Úgy tűnik, hogy az oxigén-gráfén-oxidot arra tervezték, hogy a lakosságot az 5G-re kapcsolja be

Az igazi biofegyver nem egy "vírus", hanem maga az "oltóanyag" szállítórendszer, a maszkokkal és a tesztekkel együtt, amit az a szervezet (kormány) követ el, amelyik azt állítja, hogy a megmentőnk. Ennek a kormánynak a megszüntetése a helyénvaló.

A grafén-oxid okozza azt, amit tévesen "Covid-19"-nek neveznek?

...Ezzel az úgynevezett "világjárvánnyal" kapcsolatban az az álláspontom, hogy a SARS-CoV-2 vagy "Covid-19" csak ürügy volt arra, hogy ... nagy félelmet keltsenek az emberekben, hogy a tömegek feletti teljes ellenőrzés rendszerét kiépítsék.

A valódi biofegyver nyilvánvalóan a "Covid vakcinaként" félrecímkézett mérgező injekció, valamint a taktikák és mandátumok, amelyek nem csak a gazdasági tevékenységet tették tönkre, hanem megtizedelték az emberek egészségét és immunrendszerét is....

A közelmúltban a spanyol La Quinta Columna szervezet orvosokból, tudósokból, kutatókból és professzorokból álló csoportja által készített jelentések határozottan kijelentették, hogy a rendkívül mérgező grafén-oxid nemcsak a legtöbb gyógyszergyártó által gyártott "Covid vakcinák" fioláiban van jelen, hanem maszkokban és "Covid" teszteken keresztül is beadják.

Ez nagyon megdöbbentő információ, és sok kérdésre ad választ nem csak a sokaknál jelentkező tünetekkel kapcsolatban, hanem még jobban leleplezheti ennek az aljas tervnek egy másik részét is, ami az elnéptelenedés.

Amint azt a kutatócsoport megállapította:

A jelenleg használt és forgalmazott maszkok grafén-oxidot tartalmaznak. Nem csak azok, amelyeket annak idején visszavontak, ahogy a média jelezte, a PCR és az antigén tesztekben használt tamponok is tartalmaznak grafén-oxid nanorészecskéket.

A COVID vakcinák minden változatukban, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson stb. szintén jelentős adag grafén-oxid nanorészecskéket tartalmaznak. Ez derült ki az elektronmikroszkópos és spektroszkópiai elemzésükből, amelyet többek között hazánk különböző állami egyetemei is alkalmaznak.

Az influenza elleni vakcina grafén-oxid nanorészecskéket tartalmazott, és az új influenza elleni vakcinák és az új, állítólag intranazális COVID elleni vakcinák, amelyeket készítenek, szintén hatalmas adag grafén-oxid nanorészecskéket tartalmaznak.

A grafén-oxid egy olyan méreg, amely trombusokat hoz létre a szervezetben, a grafén-oxid egy olyan méreg, amely véralvadást hoz létre. A grafén-oxid az immunrendszer megváltozását okozza. Azáltal, hogy dekompenzálja az oxidatív egyensúlyt a glutatione tartalékokhoz képest.

Ha a grafén-oxid dózisát bármilyen beviteli úton növelik, az az immunrendszer összeomlását és az azt követő citokinvihart okozza.

Továbbá, e tanulmány szerint bizonyos "vakcina" fiolákban a grafén-oxid szintje akár 99% grafén-oxidot is tartalmazott, és kevés mást.


Ez a toxin tüdőgyulladást okozhat, ha a nanorészecskék a tüdőbe jutnak. A grafén emellett fémes ízt és a nyálkahártya gyulladását is okozza, ami az ízlelés és a szaglás elvesztéséhez vezethet. Ugyancsak erős mágneses reakciókat okozhat a gazdaszervezeten belül, és a vörösvértestek károsodását is okozhatja.

A legtöbb felületen lerakódva elektronikus vezetővé alakítható. Ez megkérdőjelezi a "Covid" számos tünetét és a grafén-oxid lehetséges felhasználását az úgynevezett "Covid-19 vakcinában", mivel ez a kutatócsoport azt is állítja, hogy a grafén-oxid valóban azt okozza, amit tévesen "Covid"-ként írnak le. Ha ez a helyzet, akkor a "vakcina" valóban a biofegyver.

A grafén-oxid élő szervezetbe juttatásának nagyon sok káros hatását már régóta tanulmányozták, de erről gyakorlatilag semmit sem említettek a gyógyszergyárak, a kormány vagy a mainstream média.

Valójában ugyanezek a források a múltban kifejezetten tagadták a nanorészecskéknek az influenza és a "Covid" injekciókban való felhasználását. A jelentésben szereplő információk megdöbbentőek, de kevés erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy megértsük, milyen nagy kockázatot rejt ezeknek a mérgező nanorészecskéknek a "vakcinákban" való felhasználása.

A grafén mikrorészecskék, és így a grafén injekcióban történő beadása súlyos légúti megbetegedésekhez vezethet, beleértve a tüdőrákot is. Amint ezek a részecskék a szervezetbe és a sejtekbe kerülnek, az emberi immunrendszer nem képes megszabadulni ezektől a halálos nanorészecskéktől, és azok maradandóvá válnak, és a sejtek szintjén rendkívüli élettani károkat okozhatnak a szervezetben.

BIOWEAPONS

A biofegyverek sokféle formában létezhetnek, és ez az új taktika, amellyel ez és más kormányok háborút indítanak az emberek ellen. A társadalom hatalmas, irányító eleme és korrupt kormányzati partnerei semmit sem törődnek veletek vagy a családotokkal, csak a hatalom és az irányítás felettetek.

Az igazi biofegyver nem egy "vírus", hanem maga az "oltóanyag" szállítórendszer, a maszkokkal és a teszteléssel együtt, ahogyan azt az a szervezet (kormány) követi el, amelyik azt állítja, hogy az önök megmentője. Ennek a kormánynak a megszüntetése a helyénvaló.

Úgy tűnik, hogy milliárdok halálára törekszenek, és egy új, technokraták által irányított, technokraták által irányított, transzhumán környezetben lévő úr és rabszolga társadalom a kívánt eredmény.

Ma a sci-fi valósággá vált!

A La Quinta Columna eredeti cikke és videója itt érhető el, valamint az alábbi forráslinkeken. Mindenkit arra kérek, hogy nézze meg ezeket az információkat.


5G ACTIVATES COVID-19 DELTA STRAIN AND VACCINE GRAPHENE NANO-TUBES

Elon Musk explains the aim is to put a computer in your head so you can be a "hackable animal"

https://www.nutritruth.org/single-post/this-is-how-the-vaccine-nano-dust-spike-protein-and-graphene-oxide-combine-with-5g-to-control-yo

Pfizer Contents Exposed - Stew Peters

Urgent announcement: Covid is caused by graphene oxide

Negative impacts of Graphene

Masks and Covid tests contain nanotech vaccines

Graphene Oxide for 5G mind control

The Best of Gary D. Barnett

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-vakcinak-maszkok-es-tesztek-mind-grafent-tartalmaznak