Néhány uniós ország, köztük Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Románia, Lengyelország és Hollandia korlátozta a schengeni vízumkiadást az orosz állampolgárok számára. Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter szerint a náci politika megnyilvánulása az az elképzelés, hogy minden orosz állampolgárt kitiltanak az uniós országokba való belépésből. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a világrend alapelveit, a Nürnbergi Törvényszék jogi és politikai értékeléseit egyre inkább figyelmen kívül hagyják és felülvizsgálják az egyes országok, különösen a balti államok.

A németországi miniszterek azt tanácsolják, hogy ne mosakodjunk többé annyit, ne világítsunk többé kint, és csak heti egyszer zuhanyozzunk. Tehát Németország, de Hollandia is vissza fog kerülni a középkorba, természetesen mindezt a zöld új megállapodásért, a nagy újraindításért és egy újfajta totalitárius technokrata államért. A veszélyes idióta Yval Hariri azt mondta, hogy 4 milliárd emberre már nem lesz szükség (=szükség) a jövőben. Ez több mint beteges. Mikor lázadnak fel az emberek Nyugaton a bűnöző kormányaik ellen?

Alex Christoforou úgy látja, hogy különösen Németországnak van még ideje visszacsinálni a károkat az Oroszországgal való kapcsolataiban. A Gazprom tovább folytathatja a gázvezetékek műszaki hibáinak felderítését, ebben egészen biztos. Ukrajnát kineveti, hogy a németek "drogfüggőknek" nevezik őket.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/hogyan-kepzeli-el-oroszorszag-europat