A feltétel nélküli engedelmességtől az intelligens ellenállásig. Köszönöm Miville.

Nemzetközi jogászok, magas szintű szakértők és neves tudósok bizonyítékokat mutatnak be egy nagy esküdtszék előtt arról, hogy a COVID-19 pandémia egy bűnös művelet, amelynek célja a világdiktatúra bevezetése.

ÁTIRAT ÖSSZEFOGLALÓ

Ennek a Nagy Esküdtszéki Összefoglalónak az a célja, hogy a szakértő tanúk által feltárt legfontosabb információkat minél több ember számára hozzáférhetővé tegye. Azokra a tényekre összpontosítottunk, amelyek feltárják, mi is történik valójában a világunkban, hogy segítsük a nyilvánosságot a jelenlegi világválság súlyosságának megértésében. Akik a részletek teljes spektrumát szeretnék megismerni, kérjük, nézzék meg a teljes videós üléseket itt: https://stopworldcontrol.com/jury.

Ez a dokumentum az öt nagyesküdtszéki összefoglaló első része. Kritikus információkat tartalmaz a 2. napról, amelynek címe: Mindennek általános történelmi és geopolitikai háttere. Ez lehet az egész esküdtszéki eljárás legfontosabb ülése, mivel leleplezi, hogy miként született meg egy mesterterv a teljes világuralom elérésére az egészségügyi vészhelyzetek álcája alatt. A nyitónyilatkozatokat nem közöljük, mivel azok nem túl hosszúak, és könnyen megtekinthetők a honlapunkon: https://stopworldcontrol.com/jury.

AZ EMBERISÉG VÉDELME

Minden olvasót arra bátorítunk, hogy terjessze ezt a Nagy Esküdtszéki Összefoglalót saját közösségében. A bűnös hatalmi struktúrák teljes mértékben az emberek tudatlanságára támaszkodnak. Amint a közvélemény tájékozódik, a feltétel nélküli engedelmességről az intelligens ellenállás felé fordul. Ezért a legfontosabb cselekedet, amit mindannyian megtehetünk, hogy tájékoztatunk másokat. Különösen azokat kell felvilágosítanunk, akik közösségünkben befolyásos pozíciót töltenek be. Küldje el ezt a nagy esküdtszéki összefoglalót digitális vagy nyomtatott formában az iskolaigazgatóknak és tanároknak, kórházigazgatóknak és egészségügyi személyzetnek, bűnüldöző tisztviselőknek, ügyvédeknek és bíráknak, lelkészeknek, polgármestereknek és biztosoknak, a helyi média szerkesztőinek és újságíróknak.

Számos olcsó online nyomtatási szolgáltatás létezik, ahol feltöltheti ezt a PDF-et, és annyi példányban nyomtathatja ki, amennyit csak szeretne. Csak keresse a Google-ban az "olcsó könyvnyomtatás" kifejezést, és máris kezdheti az összehasonlítást. Ha sokan közülünk időt és erőforrásokat fektetnének abba, hogy több száz vagy akár több ezer példányt nyomtassanak ebből a dokumentumból, és terjesszék azt a közösségeinkben és az országunkban, óriási hatást érhetnénk el.

Ennek az információnak valóban el kell jutnia mindazokhoz, akik közszolgálati pozícióban vannak. Társadalmaink ezen tagjai tudtukon kívül a bűnözők kegyencei, mivel vakon követik azokat a parancsokat, amelyek közvetlenül emberek millióinak halálához és százmilliók életének tartós károsodásához vezetnek. Amint minden közszolga emberünk megérti, hogy mi is történik valójában, nem lesznek többé a bűnözői kezek meghosszabbításai, nehogy tudatos bűnrészessé váljanak.

Ha most nem állunk fel és nem cselekszünk, akkor örökre elveszíthetjük a lehetőséget, mivel a Világgazdasági Fórum arra készül, hogy globális kormányzást telepítsen az információáramlás és az internet fölé, és megpróbálja örökre befogni mindazok száját, akiknek fontos az emberiség szabadsága.

Ha valaha is eljött az idő, hogy mindenki felemelkedjen és cselekedjen, akkor most van itt az ideje.

A szerkesztő, David J. Sörensen StopWorldControl.com

A teljes jelentés letölthető a https://stopworldcontrol.com/jury/?inf_contact_key=d29fbe8543c3471820079ecde20b27abb7af0999dac2af6212784c39e05d2aef weboldalról.

Stop a világuralomnak

Sokan szorgalmasan dolgoztak csoportokban, hogy felhívják a figyelmet a világpuccsra, ellenálljanak az orvosi zsarnokságnak és leleplezzék az emberiség elleni bűncselekményeket.

A következő lépés az, hogy céltudatosan összehangolódjunk egy olyan alkotmányos korrekció körül, amely felhatalmazza az embereket arra, hogy törvényesen és jogszerűen változtassanak, hogy megmentsék magunkat és országunkat [országainkat].

https://ourgreaterdestiny.org/2022/04/16/update-constitutional-correction-in-canada-commonwealth-countries-to-stop-the-reset/ https://ourgreaterdestiny.org/2022/04/16/update-constitutional-correction-in-canada-commonwealth-countries-to-stop-the-reset/

Kérjük, osszátok meg széles körben. TY!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/nagy-eskudtszek-leleplezte-a-vilaguralomra-iranyulo-tervet-a-covid-19-pandemia-egy-bunugyi-muvelet