Az USA és a Szovjetunió szerepet cserélt

1954-ben Rowan Gaither, a Ford Alapítvány elnöke azt mondta Norman Doddnak, az adómentes alapítványokat vizsgáló Reece Bizottság főnyomozójának: "Arra fogjuk használni a támogatásnyújtási hatalmunkat, hogy megváltoztassuk az Egyesült Államok életét, hogy az kényelmesen összeolvadhasson a Szovjetunióval".

https://www.rcreader.com/commentary/g-edward-griffin-future-calling

Ez megtörtént, csakhogy Oroszország már nem a Szovjetunió. A szabadság jelzőfénye, míg a kommunista zsidó USA a bakancs az emberiség arcán.

--

Putyin arra figyelmeztet, hogy a wokeness elpusztítja a Nyugatot: Ez történt Oroszországban, ez gonosz, ez rombolja az értékeket.
Bármennyire is paradoxnak tűnik, de ezt láttuk Oroszországban. Nálunk is megtörtént már az 1917-es forradalom után, a bolsevikok Marx és Engels dogmáit követték.

https://www.dailywire.com/news/putin-warns-wokeness-is-destroying-the-west-it-happened-in-russia-its-evil-it-destroys-values

-

Martin Armstrong -

"Teljes megdöbbenésemre ismerek egy családot, akik Oroszország elől menekülve Lengyelországból Kanadába mentek. Aztán elmenekültek Kanadából Trudeau minden őrülete miatt, és nem voltak hajlandóak visszatérni. Mivel az Amerikába szóló vízumuk lejár, azt mondták nekem, hogy most talán Oroszországba mennek...... Minden ember, akit ismerek itt Amerikában, aki elmenekült Oroszországból, amikor a Szovjetunió összeomlott, ugyanezt mondja. Ami elől menekültek, az most itt van. Putyin kijött és figyelmeztetett, hogy a munkásság az, ami tönkretette Oroszországot.....

https://www.pokolafoldon.hu/politika/oroszorszag-most-az-emberiseg-remenye-a-szabadsagra