Egy új-mexikói férfi megdöbbentő vallomások sorát tette, mióta halálos rákot diagnosztizáltak nála, és közölték vele, hogy csak hónapjai vannak hátra.

Azt állítja, hogy a Holdra szállást az amerikai kormány meghamisította, a felvételeket egy katonai bázison vették fel, a Hold felszínét pedig homokkal és cementporral készítették el.

Gene Gomar szerint apja, aki katonai rendőr volt, és a Cannon légibázison állomásozott, részt vett a világot megtévesztő hatalmas csalásban, amely megalapozta a kormány által szponzorált tömeges képződmény-pszichózist, amely az évtizedek során és a jelenlegi korszakban is folytatódott.

Az apja által 2002-ben felvett halálos ágyon tett vallomás egy "ismeretlen eredetű" tűzben megsemmisült, ezért Gomar úgy döntött, hogy újra elkészíti, és megosztja apja történetét a világgal saját halála előtt.

A vallomásban Gomar, aki Eugene Reuben Akers néven született, azt mondja, nem akar hírnevet vagy pénzt azért, amit tesz, mert remélhetőleg a videó csak a halála után kerül nyilvánosságra. Gomar idén február 13-án, az év elején hunyt el, így most megnézhetjük és megoszthatjuk a nem mindennapi vallomást.

 

 

Végre kezd kiszivárogni az igazság a holdraszállásról?

Az elmúlt 12 hónapban a NASA egy sor olyan leleplezést tett, amelyek a hivatalos narratívát foszlányokká tették.

A mainstream média alig számolt be ezekről a felfedezésekről, így a legtöbb ember továbbra sem tudta, hogy mit vallott be a NASA.

Az igazság az, hogy a NASA szinte teljesen megerősítette, hogy a leszállások hamisak voltak, és mindenki, aki az űriparban dolgozik, vagy bármilyen ismerettel rendelkezik a rakétatudományról, csendben elfogadta, hogy az egész egy színjáték volt. És most tovább tolják és késleltetik az Artemis programot.

Akkor miért nem beszél erről senki?

Szó szerint nem mentünk a Holdra 1969-ben, és a mai napig egyetlen ember - legyen az amerikai, orosz, kínai vagy ókori egyiptomi - sem jutott el az alsó Föld körüli pályára, ami körülbelül 1000 mérfölddel a tengerszint felett van.

Amikor egyre több emberben tudatosul, hogy egyszerűen nem tudjuk, hogyan jutunk el a Holdra, a NASA hazugságai helyett empirikus bizonyítékokon alapuló csillagászati reneszánsz következik be.

És ne feledjük, hogy most valami hatalmas dolognak vagyunk a részesei. Megvan bennünk a lehetőség, hogy megtörjük a múlt láncait. Az irányítás, a megosztottság, a gyűlölet és az elkülönülés. Szó szerint egy új világot szülünk. Ezért fél annyira az irányító apparátus. Tudják, hogy ezt nem tudják megállítani. Minél többet hazudnak, minél többet csalnak, annál jobban leleplezik magukat. Ami ahhoz vezet, hogy egyre több ember ébred fel az illúzióból.