A leggyorsabb módja annak, hogy visszatérjünk a normális kerékvágásba - állítja Bourla az Atlantic Councilnak adott interjújában -, ha mindenki beoltatja magát. Figyelembe véve, hogy a hatalmas oltási arányok ellenére milyen kevés dolog változott, egyértelműnek tűnik, hogy a Nagy Újraindításért felelős globalistáknak - és a Pfizer is része ennek a csomagnak - nem áll szándékukban hagyni, hogy bármi is visszatérjen a normális kerékvágásba. Nem számít, hányan tesznek eleget a követelményeknek, vagy hányszor teszünk eleget.

Ausztrália talán a legvilágosabb példája annak, amivel az egész világnak szembe kell néznie. Bár a többség "be van oltva", a szabadságukat nem adták vissza, és most alá kell vetniük magukat az emlékeztető oltásoknak, vagy elveszítik a szabadságnak azt a látszatát is, amit az első oltás adott nekik. Az ausztrál kormány lefoglalja és zárolja az emberek bankszámláit, visszatartja a munkanélküli segélyt és még sok mást - mindezt a "közegészségügy" nevében.

Bourla még azt is jelzi, hogy nincs visszaút a régi normához, amikor kijelenti: "Az egyetlen dolog, ami az új életmód és a jelenlegi életmód között áll, az ... az oltásokkal szembeni tétovázás".

Új életmód. Hogyan néz ki ez az "új életmód"?

Úgy néz ki, mint Ausztrália.

Úgy néz ki, mint Izrael.

Úgy néz ki, mint Litvánia, ahol az éttermek, üzletek, bevásárlóközpontok, szépségszalonok, könyvtárak, bankok, biztosítási ügynökségek és egyetemek látogatásához való "jog", valamint a fekvőbeteg-ellátáshoz és utazáshoz való "jog" mind attól függ, hogy hajlandóak vagyunk-e részt venni egy olyan orvosi kísérletben, amely megölhet vagy rokkanttá tehet bennünket.

Az "új életforma", amiről Bourla beszél, azt jelenti, hogy többször is halálos orosz rulettet kell játszani, csak azért, hogy "kiérdemeljük" a jogot, hogy a társadalom részei legyünk. Nem, köszönöm. Bourla megtarthatja az "új életmódját".

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-pfizer-altal-beigert-uj-eletmod