2021. november 21., vasárnap

USA: 2076-ig nem akarja nyilvánosságra hozni a Pfizer vakcina teljes jóváhagyási adatait

 

Nemcsak Európában, hanem az Egyesült Államokban is nagy nyomás nehezedik a döntéshozókra a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos dokumentumok közzétételére.

Az Egyesült Államokban az információközlési kötelezettség szigorúbb, mint az EU-ban. Az információszabadságról szóló törvény értelmében 25 éven belül nyilvánossá kell tenni még a legtitkosabb dokumentumokat is.

Az FDA, az Egyesült Államokban a gyógyszerek és így a COVID-19 vakcinák jóváhagyásáért felelős ügynökség most új trükköt talált.

Orvosok és tudósok pert indítottak a BioNTech Pfizer vakcina jóváhagyásához szükséges összes dokumentum kiadásáért. Ám ha az FDA kérésének helyt ad a szövetségi bíró, csak 2076-ra lehet áttekinteni a dokumentációt.


A digitális táblázatokat nem számítva legalább 329 000 oldalas az anyag, amit megjelenése előtt alaposan ellenőrizni kell, hogy a Pfizer cég rejtett üzleti titkait, esetleg gyógyszerkutatásban résztvevők személyes adatait tartalmazza-e, és ha igen, ennek megfelelően javítani kell.

Az FDA illetékes részlegének mindössze tíz alkalmazottja van, így havonta legfeljebb 500 oldalt tudnak feldolgozni. Ennek eredményeként az utolsó dokumentumokkal csak 2076-ra végeznének, így akkor hozhatják nyilvánosságra.

Ez azt jelenti, hogy az FDA gyakorlatilag a dokumentumok felére olyan titoktartási időszakot ír elő, amely meghaladja a szigorúan titkos kormányzati dokumentumokét.

A jóváhagyási folyamat elején, amely az EU-hoz hasonlóan megkerülte a normál szabályozást, az FDA "teljes átláthatóságot, párbeszédet és hatékonyságot" ígért . A felperes ügyvédje szerint az FDA  a 329 000 oldalnyi dokumentumot gondosan megvizsgálta a jóváhagyási eljárást követő 108 napon belül.

"Míg az FDA 108 nap alatt alaposan át tudta tekinteni ezeket a dokumentumokat, most 20 000 napra van szüksége ahhoz, hogy ezeket a dokumentumokat a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tegye."

Az amerikai közvélemény felháborodott az eseten, ami sokak véleménye szerint csakis a szabályok kikerülésére szolgál.https://mediaforras.com/usa-2076-ig-nem-akarja-nyilvanossagra-hozni-a-pfizer-vakcina-teljes-jovahagyasi-adatait-1198



Már csak 54 év és 11 hónap van hátra...


Két hónappal és egy nappal azután, hogy beperelték, és közel 3 hónappal azóta, hogy engedélyezte a Pfizer Covid-19 vakcináját, az FDA kiadta az első kör dokumentumokat, amelyeket a termék engedélyezése előtt átnézett. A produkció 91 pdf oldalból, egy xpt fájlból és egy txt fájlból állt. Ezek letölthetők innen.

Bár a tudósok feladata, hogy megfelelően elemezzék, hadd osszam meg egy megfigyelésemet. Az egyik dokumentum az engedélyezés utáni mellékhatásokról szóló jelentések kumulatív elemzése, amely 2021. február 28-ig érkezett, azaz mindössze 2 ½ hónappal azután, hogy a vakcina megkapta a sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA). Ez a dokumentum a Pfizer "munkafolyamat-ciklusát" befejező, az Egyesült Államokban és azon kívül, 2021. február 28-ig tartó oltást követő nemkívánatos eseményeket tükrözi.

A Pfizer a 6. oldalon kifejti, hogy "A termékkel kapcsolatban beérkezett spontán mellékhatás-bejelentések nagy száma miatt a [Pfizer] prioritásként kezelte a súlyos esetek feldolgozását...", és hogy a Pfizer "több intézkedést is hozott [sic] a mellékhatás-bejelentések nagymértékű növekedésének enyhítésére", beleértve "az adatbeviteli és esetfeldolgozó kollégák számának növelését" és "körülbelül [REDACTED] további teljes munkaidős alkalmazottakat (FTE) vett fel". Kérdés, hogy miért védett, hogy megossza, hány embert kellett felvennie a Pfizer-nek, hogy nyomon követhesse az összes jelentett nemkívánatos eseményt, röviddel a termék bevezetése után.

Ami a jelentések mennyiségét illeti, az EUA-t követő 2 ½ hónap alatt a Pfizer összesen 42 086 jelentést kapott, amelyek 158 893 "eseményt" tartalmaztak. E jelentések többsége az Egyesült Államokból érkezett, és aránytalanul nagy arányban érintettek nőket (29 914, szemben a férfiak által benyújtott 9 182 jelentéssel) és 31 és 50 év közötti személyeket (13 886, szemben az összes többi korcsoport 21 325 jelentésével, valamint további 6 876 olyan személyt, akiknek az életkora ismeretlen volt). Emellett 25 957 eseményt az "idegrendszeri rendellenességek" kategóriába soroltak.

30 és 51 év közötti nők. Idegrendszeri rendellenességek. Ez ismerősen hangzik. Ami azt illeti, ez hasonlóan hangzik azokhoz az aggodalmakhoz, amelyeket a tanúvallomást tevő vagy az alábbi videókban leírt nők némelyike felvetett.

De nincs ok az aggodalomra, mivel a Pfizer elmagyarázza az FDA-nak: "A jelérzékelési elemzések eredményei összhangban vannak a vakcina ismert biztonsági profiljával". Ha tehát tudták, hogy ezek a problémák felmerülnek, akkor miért nem tűnt úgy, hogy elegendő személyzetük van a jelentések várható mennyiségének feldolgozására? A Pfizer nagyszerű következtetése az FDA-nak: "Az adatok nem tárnak fel olyan új biztonsági aggályokat vagy kockázatokat, amelyek a címke módosítását igényelnék, és alátámasztják a BNT162b2 vakcina kedvező előny-kockázati profilját."

Nincs itt semmi látnivaló. Csak kérdezzék meg azokat a nőket.

Brianne Dressen 1. és 2. rész - A különböző COVID-19 vakcinák által megbetegített csoport leírása

https://aaronsiri.substack.com/p/fda-produces-the-first-91-pages-of

https://www.skirsch.com/covid/VaccineEssentials.pdf

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-fda-bemutatja-a-pfizer-covid-19-vakcina-dossziejanak-elso-91-oldalnyi-dokumentumat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése