Amint azt az American Military News most jelenti, Yasuhide Nakayama japán védelmi miniszter most nyilvánosan figyelmeztet, hogy Kína és Oroszország meglepetésszerű támadásra készül Amerika ellen.

"...[A]z Egyesült Államok elleni Pearl Harbor-stílusú támadást terveznek, hasonlóan ahhoz, ahogyan Japán tette 1941. december 7-én, ami az Egyesült Államokat a második világháborúba taszította" - figyelmeztet az AMN. Nakayama hozzáteszi, hogy a mai nukleáris fegyverek több százszor erősebbek, mint a Hirosimára és Nagaszakira ledobott korai atombombák, és kijelenti, hogy "Honolulu le fog törlődni a térképről", ha Kína és Oroszország megtámadja Hawaiit.

news.yahoo.com/japanese-official-warns-us-potential-200100225.html

A Hawaii-szigetek óriási stratégiai jelentőséggel bírnak az Egyesült Államok számára, mivel a térségben a nemzetbiztonság szempontjából kritikus fontosságú katonai kommunikációs műveletek találhatók. Bármilyen, az Egyesült Államok elleni támadás először több hawaii szigetet, köztük Kauai-t és Oahu-t venné célba.

Nakayama ezen kijelentései megerősítik azt, amire az olyan független médiumok, mint a Natural News, a The Epoch Times, az InfoWars és a The Commonsense Show már évek óta figyelmeztetnek: Kína azt tervezi, hogy megtámadja és elpusztítja az Amerikai Egyesült Államokat, hogy globális dominanciát szerezzen és uralja a világot. Távolról sem "marginális elmélet", a fenyegetés, amelyet Kína jelent az Egyesült Államok ellen, mára már annyira nyilvánvaló, hogy még Amerika stratégiai szövetségesei is megkongatták a vészharangot.

Mint a Natural News olvasói tudják, többször készítettünk interjút JR Nyquist geopolitikai elemzővel, aki többször is megkongatta a vészharangot az Egyesült Államok elleni kínai és orosz fenyegetések miatt, sőt, még azt a szárazföldi inváziót is részletezte, amelyet Kína Amerika megszállásának részeként tervez aktivizálni.

Itt a legutóbbi interjúnk Nyquisttel:

Brighteon.com/bddd4234-7e51-4527-bc7d-a1fe2507378c

Kína azt tervezi, hogy teljesen eltörli az Egyesült Államokat, gyarmatosítja Észak-Amerikát, és a termőföldeket növekvő birodalmának táplálására használja.

Amint azt már számos Situation Update podcastban leírtam, Kína régóta tervezi, hogy legyőzi és megsemmisíti az Amerikai Egyesült Államokat, majd gyarmatosítja egész Észak-Amerikát (beleértve Kanadát is), és a termőföldeket saját 1,4 milliárd emberének élelmezésére használja, akik a kínai terméskiesés miatt saját élelmezésbiztonsági válsággal néznek szembe.

Ez a terv az Egyesült Államok szárazföldi megszállását, majd az összes megmaradt amerikai teljes kiirtását követi. A SARS-CoV-2 koronavírus biofegyver bevetése csak a nyitány volt ebben az Amerika elleni háborúban. Még sok további szakasz van hátra. Sajnos a Pentagon, az FBI, a Biden-kormányzat, a CDC és a CIA mind Kínának dolgozik, míg az NSA, a DIA, az űrhadsereg és a kormányzat számos más eleme azért küzd, hogy megvédje Amerikát az árulókkal és ellenségekkel szemben. A kék államok kormányzói a kommunista Kína kiterjesztéseként működnek, míg a vörös államok kormányzói Amerika oldalán állnak.

Valószínűleg a közelgő támadás fő irányvonala a kiberhadviselésen keresztül fog elszabadulni, és Amerika áramellátási és energetikai infrastruktúra létesítményeit fogja megcélozni. Kína tudja, hogy Amerika elektromos hálózata rendkívül sérülékeny, és alig működik meleg vagy hideg időben (amint azt a közelmúltban Oregonban, Kaliforniában, Texasban és máshol bekövetkezett áramkimaradások bizonyítják). Kaliforniában a regionális áramszolgáltató lekapcsolja az elektromos hálózat egyes részeit, ha fúj a szél!

Amint a hálózat leáll, a banki és pénzügyi szektor leáll.

Az elektromos hálózat lekapcsolása önmagában természetesen nem a végcél. Az áramellátási infrastruktúra kiesése katasztrofális események kaszkádját indítaná el a banki és pénzügyi szektorban, lényegében leállítva minden elektronikus tranzakciót. Ez magában foglalja a kiskereskedelmi tranzakciókat, az ATM-eket, a banki műveleteket, a kereskedelmi tranzakciókat, az elektronikus pénzátutalásokat, a befektetési tevékenységeket, az élelmiszerjegyeket, a nyugdíjkifizetéseket, a kriptovalutákat és minden mást, amit csak el tudunk képzelni. Elektromosság nélkül a modern pénzügyi világ azonnal megszűnik működni.

Ez szinte azonnal káoszba taszítaná az Egyesült Államok minden nagyobb városát, széles körű fosztogatással, gyújtogatással, ártatlan polgárok elleni támadásokkal és teljes zűrzavarral. (Ez egyébként sok baloldali városban szinte minden hétvégén megtörténik, még akkor is, amikor ég a villany.)

48 órán belül szinte minden kiskereskedelmi üzletet lecsupaszítanának ezeken a területeken, beleértve az élelmiszerboltokat, az elektronikai kiskereskedéseket, a sportboltokat és még a ruházati boltokat is. Számítsanak arra, hogy nagyon gyorsan szükségállapotot hirdetnek ki, amit az amerikai alkotmány felfüggesztése és a szövetségi fegyverek széles körű elkobzására tett kísérletek követnek. A főutakon való közlekedés lehetetlenné válik.

A belvárosi erőszak és káosz gyorsan átterjed a külvárosi területekre, majd - a túlélők számára - a vidékre, ahogy a menekültek megpróbálnak gyalog menekülni az összeomló városokból, élelmet és menedéket keresve.

Rábukkantam egy kiváló hangoskönyvre, amely szerintem jól érzékelteti, hogyan nézhet ki ez a helyzet. A címe: "Tomorrow War: The Chronicles of Max Redacted", írta J. L. Bourne. A könyv hitelesen ábrázolja, hogyan nézne ki egy globális gazdasági összeomlás (egy "globális visszaállítás", amelyet egy kibertámadás okoz, amely a pénzügyi infrastruktúrát is érinti), és nagyon pontosan ábrázolja a kormányok totalitárius válaszlépéseit.

Mindezzel kapcsolatos véleményemet a mai Situation Update podcastban olvashatják a Brighteon.com-on keresztül:

Brighteon.com/028940f9-00c9-420a-a7a4-0fbb213b4219

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/nem-szeretek-ilyen-torteneteket-kozzetenni-de-a-forrasok-megbizhatoak