Újabb vonatnyi orosz páncélos érkezik Ukrajna ellen - óriási eszkaláció következik - Zelenszkij merénylet????

Az elmúlt három napban különböző közösségi médiumokban megjelentek videók további páncélozott harci gépekkel érkező orosz vonatokról, és egy dolog világossá vált: ÓRIÁSI eszkaláció következik Ukrajna - és talán a NATO - ellen.

Az egyik ilyen videó, alább, páncélosokat mutat, egy vonaton, ameddig a szem ellát:

 

Ez az új páncélos hadsereg szó szerint több mint a duplája annak, amit Oroszország eredetileg küldött Ukrajnába, mielőtt a különleges katonai művelet megkezdődött. Ha ez mind Ukrajnába megy, akkor az orosz hadsereg ereje Ukrajnában a háromszorosára nő!

Az ukránok nem tudnak megbirkózni azzal, amivel Oroszország már most is rendelkezik ott, nemhogy háromszorosával.

A dolgok jelenlegi, 2022. július 24-i állása szerint Ukrajna nagyon csúnyán elveszíti a háborút, annak ellenére, hogy az USA/EU/NATO mindenféle fegyvert, lőszert és hírszerzést szállít. Egy ilyen mértékű újabb oroszországi bevetés szó szerint gőzhenger lesz, és úgy fog végiggurulni Ukrajna többi részén, mint forró kés a vajon.

 

 

Az USA meggyilkolja Zelenszkijt?

Most olyan pletykák röppentek fel, hogy az USA úgy döntött, hogy meggyilkolja Zelenszkij ukrán elnököt; ő már nem hasznos számukra.

A pletykák azután indultak el, hogy Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó a hétvégén az Aspeni konferencián tett egy megjegyzést. Ez a konferencia alapvetően a kémek és hírszerzők találkozója.

A konferencián Sullivan megjegyezte: "Aggódom Zelensky elnök életének biztonsága miatt".

Amikor egy ilyen megjegyzést tesz egy olyan ember, mint Sullivan, az egy jelzés... egy kivetítés... arról, hogy mit döntöttek. Azt üzeni a hírszerző közösségnek, hogy Zelensky vége közeleg.

A Sullivan megjegyzését övező spekulációk már most is túlszárnyalták a skálát. A spekulációk szerint az USA meg fogja ölni Zelenszkijt, valószínűleg akkor, amikor az ukrán fegyveres erők vezető tábornokaival találkozik.

Egy rakétacsapással mindannyiukat kiiktatni egyszerű feladat az USA számára, és Oroszországra lehet kenni!

Ez... ez itt... ez itt... ...állítólag ez az új terv.

Megölik Zelenszkijt és talán néhány magas rangú tábornokát, ami azonnal összeomlasztja az ukrán kormányt és fegyveres erőit. Azonnali káosz lenne. Ami az ukrán fegyveres erőkből megmaradt, órákon belül szétesne.

Aztán, a RUMOROK szerint, Sullivan és a hírszerző közösség előállna mindenféle (khm) "bizonyítékkal", amely állítólag (khm) "bizonyítja", hogy Oroszország tette.

A nyugati tömegmédia kötelességtudóan a fő hírré teszi ezt egy hétig vagy még tovább, hogy rögzítse a közvéleményben, hogy Oroszország tette.

Ezáltal Oroszországra marad a felelősség zsákja, és a közvélemény szemében páriává válik.

Ukrajna teljes többi részének meghódítása egyszerű feladat lesz Oroszország számára ezen a ponton, de itt van a bökkenő:

Amit Oroszország "meghódít", az egy jóléti állam lesz. Egy bukott szárazföldi terület, amely képtelen eltartani magát.

Az egészet újra kell majd építeni, és ez óriási pénzügyi terhet jelent Oroszországnak, nem is beszélve a szabotőrökről, terroristákról és bajkeverőkről, akiket a nyugat kétségtelenül felhasznál majd, hogy még jobban megnehezítse Oroszország dolgát.

A "háborúnak" vége lesz. Oroszország győzött. De a győzelmet a Nyugat a lehető legmélyebbre fogja savazni.

 

 

Hal Turner Elemzés és szerkesztői vélemény

Az én személyes helyzetértékelésem szerint mindenkinek kb. 8 napja van arra, hogy a dolgok nagyon forróvá váljanak!

Július 31.-Augusztus 1. az átmenet a következő fázisba. Valójában hivatalosan is azt mondom, hogy szerintem július 28. és augusztus 5. között __lehet__ egy nukleáris csere - nem egy teljes körű nukleáris holokauszt - Oroszország és az USA/NATO között.

Jelenleg úgy ítélem meg, hogy a "Z" különleges katonai művelet eddig nem látott kegyetlenséggel és sebességgel fog fokozódni.

Személy szerint úgy látom, hogy a Mély Állam (NATO) erői nyíltan és fokozott erőszakkal kezdik meg a műveleteket. Személyes meggyőződésem, hogy az USA a proxyján, Ukrajnán keresztül fogja átlépni a "határt", és ez az akció bármikor elkezdődhet.

Augusztus 1-től az év végéig a világ olyan zűrzavart, zavarokat és erőszakot fog tapasztalni, amire a második világháború óta nem volt példa.

Bárki, akinek van fél esze, tudja, hogy Ukrajna soha nem fogja megnyerni ezt a háborút.

Soha nem lesz béke. Oroszország soha nem fog tudni bízni semmilyen úgynevezett biztonsági garanciában, amit a NATO/USA adhat. Túl sok vörös vonalat léptek át, túl sok megszegett ígéret.

Oroszország nem akar megszálló erő lenni Ukrajnában, de Ukrajnát, ha egyáltalán továbbra is létezik, nem lehet magára hagyni. Ukrajna a végén egy katonai senkiföldjeként puffer lesz Oroszország és a betolakodó NATO között. Ha valami, akkor egy nyugtalan fegyverszünet.

 

 

Ajánlások:

1. Ha az USA-ban vagy az Egyesült Királyságban élnek, készüljenek fel a lehetséges támadásra.

2. Ha az orosz "barátságtalan" listán szereplő bármelyik országban élsz, készülj fel a tömeges hiányokra és zavarokra.

3. Bárhol is élsz, tedd rendbe a készleteidet MOST.

Megjegyzés: A lehetséges támadási módok a kibertámadás, az EMP, az atombomba-támadás és a cunami-bomba támadás. Ezért az Egyesült Királyság és az USA minden tengerparti területe, döntéshozatali központja, pénzügyi központja és katonai létesítménye veszélyben van.

Készüljetek fel a lehetséges veszteségekre:

Elektromosság, banki szolgáltatások, üzemanyag, internet és mobiltelefonok.

Természetesen az élelmiszerek és az orvosi szolgáltatások elérhetősége NAGYON nagymértékben érintett lesz.

Ez nem gyakorlat...

Ez nem játék.

Isten óvja meg az ártatlanokat, és a gonoszok... azt kapják, amit megérdemelnek.

Sok szerencsét mindenkinek.

........

Az amerikaiak egy káoszba döntött Ukrajnát hagynak az oroszok nyakán, ha már győzni nem tudtak
Forrás: Gonzalo Lira @ YouTube
https://youtu.be/mactoSForFY