Kedves Olvasók, nem tudom megvédeni Önöket, ha nem olvassák el az információkat. Ha úgy döntenek, hogy inkább élni szeretnének, és elolvassák az alábbi információkat, tegyék fel maguknak ezt a kérdést:

Miért gondolják azt emberek, akiknek nincs törvényhozói hatalmuk - munkáltatók, mint például a louisianai Ochsner Health System nácsai, iskolatanácsok, egyetemi igazgatók, étteremvezetők és tulajdonosok, légitársaságok, bármilyen munkáltató, kormányzók, polgármesterek, kórházak -, hogy hatalmukban áll megszegni a nürnbergi törvényeket, és kényszeríteni a betegeket, diákokat, alkalmazottakat és házastársaikat, és mindenki mást, hogy elfogadják az injekciókat egy olyan anyaggal, amelynek messze a legrosszabb a nyilvántartása az oltások történetében a halállal és súlyos életre szóló egészségkárosodással való összefüggés tekintetében? A Covid "vakcina" előélete valóban rosszabb, mint az összes korábbi vakcinaé együttvéve.

Minden megbízást kiadó személy egy kezdődő náci vagy még annál is többször rosszabb. Nincs ilyen felhatalmazásuk; a gyilkos bolondok mégis azt várják, hogy nem jutnak a náci tisztviselők, orvosok és bírák sorsára, akik sokkal kevesebbet tettek.

Honnan vették ezt az irreális elvárást?

A söpredék médiától, amelynek minden tagja bűnrészes a tömeggyilkosságokban és az emberiség elleni bűncselekményekben.

A korrupt és bűnöző amerikai establishment által beiktatott idiótától kapták, aki ellopott egy választást, és beültette az idiótát az Ovális Irodába.

Fauci, Walensky és más "közegészségügyi" tisztségviselőktől kapták, akik a Big Pharma szövetségesei, és profitálnak annak hasznából.

A Trump- és Biden-rezsimek teljes kudarcából kapták, hogy a NIH és Fauci ellen vizsgálatot folytattak az USA kormánya által aláírt biofegyverekről szóló egyezmény megsértése és a "funkciónyerés" biofegyver-kutatás finanszírozása miatt, ahonnan a Covid-vírus származik. A Covid-19 az NIH kutatási támogatásaiból származik, nem pedig egy denevérből.

Más szóval, az USA kormánya egyértelműen aktív bűnrészes a Covid "vakcina" által világszerte az embereknek okozott tömeges gyilkosságokban és sérülésekben. Mindegyik bűnözőt felelősségre kell vonni.

India nagy Uttar Pradesh tartományában az Ivermectin beadása a lakosságnak 97,1 százalékkal csökkentette a Covid megbetegedéseket.

Ezt az információt a nyugati kurvamédia és a "közegészségügyi" hatóságok elhallgatták. https://www.globalresearch.ca/india-ivermectin-blackout-2/5757553.

A louisianai Ochsner egészségügyi rendszer megköveteli az alkalmazottak házastársait és élettársait, hogy beoltassák magukat, különben csökkentik a fizetésüket.

Mondtam, hogy az ellenőrzés teljes lesz. Ez még rosszabb lesz.

https://www.globalresearch.ca/forced-vaccinations-get-worse-louisiana-health-system-now-requires-spouses-employees-get-vaccinated-pay-non-compliance-penalty-vaxx-violations-every-pay-period/5757512

A CDC elrejti az oltási haláleseteket azzal, hogy az oltás nélküli Covid halálesetek közé sorolja őket.

Ebből a megtévesztésből ered a "be nem oltottak világjárványa".

https://www.globalresearch.ca/cdc-allows-hospitals-classify-dead-vaxxed-people-unvaccinated/5757502

Az Egyesült Királyságban az oltások halálozási aránya magasabb, mint a vírusok halálozási aránya.

https://www.globalresearch.ca/uk-vaccine-fatality-rate-higher-than-virus-official-lies-money-corrupts-medicine-german-vaccinated-deaths/5752979?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Egy állampolgár könyörög a törvényhozásért, hogy védje meg az amerikai állampolgárokat az oltási kötelezettségektől

https://www.globalresearch.ca/open-letter-senator-ron-johnson-covid-19-vaccines-pandemic/5757508

A CDC ma újabb adatokat tett közzé a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) rendszerben, amelyekből kiderül, hogy jelenleg 1969 magzati haláleset történt olyan terhes nők körében, akik COVID-19 oltást kaptak.

Pedig az orvosok és a CDC a terhes nők oltását ajánlja! A nürnbergi törvények értelmében ezek az orvosok és "egészségügyi tisztviselők" kivégzéssel büntetendő bűncselekményeket követnek el.

https://www.globalresearch.ca/1969-fetal-deaths-recorded-following-covid-19-shots-criminal-cdc-recommends-pregnant-women-get-shot/5757505

Emberek millióinak egészségét és életét teszi tönkre a "Covid vakcina". A tények mindenütt ott vannak. Mégis a gyógyszeripar és az orvosi intézményrendszer tagadja a tényeket, és támogatja a halálos anyag kényszerített, kötelező injekciózását.

Ez nyilvánvalóan nem szolgálja a "közegészségügy" érdekeit.

https://www.globalresearch.ca/woman-injured-covid-vaccine-pleads-health-agencies-help-local-news-agency-kills-story-after-pressure-from-pfizer/5757500

A Remdesivir és a "Covid vakcinák" a halál eszközei, amelyeket szándékosan adnak be a világ népeinek a népesség csökkentése céljából.

A borzalmas bizonyítékok nem támasztanak alá más következtetést. Ezen a ponton ennyi ténnyel az asztalon nem tehetünk úgy, mintha az okozott katasztrófa csupán a NIH, a CDC és az FDA inkompetenciája miatt elkövetett hiba lenne.

Thomas Renz ügyvéd Clay Clark Colorado Springs-i ReAwaken America Tourján tartott előadása során Renz két Whistleblower ápolónőről beszélt, akik felfedték neki, hogy az egészségügyi ellátásban a betegek "oltási státuszától" függő kétszintű rendszert láttak. "Az ápolónők felfedték, hogy a beoltott betegek Ivermectint kapnak, ami bizonyítottan gyógyítja az embereket. De ha nem vagy beoltva, akkor Remdesivir-t adnak neked abban a reményben, hogy meghalsz" - mondta Thomas Renz ügyvéd.

A Covidnak tulajdonított halálesetek jót tesznek a profitnak és a többi agendának, mivel a félelmeteseket az injekciókra bélyegzi.

https://www.globalresearch.ca/attorney-thomas-renz-releases-stunning-data-never-before-seen-vaccine-injury-death-tracking-system/5757493

https://www.globalresearch.ca/nearly-50000-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shot-whistleblower/5757410?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

 

Anglia Közegészségügyi Hatósága bejelenti, hogy a "vakcina" nem véd meg a kórházi kezeléstől és a haláltól. A teljesen beoltott emberek a Covid halálesetek 63,5%-át teszik ki:


https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-nyugati-kormanyok-bebizonyitottak-bunreszesseguket-sajat-nepeik-elpusztitasaban