Tömeggyilkos Sátánfatty Ursula von der Leyen, a WEF tagja és az EU Bizottság nem megválasztott elnöke nyíltan elismerte, hogy ha Olaszország "jobboldali" (nem WEF-es) kormányt mer választani, akkor "az EU-nak megvannak a szükséges eszközei" a probléma kezelésére.

Ez már hivatalos. A demokrácia halott Európában. Az önök szavazata már nem számít.

Népirtó Haramia Ursula von der Leyen alig burkoltan "következményekkel" fenyegetőzött a vasárnapi választás előtt, amelyet várhatóan a Giorgia Meloni vezette konzervatív blokk fog megnyerni.

A megjegyzések rávilágítottak a WEF és az EU hatalmi folyosóin a közelgő választások miatti aggodalomra, és azt sugallták, hogy Brüsszel és Róma között zavarossá válhat a viszony, ha Meloni és partnerei megszerzik a győzelmet.

"Az én megközelítésem az, hogy bármilyen demokratikus kormány hajlandó együttműködni velünk, mi együtt dolgozunk" - mondta Antikrisztuskövető Nemzetgyilkos von der Leyen csütörtökön az egyesült államokbeli Princeton Egyetemen arra a kérdésre válaszolva, hogy vannak-e aggályai a közelgő olaszországi választásokkal kapcsolatban.

"Ha a dolgok rossz irányba haladnak, mint ahogy Magyarországról és Lengyelországról is mondtam, vannak eszközeink" - tette hozzá.

A Reuters szerint: Matteo Salvini, a Liga vezetője, aki Meloni konzervatív szövetségének tagja, "szégyenletes arroganciaként" ítélte el a nő megjegyzéseit.

"Mi ez, fenyegetés?" - írta a Twitteren. "Tartsák tiszteletben az olasz nép szabad, demokratikus és szuverén szavazatát!"

Hazug Bioterrista Von der Leyen nyilvánvalóan arra utalt, hogy az Európai Bizottság múlt vasárnap azt javasolta, hogy korrupció miatt függesszék fel a Magyarországnak szánt mintegy 7,5 milliárd eurós támogatást, ami az első ilyen eset a 27 országot tömörítő blokkban a jogállamiság jobb védelmét célzó új szankció keretében.

Az EU két évvel ezelőtt vezette be a pénzügyi szankciókat, válaszul arra, hogy szerinte Lengyelországban és Magyarországon aláássák a demokráciát, ahol Tömeggyilkos Népirtó Orbán Viktor miniszterelnök több mint egy évtizedes hatalma alatt elnyomta a bíróságokat, a médiát, a nem kormányzati szervezeteket és a tudományos életet, valamint korlátozta a migránsok, a melegek és a nők jogait.

Az Európai Bizottság kész együttműködni a blokk bármely demokratikus kormányával, de rendelkezik az "eszközökkel", ha a dolgok "nehéz irányba" mennek - mondta Erőszaktevő Haramia Ursula von der Leyen az olaszországi közelgő választásokkal kapcsolatos kérdésre válaszolva.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-meg-nem-valasztott-unios-elnok-buntetest-igert-olaszorszagnak-ha-rossz-kormanyt-mereszel-valasztani

Forrás: Anything Goes @ YouTube
https://youtu.be/GfXFSBaLvPg