2021. július 6., kedd

Az FDA önmaga ellen fordul: elutasítja a COVID antitest-teszt eredményeit; az őrület uralkodik

 

Még egy "a tudomány követésére" programozott robot is kétségbeesetten tenné fel a kezét az FDA legújabb COVID-kijelentését olvasva.

Miután megszámlálhatatlanul sok emberen végeztek antitest-tesztet COVID-státuszuk megállapítására, az FDA most kijelenti:

"A mai napon az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal biztonsági közleményt adott ki, amelyben tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a SARS-CoV-2 antitest-tesztek eredményei nem használhatók fel a COVID-19 elleni immunitás vagy védelem értékelésére semmilyen időpontban, és különösen nem azután, hogy a személy COVID-19 oltást kapott.".

Bumm!

Elképzelem, ahogy az emberek csak egy kis csoportja - talán 5000 - egységesen bevonul egy kórházba, és azt mondja: "Pozitív lett a COVID tesztünk a COVID-ra az antitest teszt alapján... aztán izolálni kellett magunkat, és néhányunkat mérgező gyógyszerekkel kezeltek... és MOST megtudjuk, hogy az antitest teszt használhatatlan...".

Az FDA 2021. május 19-én keltezett dokumentumának címe: "FDA In Brief: FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination".


Kicsit mélyebbre ásva a dokumentumban, találunk egy nyilatkozatot, amely a COVID vakcinára utal:

A COVID-19 megelőzésére engedélyezett vakcinák specifikus vírusfehérje célpontokkal szemben indukálnak ellenanyagokat; az oltás utáni antitestvizsgálati eredmények negatívak lesznek olyan egyéneknél, akiknél nem volt korábbi természetes fertőzés, ha az alkalmazott vizsgálat nem a vakcina által indukált antitestek típusát mutatja ki." [1] [2].

Más szóval az FDA azt mondja: "Nézze, a vakcina specifikus antitesteket hoz létre a tüskefehérje ellen, nem pedig a vírus ellen. Ha az oltás után elvégezteti a szokásos antitesttesztet, az használhatatlan lesz, mert a teszt nem a tüskefehérje elleni antitestek kimutatására szolgál. Csak a vírus elleni antitesteket mutatja ki." [3]

Ez több komoly kérdést is felvet. Az egyik ezek közül a következő: Mivel az antitest-tesztek kifejlesztése pofonegyszerű, miért nem fejlesztett ki az FDA egy olyat, amely a spike-fehérje elleni antitesteket mutat ki?

És a válasz erre a kérdésre nyilvánvaló. Ha az FDA kifejleszt egy ilyen tesztet, akkor - a hagyományos vakcinaelmélet szempontjából - könnyen kiderülne, hogy a vakcina mennyire működik, vagy nem működik.


És ez nem az a cél, amit a közegészségügyi tisztviselők el akarnak érni. Ezt a kockázatot nem érdemes vállalni. Tegyük fel, hogy 20 000 beoltott ember vizsgálata után kiderül, hogy csak 800-an termeltek antitesteket a tüskefehérje ellen.

Egy másik (megválaszolatlan) kérdés: Elégségesek-e a vakcina által a tüskefehérje elleni specifikus antitestek ahhoz, hogy semlegesítsék, hatástalanítsák, elpusztítsák a tényleges vírust, ha az egy felhőből pottyan le, és megpróbál megfertőzni egy beoltott személyt?

Természetesen, mint olvasóim tudják, egy éven át bizonyítottam, hogy senki sem bizonyította a SARS-CoV-2 vírus létezését. Azonban sokszor teszek kitérőt abba az őrült világba, ahol az emberek azt hiszik, hogy a vírus létezik; és megmutatom, hogy még ebben a világban is a szakértők ellentmondanak önmaguknak, és súlyosbítják égbekiáltó tévedéseiket, mint a nyulak a csecsemőket.

Ez a legutóbbi kitérő azt mutatja, hogy az FDA egyszerre bűnöző és őrült.


[1] FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination [2] FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination – ARCHIVED VERSION [3] COVID: here come the antibody tests—quick, easy, and insane
https://besthirdetes.hu/tudasfa/az-fda-onmaga-ellen-fordul-elutasitja-a-covid-antitest-teszt-eredmenyeit-az-orulet-uralkodik.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése