Piers Corbyn asztrofizikus és meteorológus időjárás-szakértő nemrégiben interjút adott az RT.com moszkvai stúdiójában egy riporternek a világ számos részén idén tapasztalt szokatlanul meleg időjárásról, és a riporter a médiának azt a szokásos vállalati álláspontot képviselte, hogy ez egyértelműen az "éghajlatváltozás" jele.

Piers Corbyn azonban válaszolt:

A klíma mindig is változott, de ennek semmi köze az emberhez.

Corbyn a "Weather Action" alapítója, és elkezdte magyarázni, hogy ők már azelőtt megjósolták, hogy idén nyáron extrém hőség lesz Kelet-Európában, Oroszországban, mielőtt még megtörtént volna, és hogy ezeket az időjárási mintákat "egy bizonyos keringési minta" okozza, és nem a CO2, hanem a naptevékenység és a holdfázisok kombinációja.

A moszkvai riporter ekkor emelt hangon félbeszakítja őt, és azt mondja:

Elnézést, egy pillanat! Ön azt mondja, hogy ezt nem az ember okozza, akkor hogy lehet, hogy Oroszországban ezt a hőhullámot az ezeréves feljegyzett történelem legrosszabbjaként ismerik el?!

És az biztos, hogy az embernek köze van hozzá, ugye?

Corbyn nyugodtan válaszol: "Nem".

Az embernek semmi köze hozzá. Az egyetlen összefüggés az, hogy az ember ugyanabban az időben van itt, amikor a Nap és a Hold tesz dolgokat.

Ezután elmagyarázza, hogy egy nagyon hasonló helyzet történt körülbelül 132 évvel ezelőtt. Kijelenti, hogy azok, akik mást állítanak, egyszerűen csak pénzt akarnak csinálni az éghajlatváltozásról szóló narratívából.

 

 

Érdekes és szórakoztató négy és fél percet nézni. Egy rövidebb, alig több mint kétperces klip került fel a Twitterre, és ma az alternatív médiában teszi a köröket, ahol olyan kommentek hangzanak el, mint például: "Gyanítjuk, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy Corbyn urat beengedték a tévébe", ami arra utal, hogy a riportert váratlanul érte a dolog, de én megtaláltam az egész interjút, és az interjú végén a riporter mosolyogva kijelenti:

Piers Corbyn, mint mindig, most is nagyon érdekes hallani, amit mondani akar. Köszönjük szépen, hogy csatlakozott hozzánk itt az RT TV-n.

Tehát ezt valószínűleg előre megírták és elpróbálták, de ettől függetlenül jó nézni.

A teljes interjút feltöltöttük a Bitchute, Odysee és Telegram csatornánkra.

Piers Corbyn láthatóan gyakran megy szembe a "tudományos" diktátorokkal, ahogy a Wikipédia-oldalán is olvasható:

Piers Richard Corbyn (született 1947. március 10-én) angol időjós, üzletember, oltásellenes és összeesküvés-elméleti szakember.

A COVID-ról szóló hivatalos narratívát nem fogadta el (kapd be!).

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/asztrofizikus-idojarasi-szakerto-az-eghajlat-mindig-valtozik-es-semmi-koze-az-emberhez