A COVID-19 létrehozására irányuló kutatás 2006-ban kezdődött az Egyesült Államokban, és 2015-ben tetőzött egy sikeres biofegyver létrehozásában: a munkát az Észak-Karolinai Egyetemen, a Harvardon és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal arkansasi laboratóriumában végezték. Bizonyítékot szolgáltatott

Ez a cikk megkérdőjelezhetetlen vagy cáfolhatatlan bizonyítékot tartalmaz, amelyet bármelyik kormányhivatalhoz vagy egészségügyi szakemberhez benyújthat.

Ami még nem bizonyított, de egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, az az, hogy az USA biológiai fegyverprogramja a marylandi Fort Detrickben, a berendezések és minden bizonnyal a kulcsfontosságú személyzet, minden bizonnyal a nagy állami egyetemek titkos laboratóriumaiba vándoroltak, hogy "elrejtsék a szem elől".

Kövesse a Wuhan-COVID projektben dolgozók karrierjét, minden linket tartalmaz, 2017-ben.

Figyeljék meg azt is, hogy pontosan ugyanazt a személyzetet és felszerelést használják a hamis "megelőző" kutatáshoz és teszteléshez, mint a fegyverkezéshez és a tényleges gyártáshoz.

A cikk megírása óta elkezdtük megvizsgálni az amerikai nukleáris/bio/kémiai vállalkozó, a Kushner-Trump kedvenc, a Battelle és titkos laboratóriumainak világszerte zajló működését.

Amikor elkezdtük, embereinket kezdték fenyegetni. Ez súlyos hiba volt.

Küldje el ezt az írást bármely orvosnak, vagy más képzett biotudományi szakembernek. Lássuk, mit mondanak.

 

Bevezetés

Az alábbi dokumentumokból kiderül, hogy a COVID 19 létrehozására irányuló kutatás 2006-ban kezdődött az Egyesült Államokban, és 2015-ben egy sikeres biofegyverben csúcsosodott ki, az Észak-Karolinai Egyetemen és a Harvardon, valamint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal arkansasi laboratóriumában végzett munkával.

Munkájuknak a következő címet adták:

A keringő denevér-koronavírusok SARS-szerű klasztere potenciális lehetőséget mutat az emberi megjelenésre

Ezt tették, és még sokkal, de sokkal többet is, ahogyan az alábbiakban olvashatják.

Ahogy Trump mondta, újra és újra és újra, a kínaiak is benne voltak.

A Kínai Tudományos Akadémia Wuhan-i Virológiai Intézetének, a Kínai Tudományos Akadémiának a speciális kórokozókkal és biológiai biztonsággal foglalkozó kulcsfontosságú laboratóriuma (Wuhan, Kína) szállította a Wuhan denevérvírust, amelyet az amerikai tanulmányban használtak. Az ő nevük csak emiatt szerepel.

A COVID 19 az amerikai hadsereg biofegyver-projektje volt, amelynek célja egy olyan tüdőgyulladást okozó betegség előállítása volt, amelyet 40 év feletti fekvőbetegek esetében szinte lehetetlen lenne beoltani.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-covid-19-et-az-eszak-karolinai-egyetemen-generaltak-dokumentumos-bizonyitek