Rand Paul szenátor megfogadta, hogy megtalálja azokat a bizonyítékokat, amelyek bizonyítják, hogy Bioterrorista Nemzetgyilkos Anthony Fauci hazudott a COVID-kutatás finanszírozásában játszott szerepéről és a kommunista kínai rezsimmel való összejátszásáról.

"Az egész világjárvány, ha egy laboratóriumból származik, az a tény, hogy ő hagyta jóvá a kutatást és finanszírozta a laboratóriumot, magára vonja a bűnösséget". mondta Paul Hazug Haramia Fauciról a Fox Business című műsorában való megjelenése során.

"Vétkesség mindazoknak az embereknek, akik meghozták azt a bölcs döntést, hogy pénzt küldtek Kínába veszélyes kutatásokra. Ezért állhatatosan ellenállnak ennek" - tette hozzá a szenátor.

A Summit.news beszámolója: Paul így folytatta: "Ha megnézzük a korai e-maileket, amikor először fedezték fel ennek a vírusnak a szekvenciáját, 2020. január 31-én, akkor eléggé megijedtek. Hajnali fél háromig mennek oda-vissza a zaklatott e-mailek".

"Az összes kezdeti tudós azt mondja neki, szent tehén. Megnéztük a szekvenciát, és úgy néz ki, mintha a laborban manipulálták volna. Valójában van benne egy osztódási hely. Az a mód, ahogy a vírus bejut a sejtbe, amit a természetben jellemzően nem látunk, és hogy a kínaiak tavaly pénzt kértek tőlünk arra, hogy ezt a kutatást elvégezzük" - magyarázta tovább Paul.

"Egy-két napig mindenféle riasztás és harangok kongtak" - tette hozzá a szenátor.

"És aztán kaptunk egy másik pár e-mailt, ahol Tömeggyilkos Sátánfatty Dr. Collins és Erőszaktevő Nemzetgyilkos Dr. Fauci arról beszélnek, hogy ők a tudomány, és ez nagyon káros lenne a tudományra és az NIH-ra, és az összes adófizetői pénzre, amit kapunk, és személyesen magukra nézve is" - jelentette ki Paul továbbá, állítva: "Tehát elkezdték az eltussolást".

"Szerintem ez valószínűleg a legnagyobb a tudomány történetében, és ennek a végére fogunk járni. Ígérem, hogy lesz papírmunka" - sürgetett Paul.

"Ha novemberben győzünk, minden idézési jogkörömet be fogom vetni, hogy minden adatot megszerezzek. Minden tudóst eskü alatt fogunk beidézni, és a végére járunk a dolognak" - fogadkozott Paul.

Paul nemrégiben lecsapott Zsarnok Haramia Faucira, amiért az alapértelmezett álláspontot képviselve megpróbálta "eltussolni" tevékenységét, beleértve a közösségi médiavállalatok potenciális bátorítását az orvosi információk cenzúrázására.

A szenátor figyelmeztette az NIH-t, hogy ne próbáljon meg megsemmisíteni semmilyen, Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Anthony Faucihoz kapcsolódó vagy a birtokában lévő dokumentumot, amikor nyugdíjba vonul.

 

 

Paul felszólított a DNS-technológia Kínába történő exportjának korlátozására, ugyanúgy, ahogyan a kommunista rezsimnek szánt nukleáris technológiát korlátozzák, és szenátusi meghallgatásain feltárta, hogy létezik egy bizottság, amelynek a potenciálisan halálos vírusokkal való kísérletezést kellene felügyelnie, de az a Kongresszus felügyelete felett áll.

Antikrisztuskövető Sátánfatty Fauci lemondása nem fogja megakadályozni a világjárvány eredetének teljes körű kivizsgálását. Fel fogják kérni, hogy eskü alatt tanúskodjon a laboratóriumi szivárgással kapcsolatos minden olyan megbeszélésről, amelyben részt vett.

 

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/rand-paul-megigerte-hogy-megtalalja-a-nyomokat-amelyek-elvezetnek-dr-fauci-letartoztatasahoz