Patrick O'Carroll hiteles forrásokra hivatkozva megerősíti, hogy a társadalom a globalista árulók (a "vezetőink", egészségügyi tisztviselőink) túsza, akiket a sátánista zsidó bankárok és szabadkőműves pszichopaták fizetnek, akik ki akarják selejtezni és irányítani az emberiséget.

Nagy-Britanniában ma a nemzeti halálozás átlagéletkora 82 év, de a COVID halálozás átlagéletkora 83 év.

És ez azt jelenti, hogy a COVID soha nem is volt probléma. Ezek a statisztikák valójában azt jelentik, hogy a várható élettartam magasabb azok számára, akik COVID-ot kapnak, és úgy döntenek, hogy nem kapnak injekciót.

Ezt a tényt alátámasztják az ezzel egyenértékű amerikai statisztikák is, amelyeket Dr. Jennifer Daniels MD egy nemrégiben adott interjúban közölt, valamint a világ tucatnyi más "fejlett" országának ezzel egyenértékű statisztikái is.
Ezzel szemben 1918-21-ben a spanyolnátha halálozási átlagéletkora 28 év volt, és az egy teljesen más tészta volt, mert a spanyolnátha egy valódi és tudományosan igazolt világjárvány volt, míg a COVID HOAX mindig is csak egy tudományosan nem igazolt TERV-DÉMIA vagy SZÁMADÉMIA volt.

A hamis szakzsargont akkor építették be a narratívába, amikor 2009-ben az ENSZ Legrosszabb Egészségügyi Szervezete (WHO) újraértelmezte a "világjárvány" fogalmát, hogy az bármit jelentsen, amit a WHO "fenyegetésnek" tekint, amikor csak akarja, és amikor csak akarja. Milyen abszolút katasztrófa az ENSZ Legrosszabb Egészségügyi Szervezete (WHO) valójában.

Dr. John PA Ioannidis professzor, a Stanford Egyetem Santa Clara CA professzora statisztikákat idéz, amelyek szerint a kezeletlen COVID-ben szenvedők 99,8 százaléka valóban meggyógyul. És ez azt jelenti, hogy a COVID távolról sem érdemli meg a tudományosan igazolt világjárvány státuszt, hanem csupán az influenza egy durva formája, amelyet az embereknek meg kellene fontolniuk, hogy a szokásos módon átvészeljenek, de a hagyományos, józan ésszel használható eszközökkel - D-vitamin, C-vitamin, cink stb. - is kezeljenek.

Ioannidis professzor azt is kijelentette, ami nagyon is nyilvánvaló: hogy orvosi okok százai vannak arra, hogy az egészséges emberek bezárása valójában miért járul hozzá a halálos áldozatok számának növekedéséhez, és miért kell ezt azonnal abbahagyni.

Csak az agymosott összeesküvés-elméletek hívei hiszik, hogy a betegség elleni védekezés egy fecskendőből származhat. Az igazság az, hogy az egyetlen védelmet az erős immunrendszer jelenti, amely a szokásos módon méregtelenít, tisztít és védelmet nyújt. Más szóval, az emberi egészség ritkán függ attól, hogy mi jön ki egy fecskendőből; ez csak a média agymosása.

Nemrégiben a rendkívül éles eszű Catherine Austin Fitts rámutatott, hogy amit a hatalmi elit és a média lakájaik a "halálos Delta-változat" címkével próbálnak ellátni, az valójában a Kísérleti-COVID-Biovédelmi Injekció (ECBI, nem "vakcina") első injekciója által okozott SÉRÜLÉS.

Tehát, bármit is tesz, NE hagyja, hogy elhitessék Önnel, hogy a "Halálos Delta-változat" bármi más, mint a Kísérleti-COVID-Biofegyver-Injekció (ECBI, nem "vakcina") legelső beadásának következménye; mert ha bedől ennek a médiahazugságnak, ami egy óriási nagyotmondás, akár végzetes is lehet az Ön vagy szerettei számára.

Max Igan tudja, hogy a hatalmi elit milyen előszeretettel használ különleges kódszavakat pszichológiai műveleteik megjelölésére. Az egyik ilyen megnevezés az "atombomba" (ejtsd: "Ádám-bomba", ami azt jelenti, hogy a Sátán bombája, amely megöli Ádámot (vagyis az egész emberiséget).

Egy másik ilyen elnevezés az "amerikai álom", mert csak azok az emberek hihetnek benne, akik alszanak. Ma Igan is megerősíti, hogy teljesen világos, hogy a "Halálos Delta-változat" a mélyalvás Delta-hullámáról kapta a nevét, mert csak azok az emberek, akik mélyen alszanak, esetleg bedőlhetnek annak a csalásnak a hitébe, amely a "Halálos Delta-változat".

Dr. Michael Yeadon MD egy volt Pfizer-vezető, aki azt mondta, hogy nem tud jóindulatú okot elképzelni a Kísérleti-COVID-Biofegyver-Injekció (ECBI, nem "vakcina") meglévő tervezetében elemzett dolgok mögött.

Más szóval, Yeadon egyértelműen arra utalt, hogy szerinte a Kísérleti-COVID-Biowapon-Injekció (ECBI, nem "vakcina") mögött népirtási szándék áll. Amikor valaki azt mondja, hogy "nincs jóindulatú ok", az általában azt jelenti, hogy káros, ártalmas, káros, káros, káros, káros stb.

Dióhéjban, Yeadon népirtásra és népirtási szándékra utalt a hatalmi elit, a nagy gyógyszeripari vállalatok és a mainstream-média részéről.

Az a hír járja, hogy a hatalmi elit egy bináris fegyvert főzött ki, hogy minél több "haszontalan evőt" öljenek meg, amelynek első fele az 5G, a második fele pedig a Kísérleti-COVID-Biowapon-Injekció (nem "vakcina").

Ezek együttesen állítólag egy bináris fegyverrendszert alkotnak, amelynek célja a vérzéses rendellenességek növelése, hogy több "haszontalan falánkot" öljenek meg.

"Fullerton Informer" Joe Imbriano 5GDANGERS.COM honlapja már régóta állítja: "Az 5G háború az oxigén, a jód, a vas, a hemoglobin és a központi idegrendszer ellen. Az 5G betegséget fog okozni, amit egy hamis vírusra fognak fogni, hogy az emberekre kényszerítsék a védőoltásokat".

Több videóban is elmondja az összes technikai részletet, és kifejti súlyos aggodalmait és teljes megdöbbenését azzal kapcsolatban, amit most világszerte bevezetnek.

Nagyon kevés emberség van ebben az egészben. Úgy tűnik, hogy ez nem más, mint népirtás, haszonszerzés vagy politika. Úgy tűnik, hogy a megfelelő orvoslás és az emberekkel való humánus bánásmód már régen elhagyta az épületet.

Minden bolond láthatja, hogy itt valójában valami sokkal baljósabb dolog folyik. És a Gatesnek nevezett "prófétikus" "szakértők" testbeszéde elárulja, hogy valószínűleg tudnak valami kolosszálisat, amit sajnos még nem tudunk.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nepirtas-profit-es-politika-a-covid-hoax-mogott