A CDC-hez intézett nyilvános megjegyzésében Dr. Janci Chunn Lindsay, molekuláris biológus és toxikológus Ph.D. felhívta a Covid vakcina gyártásának és terjesztésének azonnali leállítását.

A termékenységre, a véralvadási problémákra (koagulopátia) és az immunmenekülésre hivatkozva Dr. Lindsay elmagyarázta a bizottságnak azokat a tudományos bizonyítékokat, amelyek azt mutatják, hogy a koronavírus elleni vakcinák nem biztonságosak.

2021. április 23-án a CDC immunizálási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága ülést tartott Atlantában (Georgia). Ezen ACIP találkozó középpontjában a Covid vakcinákat követő véralvadási rendellenességek álltak. Dr. Janci Chunn Lindsay a CDC-vel beszélt a nyilvános megjegyzésekre szánt idő alatt.

A nevem Dr. Janci Chunn Lindsay. Biokémiai és molekuláris biológiai doktorátust szereztem a Texasi Egyetemen, és több mint 30 éves tudományos tapasztalattal rendelkezem, elsősorban a toxikológia és a mechanisztikus biológia területén.

Az 1990-es évek közepén segítettem egy ideiglenes emberi fogamzásgátló vakcina kifejlesztését, amely végül nem kívánt autoimmun petefészkek pusztulását és sterilitását okozta állatkísérleti modellekben. Az ez ellen tett erőfeszítések és a szekvenciaelemzések ellenére, amelyek ezt nem jósolták.

Határozottan úgy érzem, hogy az összes génterápiás oltást azonnal le kell állítani a biztonsági szempontok miatt, több területen.

Janci Chunn Lindsay: A Covid vakcinák keresztreaktív antitesteket indukálhatnak a syncytinnel szemben, és ronthatják a termékenységet, valamint a terhesség kimenetelét

Először is, hiteles okunk van azt feltételezni, hogy a Covid vakcinák keresztreakcióba lépnek a spermában, a petesejtekben és a méhlepényben található syncytinnel és reproduktív fehérjékkel, ami káros termékenységhez és károsodott reproduktív és terhességi eredményekhez vezet.

A tisztelt virológus, Dr. Bill Gallaher, Ph.D. kiváló érveket adott arra, hogy miért számíthat keresztreakcióra. A béta lap konformációja miatt a tüskefehérjék, valamint a syncytin-1 és syncytin-2 hasonlóságaik vannak.

Még nem láttam egyetlen immunológiai vizsgálatot, amely ezt cáfolná. Annak ellenére, hogy a gyártóknak szó szerint egyetlen napra lenne szükség ahhoz, hogy elvégezzék ezeket a syncytin-vizsgálatokat ennek megállapítására [miután beoltották az oltott személyeket]. Több mint egy éve annak az állításnak az első megfogalmazása, hogy ez [a test megtámadhatja saját szinkitinfehérjéit a tüskefehérje-szerkezet hasonlósága miatt] előfordulhat.

A VAERS-nek jelentett terhességi veszteségek a Covid vakcina leállításának igényéhez vezetnek

100 terhességi veszteséget láthattunk a VAERS-ben április 9-én. És beszámoltak a spermatogenezis károsodásáról és a placenta megállapításairól mind a természetes fertőzéses, oltott, mind a syncytin knockout állatmodellekben, amelyek hasonló placenta patológiával rendelkeznek, ami szinkitin által közvetített szerepet játszik ezekben az eredményekben.

Emellett többször is hallottunk a vakcinázottak menstruációs szabálytalanságairól. Ezeket ki kell vizsgálni.

A Covid vakcina vér rendellenességeket okoz

Az összes génterápia [Covid vakcinák] koagulopathiát okoz. [Koagulopathia, ha a szervezet véralvadási rendszere károsodott.] Ez nem egy gyártótól függ. És ez nem elszigetelt egy korosztály számára.

Amint koagulopathiás halálokat tapasztalunk egészséges fiatal felnőttekben, másodlagos társbetegségek nélkül.

A VAERS jelentési rendszerben április 9-ig 795 vérrögképződési rendellenességet jelentettek, amelyek közül 338 thrombocytopenia miatt következett be.

Erős bizonyíték van az immunszökésre , és hogy pandémiás nyomás alatt történő oltás ezekkel a szivárgó oltásokkal több halálos mutáns létrehozását ösztönzi, amelyek egyszerre újonnan fertőzik meg a fiatalabb demográfiai adatokat, és több Coviddal kapcsolatos halálesetet okoznak a lakosság körében, mint beavatkozás nélkül történnének. Vagyis vannak bizonyítékok arra, hogy az oltások súlyosbítják a járványt.