikor a drága és veszélyes oltóanyagaik iránti kereslet csökken, megengedték, hogy a nagy tudományos folyóiratokban megjelenjen a szakértői véleményezésű megerősítés arról, amit ők mindvégig tudtak.

Megerősítést nyert például, hogy az olcsó, biztonságos, bizonyítottan bevált ivermektin kezelés valószínűleg " átlagosan 83%-kal csökkentette volna a halálozást" .

Az eddigi 3.980.348 halálozással (2021. július 3-i adatok/) 83%, azaz több mint 3.300.000 ember halt meg eddig, csak azért, hogy biztosítsák az obszcén, több milliárd dolláros profitjukat. És ez csak az Ivermectinre vonatkozik.

Ez egy eltussolási összeesküvés?...IGEN...bőséges bizonyíték van az alternatív kezelések összehangolt elnyomására. Surgisphere: a kormányok és a WHO megváltoztatta a Covid-19 politikát ...

Hogyan tehették ezt? A "Big Pharma" vállalatok, az amerikai tömegmédia és a Blackrock alapvetően birtokolják egymást, a WHO és a kormányok pedig betartják a "sürgősségi használatra" vonatkozó oltóanyag-minősítés védelmében.

Meg kell említeni az áldozatokat is, a Covid és a vakcina következményeinek szenvedése rosszabb lehet, mint a halál. Csak az ivermektin "megelőző jelleggel alkalmazva átlagosan 86%-kal csökkentette volna a COVID-19 fertőzést". Ez 158.126.549-cel kevesebb Covid áldozatot jelentett volna (86% a 183.868.081 összes áldozatból. 2021. július 3-i adatok

Végre megdönthetetlen bizonyíték: az ivermektin hatásos a COVID-19 fertőzés megelőzésére és kezelésére

Bár a hatóságok által a COVID-19 világjárvány során elkövetett bűncselekmények listája hosszú, a legnagyobb bűncselekmény talán a biztonságos és hatékony kezelések, köztük az ivermektin célzott elhallgatása.

Úgy tűnik, hogy ezt a COVID "vakcina" program védelmében tették.

A COVID oltásokat sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján hozták forgalomba, amelyet csak akkor lehet megszerezni, ha nem áll rendelkezésre más biztonságos és hatékony alternatíva.

Számos szisztematikus áttekintés és tanulmányok metaanalízise vizsgálta az ivermektint a COVID-19 fertőzés megelőzésére és kezelésére. A Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) nevében az Egyesült Államokban 2021. január 3-án végzett gyors felülvizsgálat megállapította, hogy a gyógyszer "valószínűleg átlagosan 83%-kal csökkenti a halálozást az ivermektinkezelés nélküli kezeléshez képest".

Egy újabb áttekintés és metaanalízis szerint az ivermektin, ha megelőző jelleggel alkalmazzák, átlagosan 86%-kal csökkenti a COVID-19 fertőzést.

Egy másik, nemrégiben készült tudományos áttekintés arra a következtetésre jutott, hogy az ivermektin nagymértékben, statisztikailag szignifikánsan csökkenti a halálozást, a klinikai gyógyulásig eltelt időt és a vírustisztulásig eltelt időt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/halalkereskedok-3-300-000-ember-halt-meg-eddig-a-vallalati-profit-kedveert