Mindegyiket emberiség elleni bűncselekmények miatt fogják bíróság elé állítani.

Jó hír! A központi bankárok túllőttek a célon, és felfedték baljós hálózatukat mindenki és mindenki előtt.

Ez a tévedés távolról sem eredményez állandó bolygólezárást (kommunista Agenda 2030), hanem a kormányzati hitelek feletti monopóliumukba fog kerülni, és a szabadság újjászületését fogja eredményezni.

Az emberi faj semmiképpen sem fog a végtelenségig beletörődni a mérgező vakcinákba, maszkokba és a társadalmi távolságtartásba. Amint eljön a következő influenzaszezon, és az emberek rájönnek, hogy ennek soha nem lesz vége, fel fognak lázadni az árulók ellen, akik annyi felesleges kárt és halált okoztak emberek millióinak.

Egy olyan vírus, amelynek halálozási aránya kevesebb mint fél százalék, nem számít világjárványnak. Ez egy szánalmas ürügy a radikális, antidemokratikus társadalmi és politikai változásokra. Minden további megbetegedésért a mérgező vakcinák tehetők felelőssé.


Képen az első sorban Jacob Rothschild, Anthony Fauci, Bill Gates, Tedros Adhanom, Angela Merkel, Boris Johnson, Joe Biden, Macron és Fidelito Castro.


A szabadkőműves zsidó központi bankárok azt hiszik, hogy felülbírálhatják az univerzum erkölcsi és természeti törvényeit. Hamarosan megtanulják, hogy nem tudják, és mi meg fogjuk nekik adni ezt a leckét.

Ezt úgy fogjuk megtenni, hogy tömegesen ellenállunk a baromságaiknak.

Isten arra hív minket, hogy áldozatot hozzunk érte, és végső soron értünk. Ahogy Jézus is életét adta, néhányunknak szenvednie kell, sőt meg is kell halnia. De nincs más választásunk. Talpraesetten fogunk meghalni. Nem fogunk térden állva élni.

Nem szabad hagynunk, hogy továbbra is gázzal füstöljenek minket. Ahogy Dr. Mike Yeadon bemutatja, a Coviddal kapcsolatban minden egy szörnyű csalás. A csalókat felelősségre kell vonni.

SZOLIDARITÁS

Egy mozgalom vagyunk, és úgy is kell viselkednünk. Meg kell gyarapítanunk a meglévő, megbízható szervezetek sorait. El kell kerülnünk bárkit vagy bármit, akinek vagy aminek szabadkőműves kapcsolata van.

Felkérem Önöket, hogy javasoljanak néhány szervezetet. Az egyik ilyen szervezet lehet Edward Griffin Red Pill University-je. Griffin már azelőtt figyelmeztetett a kommunista felforgatásra, hogy néhányan közülünk megszülettek volna. Ő megbízható.

Itt van egy Szabadság Alapítvány, amire rábukkantam. Mit gondolsz róla?

Alex Jones megbízható vezető? Trump határozottan hamis ellenzéki. Egy szabadkőműves, Izrael zsebében.

Akkor majd alakítunk egy ernyőszervezetet, hogy koordináljuk az ellenállást. Lehet, hogy a Trumposokkal kell együtt dolgoznunk.

El kell érnünk a baloldalt, és meg kell győznünk őket, hogy közös ellenségünk van, és össze kell fognunk. Azt akarjuk, hogy mindenki Isten terve szerint boldoguljon. Isten minden gyermekét egyformán szereti.

EGYÜTTES TÁMOGATÁS

Olyan emberek mögé kell felsorakoznunk, akik feláldozták magukat az ügyért. Jeff Murray-t május 9-én szabadkőműves rendőrök gyilkolták meg. Ő a mi George Floydunk. De mivel a bankárok finanszírozzák a BLM-et, és nem a szabadságot és az igazságosságot, Murray haláláról alig kapott figyelmet a média.

Ami még rosszabb, az igazságtevő társai részéről alig volt felháborodás.

Te lehetsz a következő.

Mindenki le akarja hajtani a fejét. Mindenki fél.

Emberek, tudják, kik vagyunk. Nincs értelme bujkálni. Ideje kiállni és számon kérni magunkat.

Nagy csata előtt állunk. A szabadsághoz való visszatérést a nem tesztelt GMO vakcinák szedésétől tették függővé. Ez lélegzetelállítóan merész (ezt hívják "chutzpah"-nak) és a bukásukat fogja eredményezni, amint milliókban tudatosul, hogy ezek az oltóanyagok mérgezőek és arra tervezték őket, hogy irányítsanak vagy megöljenek minket.

Isten nyer. De Ő megköveteli a mi ügynöki tevékenységünket.

Nekünk kell a tányérra lépnünk, vagy örökre ki kell ütnünk.

A bennünk rejlő Isten elutasítása az oka annak, hogy az emberiség veszélyben van. Isten a Boldogság. Az igazság. Igazság. Szépség. Szeretet.

Isten mindaz, amire vágyunk.

Isten terve az emberi fejlődés útja, személyes és kollektív.

A pénz nem fog megmenteni minket. A pénz a probléma. Az átverést és az ebből eredő zsarnokságot a központi bankárok vásárolták meg és fizették meg. A pénz csak számjegy az ő főkönyvükben. Bármikor kitörölhetik őket, amikor csak akarják.

Minden erőnkkel ellen kell állnunk a vakcina apartheidnek és a covid csalásnak.

Mutassuk meg az új nürnbergieknak, hogy bármilyen árat fizetünk a szabadságunkért.

Isten előbb-utóbb győz.

Amikor Isten győz, mi is győzünk.

Csatlakozol Isten seregéhez?

Részt veszel az Ő győzelmében?

https://besthirdetes.hu/tudasfa/jo-hirek-isten-nyer.html